Смъртта на чернокожия Фреди Грей след арест взриви Балтимор

Щатът Мериленд мобилизира хиляди полицаи и войници от Националната гвардия за възстановяване на реда в Балтимор. Обявено е извънредно положение.

Обратно в новината

Коментари - Смъртта на чернокожия Фреди Грей след арест взриви Балтимор | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Америка не е същата, сега там цари страх и недоверие между черни и бели.....не е тази държава която претендираше за демократичност!

Фашистките Терористични Щати,Ще бъде съдено пред Интeрнационален съд за геноцида над Народите по Света през последните 100 години!!!! Няма да има прошка!!!! СМЪРТ на ционисткия амреикански Фашизъм!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ся, последните новини: 1. По искане на Русия и Китай се свиква извънредно заседание на СС на ООН за събитията на народния Майдан в Балтимор. 2. Могерини е изразила загрижеността на ЕС във връзка със събитията и готовността на Съюза да посредничи за договарянето на споразумение за демократично предаване на властта от президента Обама на представителите на балтиморския Майдан. В него ще бъдат заложени и положения за предсрочни избори и нова Конституция. 2. Ангелина Меркел поиска спешно заседание на лидерите от ЕС за да обсъдят ситуацията около спазването на човешките права на майданджиите в Балтимор. Отправила е и апел към президента Обама за неупотреба на сила. 3. Франсоа Оланд е изразил дълбоката загриженост на Франция относно погазванто на демократичните ценности от страна на властите и е осъдил остро прекомерната употреба на сила от полицията в Балтимор. 4. Министърът на външните работи на Русия Лавров раздава пирожки на народния Майдан в Балтимор и изразява своята подкрепа за мирните протестиращи, а също и надежда че те ще издържат. Чакайте продължение...

М даммммммммм....Друго си е в демократичния Краваристан......Тамз а демомнстрация викат националната гвардия която почва да стреля наред..А полицаите спокойно си пребиват или отстрелват всеки негър който решат:)ЛОВА НА НЕГРИ Е ОТКРИТ!! ГРЪМНИ ЕДИН!! ВТОРИЯ Е БЕЗПЛАТЕН!!! ЕЙ ТОВА Е ДЕМОКРАЦИЯ БРЕ!! НЕ КАТ В СЕВЕРНА КОРЕЯ!!!!

Неуважаеми, дълбоко съм впечетлен от безочието и дебелокожието ти. Вече за втори път ти обяснявам, че да ползваш моя НИК е най - меко казано признак на ниска култура и показва липсата на интелигентност и толерантност. Събери си мозъка човече и спри да коментираш от мое име. В този форум Ника ми е познат от четри да не кажа и повече години. Да ти е.., лек деня.

За диктаторско отношение на властите към демократичните ценности и погазването на правата на протестиращите, САЩ бастисват не една държава по света. А кой ще внесе малко демокрация и свобода в САЩ?!

Равносметката в Балтимор (в нашите полуграмотни СМИта няма да я видите - това е от чужди): 144 подпалени леки коли; 15 запалени здания; 200 арестувани; 15 ранени полицаи. Е тва са протести за един убит младеж. У нас за съсипана икономика, за разорени селски стопани, затворени предприятия (някога силно печеливши и търгуващи с цял свят!), за обречени на мизерия и страдания пенсионери, за съсипано образование и тържеството на чалгата и простащината във всички сфери - я излязат двеста души на улицата, я не ... Полицаите са повече от тях! Явно, страданията ни са малко, или съзнанието, или какво?!

Я напиши и колко обрани магазина има... и да знаеш либераска св..ьо, че не е далеч момента когато индо-българите ще правят подобни "протести" за да си наберат покъщнина - точно както протестират афро-американците

Как не разбрахте, че най-голямата омраза и расизъм са между богатите и бедните, навсякъде по света.

Колкото е по богат един индо-българин толкова по-голям расист става, при афротата е още по-зле

След черните ще се надигнат и латиносите...............

ow. ly/MdtJO Балтимор е управляван от Демократите от 1967г. досега, Детройт -- от 1962. Обаче чернилките твърдят, че са били потискани от белите в продължение на десетки години.

Борисов да отива да съветва вуйчо си Банана как да се справи с безредиците.Мутрата знае как а освен това са приятели с Макака и разните му там Джоните Джеките и тем подобни отрепки!!!

американците никога не са спирали да мразят черните. избирането на обама е само целуфан. факт 2: черните са по- големи расисти от белите. изход: няма.

