Караниколов: Назначенията в „София Тех Парк“ са мои

Решенията за назначенията на новото ръководство на „София Тех Парк“ бяха лично мои, те в никакъв случай не са партийни.

Обратно в новината

Коментари - Караниколов: Назначенията в „София Тех Парк“ са мои | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

loyola

Абе тия всичките са за затвора! Може ли някои в тази страна да ми обясни как се създава предприятие БЕЗ БИЗНЕС ПЛАН? Купува се "някаква" апаратура, която не се знае от кого и за какво ще се ползва, вземат се комисионните и после ни баламосват, с някакви каки с административен опит!

Вие всички като се докопате до власт назначавате все хора които познавате и те винаги са най големете специалисти, и така до следващия министър който ще назначи неговите специалисти а предишните ще обяви за некадърници, и всичко това трябва да ни убеди че назначенията не са политически. Вие г-н министър, като ги говорите тези неща сам вярвате ли си?

Ох и тоя се е взел на много сериозно и направо си вярва че от него ''зависи'' всичко.....Самото негово назначение си е партийно а не че е голям професионалист така че ги знае човека тия неща...

бягай работа те идват прииждат на талази ама най-добре министъра да мине пеш по това чудо на техниката и да му бръмне главата за 10-те минути преход и после ще забрави за градския шум защото ще оглушее - да ни е честитто това научно творение

Не знам какво са обещавали назначените на Емил Караниколов, но съм сигурен,че никаква няма да я свършат!Но,че това не са партийни назачения си е откровена лъжа!Като си изпълнят грандоманските къстерни и др. идей -да ми се обадят, ама надали....Видяла жабата ,че подковават вола...

ще се оправи, когато децата на известни и богати родители вече няма да получават работни места с огромни заплати, само и единствено заради роднинските връзки. Докато действа система "Мой човек", докато марширува шуробаджинащина, нищо добро не ни очаква.

Принципно си прав, но има едно - но! Още от преди освобождението се е разчитало на "наши" хора, по царско време - също, през соца - пак, само че тогава бяха верни на партията хора. Трудно ще се промени тази система.

Караниколов: Назначенията в София Тех Парк са мои Живка Такева, инженерен педагог/каквото и да значи това/ и завършила Стопанско управление в Лесотохническия и най-важното дъщеря на мама Такева /менте синдикалист/. Към тази необразована номенклатура прибавете един физик и рдин бивш юрист от НОИ, и със сигурност Технопарка ще бъде "съживен" на онзи свят.

link А ТУК СА БЕЗ НАЗНАЧЕНИЯ!

"Решенията за тези назначения са лично мои. Това са хора, които аз познавам и съм работил с повечето от тях. Те са професионалисти" ????? Абе нещастник, кой си ти, че да си в състояние да даваш оценка на когото ида е било ???

ИЛИ НА НАЧАЛНИКА ТИ ДЕБЕЛЯН ПЕЕВСКИ БЕ Г-Н КАРАНИКОЛОВ?! ЗА ДА ТЕ ПОСОЧИ ЗА МИНИСТЪР ОТ КВОТАТА НА АТАКА ПЪДПЪДЪКА СИДЕРОВ БЕ КАШИРАН ОТ ДЕБЕЛИЯ СЪС СУМАТА ОТ 5 МИЛИОНА ЕВРО!

""За високите технологии има кой да отговаря - това е науката, а не мениджмънтът на дружеството", подчерта Караниколов." И как науката ще отговаря за технологиите, след като не участва в управлението на парка? Не може една дейност да се управлява от хора, които не разбират нищо от дейността.

Боже, боже! Живка Такева - професионалист. Това е комплимент към майката, която организира учителската стачка в полза на ГЕРБ. Без стаж въпросното лице стана зам областен. И то след майчинство. Много можене, много нещо.

ЕТО КАК СЕ ПРАВИ, ЗА ДА СЕ ПОЛУЧИ https://link Е НЕ ДА ГИ НАЗНАЧАВА НЯКАКЪВ МИНИСТЪР. ДА ВЗЕМЕ И ДА НАЗНАЧИ И "МЛАДИТЕ ХОРА" ЩОМ Е ТОЛКОВА ЛЕСНО.

Защо на такива ключови позиции хора се назначават, а не се явяват на конкурс? Как фирми с 200-300 дущи персонал имат ясни критерии и тестове за отсяване на кандидати за работа, особено на ръководни позиции, а държавната администрация с хиляди служители, няма?

"председател на Съвета на старейшините на ГЕРБ", дъщеря на Янко Такева, послушна на ГЕРБ и един от СО, работил с Фандъкова. И тук няма никакво партийно пристратие? Как пък веднъж не назначиха някой дето не е дете на "някой", непознат за обществото, но знаещ им можещ. А нещо като конкурс за подобни длъжности, ИСТИНСКИ КОНКУРС?

Ха ха ха - не били политически тези назначения :) ДИР, защо тази статия не я публикувате направо в колонката за вица :)

От автобиографиите става ясно, че цялата кариера на споменатите май е политическа.