Атентаторът в Ница е имал съучастници, поискал още оръжия

Френската полиция разпитва шест лица, задържани във връзка с разследването на атентата в Ница в четвъртък, при който загинаха 84 души, а десетки бяха ранени.

Обратно в новината

Коментари - Атентаторът в Ница е имал съучастници, поискал още оръжия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Малко са го обгрижвали и трудно се е интегрирал! Бързо се радикализирал и пратил "само" 100 000 евро! Спокоен съм, че тук няма шанс толкова бързо да се радикализираме. Докато спестя 100 000.......:)

"Според един от задържаните Мохамед Булел се е радикализирал за много кратко време." За един ден, егаси бързака...

нима САЩ трябва персонално да се занимават с всеки един заподозрян джахидист? Да ги познават поименно? Защо не ги ликвидират всичките от ИД, имат възможност, но не и желание. Да спрат навлизането на мюсюлмани в Европа? В САЩ така ли пускат "бежанци4?

поне 30 проникали извънзмени убиици са преследвали дисидента убит с камиона същия ден..двама са били в кабината закачени з а холограми оръжия..Полицията да подгони разпространителите на хологрмани оръжия пробили общата охрана на региона

докато има добитъци като путин, ще има и дивашки атентати по света.

Трябва да заопочнат да събарят всички Джамии в Европа и да изселват към Арабия висчки Мюсюлмани. Само така може да се запази Европа.... Мюсюлманите запалиха и църквата в Сопот, България, преди няколко месеца. Като започнат да ги убиват директно, нито един мюсюлманин няма да посмее да дойде в Европа.

100 000 не се трупат лесно, платено му е.

Доброютро Европа.

Докато ЕС не разреши смъртна присъда за терористите сме обречени.

За съжаление това е една религия от дявола и в негова услуга по същността си съдържаща всички предпоставки да радикализира бързо и "неусетно".

а добро утро. че кои може сам да си напълни цял камион с гранати?...

уж беше леко криминално проявен, набил бил жена си като се бил напил, а сега му изкараха връзки с други терористи? Някой да обясни моля?

Кери отбеляза колко трудно е да се набележат хората, за които може да се очаква да се радикализират. "Това е по-сложно, отколкото да търсиш игла в купа сено", каза той. Задачата в конкретния случай се усложнява от това, че Булел досега не е попадал в полезрението на американските спецслужби. Ха ха САЩ вкараха в ЕС над 1 млн. игли от този тип, сега се тюхкат че не можели да ги открият. Че вие не ги и търсите а просто ги разръчкахте от родните им места и ги набутахте в ЕС с евнтуална надежда да наклаждате огъня около Москава. Всичко ще ви се върне един ден от деянията ви.

да.много рудно. до вчера ходеха с джинси,рокки и освен по цвета на кижата не можеше да разбереш че са мусулмани.изведнъж наизвадиха бурки-мурки и хиджаби жение а мъжете облякоха роби и други отличителни мусулмански прцаля - трудно било да се разпознаят. те ни се навират в очите демонстративно, керито не можел да го разпознае...

Viva la France.!!!

Щом даже Кери не знае да е от ИДИЛ значи не е от ИДИЛ. Той ги знае всички по име.

Във Франция има 11 милиона мюсюлмани! Колко от тях внезапно могат да се радикализират ? Колко атентатора може да има ?!? И ако я карат така французите със символични арести, цветя и бдения ще дадат много жертви!

През 2012 г. на летище Сарафово терористичен акт отне живота на няколко израелски туристи и на българския им шофьор. Тогавашният министър на вътрешните работи на България Цветан Цветанов направи "обосновано" предположение за организатора на терористичния акт на летище Сарафово, нямащо нищо общо с фактите по случая. Без да се замисли, че така окуражава истинските организатори и извършители към нови такива деяния. През последните 19 месеца, само във Франция, плодовете на този "подход" в борбата срещу тероризма се видяха три пъти. Впрочем, днес се навършват три години от смъртта на проф. Евгений Николов, чиято експертиза потвърждаваше обвинения срещу Цветанов в злоупотреба с власт чрез организиране на незаконни подслушвания. Загадъчната смърт на проф. Николов на днешния ден преди три години, провали делото срещу Цветанов и даде втори живот на политическата му кариера. Нека помълчим макар и за кратко в памет на човека, гражданина, учения и експерта проф. Евгений Николов.