Има изход.Да закрият държавата си и всеки от където е дошъл.

Страшно много коментари - кой от кой по-тъпи, несвързани с темата, просто да си пишат безработни тъпаци. Защо не убиват Еди Мърфи, Фриймън и всички достойни спортисти, артисти, певци - негри? Аз ли трябва да ви отговоря?

Америка финансира Ленин с 10 млн. долара и му даде като помощник Троцки, за да заграбят руските богатства.Сгрешиха със Сталин, който смачка чифутите.Сега сгрешиха с Путин, който ще направи същото.

Обамата е вкарал в града башибузука, или Нац.гвардия. Ха Ха Великата демокрация??? Гневът на робите......

Коце една от най изучаваните книги е " Престъпление и наказание" . Достоевски-според теб тея маймуни дали са вдянали нещо. Лично мисля колега ,че предпочитат Джурасик на евреина Спилбърг. Това са маймуни и шоуто е пред всички..;)

И пак до Коце - то във всяко стадо си има мърша. и сред белите има престъпници, съдят ги ,затварят ги и те ядат бой ,и никой не прави демонстрации и протести.

Негрите са както у нас утайката на обществото - цигани и комунисти.

Български комунисти от Рода на БОРИСОВ.

комунистите са от рода на великия сифилистик ленин

Демократ и коза наяждане нямат ! Баш боклуците на света !

Каквото и да сте чели от малката им история е лъжица. Юг-СЕВЕРА това е истината. Куклусите са живи както никога преди. Негрите са призраци!!!!! Винету е жив и Хитлер и Сталин-уауа и Америка е залива Чиз Пайк и статуята е френска и Фашингтон е имал епилепсия и британците щяха да им разкажат играта на краварите. сиуксите -господари на земята и лустрация!

Сега трябва Путин да ходи да раздаде курабийки и шмайзери на протестиращите.

В Щатите имало бедност?

Наивно е в целия свят да провокираш войни, да имаш интереси и да поддържаш и двете страни да се избиват в тези войни, за да решиш дефицита в бюджета си без да пострадаш. ТОВА СА ОТКРОВЕНИЯ НА АМЕРИКАНСКИ ПРОФЕСОРИ. Огънят ат тези войни навлиза в Америка, Потърпевши са негрите. Каква ирония при това президент - чернокож!

Жестока, непримирима омраза явно има в Щатите между бели и чернокожи! С времето очевидно се засилва все повече! Всичките приказки за равенство, братство, равноправие са приказки от 1001 нощ! Има тайна омраза, която напоследък все повече избива на повърхността.

Омразата не е между бели и черни. Ммежду прости и по-прости е. На интелигентните хора им е все тая какъв си. Гледат как постъпваш. Още по-интелигентните знаят, че хората са различни и расите определят много, но НЕ ВСИЧКО!:-)

Знам ли, може би си прав, явно в Щатите е пълно с простаци тогава.

Министър на правосъдието на кравария - ЛИНЧ! Какво да добавим повече?!

Имаше навремето една песничка:"Искам да съм негър,негър в Алабама..." Дали я пеят и в Балтимор?

Избиват ги защото са руски негри комунисти. Демокрацията го изисква.

И Путин е някъде там. На бас за 2 стотинки!

ТОЙ Е НАЧАЛНИК НА ЩАБА НА РАЗМИРИЦИТЕ.

То хубаво се бунтуват ман...,ъ-ъ-ъ, нег..., ъ-ъ-ъ - афроамеринанците. Държат ги бедни, избива ги полиция, амо що палят и трошат магазини и коли?!

кога в безмисленната българия ще се надигне раята (белите цигани) срещу герберасткия геноцид ?

Ще се надигне само ако е уверена , че има надежда за по-добро управление. За съжаление тия червеи от опозицията не вдъхват доверие.

ами герб е наи лявата фракция на бсп !

Всички протестиращи мангали са путиноидни агенти!

Сега в USA, скоро и в BG местните цигани ще разберат, че като подпалят нещо ще получат повече.

А, НЕ КАТО ВЗЕМАТ ПО 50 ЛЕВА И ГЛАСУВАТ ЗА ГЕРБ.

Интересен протест - запалени кои, ограбени магазини, подпален дом за стари хора. После се чудите що полицията първо ви стреля, а после ви чете правата. Като искахте да е протест, да го бяхте направили мирен. Сега вече никой няма да ви вярва.

