Новият дом на културния ни център в Скопие беше открит при изключителни мерки за сигурност

Събитието премина без инциденти с участието на официални представители и от наша, и от македонска страна

Обратно в новината

Коментари - Новият дом на културния ни център в Скопие беше открит при изключителни мерки за сигурност | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Те такова животно като "славянин" няма и никога не е имало! Това понятие е измислено от хървати - през 16-ти век, с цел да се противопоставят на нарастващото немско влияние! Първи са хърватите, след тях - чехи и словаци, после поляци а чак след това са руснаците. В Русия (през 17-18 век), понятията "славяни" и "славянство" са били приемани на нож, а хората, които са ги проповядвали са ги пращали на заточение в Сибир - да ринат сняг(щото там, той е доста)! Измислени понятия през 16-ти век са: "Византия" и "византийци","гърци", "турци", а в по-ново време (1920/1921 - от Ленин и Сталин) - Волжките българи, а оттам и ние, сме наречени "татари"!

С различна сглобка - има и разлика в посоките им на сглобяване По никакъв начин няма да си паснат!

Като се очистим от русофилистиците и станем независима държава със възродена силна армия, ще проведем една "Специална вленна операция" да си върнем откраднатите лт белград к москва югозападни територий до Албания.

Селския марксист Зельо Зелев пръв призна тази част от Югозападна България за отделна държава в съзвучие с Москва. После други руски дупедавци им подариха 100 български танка, които гнусливите към нас сърбомани продадоха. Държавната политика на нашите русофилизтици към Македония се дирижира от кремъл

Севермаците от сто и десет години (1912-та) ги учат на омраза към нас и имат подготвени безброй обиди. Ние от своя страна (напълно погрешно след 1945-та) ги имаме за свои и сме обезоръжени. Дебело подчертавам, че ние би следвало да ги обиждаме само като отговор на техните хули. Ако (по-скоро когато) те започнат.   В дългите ми контакти със севермаци съм забелязал, че са свикнали да ни удрят, без дори да допуснат, че можем да отвърнем. А как им отговорихме последно? Викахме им „Бугари“, което е абсурдно, защото първо е сръбско и второ превръщаме собственото ни име в обида.   Те вече не са българи, а еничари и би следвало това да скандираме:   „ЕнИчари, енИчари!“   Мнозинството от севермаците не приема названието Северна Македония, а да не говорим за северномакедонци! По силата на Преспанския договор името на страната е Северна Македония, но на населението – македонци. Този договор обаче е двустранен – Гърция-Севермак и няма сила за нас. А истината е, че с тези промити мозъци и този сърбизиран диалект, те нямат общо с българите от другите части на географската област Македония и са точно севермаци.   „СевЕрмаци, севЕрмаци!“   Друга тема, на която севермаците са много чувствителни, е сръбската. Съзнават и са гузни от васалното си положение спрямо сърбите и силно посърбения си западнобългарски диалект, който наричат език.   Оттук:   „СЕвермаци пОсърбаци, хей, хей!“   https://www.youtube.com/shorts/ipl2ZaFnXXg

Е ако тоя дом не го разбият в следващите 5 дена, значи има нещо нередно и нагласено. Те не скачат срещу имената, а срещу това , че е български дома. Така са си свикнли много години още от Титово време - всичко българско да изчезва. Но ако не изпълняват това, което са подписали, а именно да започнат да ни уважават - ще страдат. Има си начини как да бъдат държани настрана от важните процеси.

