Мощна буря удари Северна Европа, взе жертви

Ураганът "Ксавер" връхлетя Германия и Шотландия. Бяха измерени пориви на вятъра от 183 км/ч. Има жертви, хиляди шотландци пък останаха без ток. В Хамбург бяха отменени около 130 полета.

Обратно в новината

Коментари - Мощна буря удари Северна Европа, взе жертви | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Що за тъпа система сте бе дираджии,триете,не показвате мнения......и бай Тошо не го правеше.Знаете какво мислят пръстите ми,нещо за близък роднина само че без бащата:))))

Разбрахте ли защо българската земя е най-ценна на света, а ние я оставяме и търчим по мъгливите германии, англии, дании...

Защото не казват от кой етнос е една жертва от нещо страшно. Поне човека не се е загубил на площад от сберкууд.

Умрял е един - писано му е било. Ураган е все пак. Извън ЕС умиргат и повече от такива неща. Изчезват от престъпници и другаде по света. ужасяващ и срамен за всеки брой хора. и когато изчезват на площад, до другар...става едно такова нашенско с уклон към африканско. не по боя, а по образование, ценности.. след азиятци в Европа винаги са влизали африканци и араби. ниско платения сензор на колежката да не блокира информация за размисъл.

Турци и евреи имат такива апетити към Блгария!

ЗАСЕДАНИЕ ДО 22 ЧАСА ДНЕС - Протестна мрежа Бързат нещо. Заседанието ще продължи до 22:00 часа. Идвайте! ВС ДНЕС ЩЕ СТАВА ШОУ. ДА ГИ ЗАГАЩИМ !

На небосклона ще започнат напълно удивителни, невероятни за хората с любознателен ум, явления, потвърждаващи Божието мироздание. Тези явления ще са толкова необикновени, че и последният човек на земята ще разбере, че нещо в този свят не е наред, и че животът кардинално се променя. За вярващите, тези феноменални небесни явления, които смело можем да наречем - чудеса, ще са потвърждение, че Бог е с нас. За тях Господ ще е по-близо, от всякога, и това ще е още един шанс за спасение на вярващите. И покаянието им ще е от чисто сърце, без и най-малкото съмнение. За тези, които са с развратени сърце и са покрити с грехове, като с плесен, всичко това ще е началото на края. Започвайки от това време, смъртността ще е необичайно висока, но много и много ще се спасят. Защото за Бога няма маловажен човек, но всички, в неговите очи, имат необикновена ценноет. На земята Господ ще покаже силата Си, по друг начин, и ще я покаже много нагледно. Защото хората, Божиите създания, не само отстъпиха от Него, но и разрушават създаденото от Него. С изобретенията си, заблудените в дебрите на тъмнината, хора, с климатични и ядрени оръжия, с генетични и биологични изобретения, с ненавист и алчност, хората, родени от дявола, стигнаха до унищожаване и на най-главното от божиите създания - човека. Отец Елпидий, гръцки иеромонах, с апостолска мисия в Африка, за последните дни на света

А стига де,не плаши децата:)))

Iosiff Beluga

Не е здравословно, да си вярваш на написаното.

Още преди 9год,гледах предаване на Дискъвари,което беше за това че Гълфстрийм постепенно ще изчезне и в Англия ще настане вечна зима.Англичаните ще започнат да се изнасят от мразовития остров,ще се заселят в България,и ще ни станат РОБИ.

Таман ми трябват хора да лазят в калта и да събират ягоди и малини. Циганите нещо ги мързи, ама дано англичаните свършат работа. Само не знам как ще ги науча да карат кола с ляв волан.

...с Гълфстрийм няма как да стане в близките хилядолетия. Течението съществува от милион години, откакто континентите са се разделили в сегашния им вид. Имаше една хипотеза, ако я няма Флорида, как водите на течението ще окаже влияние на климата в Европа. Но само хипотеза. В природата няма случайни неща.

