Панорама към Ню Йорк на 400 метра над земята

Платформата за наблюдение на новия Световен търговски център се открива за широката публика, предлагайки невероятна панорама към Ню Йорк.

Обратно в новината

Коментари - Панорама към Ню Йорк на 400 метра над земята | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По въпроса за достиженията на "цивилизацията". Само за момент си представете, че САЩ завладеят Русия, където се намират половината от горите, благодарение на които все още дишаме безплатно. Колко време давате на така наречената англо-саксонска цивилизация, да ги унищожи и да ни принуди да си плащаме и за въздуха който дишаме?

И кое му е красивото купища бетон!? Парад на суетата новите "фаронски гробници". Колкото си по богат толкова ти е по висок небостъргача.

Какъв сарказъм - Взривяваш си кулите. Съсипваш сума ти човешки съдби. После правиш музей и го удряш на печалбарство.

Хората имат бая пари така че що не да се развиват !! :)

като малоумни почнахме да повтаряме едно и също - пари пари пари пари пари. този има пари, онзи няма пари, трябват пари, няма достатъчно пари, откъде пари, ами като имат пари, колко пари, какви пари....

... доста малоумно звучи наистина, но статията е за човешко достижение... за технологии.. за победа на човешкия дух и воля върху руините на сградите американците да издигнат нещо ново... и са го направили...фантастично е...)))))

Манхатън, хубаво е там, но само ако имаш заплата от 500 000$ нагоре или си милионер. Живееш в готин квартал, с подбрани комшии и никой не може да мине през него. Ако си обикновен грухльо с два леви цървула - no thank you.

И кво трябва да се радвам на шибаните мостове, като повечето време са в трафик, и ти трябва повече от час да се изнижеш по тях ? Недай си боже да ти се допикае, даже не можеш да спреш !

А по българските мостове тоалетни с паркинги ли има?

Америка, Америка, и там беше хубаво през 80-те. Но тогава и в България беше хубаво, освен ако не си противник на бай Тошо и не те вкарат в Белене за разказване на вицове. Иначе за Америка, който е отишъл там след 1998 година е заварил обран бостан. За справка, в Русия бостан няма.

Чета коментарите и съм приятно изненадан от високото им професионално ниво, независимо че понякога са противоречиви. Особено високо оценявам коментара на българина, живеещ в Китай. Здраво е прихванал от китайската мъдрост. Защо обаче, като малки деца се опитваме да противопоставим и сравняваме две несравними неща- Америка и Русия?. И да ги рисуваме само с две бои-бяла и черна. Не виждате ли около себе си, че всяко постижение на Америка днес, утре започва да служи на целият свят? Защото света стана едно голямо село. Не е ли достатъчно това, което направи СССР за целият свят-с цената на огромни жертви и разрушения, спаси народите от кафявата чума? Защото без тая победа, може би и Америка нямаше сега да я има. Американци има само по паспорт. По дух това са граждани на света, т.е. частица от нас. Ето това е моята опорна точка. Хев а найс дей.

не съм привърженик на високите сгради -те са неестествени за живеене и са много уязвими и към земетресения и към пожари и към срутване и към атентати и към още каквото се сетите -хората трябва да живеят в ниски екологични сгради и никой да не хвърля сянка и да не запречма панорамата на съседа -а тук всички съседи около него са жертви на мегаломанията , запречва им въздуха простора светлината и усещането за простор

Утре тръгвам. Чакам да си взема заплатата от шефа, от чисто 400 лева и поемам натам, може и децата да взема.По магистралата на Бойко за колко часа съм там,някой знае ли, от село Свирчево съм на 20 километра от Червен бряг.

квалифицирай се , намери си свястна работа , и като вземеш 4000 , тогава питай . дотогава само до червен бряг !

ами каЛафицийрай се ти, гледай само да не се обесиш с вратовръзката си от толкова квалификация, че няма да си първия изтрещял алчен за пари квалификант завърщил фално и жалко

стой си в свирчево !

До с. Дудуково ще ти стигнат,явно толкова заслужаваш и да получаваш и да видиш

къде ръгна бе ? ! кой шъ дои кравите бре ?!

