НАТО трудно създава новите сили за бързо реагиране

НАТО среща трудности при създаването на планираните нови сили за бързо реагиране заради недостиг на техника и спорове за финансиране.

Обратно в новината

Коментари - НАТО трудно създава новите сили за бързо реагиране | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Господа, НАТО нямало техника? Че къде изчезна техниката? Нямало кой да плаща? Че кой плащаше досега и плаща сега? И за какво тоя плащаше досега и сега, ако няма техника и пари? А, ма за бързо реагиране било друго? Ама досега НАТО за БАВНО реагиране ли беше? Басни! Изводът е друг - ръководството не осмисля действителността и не може да реши потребното. Не може ни бързо, ни бавно. Калпаво е. Потребна е смяна на ръководството на пакта с можещи да осмислят, че Исламска държава е унищожител на цивилизацията ни сега и че НАТО е непотребна ако не може да я унищожава враг. Не бързо или бавно, а сега. И да действа с техниката, хората и парите им. После - ни пари, ни техника, ни кой да плаща, ни на НАТО, ни за НаТО, ни НАТО, баба му, ни шефовете му, а на Ислямска държава! Ако не го осмислят - да си пуснат водата. Има можещи, а не плачещи за техника и плащачи. И така, господа генерали, ако не можете - непотребни сте. Можещи има, но без Вас.

В европейските държави май не учат история на Русия-та тя винаги се е стремяла към завземане на съседни територии. Ако руснаците не бяха продали Аляска,сега щяха да са на 3 (три) континента! Та затова НАТО реагира, сякаш случаите Крим, Западна Украйна са изненадващи прецеденти.

Именно втова е фишката на хамерите:руска истерия,събиране на средствата от сателитите,поръчките на американските производители за военните продукти и респективно-печалбата! Ама на американците!

Popa

Така е, руската истерия, на обезумелите от алчност посткомунисти е благо за хамериканците! А руската истерия си има и основание! Честито на Вовата! Гевезенето му хич не помага на Русия! 8-ми ноември, 1 дол. = 42.32 р., 29-ти ноември 1 дол = 49.92 р. 8-ми ноември, 1 евро = 53.87 , 29-ти ноември 1 евро = 61.45 р. за справка мейл.ру! Да не говорим за нефта, днес 72.21 долара, за един ден - 5.56! Към Нова година - 20-30!

Аз мога да чета котировките. А точно ти подготви някая хилядарката за танкове,за аут-самолетчета.Ако нямаш,-без проблем кредит от союзниците!Ако не искаш,-тогава туба бензин и клечката!

НАТО пее приспивната на Русия, ама няма кой да се хване на въдицата.

Popa

А, бе, нали Вовата яко е захапал кукичката! Виж го само как се мята на кордата! А го чака и въженце или задушаване с газ или давене в барел с петрол! Не вярвам руските петролни магнати, да го чакат да свали нафтата до 20 долара! Империалистите не си поплюват!

Натовските гащници нямат шанс

Popa

Нямат, ама Путин им го набутва зорлен в ръцете! Не са такива балами да го изпуснат! Особенно новия шеф на НАТО, комуниста Столтенберг, май е фанал Империалистите от Русия на мушката!

Ако мушката на новия НАТО шеф е на двайсетина сантиметра по-надолу от пъпа на Путин, няма начин да не го е хванал точно там!

Засега за НАТО е напълно достатъчно да облече и въоръжи украинците. Те и без натовските оръжия спряха напълно рашистката армия. Вместо Новороссия и окупирана Украйна, Императорът получи война с Украйна, обедини Украйна срещу россия и се разкри като завоевател и окупатор. Край на новороссия, а после и на россия

Беги, създал си чудесен компот от детски мечти, примесени със среднощни мокри видения.

Омразата ти към Русия те прави сляп, за това внимавай.

НАТО веднага да въоръжи и изпрати в Украйна третополовите български тролове. Заднишком те ще спират успешно казашките, рашистки ,путлеристки сепаратисти. Командир на отряда Иречек, политкомисар Бегеьовеца, протестански поп Попича, секретарка Пъстрата, комансири на отделения Митко Пешев, дада и пр. След това ще наблюдаваме световното събитие, български уса-трол родил две близначки....