Сега има много такива знаци, и те са много откровени, и повече искам да ви кажа ние сега живеем във времето на Откровението, започва периодът на апокалиптичните събития. В тежко време ни се падна да живеем, но може би не всички от вас осъзнават, че това апокалиптично време, в което ще живеем а и целия свят е времето на идването на лъжепророка и впоследствие, на антихриста. Вече няма рабирателство в семействата, а също и в света на политиката, и скоро ще видим, че и в религиозните иерархии е същото. Православните това ще ги засегне малко по-късно. НИКОЙ НЕ ИСКА ДА ЖИВЕЕ ПО БОЖИИТЕ ЗАКОНИ. БОЖИЯТ ЗАКОН В ЦЕЛИЯ СВЯТ Е ПОДЛОЖЕН НА ГОНЕНИЯ. Във всички държави, на всички континенти се приемат закони, които отхвърлят главния принцип на Божието светоустройство. Приемат закони, особено от началото на тази година, за неща, за които преди се притесняваха и да говорят, а още по-малко, да ги вършат. Приемат се закони за узаконяване на аномални, еднополови бракове. Содомски бракове!!! Живеем във време, когато се отхвърля самият божествен фундамент на човешкия живот семейството. Сега се оказва, че семейството е двойка от един пол, а скоро ще преминат и към легализиране на сношенията с животни. В Германия, най-голямата победа на сатаната бе, появата на гражданския брак. Особено у нас, здравото семейство вече не е на мода.

Много написа,но малко каза. Виж някой форум за християнство.

А това че за теб е неразбираемо, или не ти отърва, си е лично твоей проблем. Впрочем освен да пийъваш, хапваш и да почесваш някоя булка, трябва и да можеш да разбираш това, което става пред очите ни. Защото да няма после изненади и ама защо така, нали аз и пр. Не е лощш да разнообразиш битието си на пенсионер с прочитането на някоя стойностна книга, а може и да направиш опит с Библията - препоръчително е!

Шо не може Ураганът да удари избирателно и при нас:целото народно събрание,кукловоди олигарси,мутри и продажни политици вън отН.С. Ще ни оправи територията за 24 часа баси

България си ни е рай,и затова Америка иска да се осъществи плана РАН-ЪТ

План РАН-ЪТ запецна.Оказахме се по-корави отколкото си мислеха.24 г.геноцид и още съществуваме:)))

колкото и да се мъчиш от СС не можеш. и другия вол на Първанов да си - ББ, пак не можеш. два вола орат бразда между нас и Европа, знам и ЕС. Боли ги Очакват ви промени. Единици ще оцелеят. много се размириса днес има само две партии и всички го знаят. Еничари и народ. И лаже-маже домати до Коледа е лъжа. Полицаите..те още лятото взеха краставицата от едно хубава момиче от БНТ, и го гледах горкото, как се подмазваше на детес лична карта да го упъти в живот без вериги. а каубау във фермата знаеше МАМА и Собственик. тва е днес. кой със мама като нея, кой с удобство от грехове. Съберете се родата, помогнете си, спомнете се, дайте нещо заради вас си. който сполучи и си спомни..да предаде и да запали свещ. за кой- няма значение. ако са повече такива. добри хора.

Само най развититестрани са в природни бедствия/Сащ,Северна Европа,Япония/.Не е ли затова че не мислят за останалия беден свят.

Оная година бая десетки хиляди дадоха фира в Бангладеш. В Индонезия - вулкани земетръси са ежедневие.

и филипините ги тресоха аномалии....цял град изчезна....

Каква ли е марката на моторния трион от снимката?

Търговската марка на моторният трион, е най-продаваната в България. Потърси в рекламите, щом искаш да си купиш такъв трион.

