Пехотата ще има нови бойни машини през 2019 г.

Разработват се 12 проекта за усъвършенстване на въоръжението

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На война ли ще ходят?

По-добре машини, отколкото бой.

ли обещанията са в бъдеще време?

Дори и до края на 2019 да има сключен договор, до значителни бройки от новите БМП-та могат да се очакват едва след 2021 г. А междувременно някой да се е замислил за модернизацията на близо 600 БТР-а и около 600 МТЛБ - та в БА ?! А някой да се е замислил за лицензно производство на въпросното ново БМП в България, щото ще са ни необходими над 300 бр! А пак някой да се е замислил, че само допреди 30 години сме произвеждали собствено БМП 23 и след него доста по-усъвършенстван вариант - БМП 30 ??!!!! Мутро-комунистите, под командването на олигарси са доста по-вредни и за икономиката и за армията на България, отколкото бяха чистите комунисти.

разработи прототип, представих го за изпитания, и ако е надежден колкото ония другите, военните ще ти го поръчат, ти ще го произвеждаш и станеш милионер!

"Нови" за нас некой секънт хенд от арабската пустиня от армията на Новия голям брат. Дай боже се така да нидава нови нещица и то тествани.

Тази "армия", която няма да напълни и сектор А на националния стадион, не става дори и за парад, камо ли за бой.

Как е дисковата херния, Шкембе воеводо?

Шкембе , що бе каска бе ?

Ние народа сами си направихме властта в БГ да попадне в ръцете на доказали се престъпници Но при малко ум в главите ние народа можем да ги изхвърлим зад борда било по мирен път било насила А после тези властици които разграбиха държавата в Бобов дол Там сигурен съм с удоволствие ги очакват

Аууууу добре дошлиииии

новите маишни требва да са 4х4 пикапи Греит лоу /Ловеч/,вьражени с тежки картечници и ЗРПК ЕВТИНО ЕВФЕКТИВНО доказано в боини условия /ИДИЛ/ но нема да има тльсти комисиони за дебели шкембевоиводи

Гледам Германската армия от снимката на по-горната статия, и после гледам нашите - Еми те са си като ловна дружинка !!! Ако не е ''войводата '' на снимката и не пише в статията - са си живи ловци !!!

Какъв е тоя глиган до тия войници,как така не са го подбрали?!?

Новите машини трябва да са модернизирани БМП23.

Модернизираното БМП 23 се нарича БМП 30. Все още има 2-3 бройки останали някъде. То обаче вече е отдавна остаряло. Трябва и то да се модернизира допълнително ................ а това означава производство в България. Което пък означава - малки комисионни и край на ръкостисканията с Тръмп!

Новите ще са такива, кавито кажат от посолството на УСА.

Е, нищо де, поне един ден циганите ще има на какво да се разват, пък българите да плащат.

Я тоя Бузи как е запасал мешката отпред вместо на гръб...

Кой комита ще ги управлява, некой нов българин изповядващ не христянската вяра? А може би ШИШО БАКШИШО!?

Новите машини най вероятно ще са на ...Оtokar.

Явно, че няма скандали с продадени български паспорти- каракачанов продължава да се шкемби пред хора облечени в ...шарени дрешки. Е това се казва да имаш власт.

и с 12 проекта, и без тях, българската армия винаги е била, и ще си остане, мястото където едни хора дето не стават за нищо, взимат прилични заплати и рано се пенсионират!

Че какво им е на старите МТЛБ-та? Страхотни са, едва ли ще има по- евтини и по- добри!

И аз съм против и един лев от данъците ми да отиват за камуфлирани търбуси. Българските офицери са изметта на обществото, озлобени от нищожестввото си скотове! Ходил съм в казарма и ги знам.

Бастун крив, малко си действан у казармата, ако изобщо си бил в истинска такава, а не в някой вмирисан щаб. Ща еВ@ у маминото синченце, ща еВ@.

не си никакъв българин,а ман.го служил някога в трудови войски,защото за никъде не си ставал.И второ,ако си българин никога няма да говориш по този начин за българския офицер.И трето, престани да се пишеш навсякъде българин.Разбра ли бе поми.яр.

новите ще горят по-малко гориво.

Май е доста по-изгодно да се смени старият кразов двигател с нов такъв на Мерцедес , вместо да се дават един милион за бройка нов сандък който "харчи по-малко" .

Колко министри се смениха, все от боклук по- боклук... Явно народът е прокажен.

Ми дай да си вземем едно фашистко, хипофизно говно, като вас, че барем ни огрее...

Ей, руска свиня, иди да го правиш с медведи! Диви, азиятски утрепки!

Разпра ли ти се гъза от яд, американско мекере??

Махнете военния министър от снимката, че само излага българската армия.