Българче било наблизо до атаката в Ню Йорк

Българче е станало свидетел на терористичната атака в Ню Йорк. То учи в училището, до което пикапът на Сайфуло Саипов прегази няколко души и се вряза в автобус.

Обратно в новината

Коментари - Българче било наблизо до атаката в Ню Йорк | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И какво от това? Да му отпуснем пожизнена пенсия ли?

Тъмно патладжанено българче било наблизо до атаката в Ню Йорк.

преди 4 века избиваха индианците,сега започва възмездието .

Ооооох, като започнете журналята, веднага да търсите българи "наблизо". После обаче, заглавията са от гръмки по-гръмки. В Лондон, онова недоразумение Рут Колева се беше на косъм от трагедията. В последствие се оказа, че косъма е по-дебел от корабно въже. При стрелбата пред мола в Мюнхен, българка на метри от стрелбата, обаче.... цели 40-45 мин. преди стрелбата е била там. Все по-смешни ставате в търсене на сензации. Днес не визирам ДИР, защото тази новина сте я преписали.

Това какво ни интересува!?

Преглеждайки дЕсноориентираните и абсолютно НЕгрантови фб-профили тази сутрин, установих че основно Путин, КГБ и като цяло Сталин и Съветският Съюз са подтикнали, не ами, направо са изпратили младия узбек Саипов на мисия у Ню Йорк вчера....

Аз не знам защо в този рай на демокрацията и долари се случват подобни ужасни неща, може би Путин е виновен???? АХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХААА

българче било наблизо...Наблизо са били много хора. Защо българчето трябва да е от особено значение в тази новина ?!Тъпотията не ходи по дърветата, ей !

... а оня... граничен пиян полицаи... дет прегази бебето в количката... що не го съдиха за тероризъм?!.

А други Българчета били много далеч

И веднага майката се обадила на бнт,винаги наште жени са 1 напред,пуста слава за секунди

всъщност, емигрантката се обадила на пожар "в телевизора", за да разкаже крайно дългата и крайно безинтересна историйка, как лапето "нищо не видяло и чуло фойверки", но как учителките се разтичали, пък как им направили специален маршрут, пък бла-бла-бла-бла. трогателно, но крайно безинтерсно относно конкретния случай. абсолютно нищо общо нямащо с поредния аллах-акбарски терористичен акт!

Кола, пикап или камион, кое е последно? Хахахах! Защо терориста удря училищен автобус точно на Хелоуин, дали няма някаква връзка? И защо в Ню Йорк, от където е Тръмп и където е била Мелания, дали и там няма някаква връзка?

страхотна новина, дами и господа, "българче било наблизо!!!!!!". видяла жабата, че коват вола и тя си вдигала крака, ....то какво друго да кажеш за такава "новина"....

Воловете подковават ли ги? Не знаех.