Дааа и много хубаво! Снимките с дигите са от Холандия,а отдолу пише как се приготвят в Норвегия.....Божее опази. Копи пейст от всякъде.... 6,7,8,9 снимка са от Холандия Ден Хелдер....а пише Норвегия хахахаха стюпид

Реплика към не си разбрал нищо, а също така към Istina, un*cominist и питам: Написаното от Вас е безумна манипулация. Сигурно така плашите децата от квартала и се чувствате удовлетверен. Живея от 20 години в Германия, имам добра професия, общувам предимно с германци и заявявам най-чистосърдечно: Германците не са никак студени, те са много топли и човечни, когато ги опознаеш и те приемат. Германците държат на теб, като те опознаят, помагат ти в трудни моменти, подават ти ръка, когато се нуждаеш, не се натрапват, не разпитват и клюкарстват, когато не искаш да споделиш нещо, не настояват,а те разбират. Не дават съвет без да ги питаш, стремят се да те опознаят и да разгадаят що за личност си, за да могат да общуват пълноценно с теб. Спокойни, уравновесени, позитивни, усмихнати.... В автобус, метро ти се усмихват без да те познават. Обслужването в магазини и ресторанти е много любезно. Възпитанието не е външна обвивка, а е резултат и отражение на тяхното развитие и култура. Но, за да можеш да опознаеш действително що за хора са германците, трябва да си живял в Германия МИНИМУМ 10 години, да владееш перфектно езика, да общуваш предимно с германци, да имаш добро образование и работа! Иначе оставаш Gastarbeiter, работещ от зори до късен мрак в McDonalds например, нямащ време за нищо и живеещ сред други работници, незнаещи езика... Такъв живот действително е тежък...

Хубаво де. Колко пъти ще го повторите? Който е искал го е прочел и ви е отговорил. Що пак го пишете?

Саркастичният Ви въпрос показва, колко голяма е разликата между Вас и хората, които описах по-горе. Всъщност германците не са изкючение, те реагират и се държат като всички доволни хора по света с осмислен живот. Дали би могло да се кажа същото за Вас? :-))). И не сте вие този, който ще ми казва какво да правя и колко пъти да го правя. :-))).

А лицемерието приятелю, забрави лицемерието

Слънчевата активност определя климата и там разните урагани бури !Навъдиха се много учени-спекуланти-ментета и плашат хората с топлото или студеното за да им върви бизнеса!Нали това лято щеше да бъде най- горещото от 600г.насам!?Дръжки!

Току що се усети в Лондон, малко по - силен вятър тип буря, но чак ураган не е.

Аре да идва и до София, че да има за какво Фандъкова да е виновна!

ама си оригинален като турски анцунг

пише се АНЦУГ.

Я веднага да ни приемат без условия в Шенген, че вдигаме шлюзовете....

Ще ни обещаят ако могат да ни я прехвърлят на нас.Иначе Тц

Я Цацаров веднага да повдигне обвинение на Цветанов за предизвиканата от него буря!

Петролните разливи и интензивното замърсяване с химикали на морските басейни са бичът за планетата ни. Според водещи световни учени, именно това е причината за охлаждането на Гълфстрийма. Е, тука поне негативния дел на България е нищожен.

Аз лични нападки в първия пост не видях. Жената от Германия защо се е почувствала засегната също не знам, но тя отвърна с лични нападки. Злобно някакси. След като прочетох първия пост, наистина разпознах доста познати емигранти в него, т.е. има истина. Че не са ги изгонили на 40, не са, ясно е.

с емигрантите, като с всички останали-има злобни, има нешастни, има добри,смотани, успели, нископлатени, високоплатени...Какъв е смисъла да се говори за това...

Ами според дървените философи и конспиративни теоретици глобалното затоляне е мит

Абе да ти кажа, жега тук не е :) А и бурята още не почнала. Предавам директно от Хамбург. А ти вярвай в каквото искаш. Аз в глобалното затопляне не вярвам, "По топло от това лято не помня!", не е нещо, което е меродавно.

Luna0102

При нас вече започна и на моменти имам чувството че ще избие прозорците.