В грешка си. Първо стреля, после - пак стреля. После проверява с 2-3 шута състоянието на " пациента" и после му четат правата. Та е най-правилно.

Така трябва да бъде, иначе разни самозабравили се политици забочват да ги дърпат и бутат по летища, да им викат пред парламента......

Всеки ден от полицейски куршуми, или полицейски действия/ малтретиране, душене, превишаване права при задържане, побой в полицейските участъци ... и т.н./ в САЩ загиват трима човека, предимно чернокожи. По официална статистика в Англия, от намеса на полицаи /бобита/ през последните 100 години, са загинали общо 50 човека.

Иди поживей малко с негри и латиноси и ти гарантирам, че след това ще искаш наказателни команди да минават през гетата

Това е провокация от афроамериканци (негри), изпратени в Мериленд от Русия (КГБ).

В целия свят, в САЩ включително е в ход план за унищожение на бялата раса. Всички тези "локални" бунтове на чернилки и араби не са случайни и са част от нещо по-голямо. Не се връзвайте на глупостите, че генезисът на проблема е "социален" или "икономически" (много анализатори пускат тази димка). Става въпрос за РАСИЗЪМ, НАСОЧЕН СРЕЩУ БЕЛИТЕ ХОРА!

ЧЕТИ И СЕ ОБРАЗОВАЙ.Защо Америка има интереси в цял свят и подклажда войни навсякъде като ги финансира, Защо създаде ИД, Защо ги въоръжи и ги финансира. Какви интереси имаше в ИРАК- още търси ядреното оръжие на САДАМ Хюсеин, Във всеки район на света където има война, там са американците от двете страни. Чети и американските професори какво пишат за финансите на АМЕРИКА.

С какво написаното от мен противоречи на написаното от теб, за да репликираш така ???? А по въпроса с четенето и образоването - със сигурност съм прочел повече от теб, а най-вероятно съм и по-образован.

да помогнем по линия на нато-да им испратиме наща 1-ва миллиционерска армия !

НАЧЕЛО С БЪЛГАРСКОТО ПРЕЗИДЕНТ!

Да пуснеш армията по улиците за да пази реда, на това не му ли се викаше обявяване на военно положение!?

Недемократичните медии СНН, Евронюз, казват, че в града е въведено инзвъредно положение и комендатски час. Освен това добавят и че жителите на гада са наулицата и "се задрависват, водят дружествени разговори" с полицията.

Ал

Явно "интеграцията" на определени малцинства не е толкова успешна. Никак даже. Дори и в Щатите. Не може да вземаш от едни за да отглеждаш други. Не и вечно. Рано или късно "безплатната" манджа свършва и нещата излизат извън контрол... То и с циганите тъй ще стане. От всеки 6 лева осигуровки, дадени от вас, 1 остава за вас. От останалите 5 - половината отиват да хранят циганите за да не се бунтуват много, а другата половина - за гавазите на властта. Само че циганите се плодят като зайци, и ние дето даваме - намаляваме. И докога така? 16-те милиарда скоро ще свършат. Жалко за страната ни.

Назад си с мат'ряла, мой! Парите свършиха почти веднага. Който намазал - намазал, другите да са били в герб да са намазали и те. Хайде отивам да ритам топка, после съм на масаж, а довечера ще отскоча до ибиза. Абе ибиза ли се пишеше или ибица? Не че ми пука - ахахаха!

Не лъжи! 90% от парите не са теглени от банките въобще защото тази година не са необходими! Ще се теглят няколко години.

Проблемите на САЩ са от както уж падна робството. До тогава, такова чудо като мързелив негър в САЩ не е имало!

Сравнявам ги с циганите..... Да сте виждали цигански двор с градинка ?

Жьо суи Фреди, мамка му!

Tu es Красимир Кънев ;)

kumalissa73@

Ким син сян?

someone

които е злорад за такова убииство и одобрява трябва да не се сърди, ако в западна европа примерно убият детето му, защото имал вид на подозрителен, освен това полицая преценил, че живота на местните германци примерно е по-важен от живота на българин.

С промяната на етническият състав, скоро Щатите, както и останалите бели държави ще загубят блясъка си. Ние като българи не трябва да допускаме това. Вижте нашите цигани и си правете изводите за всички останали - негри, араби

ОТ БРИКС трябва да се възползват от всяка подобна ситуация и следващия път да почнат да наливат пари, а някои зам. външни министри да раздават и курабийки. Няма да е лошо да организират и малко стрелба от "неизвестни" снайпери, нали такива са сега правилата на играта. Така де, защо само другите да се "радват" на цветни революции и на "демокрацията", която те носят, а идеолозите им от САЩ да се несправедливо лишени от подобна "радост"...