Ти май си пропуснал нещо! Ако сепаратистите не бяха спрели зарад примирието, от украинската армия щеше да е останал само тъжен помен! Или си збравил, че сепаратистите почти бяха завзели Мариупол и на няколко места бяха обкръжили полугодни за военни действия хилядни армейски части, които бяха останали и без храна, и без доставки на въоръжение, и а-ха- да изуят гащите..... Ако си збравил, почети в интернет, поне това можеш! Но май укрите разбират само от бой и онова другото, щото не рзбраха жеста... Ами както е тругнало, май ще получат и двете...скоро....

Major Payne

Путин знае защо ги спря. Знае и защо ще ги накара да клекнат. В момента тече подготовка за голямото надлъгване и всяка страна си показва възможностите. Затова са и совалките и дрънкането на оръжие и игрите с цената на петрола и срива на рублата. После ще дойде големия пазарлък и накрая доста хора ще се окажат излъгани и предадени, други ще са си отишли от този свят за нищо. Само политиците ще си пооправят имиджа, че са намерили "трудно решение" и са избегнали "най-лошото", което никога не са имали и намерение да правят.

опитват се да направят сили за тотално посиране.....Ма защо имат проблеми еврогейските меки китки и педокраварите...По добре да извикат екипажа на Доналд Дък, те вече имат опит в посирането и оакването:) УПС! Забравих, че то екипажа след тежката психическа травма се разбяха кой къде му видят очите..То с педитата и меките китки и лесбосите е така...Като се опре до бой с истински противник се наакват:) ДА ЖИВЕЙ, НАЙ-ОАКАНИТЕ ЕВРОСИЛИ ЗА БЪРЗО ЗАБАВЯНЕ И ПОСИРАНЕ :)

Ако Европа не почне да се въоръжава адекватно на руската заплаха, нищо добро не ни чака ...

Бавно, но сигурно светът се събужда за новата российска заплаха. Втората Студена Война е факт

И ти ще си в първите редове на АтлантикоевробеГЕЙската рота, която ще ни спасява от руската мечка. Ех, как само ще настъпвате заднишком по руските степи... :)))))

Адекватно на украинската заплаха за транзита на газ Европа би трябвало да се въоръжава с топли дрехи и одеала преди всичко. Както казваше един бивш шеф на Газпром, диаметърът на тръбите на газопроводите е по-голям от диаметъра на оръдейните дула.

Ама големината на дупката на руските загуби от евтините горива е по-голяма от диаметъра на руската тръба... :)

За по-простичките : САЩ-черни петъци. РФ-светло бъдеще. Изберете сами :) За още по-простичките : В България няма капитализъм и това нашето не е демокрация, а посткомунизъм !!!

Формулирай демокрация, за видим, какво ни липсва, и как да го постигнем!

Popa

Липсва яка тояга за проруските тролове и българофобите-предатели! Липсва един българин от типа на Ердоган, който не си поплюва, когато в кочината трябва да се въведе ред!

Милев

С няколко думи ,едното е свободата да избираш, а другото свободата да си съгласен, или да нямаш избор !

За баш простестъри: САЩ - черен президент с трагичен рейтинг и черни бунтове, за усмиряването на които полицейските сили са недостатъчни и се налага вдигане на крак на Националната гвардия. РФ - успешно развиваща се икономика, президент с нечувано висок рейтинг, крепнещ стратегически съюз с най-бързо развиващите се икономики БРИКС. Липсата на капитализъм и наличието на посткомунизъм е следствие на "освобождението", което американците ни донесоха. За твое сведение, самият Ж.Желев вчера призна, че краварите са оказвали силен политически натиск през 1990 върху напълно независима и необвързана (тогава не бяхме нито в ЕС, нито в НАТО) България.

,,посткомунизъм,, поддържан от западните ,,демократи,,!!!

"фрашканите"с мангизи американци са се наредили от вечерта да чакат на следващия ден да отворят магазините, та да си купят китайски телевизори и смартфони с намаление. Да видим, ще пишат ли медиите, колко американци са си изгубили живота прегазени от тълпата.

постове а?! Да не би да не е истина че краварите от Доналд Дък се осраха, и напрвиха Черно море в Кафяво а?! И то от един стар Су-24...... Целия свят го видя а ти баннваш истината!!! Каквото и да правиш няма как да скриеш истината!

за новия Су-27 в Крим ще се подготвят достатъчно, пък нека пропагандата на изток да цвърчи.