Тича... Изрази се по-разбрано за по-малко умните като нас. Всъщност разгледайте сайтовете в мрежата (особено руските) , където се казва какво става и закщо и какво ни очаква. накратко очаква ни нова мини ледникова епоха, а това със затоплянето беше поредния блъф (както озоновата дупка), за да се наложат разни такси и данъци и пр. х...вини. На една от последните си речи на Ч.площад Путин в прав текст каза, че всичко онова, за което се говори като предстоящ глобален катаклизъм е вярно и нищо не може да се направи и че той не се притиснявал!...

Да имаше малко мозък да прочетеш по темата, че глобалното затопляне не означава само и единствено жеги :)

Но все пак, ако в резултат на "глобалното затопляне" половината или цяла Европа се покрие с лед, не е ли по-правилно да се нарича ледников период.И да се подготвим за зима, а не за лято.Нещата са доста различни нали.В единия случай строиш ВЕИ в другия атомни и топлоцентрали.Англия, която започна кампанията за глоалното затопляне например, ще строи няколко ядрени централи, защо ли.

Вижте сега, "промени в климата" и "глобално затопляне" са две различни неща. Първо си изяснете кое подкрепяте и тогава да поспорим. :) Ако смятате, че с нещо наречено "затопляне" ще обясните "изстудяване" явно сте доста по широко скроен от мен.

Предстои и то от следващата година спадане на средните темп. с 2 град. Ти като по-умен можеиш ли да ни обясниш това глобално затопляне или застудяване е?! Иначе репликта ти е в типичен балкански стил колко ли време трябва да мине, за да се променим.

Както ги е подкарало, все от шенгенския списък. Добре, че не сме там.

Тя България и без ураган си е опустошена. Природата няма нужда да се хаби там.

Бреи, ако се дигне нивото на океана с 6 метра,румънците ще ги залее,щото техния бряг е нисък и Букурещ ще стане пристанище.Голям кеф,ще ходим с лодка до там и до замъка на Дракула.Супер бизнес.

Ти Румънците не ги мисли.Нашите бенони чудесии ще издържат ли или ще искаме помощ от бюджета

Ти колко хотела имаш та си се притеснил такъв?

снощи бурята тук беше ужасна...

има камиони обърнати по магистралите. един от шофьорите загинал...

Лека му пръст на шофьора. Това е опасна професия. Да разследават 112 и Бърза помощ за колко време са стигнали.

Ще повторя, че ми изтриха поста. Боли ме (знаете кое). Може и да си го преместя в другия крачол. Аз си имам филе Елена, Мавруд, бръша си мустака и се грея на печката с цепеници.

си проз шопе

Шопе,и мен ме изтриха защото ти отговорих:))))боли ме дъртия.....показалец.

Онези "майсторци" от H.A.A.R.P, си играят с метеорологията, но когато скоро им се спре ТОКА, чрез игнорирането на ЗАКОНЪТ ЗА МАГНЕТИЗМА, ще има да духат таратора, за да се стоплят. Гълфстрийм-ът го спряха чрез петролният разлив, от аварията на оная дълбоководна сонда "Дийп хърайзън" експлодирала на 20 април 2010 г. Никой не дава информация, колко е замърсено дъното на Мексиканският залив и каква е връзката на замърсяването с 25%-ното намаляване на топлината, която пренася Гълфстрийма към Европа. "Тайната на кораба Пирин" (1956) - роман от Петър Иванов Стъпов, е повлиян от информацията за разработките на Никола Тесла. Останалото... то е реализирано в последните няколко години.

Играят си с "метеорологията" ???? Или с климата ? Щото двата термина макар и да са свързани, не са едно и също.

По-точното е, ИГРАЯТ СИ С ГОСПОД, НА ЗАРОВЕ. С КЛИМАТА ГОСПОД СИ ИГРАЕ. Дано не се "ядоса", че нищо няма да остане от нас, както се е случило с Атлантите, Йонийците, Лемурийците ... ДИНОЗАВРИТЕ.

Някой да вижда връзка между спирането на Гълфстрийм и промяната на климата ?

какво значи спирането на Гълфстрийм? то това да не тие чешма? очаква се евентуална промяна в това течение , но за спиране не се говори!!!

