Горанов: Ще оспорим сделките, увреждащи имуществото на КТБ

Държавата ще атакува всички сделки, за които се прецени, че увреждат масата на несъстоятелността на КТБ.

Обратно в новината

Коментари - Горанов: Ще оспорим сделките, увреждащи имуществото на КТБ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Герб=крадци.

Откраднатото от КТБ! Разбираемо е това да го говорят коментаторите по сайтовете, политици, врагове на КТБ и Цветан Василев, опитващи се да оневинят модела КОЙ, извършил атентата срещу банката! Влади Горанов какво общо има с тях, та припява в същия глас! И какво разбира министъра под думата "откраднато от КТБ" - необезпечения кредит, или необслужвания кресит, или в буквалния смисъл откраднати пари!

Шоуто ще продължи. Цесиите до 05.11.2014 год. ще бъдат атакувани, но ще бъдат ли отменени, и с какъв мотив! Така че не вдигайте шампанското, не се знае цесията на Веждичката от кои е!

на Вежди е от месец октомври 2014 год., сега казаха по ТВ. Така че синдиците ще атакуват тази цесия в съда, само за да удовлетворят обществените очаквания, без да имат никакви основания. Съдът е нормално да да отхвърли искането на синдиците, тъй като през месец октомври 2014 год. КТБ не е била в несъстоятелност!

Защо се занимавате с Вежди? Вежди е единственият политик ,който не е откраднал от държавата пари ,....ПАРИТЕ СА СИ ЛИЧНО НЕГОВИ ИЗКАРАНИ С ТРУД. Защо не питате ,кой открадна парите от КТБ , а не кой е вложителя? Българина винаги осъжда невинните ,от страх към АПАШИТЕ.

кои пари са негови? тези, които вече няма? ако се нареди на опашка за кредитори, може и да си ги получи, иначе няма и стотинка гарантирана! парите до 196 000 си получиха само онези, които спазват законите! Вежди не е от тях.

със закон да се озакони,че ако дадена банка фалира,кредитите не се опрощават ,а се изплащат автоматично в държавната каса(бнб) или нещо подобно! според всичката тая данадания излиза,че ако внесеш пари в банка си подозрителен,а ако си ги вземеш си престъпник! стана тя като в съвременната гръцка митология-ще жиеем на кредит,а като дойде време да плащаме,просто ще фалираме банката!!! ако кредитните милионери си плащат задълженията,то няма да има нужда влоговете да се изплащат от някакъв си фонд(държавен бюджет,данъци или заеми)!!! притеснете прасето&со. и такива като него(а те са бол) и ще си получите парите наобратно!!!

Дългото източване на КТБ е към своя край. Жалко, че все още няма осъдени.

цветанчо , спиш ли или им гледаш сеира ?!?

Да не говорим, че Вежди след 20 юни няма и една стотинка, защото дори по закона за гарантиране на влоговете в банки, няма гарантирани дори 196 000, нищо че лъже. Да си извади договора! А неговият е преференциален и негарантиран. Така че може просто да се нареди на опашката на кредиторите, не да ми прави цесии за пари, които вече няма!

ДПС няма да позволи това ''своеволие''.

,...т.е. НЯМА ДА ВЪРНАТ ОТКРАДНАТОТО ,ОТ КТБ.

Истината трябва да се казва ясно и високо: Правителството на БСП ни остави години назад.

Да. А правителството на Герб направо ни изстреля в космоса - така ли? Я си спомни кой премиер през 2010 накара всички държавни фирми да си държат парите в КТБ...и кой от Вашингтон през м. юли 2013 пророкуваше "Когато се върна в България, една банка ще фалира - а може и две"!? Е, "пророчеството се сбъдна. И защо същият този премиер не пожела почти годена да бъде разследвана тази банка, както и кои са основните кредитори и къде са парите! Не оневинявам Орешарски, нито БНБ, много е възможно всички да са в един кюп - но не трябва да се оневинява и Борисов. Просто нещата трябва да се наричат с истинските им имена!

Народът взе да да проумява, че русофилите и червените ДС-ри са големите престъпници тук.Ама късно, когато тъне в мизерия!

На следващи избори БСП под 10%, адже под 5%.Само така ще има напредък.

Несъстоятелност към "задна дата" - това само нашенска практика ли е?

ОРЕШАРСКИ НИ НАБУТА В БЛАТОТО.

