Новият дом на културния ни център в Скопие беше открит при изключителни мерки за сигурност

Събитието премина без инциденти с участието на официални представители и от наша, и от македонска страна

Обратно в новината

Коментари - Новият дом на културния ни център в Скопие беше открит при изключителни мерки за сигурност | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

САЩ работят така че всяка славянска държава да получи своята Украина. До тук - Русия и България получиха своят антиподи дългогодишен трън в петата.

изключителни мерки за сигурност.... само това казва достатъчно за културата на макетата

Тук, в случая, е Русия. От край време Русия е на страната на Сърбия и срещу България.

Само да вметна, че така наречените "македонци" с поведението си съвсем точно заслужават и те една "специална военна операция", ама ние нали от 30 годин насам сме си едно кухо и лишено от съдържание подобие на държава, та затова не сме и способни на такова нещо, мерси за вниманието и лека нощ!

Джамджиите в близост потриват доволно ръце :)

Официални лица добре но по ми е интересно колко обикновени македонски граждани са присъствали, предполагам че това е тайна щом не е написано.

а най-вече американските производители и износители на демокрация.

Не виждам какъв е смисъла от Македония за България нито има ресурси там нито са българи изобщо някакъв Български реваншизъм и национализъм само зажелязвам. Ясно ми е че това се подкрепя от Гермабия и Сащ като пеотивовес на про руски настроената Сърбия но в стратегически план Македония е напълно безсмислена за България

Какви са тия две държаваи? Няма държава "С.Македония".

То щом трябва цялата скопска полиция да го пази, не ми я хвали тази работа. Северомакевтата се държат като враждебна страна. Хайде да обяснят ясно и без заобикалки - проади що са инвестирали десетилетия и милиони да индоктринират населението си в диева омраза срещу собствнеата си кръв? Ква файда, че си сложил прегради пред побъркания от омраза, след като ти си му налял потровата в сърцето и си ми направил мозъчето на айрян?

Територията е наша,биологичните видове не са /албанци и идиоти/.Когато някой рязко полудее в стая N 4 в дома ти е редно да отиде в лудница/ЮСФР/,а не да заема стаята и да смърди вътре.

Съгласен съм с теб, с тази рзлика, че Русия ще си остане славянска, а България, за жалост, не!

2022-11-25 17:57:07 ... (нерегистриран) Съгласен съм с теб, с тази рзлика, че Русия ще си остане славянска, а България, за жалост, не! ---------- НЕ Е "СЛАВЯНСКА" СТРАНА, КАТО ЦЯЛО ! МОЖЕ И ДА ИМА СЛАВЯНСКА ЖИЛКА , НО ТЯ Е В РАМКИТЕ НА ДО 25% ... И ТОВА СЕ ВИЖДА "С ПРОСТО ОКО" ... БЛЯДОВЕТЕ, ИЛИ ПО-ТОЧНО - МОСКАЛИТЕ - НЕ СА НИККАВИ СЛАВЯНИ , А ВАРЯГИ И СА МНОГО ПО-БЛИЗКО ДО Ф ИНИТЕ, ОТКОЛКОТО ДО СЛАВЯНИТЕ ! СЛАВЯНИ СА УКРАИНЦИТЕ, ЧЕХИТЕ, ПОЛЯЦИТЕ И ЧАСТИЧНО СЪРБИТЕ, КОИТО СЪЩО СА ЯКО ОМЕШАНИ ТУК НА БАЛКАНИТЕ ! ТАКА, ЧЕ - *НЯМА НИЩО ОБЩО МЕЖДУ БЪЛГАРИЯ И БЛЯДИЯ ОСВЕН, ЧЕ МОСКАЛИТЕ СА ПРИСВОИИЛИ НАШИТЕ БУКВИ, КОИТО НИЕ ДАВАМЕ НА КИЕВСКОТО КНЯЖЕСТВО, КОИТО НЯМА НИЩО ОБЩО С МОСКАЛИТЕ И ДАЖЕ МОСКАЛ (БЛЯД) ГО НАПАДА И ЗАВЛАДЯВАТ И ОТ ТАМ ТРЪГВА СТЪКМИСТИКАТА, Т..Е МИТЪТ, ЧЕ МОСКАЛИТЕ И УКРАИНЦИТЕ СА ЕДИН И СЪЩИ НАРОД , А ТО НЯМАТ НИЩО ОБЩО! СЛУЧАЯТ МЕЖДУ БЪЛГАРИЯ И "МАКЕДОНИЯ" Е КОРЕННО РАЗЛИЧЕН ...ВЪПРАКИ, ЧЕ АЗ СЪМ СКЛОНЕН ДА ПРИЕМА, ЧЕ ВСЕ ПАК МАКЕДОНЦИТЕ ИМАТ НЯКАКЪВ КОРЕН С ОНЯ "ВЕЛИКА МАКЕДНОИЯ" НА АЛ. МАКЕДОНСКИ, ОТ ПР.Н.Е.