Разлив - катастрофа с нефтената платформа е довел до промяна в условията, които формират зараждането на топлото течение Гълфстрийм, благодарение на което Англия има досега този мек климат. Т.е. течението намалява драстично и сменя посоката си. Имаше неотдавна един англ. филм как Ангиля се заледява и какво се случа впоследствие. Всички тези апокалиптични филми не са случайно правени: служат да ни подготвят ( психически) за онова, което се очаква, т.е. формират се поведенчески модели, за да се минимизират паниката и хаосът , който неизбежно ще настъпят при някое внезапно природно или придизвикано бедствие.

Мой познат, който живее в Хамбург , ми пика, че всички жители на града са получили SMS с предупреждение за приближаващата буря и указания, как да се предпазят. Всички в града изпълняват указанията и няма паника и хаос. Дали ще ги стигнем някога? Май наистина "господ е българин", че при нас не се случват, чак такива големи бедствия!!!

На кое място ти пиКа?

Пикал им е на приятелството

Е, аз живея там и никой нищо не ми прати :) Но засега сме си в офиса и си бачкаме.

Лорче, помниш ли пролетта? В Германия уж всичко организирано, подготвено - станаха наводненията, 30-тина издавени имаше май. Тук уж държавата смотана, крадлива, корумпирана, апокалиптиците като тебе какво ли не предричаха като стигнела високата вълна до тук. Е, стигна и подмина, никой нищо не разбра. Онази година други 30 германеца се гътнаха от кофти зарзават. Тук уж бром имало, нитрати имало, Досега за смъртен случай не съм чувал. Пак в Германия миналата пролет - фалшив алкохол - 130 човека в болница, 31 капут. Тук в странат на цар Киро - смъртните случаи от фалшив алкохол са единични. Та моите уважения към германците, ама нещо на тенденция взе да отива работата. не знам какво да си мисля.

Да се чудиш защо Германците не са тръгнали на тълпи към България...

напоследук съновам много наводнеия...ето, че разбрах защо....

индианец с пишеща машина

Смях или не , но снощи сънувах, че земята се преобърна - т.е. полюсите и слънцето започна да изгрява от запад. Явно четем много такива статии. Впрочем няма да се плашите. Каквото има да става , ще стане, а и в библията пише , че ни очаква ново небе (разбира се тези, които слушкат...).

Вземи да свършиш нещо полезно - напъни се и сънувай числата от тотото. Ама ги запомни и 6-те. Или поне 5-6 мача от английската висша лига следващия кръг ми кажи точния резултат. Обещавам ще почерпя после.

Дядо, слагай памперси и няма да има наводненкия.

Само да не дойде насам, че ние не можем да се оправим с години. Едно село пострадало от наводнение не се е възстановило още.

Всички вие сте неадекватно-нереално-нищожни в жалките си опити и алегории да констатирате НЕКОНСТАНТНОТО НЕКОНСТАТИРУЕМО! Време да се абстрахираме от всевъзможните междуметийни реалности и буреносни действителности и да се отдадем на великата космическа ареципрочност! Нека всички ние, аз и ти, ние и те, той и тя постулираме адекватни парадокси и се примирим с мистификациите и ортодоксалните вселенски развития! Да се потопим и почерпом от енергийната междупланетна сфера, която фундентално изменя нашите триизмерни, а защо не и многоизмерни въртеливо-центробежни трептения, породение от абстрактността на паралелните субстанции-деривации. Послушайте ме, невежи микроби!

Много точно и ясно казано!

На това му се казва словоблудство... Аз не си правих труда да вниквам в смисъла на написаното след първото изречение.

и да си беше направил труда ти пак нямаше да схванеш ...голяма мъка е да си роден без чуство за хумор

Разобличителю, благодариме ти за тези пламенни и истинни слова! За интелегентните истински българи те са като велика музика за ошите ни! Прекланяме се пред такива истински гениални филосови и неотстъпяеми родолюбци! Аплаус!

Сега разбрах, че микробите си имат въшки и една от тях се има за РАЗОБЛИЧИТЕЛ!