Проблемът на така наречената БСП не е в глупаците, които я подкрепят, а в управлението след Жан, което вина ги е олигархично и по възможност не от БСП. Може да е някое ченге ат Франция, може да е лице на Черепа, като Орешарски, може за е Стоян Александров, от банковата мафия и прочее, да не ги изброявам. Млади тролчета и коментатори не забравяйте и мислете преди да пишете, четете и знайте. Няма БСП, тя е част от всичко мръсно, което ни се случва. Марионетно.

Червените от БСП трябва да бъдат забранени и никога да не идват на власт, то не бе хиперинфлации, то не бе фалити на банки.Аман!

сделката и схемата за КТБ БЕШЕ СКРОЕНА ОЩЕ ПРЕДИ 3 ГОД

Разбрахте ли, че само една година управление на комунисти от БСП затрива 10г. после възстановаване.

ОБърнете внимание - САМО тези сделки, за които прецени, че увреждат масата на ... Тези, за които не прецени горното - няма да атакува - БРАВО

Тази една година , която Орешарката и комуноидите управляваха ще струва много на България.

Ей не Ви ли е срам беее!!!!Бедната изстрадала България си отива безвъзвратноо!!!! ОТ НИКЪДЕ ВЗОРЪТ НАДЕЖДА НЕ ВИДИ !!!!а вие се подигравате, догановци ,бойковци ,милен чечевзи ,рашидовции АЕЦ беленевци и дрр.!!!!Стига бееее!! не ви лие срам ЦВЕТЪТ СИ ОТИДЕ И РАБОТИ ЗА ДРУГИ ХОРИЦАТА СТРАДАТ ВИЕ ГИ ПЪЛНИТЕ С ДЪЛГОВЕ ,ЛЪГОТИТЕ ПОДМЕНЯТЕ ДОКУМЕНТИ , ЛЪЖЕТЕ С ЕЛЕКТРОМЕРИ ,ПАРНО , СТИРОПОР , ПРАВИТЕСИ ВАШИ ПРОГНОЗИ И ДРР ПРОКЛЕТИ ДА СТЕ И ДАНО СЕ ЗАДАВИТЕ ЕДИН ПО ЕДИН И ГОСПОД ДАВИ ВЗЕМЕ МЯРКАТА!!!!!! ГЕРГОВЦИ ВИЛНЕЯТ ,КОСТОВЦИ СЕ ХИЛЯТ, ДОГАНОВЦИ СЕ ПЪРЧАТ БОЙКОВЦИ СЕ МАЗНЯТ ЖАЛКО!!!!

Хапчетата взехте ли си,или ги забравихте???

Първо направете нещо реално и тогава дайте конкретна табличка отчет и тогава лъготее , но поне едно нещо дайте но конкретна точна данна ,която да казва на БЕХНИТЕ ХОРИЦА БЪЛГАРЧЕТА ОТ КОИТО ВЗЕХМЕ 4 МИЛИАРДА И ЩЕ ГИ ЦИЦАМЕ С ДАНЪЦИТЕ И ДР. ИМ НАМАЛИХМЕ ВЗЕМАНЕТО ОТ ЕДИКОЛКО СИ НА ЕДИ КОЛКОСИ А МАФИОТА БЕШЕ ЕДИ КОЙ СИ ---пене това за загиващите горки бедни БЪлгари отчаяни от всичко !!!!!!!!!!!!!!!

Ти ли бе, аланколуу? Данчо Ментата ли ще ти помага?

този министър е абсолючтно неадекватен за каква кражба говорим не знам, да вземе Наказателния кодекс и да види какъв е състава на престъплението кражба и да не се излага пред медиите и хората

Цесиите са много важни. Обаче още по-важно е да си върнем БТК и останалите стратегически активи от крадеца Путин.

И за най-големия лаик е ясно, че цесите са си напълно законни. Сега обаче държавата върти и суче за да прибере парите на по-големите вложители, които нямат никаква вина за провала на банката. Цесираната размяна оставя същата номинална сума в общия баланс на банката. А и държавата, която е основния виновник за възхода и падението на КТБ да не плаче лицемерно на чужд гроб, ами да търси парите на банката от нейните кредитополучатели.

цесиите са законни, но ако банката има право да осъществява дейност. ако вложителят с 300 лв. чака 6 месеца, понеже БНБ е поставила банката под надзор, вложителят с милиони също няма право да прави цесии.

и освен това не забравяйте, че Вежди вече е нямал милиони. Влоговете с преференциални лихви не са гарантирани ДОРИ до 196 000 лв! Да си извади бумагите, всеки вложител има дговор за срок, вложена сума и лихва за периода....вместо да лъже!

