Нови жертви на бедствието

Младеж изчезна в морето в Бургас, а тялото на друг бе открито на плаж във Варна. Труп на измръзнал бе намерен в снега край мездренско село, лекари не успяха да спасят баба в Плевен.

Обратно в новината

Коментари - Нови жертви на бедствието | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Жалко за загиналия и близките му. Надценил е възможностите си и подценил силата на природната стихия.Неразумно е да се разхождаш по кея ,за да снимаш бурното море.

Цитат: "На места вълните дори достигаха 11 метра" Може би имате предвид на дължина, господа журналисти? Вие знаете ли, виждали ли сте, или най-малкото представяте ли си какво е единадесет метра висока вълна????

Ludiamaus

Виждал ли си бурно море? А виждал ли си бурна зимно море? А виждал ли си Бурно зимно Черно море? Видя ли стари рибари от Варна, Созопол, Мичурин? Чу ли барбите какво казаха: "Помня замръзналото море 54 година, но никой не помни такава провеза!" -по телевизиите го показват. Вчера съобщиха за 10 бала вълнение......

Христо Фотев каза: Морето само живите обича, а мъртвите изхвърля на брега....

искам да отнесе проклетото и продажно днск от булгаря-репресивен орган срещу нас от народа,богатоте се оправят само *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Това на какъв език е?!

НА "ТЪПАНАРСКО-ТОТАЛНО НЕГРАМОТЕН" ЕЗИК :)

Ето това се нарича безумие.

Да се изслуша Посейдон в парламента, поиска опозицията.

поиска също назначаване на парламентарна комисия която да разследва Посейдон и големината на вълните :)

И природата не иска недоразумението партия Герб!

Недоразумението природата го е допуснала създавайки те.

Не знам в Бургас да има мостик! Мостик има на корабите- това е мястото, откъдето се командва кораба и се наблюдава. В Бургас има мост, но май много не са наясно какво е мост и какво мостик. Не е толкова важно, ако го каже някой случаен човек, но когато това се пише в официален сайт вече понамирисва на ниска култура, на липса на елементарно образование! Иначе за събитията- с една дума : лошо!! Страдаме за загиналите, дано можем да помогнем някак на оцеляващите!

Мен ако питаш и мост не е...Ако е мост трябва да свързва нещо, два бряга, два свята...Но всички стари бургазлии, ако ги питаш къде е въпросния мост, ще ти отговорят, виж за мостика не съм сигурен.

Не знам в Бургас да има мост(мост е това което свързва два бряга) това дето го гледаш на снимката е пристън ;-)

Всички, които коментирахте това изказване, не сте нормални. Става дума за изчезнал човек, а вие се занимавате с ... глупости.

Да бе. Не ви е срам. Грабвайте шнорхелите и се бухайте в морето да го търсите.

Обаче снимките са яки!

Човека се е правил на смелчага. Обаче е подценил Черното море, то за това е Черно...

Черно море се нарича "черно" заради това, че посоките на арабски в миналото са означавани с цветове. Виж къде се намират Червено и Бяло море и ще ти стане ясно кое в коя посока е било...