Във всичко има логика. Гледайте между буквите и четете между редовете. TTIP... Единственият начин САЩ да получат шанс да се справят с огромния си външен дълг, който заедно с вътрешния е около 70 трилиона долара. Чий министър-председател преди две седмици каза, че споразумението вреди на Европа - френският. Резултат - Ница. Не мислете, че някакви хора отмъщават ей така или пък ей така от нищото са се зомбирали и са започанали да мачкат живи хора с камион... Задайте си най-важния въпрос кой има сметка от това и ще намерите отговорите... Не е важно кой е или как се казва шофьорът на камиона, по-важно е кой го е убедил да стори това варварство. Мозъци се промиват лесно. Трябва да се борим с тези, които го правят. Няма как едни да живеят за сметка на други, които трябва да умрат. Няма как едни да имат всичко, а други да нямат нищо. Не може 250 години да убиваш, крадеш и заграбваш и никой да не ти потърси сметка.. Ще бъдем и след тях!

И си мислиш, че такива актове ще повлияят на Франция да подпише каквото и да било? Слез на Земята момче, даже и плюсове са ти сложили някои заблудени.

"Булел е изпратил 100 000 евро на членове на семейството си в Тунис преди атаката" - ето това е ключа към бараката! От къде тия пари, като знаем че този е бил пълен некадърник! На него му е било платено да го направи и затова го е направил - за да прати парите на семейството си! И това им е слабото място на терористите, семейството и там трябва да бъдат ударени и да знаят че ако някой направи пак такава свинщина, семейството му ще пострада заради него! Това е начина! И да намерят от къде са дошли парите! Follow the money!

Семейството му ще пострада - за всяко убийство се заплаща седмократно в рамките на 7 поколения от убиеца. Не ми се мисли какво ги чака всички тях - ще бъдат пратени в най-гадните светове да изкупват родовите престъпления.

Кой ти каза че е бил некадърник? Шофьор на тежък камион може да спечели доста пари. Единственото странно е че това не е в профила на комрджия. И за съучастниците е малко пресилено. Естествено отбякъде рамбото е купил оръжие, но не е задължително продавачите да са знаели намеренията му.

Но е задължително да са извършили престъпление, като са му продали оръжие.

За всичко е виновна толерастията и либерал-фашизма. Трябва да се започне борба за смачкване на либерал-фашизма. В България трябва да се започне с изгонването на либерал-фашистките американски организации "Отровено общество" и "Америка с/у България".

До Мнение - Пич, днес пи ли си хапчетата?

що бе ,да не си нещо докторче или просто нахален посерко?

когато стана това в беслан, латвя запита защо? защо стават такива неща и къкво ги подбужда. време е франця да каже защо.

защо?

Да не забравяме коя беше една от първите страни, която изпрати войските си да бомбардират... Именно Франция. Защо хората не осъзнаят, че и по-зле ще стават нещата. Жалко е.. Жалко е да загиват невинни хора, които изобщо не са виновни за решенията на управляващите. Защото го отнасяме ние.. Обикновените хора... Не ме разбирайте погрешно. Не оправдавам терористичните актове. От това хора да убиват умишлено хора - няма по-лошо, но "военните действия" в Сирия, Ирак... Не са ли и те до някаква степен "терористични актове"? Защо няма данни по колко невинни хора умират там? Колко жени, деца, възрастни, мъже..? Защо, когато американците взривиха болница в Сирия го определиха просто като "грешка"? Каква е тази грешка? Ако продължават тези войни, от които единствено печелят пари, власт и незнам си какво, хората на горната част на пирамидата, то ние ще го отнасяме. Жалко...

Атентаторът в Ница е имал съучастници Това разбира се е голямо "откритие", направо феноменално.

Има още по-зашеметяващо откритие - атентатът е предварително планиран!