Айде стига с тая банка, и умрелите разбраха кой я ограби и къде отидоха париците. Щом Веждичката си ги получи обратно, ясно.....

Щастливо До Края На Дните Си:)

КИНОТО Е ЦВЕТНО HD!!!

Интересно ми е как са се свързали депозанти и длъжници Няма ли закон за банкова тайна? Откъде един депозант, ще знае към кого да се обърне за да направят така бленуваната цесия? Изтиване на информация? Кой е осъден/разледван за такава? Не са ли всъщност незаконни цесиите в този случай?

В разграбването на банката участват ГЕРБ, БСП и ДПС.Това са истинските коалиционни партньори.Приятно впечатление прави наличието на много нови луксозни джипове в София.Явно парите на КТБ са ощастливили когото трябва.Електората ще плаща.Това е положението.

ами как беше оная приказка- като ти е слаб акъла, да ти е здраво дупето , или нещо подобно ??

КАКВО Е ТОВА НЕЩО? ЗА ДА СЕ СПАСИ ДОВЕРИЕТО В БАНКОВАТА СИСТЕМА ТРЯБВА ЗАИНТЕРЕСОВАНИТЕ СВЕТОВНИ БАНКИ ДА ВЗЕМАТ НЕЗАБАВНО ОТНОШЕНИЕ. ЦЕСИИ.КОТКА И МИШКА И ГОВОРИЛНИ ГОВОРИЛНИ С ГЛАСОВИТИ КАРОЛЕВЦИ И Т.Н.

Който се е захванал с бодигарда и не го е слушал добре, жална му майка.

Просто от бодигарда нищо не зависи. Тия цесии всичките минават през одиторите. Трябва да е луд да си заложи политическата кариера за някакви смешни 1 милион евро. Ако беше такава работата да беше оставил КТБ и да им беше понапълнил касите. Там поне се крадат милиарди.

Едни глупости се говорят от Горанов-МеНда и разни безобразни капацитети ум да ти зайде.С една дума всичко е наред ама ще видим дали можем да го объркаме.Или както се изразяват от кварталната градинка -КЪДЕ Е ПОЛЗАТА ОТ ФАЙДАТА АКО НЯМАМЕ СМЕТКА

Стига с тия цесии.Защо се пазят в тайна тия които са взели кредити от КТБ.И защо не ги връщат?Къде си Цаца?Къде си мижитурко послушна?

И ти можеше да вземеш кредит :) Отиваш разбираш се с Цветан Василев да преведеш половината от кредита в негова офшорна фирма и готово. Кредита е одобрен.

Предишното правителство, в което участваше и Рашидов, плащаше на същото дружество по 500-600 хиляди евра на месец за нищо при замразен проект. Прокуратурата не ги ли вижда тия работи?

Преди 30-40 минути финонсовият ,,спец"на България Горанката по ТВ ентусиазирано съобщи,като селски барабанчик от 20 век,че всичко при Веждито е ОК и цесията му е редовна.Част от 2500000лв.са спасени за Рашидов.

Мошеници са драги ! Мошеници са, но по-трагичното е , че 15% от българите им вярват !

"Атакуват" само за пушилка и за да се докаже че "нашите" са много честни и спазват законите. В действителност мултакът вече се е разбрал с тиквата от Банкя и си е върнал парите

Някои твърдят, че цесиите в КТБ са законни, може, но това е само едната страна на медала ! Ако целта на една сделка, каквато е цесията, е насочена към: 1.заобикаляне на закона , 2.нанасяне вреда на трети лица, 3.подлагане под съмнение на добрия морал и висока нравственост, то всеки почтен и достоен съдия би обявил подобна сделка за нищожна! Размисълът оставам на Вас !

'Държавата' ще претърпи пълен крах по всеки от гореизброените пунктове. Никой не тъврди, че цесиите са нещо, към което всички са се стремяли. Истината е, че много от тях са направени, за да могат нормални предприятия да продължат съществуването си (и това стана на висока цена), Това последното важи и за немалкото заети във въпросните предприятия. Те също имат право на съществуване, независимо от трактовката на политици и журналисти.

Нито едно нормално предпритие не би си позволило да държи всичките си свободни парични средства в една банка, но ако се разровиш по-дълбоко възможно е да откриеш и користен мотив.