Су-27 съвсем не е нов, но самият факт, че някакви си 14 машини от този тип докарха говедарите и вас, мекеретата им, до истерия е достатъчно показателен. Не че няма да имате наглостта и безочието пак да наричате руското въоръжение старо желязо. Ама то от простестър чест и достоинство да очакваш....

Пак САЩ ще ни спасяват от домогванията на Кремъл към Европа!!!Мераците на путин за нов СССР са очевидни, но с икономическо изтощение много може да се постигне!!!

Това ми прозвуча като думите на онова циганче, че пак му се дояло кифла... и преди година му се дояло. Или имаш предвид спасителните бомбардировки над София, проведени от САЩ, преди 70 години?

Милев

Кой срина СССР и ни оттърва от руската сган ?

А кой бомбандира Варна и Балчик и води война за откъсване на Македония и Добруджа от България?

Нещо това икономическо изтощение при рашките не се забелязва. По-скоро се забелязва мозъчно изтощение при теб, вземай мерки овреме!

Аз се чудя ние защо още плащаме пенсии(и то тавана) на нашите пенсионери-агенти на дс-кгб?Нашите родители взимат 200лв пенсия че им градиха руския социализъм (който същите окрадоха) и за награда им плащаме пенсии за предателство към Родина и сънародници.И защо ДАНС спи за разпространяването на радикален руски тероризъм и уронване на демократичните устой на държавата? Ами като чета коментарите само тук има кандидати за цял затвор.

Аз съм Щерев от 1952 г. така, че имам право да ползвам този никнейм повече от тебе. Омръзна ми да резилиш името с глупостите си. Я виж една жена, която се е пенсионирала вчера, работила е при социализма по-кратко, отколкото след него, каква пенсия получава. И на всичко отгоре е работила за пенсия шест години повече от майка си.

Ами аз ти дадох отговора предварително.Преврата(демокрация) го направиха агентите на Москва като те разграбиха пенсионите фондове,външнотърговските дружества, и българските предприятия,банките....Я ги питай твоите червени милиардери от къде им са милиардите?

Авангардни сили с ариергардна политика и измами не се прави! НАТО е военен блок на САЩ, за включване на губещи структури с цел икономически предимства за САЩ и рискови операции за останалите.

Силите за бързо реагиране трябва да могат да бягат бързо като стане напечено

Във форума има коментатори, които явно не са ходили войници. И за това няма как да и е ясна теорията на войната, като продължение на мира, но с други средства. Дори и да попитаме военният експерт проф. Йончев, когото цитират вчера на първа страница, как казва една абсолютно банална глупост. Но това е професорска глупост. В България скоро носителите на научни титли, ще станат повече от населението. Война няма да има скъпи приятели. Успокойте се. Американците с тия смешни акции, просто пробват нервите на Путин. Няма как един прост кравар, койтопостоянно губи войни, да притесни или впечатли най-големият политик на съвремието Путин. А тук ще плашат с някакви си танкове безкрайна Русия. Та въпроса ми е, до къде могат да стигнат тия танкове в тая безбрежна руска шир, ако въобще могат да тръгнат. Правилен въпрос-нали? Жалки хора. Тоя министър, дето каза не на танковете, взе да ми харесва. А на вас? Приятен ден.

А ТОВА ХАРЕСВА ЛИ ТИ: История на дневни ставки USD/RUB ОТ 1 Jan 2004. Максималната бе постигнатА 28 Nov 2014 1 САЩ долар = 49 192.60 Руски рубли минимум на 22 Feb 2009 1 САЩ долар = 27.60 Руски рубли

Лъжец! Ето данни от Форекс.ру: 28.11.2014 - Рубла/USD - 47.6629 8.11.2014 - Рубла/ USD - 47.8774 Толкова за днешния ИСТОРИЧЕСКИ минимум на рублата.

Е, това какво общо има с темата - я влез в час! А за курса на рублата или на каквато и да е друга валута, различна от лева, изобщо не ми дреме. Но ме дразни друго - всяка година тиквите в НС упорито премълчават колко пари даваме, за да угодим на мераците на САЩ чрез участие във военни мисии - забележете - в 8 (осем) държави! Да, два или три пъти се прокрадна такава информация, и то през зъби - и сумата е прилична, някъде около милиард и половина живи наши левчета! А каква е ползата от това за България - преценете сами. Аз лично не виждам такава.

