Горанов свърза проекта ”Бареков” с фалита на КТБ

Поуката е, че когато има сраствания на политици, банков сектор и реален бизнес, обикновено се стига до такава история, заяви Владислав Горанов за кризата с КТБ.

Обратно в новината

Коментари - Горанов свърза проекта ”Бареков” с фалита на КТБ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво ви е виновен българинът Горанов бе русначета? Защо не си гледате Русия, ами все в България се оглеждате?

момченце от снимката определено е наркозависимо! Този отвеян поглед не може да бъде сбъркан!Един ден ще се чуе, но каква полза?

Тоя също е за затвора!!!

МноО тъпа статия... От ясно,по-ясно.

ние сме единствената "държава", в която всичко държавно е лично.общото между нас е плащането на данъци и все още официалния ни български език .най-голямото качество на българина си остава робското му "мислене"!

Докато не влезе ЦВ.ЦВ във затвора по 4-те си присъди,не ми го хвалете ГЕРБ!!!Как може човек извършил престръпление,да не влезе във затвора,това само тук го има,това ако беше във Америка,Китай,Северна Корея,и Румъния,досега да търка наровете във затвора ЦВ.ЦВ.Но уви България е така.

Просто не е извършвал никакво престъпление. Освен ако не се брои за престъпление борбата срещу мафията. Включително и онази част от нея, която се е окопала в правосъдната система.

Народе, вземай криваците и да прокудим крадци и мошеници от котилото на ГЕРБ!

...е нещем.

Държава която понесе Чобанов за министър на финансите!Която понесе най-видния и националист да танцува само по воал за Местан!Държава с евродепутат Бареков който смайва с неземния си английски,започнал кариерата си с песен и танцувален съпровод "Радка Пиратка"!Готино а?

И какво е виновен Барека /не че много го обичам/,след като му се дава баницата? Не трябва да я изяде ли? Защо не попитате ,...КОЛКО МИЛИАРДИ ПРИСВОИХА ---ДПС---,на които им се ПОДАРИХА ТЕЗИ НАРОДНИ ПАРИ ,ОТ БЕЗДЕЙСТВИЕТО И СЛУГИНАЖА НА бсп

Верно ли бе? Лелеее а аз се чудих как с онова малко дудуче е изкарал толкова пари, тая пловдивска свиня значи...

Състоянието на Тиквата се оценява на близо 3 милиарда лева! Такъв обир на Държавата е незапомнен!

Тиквите ли ти ограби бе голтак. Кога си имал нещо за ограбване, бе сельо.

Такъв нещастен премиер, дето не може да каже 2 думи без грешка, България не е имала никога! Но те и поддръжницити му са още по-зле!

Пеевски ти ли си бе? Откъде ги имаш тези "факти"? Не бяха ли 300 милиарда? Я пак си помисли!

И сега,какво стана,Гърците по зле ли са от нас,или не???Както беше казал Борисов че нещо не помня????

всички пропаднали комунисти и доносници са в ДПС и БКП да живеят Руменовците- ОВч. Гечев, пикаящия във фонтани и др. хубави хора

Парите ограбени от тази банка са нищо,сравнение от заема от 16 милиарда,който Тиквуни изтегли и открадна.

Този заем си стои в МВФ и се използва само за плащане на стари заеми. Всеки път когато дойде времето на падеж по заемите - народното събрание гласува и се изтеглят пари, които отиват за погасяването. Всяка транзакция с тези 16 милиарда се одобрява предварително, посредством гласуване в народното събрание.

изправи ми се косата ...като си помисля какви "цветя" са народните ни ????

Човече, обясняваш на комуняга, намери некоя тротоарна плочка, може да те разбере.

Сега на падналия в калта разбойник Искров, съратниците му ще му начукат цялата отговорност, като изкупителна жертва!?Естествено е и на него, хич да не му пука!?Защо ли имам чувството, че си е заделил достатъчно!?

СЕГА КЪМ НАС ЩЕ СЕ ПРИСЪЕДИНИ И ИВАН ИСКРОВ !

Що бе!Онова кюфте с пъпки Чобанов не ви ли стига!

Поне върнете на Атака Сидеров!Завалията не знае къде е!От сутринта слуша турска естрада!А вечерта завършва с казачок!

"Да ама помните ли хората факли?" ... е това беше аргумента на Орешарски и Станишев до последния ден на мандата им. Чудя се дали тия нещатни хора 2-3 човека дето по неразбираеми причини решили да се запалят са го направили за да дойдат именно тия двамата на власт. От където и да го гледам по безсмислен

... акт на саможертва историята не помни.

запалили са ги, за да свалят Тиквоний, двете мафии се борят с такива средства помежду си за власт

на пеевски, нали ги снимаха миналата година насаме по ресторантите...

Алчното пуделче Горанов- ОСТАВКА!

и драска ли драска,мигар някой им се връзва на тъпите тикви:)))))

Ако искаш мнението ти да има тежест - давай аргументи, а не квалификации.

искаме крадци в затвора с конфискувано имущество на цялата крадлива рода

ако това стане по някакво огромно чудо , ще бъдем най-богатата държава в света, след китай !

Не изринем ли БСП и ДПС от живота на страната нямаме шанс за оправяне.

А добро утро - защо никой не го разследва този тапунгер като изведнъж се появи в политиката с безумно много средства, които разхищаваше наляво и надясно! И надали това разкритие ще го накарат да ги върне - това ще го направим всички ние дружно като съвестни данъкоплатци на тази нещастна държава!

Колко пъти трябва да фалираме държавата и банките да разберем, че БСП и ДПС стоят зад това?Малоумни ли сме българите какво....нямаме очи и уши ли?