Французите са построили Лувъра а турците - дуварите да не им земе някой кадъните. Та и наш Вежди в Европа игра чорбаджиското хоро сред просветените а в България дошъл пак да гепи . Да ама тоя път дано да му преседне на простия ориенталец ... А ако и ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА на ПЕЕВСКИ към Цветанов и банката БЪДАТ НАКАЗАНИ то тогава държавата я чакат по светли дни.

kirchevo

Вие министера на КУРТУРАТА не го мислете.За какво е министър като не може да си възстанови загубите от КТБ.А какво ще правим ние от народонаселението???!!!

Кой беше казал -" Не ме е страх от министъра на културата, а от културата на министъра.............."

Радой Ралин

Да, като атакуват ТОЧНО тази цесия и КТБ вече ще прелива от пари! Смешна работа... Нито пари има, нито активи има в тази банка.... Едни кухи вземания от дружества, в които няма НИЩО, освен една регистрация в Търговския регистър....

трябва вземането, респективно задължението да е просрочено и ако не ме лъже паметта ако не е да има изрична клауза в договора, че длъжника е съгласен това негово задължение да бъде прехвърляно от кредитора. КТБ едва ли е сключвала такива договори с депозантите си и ако тези депозите не са били падежирани не виждам как ще са законни цесиите.

в "Дари стотинка на Вежди, спаси културата", зове нова акция във Фейсбук.. "Един хорист за 50 лв. хонорар ли е? Това ли е цената на българския творец", попита вчера Рашидов, който в предишните дни обясни, че е нормално министерството да покани журналисти, които да отразяват изложбата, и да им плати командировъчните. А заради това - требе да са орежат ХОНОРАРИТЕ НА АРТИСТИТЕ. Така де! Те да не са носили В БАНКЯ БАНИЦИ??? Та да им са плаща...

Дядо със 152 лв. пенсия намери портфейл с 800 лв. и го върна 77-годишен пенсионер от Дупница намери и предаде в полицията портфейл с над 800 лева и лични документи. ...................... има честни хора в БГ... ама за съжаление нито един от тях не е кмет, прокурор, депутат, министър или премиер на България.

а Министър на културата прекара държавата с 2 млн. лева.

е министър на културата. По същество и същност сам се определя като главния мултак на републиката.

Как ще пускат чесните във властта бе? Та нали ще сринат държавата веднага. Тъй сме си много добре, честни хора не ни трябват.

Сами казват,че цесиите между юни 2014 и 06.11.2014 са законни,но ще ги атакуват в съда. За какво? И после пак някой друг е ще е виновен само не и политиците и банкерите.Тези които сътвориха цялата каша.

Браво , почвайте като в Румъния.ТРЯБВА СПРАВЕДЛИВОСТ В ТАЗИ СТРАНА!

Това в Румъния се нарича ЛОВ НА ВЕЩИЦИ. Не трябва да се подлъгваме по лозунга. "Всички в панделата". Това е друга форма революция. Вдига дим, а огън няма.

Не става като в Румъния имам по-практично предложение - 10% до ниво кмет на случаен принцип в затвора и сме преборили корупцията.

Браво на министър Горанов! Честен и справедлив човек. Първо ще атакува цесията на Рашидов в съда. Какво като е министър в същото правителство? Съда със сигурност (ама повече от сигурно е) ще отмени цесията на Рашидов. Тогава всички ще разберем за пореден път как строго спазват закона хората. Рашидов със сигурност също няма да се засегне, нали е в правителството и нали ще си получи 200 хил. както е по закон.

Че няма да получи и 200 хиляди. ЩОТО ЛИХВАТА МУ НЕ Е КАТ НА ПРОСТОСМЪРТНИТЕ дет си взеха веч паричките.. НЕГОВАТА Е ПРЕФЕРЕНЦИАЛНА И С КУСУР ПРОЦЕНТИ ОТГОРЕ... А за таквизи "вложители" ФОНДА НЕ ДАВА ПАРИ ПО ЗАКОН!!!

тия цесии с какво ще ги награди държавата? Да ги бяха пратили посланици някъде поне. Или най-малкото подуправители на БНБ.

Вежди Рашидов така направи сеира,със Този Лувър във Франция,че всички музиканти артисти и актьори,го намразиха този деградирал Пияница,и скоро май ще подава Оставка,а по между другото,като се напие до козирката Веждито обича да бие полицаи,да им раздава шамари.

Когато даваха репортажа с бития полицай, ВР каза, че не бил прецживявал такова унижение. Репортажът(дали нарочно или не) така беше представен, че излизаше че за ВР е унижение да бие полицай........