Всяка стотинка намаление на горивата е радост за нашите коли и сълзи на Путин.

loyola

Абе те и за Фрюрера не вярваха, че юе нападне, ама на!

На НАТО е трудно... Това, като от типично путлеристка медия :) Долу враговете на рашизма :(

Проблема не е, от къде ще дойдат парите. Дълговете натрупани от западните държави, никой не си прави сметка да връща. Това отдавна е невъзможно. Така, че просто ще изтеглят още. Проблема е, кой да осигури пушечно месо. Нои там има решение! Сещам се за един президент, който е готов да фо направи. Има имот в Гърция, не е грък.

Защо е наложително създаването на "авангардни" сили в Европа??? Нали сега "силите на НАТО" се "борят" против тероризма/който самите те създадоха/ в Близкия Изток??Нали САЩ и НАТО имат поддръжници в този район?? Нека тези "сили" бъдат ТАМ!!! Разходите ще са по-малко, необходимото въоръжение НЯМА да изисква ракети със среден радиус на действие, а само конвенционално такова!!! Така погледнат въпроса НИ довежда до мисълта че " НАТО респективно САЩ подготвят обръч от войскови части и въоръжение в близост до РУСИЯ??? Лошото е че ЕС не взема необходимите действия за прекъсване на условия , които носят ГОЛЯМА вероятност до ВЪОРЪЖЕН конфликт на територията на ЕВРОПА!!!!

На въпроса "Кой ще плати и осигури войници и техника?" отговор ще даде Плевнелиев. България ще спонсорира НАТО, а българските войници са готови да попълнят всички отворени позиции... на доброволни начала, даже ще си плащат, за да участват в този проект.

Мда, г-н Халкидис може лично да оглави перално-гладачна рота в НАТО-вски контингент за бързо реагиране.

Отваря бладимир вестника и чете, че нато има проблеми, както финансови, така и организационни. Та какво би си помислил: може би е време да се напада? Но не напада! Извода е, че няма никаква нужда от тези сили, защото никой няма да напада натовски държава, освен Германия да си върне половината територия от Полша!

Гламавите туземни рашофилистичета да се запознаят в ютюбето с филма на Михаил Леонтьев, който путлерско гуру, "Про солнцевый газ", та белким се ограмотят малко и се сопрат да плямпат тъпотии.

Ире, махмурлукът мъчи, а? Изпий една голяма чаша кафе с черен пипер, та белким ти мине.

От расисти, срамуващи се да си признаят, че имат зет от африкански произход, наставления не се приемат!!! Шистов газ на руски е сЛАнцевый, а не сОЛнцевый газ. Сланец - шиста, солнце - слънце. Ограмотявай се, макар на твоята преклонна възраст и с твоя трагичен социален статус ... надали.

Иречек ,правиш впечатление на грамотен човек, кой иска да ни впечатли с интелигетни глупости. Колко време ти трябва да проумееш, че откакто участвам във форума, моите коментари винаги са най-високорейтингови. Това не е лично моя заслуга-аз съм съвсем обикновен човек. селянин, в най-добрият традиционен смисъл на думата. Причина е в Господ, който ми казва какво да пиша. А то е-пиши им истината, защото ми е жал, че живеят не само в беднота, но и в тъмнина. Как може да си позволиш да поставяш под общ знаменател една цяла партия. Аз съм атакист 2 след Волен.Нито го познавам, нито съм член на партията. Защо ми е тая формалност, аз съм атакист по душа. Добре, че не си ми в категорията, че ако те поема ще помета с теб. Но, честно казано, добре че те има, иначе тоя коментар нямаше да бъде написан. И запомни човече, за мен Волен е свещенна крава. Анадъму шинди.

На Нато ще му е все по-трудно и трудно, след като редовите европейци ясно разбират, че това не е един инструмент предназначен не да ги предпазва от някаки военни заплахи, за какъвто алиансът е прокламиран, а елементарна американска тояга, чиято задача единствено е да защитава американските интереси, дори когато това е в ущърб на другите страни членки. Неизбежното икономическо отслабване на САЩ, а от там и авторитета на Кравария е вторият фактор, който подкопава блока.