Тия прости негра, досущ като нашите цигани. Какво искат, да стане американската полиция като българската и да нямат никакви правомощия? Ами те ще са първите после, дето ще изреват на умряло от бандите и престъпниците. То това им е най-хубавото на САЩ - полицията, която е тотално бекомпромисна

Те и сега реват. Полиция в гетата влиза само при убийство или много тежко престъпление. Влиза с хеликоптери и 20-30 коли пълни с ченгели. Реално в гетата там е като в циганските махали в България, дори на места по-зле.

абе тия що не си интегрират циганите?!

ИЗКАРВАЙТЕ ДРОНИТЕ ЯНКИ !!! Арабите са далече защо тях требите само ето че сега има къде да ги тествате !!

Забележете, че протестите на чернокожи винаги са придружени с разбиване на магазини. Протеста при тях е един добър повод за поредния грабеж.

Парижани също опожариха колите си и разбиха и разграбиха магазините си преди няколко години ... или забрави???

Тия "парижани" пак бяха негра от крайните квартали!...Или забрави???

Заслужават си размириците, малко са им даже ! Да не са си докарвали някога африканци за роби !!!!!!!

Червен трол зад абревиатурата на СДС. Другарю, тук няма толкова тъпи хора като електората към който приналежиш:)))

"център за възрастни. . е подпален, съобщи Ройтерс, цитирана от БТА. Леки коли и поне един магазин бяха опожарени в града... бяха разграбени магазини" Обичайното при негърски бунтове. Учете и работете, и можете да станете президенти или гл.прокурори. А ако грабите и опожарявате- ще си имате работа с полицията, правосъдието и пандиза !

Тези протести са организирани от Русия, а протестиращите са руснаци. Блек рашънс.

Искаш да кажеш "Афроруснаци" ли? Щото Пушкин го бяха обявили за Афроамериканец....

Тържеството на демокрацията в САЩ! От началото на годината досега там са убити от полицаи 382 души! Отделно са застреляните от разни откачалки, семейното насилие и убийства, пътно-транспортните произшествия с жертви ... Адски демократична държава - пример за Украйна и някои други ...

Правилата са правила.Когато полицията ти каже спри и си вдигни ръцете просто не трябва да се правиш на черна маймуна а да изпълняваш.

Сега е редно ИДИЛ да изпрати незабавно миротворци, да инспирира гражданска война, и ако хамериканосите си позволят да се опълчат на революционните сили НАТО да забрани полетите на хамерикански бойни самолети, и да бомбардира всеки хамерикански конвой - било военен, било свадба, било евакуация на детска градина!

Олигархична Америка Най-горният 1 процент от американците притежава около 100 пъти повече власт от тази на останалите 99 процента, взети заедно. Те са свръхбогатите на Америка. Те са елитът, който всички наричат олигархия. Социолозите вече говорят за САЩ като за олигархия, без, разбира се, да влагат оценъчен елемент в това понятие. Заключението им всъщност е напълно логично. Да си припомним, как дълго време в Америка беше едва ли не табу да се говори за слоеве и класи: та нали почти всички американци се определяха като "middle class". Само че в тази предизборна година вече се говори не просто за свърхбогати, а и за съществуването на олигархични структури. Ето защо, според Уинтър, известният "железен закон на олигархията" е всъщност законът на елитите. Всяка организация създава елити - но не и олигархии. Законът на олигархията се състои всъщност в това, че главната й цел е да защитава своята собственост. Формална демокрация за обикновените граждани? Но как така свръхбогатите са се сдобили с такава власт? Та нали те не заемат политически постове? Отговорът е лесен: те упражняват влияние върху Конгреса чрез лобисти и наемат безбожно скъпи адвокати, икономисти и данъчни съветници, които неуморно се трудят за това, разликата между номиналната и реалната данъчна ставка за олигарсите да е колкото се може по-голяма. Конспиративна теория ли е това, популистка пропаганда срещу плутокрацията или просто връщане към лошите стари времена, когато Западът беше упрекван, че предлагал на гражданите само "формална демокрация"? Все още живеем в демокрации. "Гражданска олигархия", при която за защита на собствеността си олигарсите се осланят на правовата държава, е възможна и в рамките на демократичното общество.

Путин е виновен! Лавров що не раздава курабийки?