Каролев: И бай Тошо не се рекламираше, както ГЕРБ

Нито един от четиримата кандидати за кмет на София – Йорданка Фандъкова, Георги Кадиев, Прошко Прошков и Николай Пехливанов – не се отзова на дебата, организиран в БТА от техния опонент от НДСВ Владимир Каролев.

Обратно в новината

Коментари - Каролев: И бай Тошо не се рекламираше, както ГЕРБ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Каролев ти си една голяма уста и НИЩО друго . Лъжец и хитрец скапан !

Каролев, и ти ли бе!? Това не е държава вече :(

Владко Далаверата, скрий се някъде бе, царедворски блюдолизецо!

Писна ми от боклуци - и тоя що партии обиколи,пълен продажник,лицемер и ненормалник!Достоен е за редиците на Герберастите!

Като икономист Каролев е много добър, а това , че дебилите не могат да го разберат си е техен проблем.Като кмет ще е много по-добър от онзи безгласен емотикон - Фандъкова.

Каролев най-вече е нагъл, самовлюбен и има много силен афинитет първо да се подиграва с хората, след това да им говори. Това са все минуси, които не се ценят никъде. Цинизмът му доста често се набива на очи, винаги когато отвори уста. А никой не желае да издига хора над главата си, които имат проблем с основите във възпитанието. Каролев е просто един шут, дърдорко. Който си мисли, че колкото повече вика, толкова по-убедително звучи.

По голями циници от герберите не е имало и няма да има.Те са на наглостта дупето.

Правите ли някаква разлика между смешника Каролев и смешника Яне Янев?

Боже, пази Б-я от боклуци като Каролев!

Тоя кво се мота в "краката на ГЕРБ" ами не вземе да отиде при шефа си и да стане един управител на горските му имоти. И парици ще има, и дръвца за огрев!

Бай Тошо , Каролев - мали-и само идиоти , баце - гласувай народе :))

Ти какво искаш от полицейско управление?Всичко мирише на лайна!

На бай Тошо реклама не му трябваше. Държавата която управляваше и изгради му беше най-голямата реклама. Нямаше западен банкер, който да не искаше да работи с Тодор Живков, защото зад него имаше работеща и просперираща Българи;!

И така "просперира", че след 45 години се сгромоляса- с пълна несъстоятелност на икономика и каквото и да е производскво, неспособно да се конкурира дори и с африканските племена!

Продадоха я !Сгромоляса се доста по-късно!

супер е това ама в бг са малко с мозак за да те разберат тоя комунизам си е сваршил работата и сега ще чакаме поне още 25 години докато ефектат му спре да деиства варху нашите избиратели.още ведназ поздравленя за програмата ти. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

На тъп избирател все комунизЪма му виновен

Ей иди си при царя и там си обещавайте.Вече и на вашто се насърбахме.Ония си взе горите,а вие какво още искате.Един милиардер умря и ви завеща как да се държите.Четете.А ви тябва само една дупка.Стига лъжи и измами.

Каролев,никой не ти ВЕРВА!Ти си си един шмекер,който си е харесал СО и вероятно добре владееш игричките там.Стига ти толкова,харчи си парите,милионер си.Спри да се напъваш.

Този "бюджетник" каквото и да каже- все мирише ( не на рози)

Добре бе Каролев.Правилно си избрал ГЕРБ. Хората мразят до дупка ГЕРБ! Но и от теб се страхуват.Знаеш,че НДСВ като цяло е една крадлива партия. спомни си николайвасилевчетата и миленвелчевците.Кражба, контрабанда, некадърност.Как да гласуват за теб?.........

и кщрлечетало е Каролев. Нарежда се между борисовите угодници и лапачи, а сега се прави на опозиция. ЩО СЕ НЕ СКРИЕШ БЕ НЕЩАСТНИК.

Уф тоя лапач пък колко е изтъркан вече...

На еднодневки не обръщаме внимание.

не знам за какво да се рекламира БАЙ ТОШО.ти пак говориш глупости

Кой беше пък тоя? В някакво шоу ли участваше или нещо такова... Каролев, Каролев...- не се сещам... Абе Екоравновесие няма ли приют за такива!?

Много го лансира Милен Цветков от нова телевизия21 все го кани на интервюта като" супер експерт" по всички въпроси и го гледа гальовно в устата. Как не можаха българските журналя в медиите да изнамерят нови лица за експерти сред 8 милионната българска диаспора по света и у нас? По това се вижда не само колко им е акъла, но и на кого служат- мафията!

Ами и Милен Цветков е същият миризливец и "гьон сурат"... Общо взето медийното пространство е пълно с екстравагантни боклуци, които се лансират един друг...

мислех че си умрял защо не варвиш при твоя цар дето излага народа комунягите го варнаха а тои имаше основна цел имотите всички сте боклуци бате боико удари мафията и червените олигарси и сега ви е черен - бате боико остават още баневи диневи маждуков гергов гигов вземи им всичко и ги прати да бачкат на каменните кариери да я видя тази мрасница бaнева и курволетите на динев ха ха ха

Ма много си тъп ,бе Вили!

Агресивния стил има обратен ефект.Царските слуги нямат шансове!

Яко се рекламират,купуват социолози и анализатори да лъжат публично че ги харесваме, но Каролев, НДСВ и БСП също не харесваме! Аут от властта на ГЕРБ, НДСВ, БСП, СДС и ДПС - от един дол дренки са! Крадци и национални предатели! И толераси!

Ех,г-н Каролев,какво нещо е паметта!Забравихте ,че "повервахме" на вашия кумир, а сега ГЕРБ са ви виновни.Та нали ако бяхте много стойностни,ние не бихме ви ударили такъв изборен шамар през 2005, а после и окончателно през 2009.Какво стана с еднодневката НДСВ?Отговорете първо на този въпрос и после очаквайте подкрепа.Бедни ми бедни Каролев,защо не си остана икономист.....

Аз помня ,че по времето на НДСВ се живееше много по-добре!Влизането в ЕС и НАТО си има цена.Много е лесно да се критикува,но бойковите 20-ина км. магистралка /за 2 год .и половина/не може да се сравняват с горепосочените постижения.

Не се е рекламирал Бай Тошо - други го правеха. Например, ченгетата и доносниците от ДС. Един от тях е и г-н Каролев. Доказано и оповестено от комисията по досиетата.

Каролев, ако откриеш твоя собствена обществена тоалетна, бъди сигурен че всеки ден ще идвам да ти я ползвам!:))))

Ох, ох, ох..., пак получих силно разстройство като видя, чуя или прочета за това рядко ... Каролев & сие. Де му е кенефа, на този кенеффф.

Тоя пък се изпляка като ч.... на мокър пясък. За каква политическа реклама става въпрос по Тошово време?

Журналя и медии, до кога ще цитирате тези кухи лейки, станали неразделна част от нашата нова мафия?

Тодор Живков и социализма са несъпоставими и несравняеми с политическата обстаовка сега и с нито една партия,включително и ГЕРБ.Така че,който се опитва да отклонява общественото съзнание с аналогии е пълен безумник,а още по -големи безумници са ,които му подражават.