НАТО е американска военна организация с цел подчиняване на Европа. Планът Маршал е финансова организация с цел заробваенето на Европа. Чий го търсят американските бази в Европа.Баха проектирали бази в Крим, откъдето се държи Черно и Средиземно море, но Путин ги изтряска.Така ще бъдат смачкани в Украйна и повечето Балтийски джуджета. Които заедно с Полша, след Северен поток пикаят газ.Не могат да крадат !!

НАТО изпитва трудности докато построи бази в Севастопол и Одеса....Това разширение по целия черноморски район не беше предвидено.

Пак си пушил трева, препикана от бесен бизон! :))))) База на НАТО в Севастопол може да има само след като Русия оглави НАТО и цената на една кутийка диетична Кока-кола в центъра на Вашингтон (междувременно преименуван по инициатива на жителите му на Путинск) стане 60 копейки. :))))

Ще има ..има..Татарите от Крим които са местно население почнаха бунтове срещу руските окупатори..ха..ха

РУБЛАТА ОТНОВО ДОСТИГНА ИСТОРИЧЕСКИЯ СИ МИНИМУМ СПРЯМО ДОЛАРА! ЧЕСТИТО ПУТИНОИДИ!

е и??? важното е да взимаме ,,заеми,,!!!

А долърът пък е хартийка без покритие, печатана от частна фирма и служеща за валута на страната с най-големи дългове

Ние няма да намаляваме добива на нафт.Нека американците го намаляват.Ако не искат ще ги принудим.Под 80 долара на барел са на загуба./Министър на енергетиката на Саудитска Арабия-вчера / Ако една стока е експортирана за 1 рубла, сега в бюджета влизат 2 рубли тъп троле. Ако Гърция не беше член на ЕС и не работеше с евро, досега да е смъкнала драхмата и да е увеличила експорта и туризма.Щеше да излезе бързо от кризата-тъп троле. Рублата е вързана за нефта, но и под 60 долара за барел Русия няма загуби.Да му мислят говедарите.Ще бъдат смачкани от ОПЕК до 1 месец. Затова 1 ден преди срещата троле във Виена Русия, Арабия Сауди, Венецуела и Мексико уточниха политиката си на поддържане същото ниво на производство на нефт. Но цървулът си е цървул.Казали са му да плямпа срещу Русия и друго не гто интересува.

Лъжа!!! Провери котировките!

Всички ръководители на страните членки на ЕС са подчинени на НАТО, което на 70% се финансира от САЩ.Затова се нарича Североатлантически, а не Атлантически блок.Какво общо примерно имат Българи, Румъния и пр. със Северния Атлантически океан ? В НАТО има 3 армии, на САЩ, Англия и Турската, която е най-многобройна.След като онзи ден Ердоган изгони Байдън и Нуланд, определяйки действията им като грубо вмешателство в Турция.След като обяви, че купува за 3.5 млрд.долара руските С-400, които по неговите думи трепят комар на 400 км. в челото, Терската армия е вече аут от НАТО. Остават наркоманските геьове, които при пъарвия гръм бягат като мишки от бойното поле....

Простако, какви котировки бе ? Тук стои въпросът, че руският петрол е лек и себестойността му е в пъти по-ниска от тази на С.Арабия, да не говорим за шистовия газ. Ако от един кладенец се вади петрол по конвенционалния начин, то за шистовия газ са нужни около 30 кладенци за същото количество.Колко струва това ? Затова под 80 долара за барел американците цъфват отзад. Неслучайно Стандарт Ойл и Ексон Мобил не се занимават с шистов газ а го оставиха на балалайките, които две години подред фалират и им търсят работа в България, Румъния и Уткрайна.Защо в Германия и Франция е забранено производството на шистов газ? Да не би да са по-прости от нас?

Със съжаление, при това дълбоко, съм длъжен да те осведомя за пълната бъркотия в главата ти. Първо, говорех за котировките рубла/долар, чието ниво към днешна дата съвсем не е "исторически минимум". Понятието "лек петрол" касае състава и съотношението на различните фракции в нефта, а не начина му на добив. Трето петрол и шистов газ са различни понятия, макар и двете да означават въглеводородни, фосилни горива. За сведение, освен шистов газ има и шистов нефт. А че добивът, поне към днешен ден и с достъпните в момента технологии, на шистов газ и петрол е вредно за околната среда е безспорно.