Прав си...Само бих искал да поясня, за да не вкарвате читателите в заблуда, че всекси парадокс е само привиден.Имайте го предвид, когато се сношавате с вибрацията на извънремевата космическа функция, описана от квантовата механика, но не- доказуема експериментално.

вездесъщии, неоспорми,всесветущ и просвещаващи, благорадрим за твойта ласка на знание и лъч на благодат, повелята ти е пролом в тъмнината на пътя който сме поели светлина в сърцето, и тътен в разбушулувата ни се кръв. всеобхващащи поклони всеропомазно преклонение отдаваме.

Истината е ,че периферните западни държави и особено тези на север ,са с тежки климатични условия - много дъжд ,вятър ,мъгли,липса на слънце ,сравнително ниски температури .всичко това води до много болести в опорно-двигателен апарат ,имунитет ..Лошата храна и големите количества химикали ,които се потребпват там ,допринасят и за ракови заболявания в храносмилателната система .реално ,не си струва да си бял роб в тези държави ,да се свираш по квартири и да ядеш химична и безвкусна храна ,докато си стоиш мома или ерген до 40 г ,когато ще те изхвърлят ,за да вземат новите 20 годишни абдали от нашите ширини ...!

хаха трагичната истина.

за киселото грозде чувал ли си? колко е продължителността на живота в тези страни и колко е продължителността на живота в бг?

Истина, реалист, гражданка, un*comunist и подобни са позитановски клонинги и не са излизали по-далече от Вършец, та не очаквай много от тях

Знаеш ли... тук в Германия кашкавала, сиренето, маслото и месото са по-добри от тия в България. А пък да ти кажа са и по-евтини. Освен това съм точно на 40 и след 1 седмица ще си подписвам постоянния договор след почти две години изпитателен срок... Дали да се върна за 500 евро заплата? Или неоценимата привилегия да живея сред такива като тебе? Може да съм превземка, но предпочитам шефа ми да се кава "Моля" когато иска да свърша нещо и благодаря като го свърша. Нека е гаден, студен лицемер и да не ме харесва. Аз не искам да ме обича, искам да е възпитан. Та май ще пасувам с прибирането, благодаря.

Не знам за шефа ти, ама забелязвам, че болшинството Бг емигранти включително и ти сте доста озлобени. Поне по форумите. Ти на шефа ти със същата злоба с която пишеш по форумите ли му отговаряш?

Жалък си, защото нищо не си разбрал за държанието и възпитанието в тези страни. Това е само една външна обвивка и нищо повече, защото така е длъжен да се държи със служителите си. Иначе, той въобще не те уважава и те няма за човек, затова е такъв студен. Ти си едното нищо като негов служител, а той си остава Шефът. Научете се да познавате правилно тези студени и "интелигентни" същества.

...бях чел, че топла богата държава няма. Тия народи от 1000 и повече години живеят по тия места и какво ли не са преживели от природа и нашественици и ей на-всичките по-горе изброени са с най-висок стандарт в света. Ако питаш англичаните биха ли заменили лондонските мъгли с някой топъл слънчев остров, кво ще отговорят? Или норвежците, дето 6 месеца е ден, 6-нощ. Холандия е 40 м. под морското равнище и води денонощна битка с водата, сега вече с модерни съоръжения от шлюзове. Същото е на Темза, да пазят сушата от приливите на океана. Хората са инвестирали милиарди във времето за борба със стихиите. И успяват, щом още са там.

... и арабите зъзнат в студ... бедните...

Ще дойде време да зъзнат,сега се топлят на петрола.....докато свърши.....тогава идва водорода....чисти градове без смог.

а бе богата е едно, щастлив живот не винаги е същото. за северните страни мога да си напиша пътеписите които може би ше носят заглавието живот, в който правиш 6000 евро и да не можеш да си позволиш ремонт на колата или водопроводчик.

с 8000 евро да се подстрижеш ми е скъпо, за дамското подстригване да не горим - фризиор станах кат са замъкнах на север.