много сте готини, затова пиша в този сайт, просто се разтоварвам

глобалното затопляне ще гътне гледка, с темповете на топене на ледниците до 2030 всичко ще е под водата там

Скучни сиви небостъргачи и нищо съществено. Докато американците рекламират тези сиви сгради,които са уязвими,то руснаците рекламираха на Парада,на 09.05.2015 съвременна военна техника с която са неуязвими.Ами така е всеки показва,това,което има.

Прав си селски,нашата фирма е специализирана в направата на стоманени въжета и сега имаме една огромна военна поръчка от Русия за най-съвременното руско оръжие.....дано никога не дойде тук на въоръжение:)))

Кога ли ще го гътнат и това?!

Деби и гнилия капитализмо. Сакам си социализмо и другарю Ленино. Путлер става, но Сталину по-добре.

Kude go 4uka6, kude se puka

Това може да е важна и символична новина за САЩ, но не и за България. Топли ни колкото ланското слънце. После такива хвалби са контрапродуктивни за тях. Не им е скимнало на Ал Кайда или който беше там, не стана много ясно, да тресне някой от новите Боинги в сградата.

link

Очевидно е че са направили нещо голямо за човешките усилия и възможности, но за съжаление гледката не си струва въобще.

да живее голямата евреиска страна-америка-сянка на малката евреиска държава-израел !

GOD BLESS AMERICA!

ПИПО

GOD BLESS BULGARIA

Америка не е САЩ.

Тази новина ме вълнува, колкото и парада в Москва т.е. - вълнува ме колкото популацията на стоножките в Зимбабве....

.... Велика държава е САЩ, с изключителни достижения на науката, техниката, осигуряваща възможност за лична реализация на представителите на всички най-разнообразни етноси, които я населяват. Разни подложки с ментални проблеми се разпростират да обясняват нещо, което не разбират... и няма как да разберат... Държавата Съединени Американски Щати е създадена от търсещия човешки дух, от силните хора, от мъдростта и знанията на Стария континент за да бъдат развити, да достигнат качествено ново ниво... Най-общо САЩ съществуват за да пазят и спасяват Планетата Земя, когато това е необходимо... Бог да Благослови и пази Америка! Без САЩ човечеството е обречено на погибел!

Напълно вярно е това, което казвате, въпреки че на много хора не им се иска да е така. Милиони искат да ползват американските достижения, но да не променят низкия си манталитет. Е, поне отдавна им е ясно, че който иска трябва и да дава.

Че на какво да пиша? на руски компютър ли? нямам нищо против, но от посолството ми дават американски.

Амин! Сега чадо си служи вазелина.....!

Фашингтон е сбирщина от малоумни англо саксонски слаборазвиващи се дебили,управлявани от БанКстерската еврейска фашистка клика на ротшилд,рокфелер,J.P.Morgan и.т.н. R.I.P.

Селски кретен смърдящ от панелната си дупка,я се скрий някъде където хора не минават,че си срам за човешката раса ако изобщо приличаш на такъв

ПИПО

Това беше сарказъм или чуство за хумор?

Jeni

Просълзих се...

търсещи са там, много са търсещите. точно от тия търсещите се ужасява целия свят. търсят ден и нощ пари и власт, търсят и все им недостатъчно и недостатъчно, докато не умрат накрая, без да са имали време да видят и собствените си родители и семействата, даже веднъж през жалкия си търсещ, вечно незадоволен живот на стероидни, аутистични задници. Толкова търси вече, че опоскаха планетата, източиха всички нефтени кладенци и сега строят космически когаб за евакуация само на най-богатите американци на друга планета, проектът е факт и даже го излъчиха наскоро по телевизията

... когато се заговори за изчерпване на ресурсите на планетата, защо точно американците да са отрицателният пример, като цялото човечество го прави- най-вече арабите и рашките... и пак цивилизованите демократични държави от Западна Европа и САЩ търсят начини за добиване на енергия от нови и различни източници, разработват технологии... и много е вероятно и реалистично в близко бъдеще светът да престане да съсипва Земята заради суровини...

Отдавна някой не ме беше разсмивал така! Благодаря ти! Трябваше обаче да вкараш малко повече сарказъм, защото някой ще вземе да приеме всичко това на сериозно - все пак и по-млади хора четат тука.

Скъпо ни излиза това пазене на планетата. При 5% от населението на Земята, САЩ консумират 40% от ресурсите.

Ти що не ги консумираш, а ги оставяш на американците?