Какви културни центрове с тая измислена нация

2022-11-25 17:57:07 ... (нерегистриран) Съгласен съм с теб, с тази рзлика, че Русия ще си остане славянска, а България, за жалост, не! ---------- НЕ Е "СЛАВЯНСКА" СТРАНА, КАТО ЦЯЛО ! МОЖЕ И ДА ИМА СЛАВЯНСКА ЖИЛКА , НО ТЯ Е В РАМКИТЕ НА ДО 25% ... И ТОВА СЕ ВИЖДА "С ПРОСТО ОКО" ... БЛЯДОВЕТЕ, ИЛИ ПО-ТОЧНО - МОСКАЛИТЕ - НЕ СА НИККАВИ СЛАВЯНИ , А ВАРЯГИ И СА МНОГО ПО-БЛИЗКО ДО Ф ИНИТЕ, ОТКОЛКОТО ДО СЛАВЯНИТЕ ! СЛАВЯНИ СА УКРАИНЦИТЕ, ЧЕХИТЕ, ПОЛЯЦИТЕ И ЧАСТИЧНО СЪРБИТЕ, КОИТО СЪЩО СА ЯКО ОМЕШАНИ ТУК НА БАЛКАНИТЕ ! ТАКА, ЧЕ - *НЯМА НИЩО ОБЩО МЕЖДУ БЪЛГАРИЯ И БЛЯДИЯ ОСВЕН, ЧЕ МОСКАЛИТЕ СА ПРИСВОИИЛИ НАШИТЕ БУКВИ, КОИТО НИЕ ДАВАМЕ НА КИЕВСКОТО КНЯЖЕСТВО, КОИТО НЯМА НИЩО ОБЩО С МОСКАЛИТЕ И ДАЖЕ МОСКАЛ (БЛЯД) ГО НАПАДА И ЗАВЛАДЯВАТ И ОТ ТАМ ТРЪГВА СТЪКМИСТИКАТА, Т..Е МИТЪТ, ЧЕ МОСКАЛИТЕ И УКРАИНЦИТЕ СА ЕДИН И СЪЩИ НАРОД , А ТО НЯМАТ НИЩО ОБЩО! СЛУЧАЯТ МЕЖДУ БЪЛГАРИЯ И "МАКЕДОНИЯ" Е КОРЕННО РАЗЛИЧЕН ...ВЪПРАКИ, ЧЕ АЗ СЪМ СКЛОНЕН ДА ПРИЕМА, ЧЕ ВСЕ ПАК МАКЕДОНЦИТЕ ИМАТ НЯКАКЪВ КОРЕН С ОНЯ "ВЕЛИКА МАКЕДНОИЯ" НА АЛ. МАКЕДОНСКИ, ОТ ПР.Н.Е.

То щом трябва цялата скопска полиция да го пази, не ми я хвали тази работа. Северомакевтата се държат като враждебна страна. Хайде да обяснят ясно и без заобикалки - проади що са инвестирали десетилетия и милиони да индоктринират населението си в диева омраза срещу собствнеата си кръв? Ква файда, че си сложил прегради пред побъркания от омраза, след като ти си му налял потровата в сърцето и си ми направил мозъчето на айрян?

Какви са тия две държаваи? Няма държава "С.Македония".

Не виждам какъв е смисъла от Македония за България нито има ресурси там нито са българи изобщо някакъв Български реваншизъм и национализъм само зажелязвам. Ясно ми е че това се подкрепя от Гермабия и Сащ като пеотивовес на про руски настроената Сърбия но в стратегически план Македония е напълно безсмислена за България

Територията е наша,биологичните видове не са /албанци и идиоти/.Когато някой рязко полудее в стая N 4 в дома ти е редно да отиде в лудница/ЮСФР/,а не да заема стаята и да смърди вътре.

Официални лица добре но по ми е интересно колко обикновени македонски граждани са присъствали, предполагам че това е тайна щом не е написано.

Джамджиите в близост потриват доволно ръце :)

а най-вече американските производители и износители на демокрация.

Само да вметна, че така наречените "македонци" с поведението си съвсем точно заслужават и те една "специална военна операция", ама ние нали от 30 годин насам сме си едно кухо и лишено от съдържание подобие на държава, та затова не сме и способни на такова нещо, мерси за вниманието и лека нощ!

изключителни мерки за сигурност.... само това казва достатъчно за културата на макетата

САЩ работят така че всяка славянска държава да получи своята Украина. До тук - Русия и България получиха своят антиподи дългогодишен трън в петата.

Тук, в случая, е Русия. От край време Русия е на страната на Сърбия и срещу България.

Съгласен съм с теб, с тази рзлика, че Русия ще си остане славянска, а България, за жалост, не!