Какви културни центрове с тая измислена нация

Е ако тоя дом не го разбият в следващите 5 дена, значи има нещо нередно и нагласено. Те не скачат срещу имената, а срещу това , че е български дома. Така са си свикнли много години още от Титово време - всичко българско да изчезва. Но ако не изпълняват това, което са подписали, а именно да започнат да ни уважават - ще страдат. Има си начини как да бъдат държани настрана от важните процеси.

Севермаците от сто и десет години (1912-та) ги учат на омраза към нас и имат подготвени безброй обиди. Ние от своя страна (напълно погрешно след 1945-та) ги имаме за свои и сме обезоръжени. Дебело подчертавам, че ние би следвало да ги обиждаме само като отговор на техните хули. Ако (по-скоро когато) те започнат.   В дългите ми контакти със севермаци съм забелязал, че са свикнали да ни удрят, без дори да допуснат, че можем да отвърнем. А как им отговорихме последно? Викахме им „Бугари“, което е абсурдно, защото първо е сръбско и второ превръщаме собственото ни име в обида.   Те вече не са българи, а еничари и би следвало това да скандираме:   „ЕнИчари, енИчари!“   Мнозинството от севермаците не приема названието Северна Македония, а да не говорим за северномакедонци! По силата на Преспанския договор името на страната е Северна Македония, но на населението – македонци. Този договор обаче е двустранен – Гърция-Севермак и няма сила за нас. А истината е, че с тези промити мозъци и този сърбизиран диалект, те нямат общо с българите от другите части на географската област Македония и са точно севермаци.   „СевЕрмаци, севЕрмаци!“   Друга тема, на която севермаците са много чувствителни, е сръбската. Съзнават и са гузни от васалното си положение спрямо сърбите и силно посърбения си западнобългарски диалект, който наричат език.   Оттук:   „СЕвермаци пОсърбаци, хей, хей!“   https://www.youtube.com/shorts/ipl2ZaFnXXg

Селския марксист Зельо Зелев пръв призна тази част от Югозападна България за отделна държава в съзвучие с Москва. После други руски дупедавци им подариха 100 български танка, които гнусливите към нас сърбомани продадоха. Държавната политика на нашите русофилизтици към Македония се дирижира от кремъл

Като се очистим от русофилистиците и станем независима държава със възродена силна армия, ще проведем една "Специална вленна операция" да си върнем откраднатите лт белград к москва югозападни територий до Албания.

С различна сглобка - има и разлика в посоките им на сглобяване По никакъв начин няма да си паснат!

Те такова животно като "славянин" няма и никога не е имало! Това понятие е измислено от хървати - през 16-ти век, с цел да се противопоставят на нарастващото немско влияние! Първи са хърватите, след тях - чехи и словаци, после поляци а чак след това са руснаците. В Русия (през 17-18 век), понятията "славяни" и "славянство" са били приемани на нож, а хората, които са ги проповядвали са ги пращали на заточение в Сибир - да ринат сняг(щото там, той е доста)! Измислени понятия през 16-ти век са: "Византия" и "византийци","гърци", "турци", а в по-ново време (1920/1921 - от Ленин и Сталин) - Волжките българи, а оттам и ние, сме наречени "татари"!