;) Със САЩ се появява света. Няма неща като еволююция или Бог, ако някой вярва в тях.

Утре сутринта отивам и се нареждам на опашката.

Глупаци и идиоти заселват България. Негодни, завистливи и мразещи. Най-вече мразят себе си по горните причини.

Някой все още ли се учудва защо комуноидните фигури и сега и в миналото изпращаха децата си в САЩ и Западна Европа... Абе защо не мога да прочета някъде, че нашите млади хора, включително и младите комундета като Момчил Неков се преселват да учат, живееят и работят в братска Русия?

Не ти минават опорните точки, защо америка "демократизират" суверенни държави, защо налагат световно икономическо и монетарно господство?Отговаряйки на тези въпроси, ще достигнеш до търсения от теб отговор!Едва ли си наясно, но кредит от американска, повтарям АМЕРИКАНСКА банка, е довела недолюбвания от теб комунизъм!

Ами попитай къде е дъщерята на Лавров, дъщерите на Путин, къде иска да се лекуват богатите руснаци, къде се лекуваше Лариса Горбачова, изобщо руснаците обичат да плюят това, което не могат да постигнат. Иди на летище София и ще видиш истината по излитащите самолети кой , къде отива ..

Демократизират, за да живеят повече хора добре. А руснаците защо тотализират Украйна, Беларус,м Молдова, Грузия,.. България?!

Хората долу между небостъргачите, сигурно си мечтаят да видят Слънцето. А тази гледка може да се види и от хеликоптър.

Бандити и затворници заселват Америка и избиват над 40 млн.индианци.Затворници заселват Австралия и избиват почти 90% от туземците. Америка използува роби 270 г. Два века бюджетът на Британия на 70% е формиран от търгтовиата с роби.Така стои въпросът с Испания, Холандия, Франция и Белгия. Натрупват богатства.Феодалите стават мощни и разделят властта на суверена, чрез долна и горна камара. Американските убийци, заграбили без пари и труд несметни богатства започват да се изживяват като наследници на Рим и да се считат за изключителни. Това е де-факто истината за Богатият Запад. Богатството им мирише на кръв. Емблема на Рим примерно е Колезиума.Сграда където е убивано по всевъзможни начини.И това е символ нва цивилизация ?. Западът сам обяви краденото си имане за цивилизационни ценности. Колониалнаота им политика ни показа от Освобождението досега какви са тези ценности.

Аре у лево а? По логиката за затворниците, дай да заклеймим съвременния човек, че е натделял над неандерталците в Европа? Там има представители на всички нации, а в момента там живее каймака на света откъм учени и богаташи! Комптъра на който пишеш тези "мисли", дънките ти, телевизора ти, телефона ти, пералнята ти, автомобила ти, електрическата ти крушки и въобще всичко което ползваш е от там!

дай да канонизираме садистите, колонизаторите, робовладелците, капиталистите и банкерите...

Ти си човеченце..... :)))))))

За Китай говориш предполоагам

Компютрите, както и всичко останало е китайско !!

Колко още трябва за да се спре писането не по темата?

Добре , че бащата на един от създателите на Гугъл навреме е разрал и е напуснал СССР та момчето му да може да създаде една от най-мощните компании в света... какво са създали руснаците освен най-новия им танк дето не можа да тръгне на репетицията......

... не можа да тръгне, защото крадени технологии не се усвояват лесно... германците си познаха машината и точно на тях абсолютно им вярвам )))

ГОЛЯМА ГЛЕДКА............... ЕЛАТЕ В СОФИЯ ДА ВИДИТЕ КАКВИ ГЛЕДКИ СА КАТО ОТПРДИ 200-300 ГОДИНИ АВТЕНТИЧНА РАБОТА :)

Това с екраните, които прожектират старият Ню Йорк докато се качваш с асансьорите е страхотна хрумка. Евала на американците, винаги са били много мислещи и креативни.

не, те ти пускат шоу, един вид анестетик, докато банките им и здравната им система те дерат жив. просто засилвата звука на шоуто и го правят по-ярко, за да заглушат добре писаците на ужас на умиращите в агония американци

затова ли цял свят хората се опитват да живеят там или да ги достигнат по стандарт? явно на хората им харесват да ги 'дерат' насраната руска пропагнада в деиствие..

