Новите министри обявиха приоритетите си

Политика за промяна, спокойствие за публичните финанси и цифрови магистрали обещаха Даниела Везиева, Валери Белчев и Христо Алексиев

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Доколкото схващам главния приоритет е да използват правителството като ракета носител в политическото пространство. Те да не са по прости. Колко му е да спретнеш ена партийка.

Заглавийцето му е майката.

По лесно от регистриране на фирмичка. Ни акъл ни капиталец тряба. А може даже да има келепирец. Ако се намърдаш в някой коалицийка.

Жалко уж Кембридж уж западно мислене и хоп партия с Румено :) Киро и Асен ми звучат като ромска ддс схема :) Киро и Асен еоод

Мислех, че троловете на Боко са на свършване, ама то от тези кюлчета още бая време ще може да им плаща!

Нямат край простите,тъпите,неуките,крадливите калинки на МУТРАТА от Банкя

Не подкрепям никого на предишни избори = Кирил + Асен на следващите? Разочарованите от "протесните партии, ако се пренасочат натам, ще направят по-голям фурор и от ИТН.

Министерството на икономиката ще направи анализ как средствата по европейските фондове за последните четири години са се отразили на жизнения стандарт на българите./ на 5% идеално , на 95% отрицателно

Имаме си поговорки проверени от времето, една от тях гласи "По дрехите посрещат, по ума изпращат". Няма смисъл да се набляга толкова на формата, а съдържанието да се приема гарантирано от "Харвард". Харвард е имал, или да кажем може да е имал съдържание преди, но сега е една шивачница за костюми и производител на восъчни фигури. За съжаление се е превърнал в един инструмент на налагане на политика, отколкото научен център. Който бърза да търси кусури на коментара ми, нека да се запознае с историята на Институтът за напреднали изследвания (IAS), разположен в Принстън, Ню Джърси, САЩ. Основан на фона на възхода на фашизма, Институтът се превръща в спасителна линия в миграцията на европейските учени в Съединените щати. Още един показателен факт че там учени се купуват, а не създават. Тези учени са били показните восъчни фигури на Харвард? Нищо подобно, времето е било друго и е било важно какво имат в главата си, а не с какво са облечени, още повече какви носители са на престижни хартийки. Голяма част от тези учени изобщо не са се вписали в шивашкият етикета на институцията, отворена само да се противопостави на надигащия се Нацизъм и Фашизъм в Европа, и на Адолф Хитлер който става канцлер през януари 1933 г. Говорим за такива колоси като Херман Вайл, Джон фон Нойман, Джеймс Александър, Айнщайн, Веблен, Пол Дирак, Волфганг Паули, Еми Нотер, Анна Стафорд, ... списъкът е дълъг.

Шопско предчуствие: -Новата министърка че тури към здравецо и малечко чемшир и че ни опръска набърже за бог да прости!!!!!

О, на приказки нямат надприказване! Като Кирчо и Асенчо, спирачите на кражбите! Като ги спряхте, защо бензинът скочи, олиото скочи, токът скочи, дините даже под 50 ст. не паднаха (миналата година най-ниско бяха по 20 ст.)? Хайде, за ваксините - ясно. Българинът си е бунак, и който и да беше здравен министър, ваксинирането пак щеше да е на това дередже.

Приоритетите на България трябва да бъдат преминаване към президентска република с по-големи правомощия за президента Радев, излизане от НАТО и ЕС и възстановяване на взаимоотношенията с Русия!

ААААА първо да се съединим с Татарстан и гогава!!!!!!!

Весьолае картинки

Приготвил съм тесла № 7 за дялане/чегъртане на пилоти на избори !!!!! ВАШ : Бате . И да раните добре белия конъ .........оти иначе .....!!!!!!

Айде сега срвнявайте с крадците от герберастката шайка! Открихте ли 30 разлики поне ?

По 20000 К на месец . Леле искам и аз така... Веднага да бъда включен в екипа на крадците... .водени от бащицата Руменчо..

А нещо за подобряване на инвестиционния климат, и по този начин УВЕЛИЧАВАНЕ НА ДОХОДИТЕ, СИГУРНОСТТА И ПОДОБРЯВАНЕ НА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО НА БЪЛГАРИТЕ, в т.ч.: 1. Разследване, арест, съд и затвор за корумпираните магистрати; 2. Разследване, арест, съд и затвор за корумпираните държавни чиновници; 3. Конфискуване на краденото имущество; 4. Създаване със закон на привилегировано положение за стратегическите инвеститори? НЯМА! Понеже никой не иска да ликвидира корупцията. Всички мераклии за власт искат само да издоят корумпираните магистрати и чиновници и да ги поставят в зависимост!

Какво са се заокопавали, като че ли, ще изкарат четири години. Боже, Боже, колко тъ пун гели има на този свят.

за трети път тази година мунчовите шмекери тия гонят някакви" приоритети"-чагъртане, уволнения, разправа, реваншизъм, крадене на гьоме, на фона на пълна некадърност. а в Конституцията, мунчо, изрично е казано-само подготовка на изборите, бе, властолюбив разрушителю!

Ако Радев е такъв на 1/100 , както го описвате-евала ще гласуваме за него.

Никога повече ШАЙКАТА на простите,неграмотните,неуките,крадливи гербери на власт

от сърце на новото правителство здраве и успехи за тях и за народа. Който краде, лъже, мързелува, завижда, убива, разваля доброто, а служи на разрушението, мрази доброто, а обича злото, безсърдечен е, егоист е, само взима, а не дава, скъперник и алчен е, не се счита нито за управляващ, нито за народ, нито за човек, т.е. нещо като нищо на света.

Аре стига бе, не останаха ли хора за чегъртане. Няма ли да има пари няма, вирус няма хазната е празна ...така не е интерсно...

Човекът на Ротшилд пое финансите на България.Вече съм спокоен за Новия Световен Ред.

Не е само той човек на родшилдовите мърши. Всичките са еврейски еничари...Май няма български политик в последните трийсетина години.

гледайте сега за два месеца как се краде от червените мародери и как се фалира държава...

Прегледай кои банки останаха без вънщни покровители и си тегли авоарите от нея!:)))

Стига ни пробутвахте тия ментета на мунчо!! Хората си искат Бойко Борисов

Говори от свое име. Не изрзявай мнение от цял регион. Смешник

Цял регион неграмотни!!!!!!

Обещали са : Бензина 4 лв Олиото 8 лв Долара 3000 лв Тока най скъп в света Живота най евтин И много бежанци

Новият Министър на финансите – Валери Балчев – стар шеф на фонда на фондовете при Борисов. И ВАЖНО – СТРАТЕГИЧЕСКИ ПАРТНЬОР НА…..РОТШИЛД! Само 4-ри Национални Банки по Света не са собственност на Ротшилд...

Куба,Китай,Северна Корея..Коя е четвъртата.Със сигурност не е Русия.Бих предположил Беларус.

Сирия или Иран може би. Беларус е в техните ръце...

Дружно крадене. Това е планът

Мунчови дебили...

цифрови магистрали ?! Че то там няма асфалт, какво ще се краде ?!

..да изкарат по 20 милиона за месец?