Навремето Западният блок измисли НАТО, за да се съкратят разходите за отбрана и с парите да се подобри живота на обикновените хора, за да може артикулът да се продава, така да се каже. Но човешката душа се оказа алчна и сега нито отбрана има, нито хората масово живеят добре. Та наскоро и Германия обяви, че няма боеспособна авиация, а американските силози, на ядрените ракети, се оказаха толкова ръждясали, че да не могат да се отворят при евентуален пуск. За да се постигнат тия две цели - отбрана и жизнен стандарт, парите трябва да дойдат от някъде. Вариант, който няма да стане, е олигарсите и богатите фамилии ги да ги върнат. Друг начин е да се напечатат нови - е това е безкрайна спирала, която ще се усилва, докато се стигне до голямото БУМ - във финансов и буквален край!

На Бойко, дедо му Симо да доде, двама да се запретнат, една гора да изрежат, за НАТО, половината да продадът, а другото да си го делът! Ша стани тъй! Дъртия ще налети, като кокошка на топло, димящо кравешко лайно, Бойко наушким ще се тутка, НО, накрая шъ стани!

КАто видя нещо, така неграмотно написано, си мисля, че компютрите трябва да се продават след положителен тест за грамотност и интелигентност.

РБ, цела , ще помогне, ще се отсрами прет дрогарте, ОТ, НАТО Един старейшина на Пернишка строктура

Янките да ги дадат и парите и техниката. Ама по-бързо.Че тез фалити на шистите ще ги разпаднат по-бързо от очакваното

Верижната реакция продължава - "Вслед за Украиной националистические антироссийские настроения начинают охватывать Белоруссию", сущото се наблюдава и у другия таможенник, Казахстан.

САТАНАТА ВЕЧЕ Е НЕСПОСОБЕН ДА СЪЗДАДЕ БОЕСПОСОБНА СИЛА КОЯТО ДА ОТПРАВИ СРЕЩУ ГОЛЯМОТО ЦАРСТВО ,КАКТО СЪЗДАДЕ ХИТЛЕР НАВРЕМЕТО ! НЕГОВИТЕ СЕГАШНИ СИЛИ ЗА БЪРЗО РЕАГИРАНЕ СА АЛ КАЙДА, ИДИЛ,ФАШИСТКИТЕ БАНДИ В УКРАЙНА И ВСЯКАКВА ИЗМЕТ ОТ ПРЕСТЪПНИЦИ ,КОИТО СЪБИРА ПО ЦЯЛ СВЯТ ! ВСИЧКИ ,КОИТО СЕ КЛАНЯТЕ НА САТАНАТА СТЕ ОБЛАДАНИ ОТ РОГАТИЯ !

Една ядрена глава на ракета "Булава" = 4 Хирошими. Х 10 глави на ракета =40. Х 10 ракети на подводница =400. Х 10 подводници = 4000 ХИРОШИМИ. И туй само на подводниците... Еми, МИРЪТ Е НАЙ-ГОЛЯМОТО БЛАГО ЗА ЧОВЕЧЕСТВОТО

Изкуството на войната Глава първа: Не започвай война с Русия! Глава втора: Не започвай война с руснаци! Глава трта: Виж глави едно и две! Епилог: Нали ти казах!!!Амин!!!

НИКАКВИ СИЛИ НЕ МОЖЕ ДА СЪЗДАДЕ САТАНАТА ,НИТО ЗА БЪРЗО ,НИТО ЗА БАВНО РЕАГИРАНЕ ,ЗАЩОТО НИКОЙ НЕ МУ ВЯРВА ! ДОКАТО В ГОЛЯМОТО ЦАРСТВО УЧАТ МЛАДЕЖИТЕ ДА ОБИЧАТ РОДИНА И СЕМЕЙСТВО ,ТУК САТАНАТА РАЗВРАЩАВА МЛАДИТЕ ! НЕ СЕ ЗНАЕ КОЙ Е МЪЖ И КОЙ ЖЕНА ! ДО ВЧЕРАШНИТЕ СКЪПИ ЗА ВСЕКИ РОД И РОДИНА СЕ ОТХВЪРЛЯТ И СЕ ЗАМЕНЯТ С НАЙ-НИЗШИТЕ ИСТИНКТИ НА ХОРАТА ! САТАНАТА МИСЛИ ПОВЕЧЕ ЗА ТОВА КАКА ДА СЪЗДАДЕ РОБСКО СТАДО,ОТ КОЛКОТО ХОРА КОИТО МОГАТ ДА СЕ ЗАЩИТЯТ ! ВСИЧКИ ВИЕ КОИТО СЕ КЛАНЯТЕ НА САТАНАТА СТЕ ЖЕРТВИ В КРАКАТА НА РОГАТИЯ!

