Бури и наводнения в Тексас и Оклахома взеха жертви

Деветнайсет станаха жертвите на бурите, наводненията и торнадата, връхлетели през последните пет дни американските щати Тексас и Оклахома.

Обратно в новината

Коментари - Бури и наводнения в Тексас и Оклахома взеха жертви | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Американците така и не се научиха да си строят нормални къщи. Даже били забранили панелените блокове някога. Кой знае колко дървета се секат за тези бараки.

Има Аллах !

Смешни хамерикански картонени къщи хвърчат в Тексас

И природата не обича хамериканците. И отвреме на време им праща по някое торнадо, тежка зима или бури и урагани ... да им напомня, че и те са земни, а не божествени. Божествени ще ги направят руснаците.

И "Началника" на БОКо не ги понася вече и подкара Империята на злото...!!! ПОТОП....!!!!

Империята на злото тепърва ще бъде подкарана - Путлерова Русия трябва да бъде изтрита от лицето на земята

Россия е олицетворение на доброто и бялата сила и РОССИЯ Е ПРИЗВАНА ДА УНИЩОЖИ ДЪРЖАВАТА НА ЗЛОТО, ОГЛАВЯВАНА ОТ "ЧЕРНИЯ ПРЕЗИДЕНТ" И ДА ОСВОБОДИ СВЕТА...!!! ЖАЛКО ЗА "АМЕРИКАНЦИТЕ", НО ТАКАВА Е СЪДБАТА ИМ...!!! :::)))

Е не се научиха краварите, че в картонени бараки не се живее, ама нейсе... Требе си камик, бетон и т.н. ама кой ти слуша - един дебел стиропор между 2 гипсокартона и това ми било стена?! Вярно - като напръскаш мазикла отгоре изглежда добре, ама като се засилиш - минаваш прав през нея...

Е как тогава холивудските супермени ще влизат през ? Сакън, ще развалим магията на киното.

Хъм...дали пък операторите не НААRP не са объркали нещо координатите? А и какво се оплакват янките - да се научат да строят качествено! Че какво може да се очаква от къща, построена от дъски, шперплат и мукава - то става май като оная приказка за трите прасенца...

Техните (на краварите) медии дали са информирали краварската общност за наводненията тука миналата година? Надали. Все пак ние сме техни роби, а не обратното. И не само ние! И по-голямата част от света им слугува и работи за тях. Няма да се учудя, ако "загрижени" депутати поискат да им помагаме (още),

Сидеров ще ходи да помага.Има само един проблем- не му дават да влиза в Щатите на пендела

Аме те дават визи и пущат във ФАЩ само "бели" африканци, арабески и гротески, които експлоатират и използват само за мръсната и тежка работа...!!! :::))) На тях не им трябват нормални, интелигентни и образовани хора!... Случайно пропуснати от "амбасадата" и попаднали там специалисти биват принуждавани да работят всичко друго, но не това което са учили и могат (пример - хилядите образовани българи сервитьори, камериерки, шофьори, строители... и т.н.)! Трябват им роби...!!! И какво да прави там Волен Сидеров?... В Обонгия ходят само да им дърпат ушите и да ги обучават за предатели мутрогерберасоразформаторите на Република България...!!!

Края ви наближава, има ли достатъчно бензин във водата ? И е евтин!Плуват ли добре новите ви огромни и евтини коли носещи огромните ви задници до мола?

Има един,където гледа отгоре?