Абе не ви ли писна с тези клишета бе, че в северните страни било лошо, хората били нещастни, нищо не можеш да си позволиш, бачкаш денонощно и т.н. За сведение - тук хората са много по-спокойни, усмихнати, приятелски настроени, готови да помогнат, любознателни. Също така са по-малко материалисти (колкото и да е чудно това за някои), и гледат много по-ведро на живота. Образоват се, интересуват се, пътуват по света. Тази черна завист, злоба, ограниченост и подозрителност е типична за много индивиди от по-други ширини, а именно - там, откъдето хората които искат достоен и нормален живот масово бягат. И за да съм по темата - засега тук бурята се усеща сравнително леко, може би е подминала нашия район и на други места е много по-осезаема.

шлюзът на темза "бариерата" ако го думне едно цунами и нейно НЕвеличество пътува....

Абе и за тук хората се чудят как живеем с 300евро. Но на, тука сме и си живеем, нали.

Обяснимо! Борбата за оцеляване в дбория смисъл води до напредък и усъвършенстване. Колкото по на юг отиваш, толкова по калпаво е населението. Пример: Северна и Южна Италия - нямат нищо общо помежду си, та Севера затова искада се отдели от тях. Но животът е интересен , когато е разнообразен. Така че да се възползваме от това.

Еха!!! Тези дни ще има храна за апокалиптиците.

Значи и в "запада" стават таквизи работи, не само сулю и пулю да говорят, че проблеми през зимата ставали само у нас!

Егати сравнението дето направи.

Dobromir Dimitrow

Що, и при нас понякога има такива бури. Вярно, че държавните служби често не са си свършили както трябва работата, но почти винаги вси има недоволни, които смятат, че на "запад" всичко винаги им е наред зимата!

Амин!

Тая буря няма да дигне Черното море, ама някоя следваща дано да го дигне поне 7-8 м та да разчисти бреговете и плажовете от боклуци

Ще дочака ме ли ние и черно море да вдигне нивото си с 6 м. та да отнесе незаконните строежчета на приятелите от тройната коалиция.

Всички тези държави ще се справят с каквато и буря да се появи.Да му мислят държави като нашета,че тогава ще заспим зимен сън като мечките :).

Всъщност миналата година в Габрово, когато хвръкна част от строително скеле и уби млада жена, вятърът беше със скорост 140-150 км/час. Имаше и доста изкоренени 50-годишни дървета. Жалко за жената, изтеглила е късата клечка този ден. Но държавата още я има, напук на злите езици.

Попитайте вашите интелектуални водачи "феодалните старци", очаква ли се промяна във пространствено-времевия модел. Това ще ви даде много отговори за това което сме си надробили.

Извинявам се на всички засегнати! Ако вчера не си бях сменил гащите, пространствено времевият модел нямаше да е засегнат, ама щеше бая да се усмърди...

"На обед за 26 часа ще бъде спряно движението на регионалните влакове заради стихията."

Има острови в Северно море, които са плоски и равни. Те са много застрашени и се намират до Холандия и са част от нея. Интересно, какво ли ще се случи с буните в Северна Холандия?

Холандците, след наводненията , ще емигрират в България, ама ние ще им поискаме разрешения за престои.

Няма да ги пуснем защото КриСТАЛИНА и ЕС искат да напълнят България със седиментите на Африка и Азия.

Че ще има щети е ясно, но дано да няма пострадали. Природата постоянно ни показва колко сме нищожни, а човечеството, вместо да си вземе поука, се самоунищожава!

Много ми е интересно какво можеш да направиш като си нищожен.

като гледам последните две изречения на статията оставам с впечатление, че Северно море е доста плитко- явно нещо се губи в превода.

:) Добро утро! В оригиналната статия на ИТАР-ТАСС си е казано, че ПОВИШЕНИЕТО на нивото може да достигне толкова. Както винаги - "Изгубени в превода". Хубав ден на всички, дори и на деж. редактор!

Времето ще е само за плаж!