Мобилност ,висок технологии,свръх професионализъм това е НАТО. За пример вземете българската армия. Какво да се сравняваме със изостанала и слаба Русия те нищо нямат освен една огромна територия и неоценими природни богатства. :))

надвам се да има войнам все пак нали олигофрените като теб точно това искат. Е поискайте достатъчно и ще си я получите. Втората световна всеки знае кой победи. Щом като не се учите от грешките си този път ще бъдете затрити основно, даже няма да имаш време да си мечтаеш за гулаг, няма да има маршал план и фашистки съюзи, ще останат само хората които са свикнали да живеят по опростено в хармония с природата, а не някакви мразещи всичко каубои и безогледни ненаситни простаци.

тъничка ти иронията , бр'тчет , не вдянаха колегите .

Брато, нема се притесняваш кой ще плаща и ще изпраща войници! Ние за какво сме?

В навечерието на операция Барбароса Хитлер дислоцира войски в прибалтика,балканите и навсякъде около Русия...... Сега НАТО прави същото.

Убеден съм, че всеки си мисли, че знае точният смисъл на думичката "авангарден". Аз ще ви я обясня, в контекста на тая новина. Авангарден значи обречен-той ще бъде изпепелен, още преди да е разбрал, че е започнала война. От тук идват и трудностите с набиране на самоубийци. Хората вече поумнаха, хей. Не съм ли прав? Атакистите и русофилите са винаги прави. Хев а найс найт.

Чудя им се на тия НАТОВЦИ, като нямата техника, що не си купят от Русия...тя ще ги затрупа с ракети!:-)))

Номерът не е в липсата на военна техника, а в отстраняването на пречките пред ПРОГРАМАТА ЗА ПОСТАВЯНЕ НА ИНДИВИДУАЛНИ ЧИПОВЕ ЗА ПРОСЛЕДЯВАНЕ НА АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ ХОРА. За рептилиите, това действие не се отнася.

НАТО е разпадаща се организация....сбирток от гладни и корумпирани чиновници!

НАТО ЩЕЛИ ДА СТРОЯТ ЛАГЕР ЗА ДЕЦА БОЙ-СКАУТЧЕТА СРЕЩУ РУСКИЯ ДЕТСКИ ЛАГЕР НА КАМЧИЯ :))) ...

Само НАТО може да ни предпази от агресията на тоталитарната империя на злото Русия!

Вервай си!!!

Е, не само. Турция успя да ни опази от Русия в продължение на цели 500 години.

Значи наште лизачи дрщят не за пари (щот нема) а за виза. Па сега първо ще трябва да отбият служба на източния фронт и после ,който е оцелял, може и да го пратят в психиатрична клиника в УСА да се научи да си казва името без да заеква.

В АМЕРИКА СМЕ СТРАНА НА СТРАХОВИТЕ МАНИИ , КОИТО НИ СЕ НАСАЖДАТ ПО ТВ 24/7 - ТОЯ ЗАНАЯТ Е УСЪВЪРШЕНСТВАН ДО ИЗКУСТВО - РУСНАЦИТЕ , ИРАНЦИТЕ , СВЕРНА КОРЕЯ , СРЕЛБИТЕ ПО УЧИЛИЩАТА , ВИСОКИЯ ХОЛЕСТЕРОЛ , ЗАХАРТА , МАЗНИНИТЕ В ХАМБУРГРИТЕ , ПУШЕНЕТО И Т.Н. И Т.Н. - ИМЕНОО НАСАЖДАНЕТО НА МАНИИ ПРОДАВА ПРОДУКТИТЕ В ИСТИНСКИЯ И ПРЕНОСЕН СМИСЪЛ НА ДУМАТА :))))

Ясно е, че голямото мнозинство в България не иска Натовци, американци и разни други убийци на народите. Но тук какво правим обаче? Години дърдорковщина, съчиняване на социални романи и оставяме американския деспотизъм да гълта тлъстите български парчета. Така борби не се спечелват. Трябват саможертви, героизъм и истинска обич към отечеството!