Да е фалирала банка при друго управление освен на БСП , да е имало хиперинфлация при друг освен БСП?

Единственото което може да възпира тарикатите в бъдеще е ако има някакви последствия. Последствията няма нужда да са присъди в съда. Достатъчно е да се помни че Орешарски и Станишев я създадоха тая банка, напълниха я с пари и способстваха за безпроблемното и източване. Накрая дори се опитаха да си заметат следите с избора на Пеевски за шеф на ДАНС. Почти успяха. Те няма да влязат в затвора но помнете и не забравяйте. За поколения напред всеки свързан с тия трябва да си носи вината и да бъде изобличаван.

БСП на два пъти фалира държавата за 25г. и други я спасяват.Не разбрахте ли тоя прост факт бе хора?

През годините на преход кой обра банките и ги фалира Виденов и Орешарски, все БСП правителства.Тогава не е ли ясно КОЙ?

То ще се насере! ( Кит.погов.) Та и наш Горачо, такава я свърши! А какк, миришии... Май е по-дубре да да искъпя шопарЪ? бейба ТудорЪ

Мирише от Орешарски не от Горанов.

На суивова, на пуодова с уимонче! А от това уайно мерише на Гроп*? Мики Миков- Михайуо

Защо все при управлението на БСП фалират банки, има хиперинфлации и т.н.

2007 Орешарски купува подкрепата на ДПС за кабинета на Станишев. Схемата е елегантна. Избор на КТБ за единствена банка на държавните дружества. Над 1 милиард се наливат от раз. По голямата част се дава на фирми от обръча на Доган. Майката на Пеевски от чиновник на държавна заплата в ТОТО-то става истински европейски магнат. :) Тия заеми днес са изчезнали фирмите са източени и обявили фалит. Всичко е законно и няма кой да бъде осъден за нищо. Това е положението.

ГЕРБ след това ще фалира и държавата!Сукалчетата на европарички!Забравихте хората факли!Четири милиарда за здраве били равни на 10 магистрали!Обещахте еврозаплати и стандарт а мизерията се расте!Знаехте кои банки ще фалират а сега сте в обяснителен режим!

Абе наистина ли си вярваш, че за това че на някой не му стигат социалните е реална причина да се запали? Та те до преди 50 години социални помощи не са съществували. Минали сме през турско робство, бедност, фашизъм, комунизъм колко по страшни режими има по света никой не се пали. Изведнъж хоп и хората факли. Луди хора. Чак пък толкова да е важно коя партия е на власт да си струва да се запалиш е малоумна идея. Не и в ситуацията, в която се намираме. Изощо има ли ситуация в която е рациолно да се палиш?

забравяме, че кум на Бареков е другаря Бойко Методиев Борисов. А Бареков като водещ на БТВ изигра не малка роля за издигането на ББ.

Кум на Бареков е Красимир Стефанов бившия шеф на НАП.

ЧОБАНОВ!Това тлъсто момче с лице-тип торта с фъстъци!Този пример за Еничар-доброволец!Охранено недоразумение приело исляма !

Братя българи не разбрахте ли, че Русия с хората си тук загроби родината ни.Избистри ли ви се в главата най-после тоя факт.КТБ ли ще е Южен поток ли ще е , Белене ли ще е важното е да се краде на едро.

Къде е Орешарски, къде е оня мишок Чобанов, нещо ги забравяме май?

Точно тоя е отговорния. Обаче по добре да се занимаваме с чиновника дето пее и откровенно глупавия галош Бареков. Няма да се изненадам ако с това се прикючи ровенето.

Има хора които след тях оставят голяма кафява следа!И неприятен мирис!

Отново КГБ и ДС и отново нашите хора комунистите обраха КТБ.20г. не разбрахте ли че те грабят държавата?

Всички са комунисти - едни бивши, други - настоящи, ... и си въртят общия енергиен бизнес - там са си от една партия.

Само тези които са с Русия грабят.

Когато комунягите и агентите на ДС влезнат в затвора ще се оправят и банките в България

ако това се случи, само ти и аз няма да сме в затвора!

Защо Станишев и Орешарски се пропускат. Нима не стоят именно те двамата зад решението 2007 да се избере КТБ за банка на държавните предприятия 2007 и над 1 милиард да се прехвърлят без конкурс. Опита да се хвърли тоя келеш Бареков и някакъв смешко на държавна заплата и да разсея общественото внимание е разбираем. Но проблема е създаден 2007.

Орешарски , Искров, Мавродиев и Писанчев, това са хората които трябва да бъдат съдени за държавна измяна.Те оставиха КТБ да фалира умишлено.

Изроди като Бареков, Горанов, Плевнелиев, Борисов и прочие съсипват държавата ни! И ние крачим бавно и сигурно към заколение! То е ясно, че и тумора ще умре, заедно с болното тяло! НО ЗАЩО ГИ ТЪРПИМ ТЕЗИ ХИЕНИ?

Какво общо имат Плевнелиев и Борисов за фалита и обира на КТБ?

Точно Плевнелиев пък не мога да разбера как е толкова голям одушник на омраза като фактически никой и нищо не зависи от него. Малко като мобинг в детската градина е цялата тая не негативност към него. Просто е много лесно да си го мерят с него и затова.

Цветан Василев е офицер на руските тайни служби, Доган е офицер на руските тайни служби.Е тогава не е ли ясно положението.

сигурно ще фалираме от чакане .

Бареков е крадец. Къде е тука новината?

може би , но защо другите се крият зад него и се правят на светци ?