Алчни, погазващи всички морални и етични ценности в името на печалбата и световното господство!Ако някой твой роднина беше загинал там, едва ли ще си хепи, мястото да е увеселителен парк!

Гледка като тази спира дъха, както и гледка към Кремъл и Червения площад в Москва. Не разбирам политическите тъпотии отдолу.

"от Долен Манхатън чак до Харлем.." Бетон, асфалт, желязо. От моята къщурка на село: трева, дървета, Балкан, Природа до хоризонта.

Всяко си е по своему хубаво. В САЩ също има села и природни красоти. Но това е красота на човешкия ум.

:)))))))) По голяма красота от Рила Планина НЯМА...........

По-високо от от Витоша нема и по-дълбоко от Искъро нема

Самолетоустойчив ли е?!

Вижте бре червени чугуни .. Отворете очите слепи за красотите на западния свят.. Стига с тия военни паради , танкови и простотии....

Така е ХИПИ... Прави любов, а не войни по целия свят (да не изброявам разсипаните от ФАЩ държави и поробени народи, че текста ще стане много дълъг)...!!!

Просто красота.

ПИПО

Въпрос на вкус. Аз отдавна се отвратих от бетона.

не го яж

Обама звъннал на Меркел и казал: - Ангела, моите хора от Пентагона ми инсталираха контролен панел за управление на системата HAARP. На панела имам три копчета, едно златно, едно сребърно и едно платинено. Ако натисна сребърното копче с Африка е свършено, ако натисна златното Азия ще я затрия и ако натисна платиненото с Европа е свършено. Доволно се засмял Обама по телефона, а Меркел му отвърнала: - Обама ти си умен човек и знам, че това което ще ти кажа, ще го разбереш правилно. От баба знам, че имала в къщи три гърнета /цокала /. Едно бяло, едно черно и едно старо от алпака, но когато дошли Руснаците тя се нас-рала в гащите...

Е, що? Нали руснаците били едни рицари и не са пипнали един цивилен? Да оставим настрана, че руснаците само в мокрите си сънища са стигнали до Хамбург. Да ви имам вицовете, другарю... ;) Но поне се опитвате.

Ха да видим кога ще решат да си го гръмнат и новия СТЦ...

Най-великата нация на света! Тя определя развитието на човешката цивилизация. Докато ги има съм спокоен. Скоро в САЩ ще живеят повече българи отколкото тук. Там е бъдещето на България.

в америка не се живее, а се лекува от рак или автоимунно заболяване. едно викане на спешна помощ там е 900$, терапиите за рак са от 100 000$ /година и нагоре, един скенер е от 4000$ нагоре и трябва да плащаш всеки месец 1000$ здравна осигуровка от собствената си заплата, за да си го позволиш. За да се запишеш да учиш в университет трябва да теглиш десетки хиляди кредит от алчни, хищни банки и после да се самоубиеш, ако междувременно някой от серийните им убиции, дето са в изобилие по улиците в америка не те поставил на снимка в Уолмарт до другите безследно изчезнали

Защо лъжеш хората, нали роднините ми живеят там, какви глупости пишеш, със сигурност обаче знам, че в Русия ми вземаха по 50 долара на ден за престоя ми в болница, въпреки , че имахме подписано споразумение за неотложна помощ при спешен случай......... лъжи колкото си искаш....

Много години се лекуват там от рак - 79 докато умрат. На руснаците са спестили такова дълго лечение 69 г. средна продължителност на живота.

Е, не точно, и САЩ си имат лоши страни, безспорно (като например в стремежа си към "толерантност" неизбежно допускат случаи, в които се оправдава злото, а се осъжда доброто; или пък във външната си политика спрямо Близкия Изток и Русия, където безспорно допускат и много грешки, и т.н.). Все пак са хора. Но идеална държава така или иначе няма, няма и да има, поне на този свят.

нали троловете сте извън закона, пък и леко, задни части няма да им останат, излиза ги....леле леле леле...Паисий хибаво ги беше нарекал такива като тебе.

Ние не знаем къде е долната Махала, камо ли Хасъклъка

Преди няколко месеца бях точно там, но най-много ме впечатли гледката от Емпаяр Стейт Билдинг.

Що не кажете как тарашат туристите преди да се качат?

никой не те кара да ходиш, като не ти харесва. бегай, да катериш Останкино

А ти какво очакваш???

Там и в магазин не може да влезеш, ако не те тарашат