Плевнелиев: НАТО няма да има постоянни бази у нас

Президентът Росен Плевнелиев заяви, че у нас няма да има постоянни бази на алианса. НАТО трябва да приеме и план за защита на България и Румъния, каза той.

Обратно в новината

Коментари - Плевнелиев: НАТО няма да има постоянни бази у нас | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

продажника Плевнелиев.

Каква дебела лъжа!

Виждам, че дъждовете са взели нови 3 жертви. Какво НАТО, каква национална сигурност, каква стратегия и заплаха Русия ?

А САЩ ще разполага ли? НАТО никога не е разполагало с военни бази в БЪЛГАРИЯ! Аз съм виждал само КРАВАРИ! НАТОВСКИ бойци не съм виждал... освен тези Българи дето пращат за пушечно месо да мрът от ПРИЯТЕЛСКИ огън при защита на САЩ интереси.

все едно се е изакал след неколкодневен запек....така е ухилен

Естествено, че НАТО трябва да има бази у нас....рашиската кочина разбира само от юмрук в муцуната...

Импийчмънт,разследване,съд, полиграф и 99%сигурен доживотен затвор като справедлива присъда за марионетката.

Момчето към момичето - Дай да вкарам само главичката. Майката към момичето: Не му давай чедо. Вкара ли я главичката ще го вкара и целия до макарите!

500000.лева за лечението на украински военни сякаш ние сме ги пратили да воюват за нашите интереси докато българите изнемогват и умират заради липсата на елементарни средства за лечение .Лицето на това предателство се нарича Плевнелиев и съм бесен ,че съм гласувал за него уж като по-малкото зло.На всичкото отгоре ще си тровим страната превръщайки се в постоянен полигон за натовски учения с какво ли не докато нищо не се споменава как ще се пазим от инвазията от югоизток .

Русия не ни прави 16 република, но тия успяха да ни направят техен резерват....сега чезнем като индианците....пък ти пак гласувай за доказаните гербераски крадци....горко и на България с прости хора като теб

Как президентът и министър с хоризонт още 4 седмици обещават средства, военни бази, ... подписват документи и на практика жертват нашата автономия и суверенитет ? При дъжд 15-20 литра на квадратен метър се видя, че нашата държава не може да се справи и да помогне на хората, а се силим за военен конфликт с Русия? Ще наливаме пари за оръжие, лечение на чужди военни, мисии в чужбина и т.н. , а за болните деца и пострадалите българи от стихиите разчитаме на СМС и лични дарения? Отвратително и долно е всичко това, аман от марионетки.

Ти си един от най-големите тъпаци тук. Другите поне са тролове и им е простено на нещастните въшльовци. Но ти Др. Инженер си от убедените...А в какво-и ти не знаеш.

Убеден съм, че над 70% от българите мислят като мен. Ти виж баланса на мненията по темата все пак и докладвай нагоре.

pbonev@dir.bg

И аз мисля за марионетки и политически пронститутки.

А бе тоя ходил ли е в редовната армия, или е бил трудовак???

не знам дали е бил наистина, но щеше да му отива

Само като си спомня, как обясняваше, че руски самолети над Черно море - не над България или наши териториални води! - ни източвали ГСМ ресурса на авиацията!.. Срам

и аз се смех неколко дена като му чух обяснението

Страх го е ,че България и българския народ не са дорасли за НАТО, и при една война палачинката може да се обърне....т.е. българите да посрещнат Русия пак като освободител!

кой бе Глупи ще ни освобождават руснаците, та ще върти палачинката? А Глупи?

От 25 години мизерия и икономически геноцид на американските колонизатори. Сляп ли си тъп ли си, импотентен ли си, та не ги виждаш и разбираш.

И кое ти е демократичното - западните държави да вземат за жълти стотинки водата, електроенергията, златото и всички други наши ресурси и да ти ги продават на десеторни цени. Ти да си видял българска компания да продава американска вода на американците. Демокрацията и високия жизнен стандарт си е за тях, а за нас остана мизерията, увеличаваща се всекиднивно заради такива като тебе, които си мислят, че да си роб е хубаво нещо - все пак си демократичен роб.Кажи едно хубаво нещо каето ни е дал запада - само заеми и команди за изпълнение.По жалки подлоги от сегашните няма и не е имало. Даже комунистите, слушкащи навремето Съветския съюз, все пак се съобразяваха с хората.

Г-н президент на Р.България, от кого ще ни защитава нас-българия и Румъния НАТО ? Някой заплашва ли ни с нещо? Или Вие се боите от някого?

Дребната душица винаги изпитва страх от себе си!

Може да са твои, но не и мои и на още сигурно 80% от българите.

Това са бази на САЩ - безплатни Български военни бази на САЩ: Безплатни на САЩ; Временни на България; Военни на САЩ... Това е по новата теория на Плевнелиев България се подарява временно на САЩ - Така де Краварите нямат пари, но искат да убиват. Ще се поклони Плевнелиев пред паметника в София на загиналите американски българоубиици по време на бомбардировките над София свалени от кап. Списаревски с цената на живота си. Ще сложи цветя и на убитите от САЩ - с ПРИЯТЕЛСКИ ОГЪН български войници защитавали САЩ интереси. И ще запее "Я надуй дядо кавала" - докато на всички ни замирище на кравешка тор!

Не те ли е срам бе, безроднико! Колко години стоя под руски кален ботуш и не ти дойде нещо в кратуната? Нали се сещаш какво следва.............

Крадеца вика дръжте крадеца. Ти си безродника, небългарино. Я да сравним качеството на живот до 1989г под руския ботуш, дето не го е имало, защото руски бази тук не е имало. И сега, под кирливата американска кубинка, дето спретна масово изтребване и изселване на българи. Да не говорим за робския колониален стандарт на живот. Всички, преди 1989, които бяха средна класа, станаха бедни.

Имаме "честта" да сме съвременници на идиота, който окончателно ще затрие България. Гордей се, Народе!

Никакви натовски бази в България,никакви чужди войски в България,нито един бългрски войник на източния фронт. Народното събраниие ще трябва да приеме готвения законопроект "Закон за съдене на виновниците за въвличане на България във война "

Махнете го тоя Плевнелиев, само ви излага.

Винаги сме страдали от некадърни политици и държавници!Непрекъснато сме били подлагани на геноцид!Докога това ще продължава?!

"На срещата на върха в Уелс ще бъде обсъден документът "Визия 2020: България в НАТО и в европейската отбрана", който ще бъде преработен и допълнен след съгласуване с алианса." Егати суверенната държава!

От къде на къде ще има чужди войски в България? Затова ли НАТО ни натисна да си закрием армията? А след като имаме излишни пари, то за какво трябва да се вдигат осигуровки и да се ревизира бюджета? Тези пари ги дайте за нещо В БЪЛГАРИЯ!

Естественият идиот Плевньо да каже откъде ще се вземат тези 500 хиляди лева за лечението на ранените бандеровци! Нали Пурко Близнашки и Мутрата Боко обявиха фалит на държавата? Та кое е вярно? Или назначеният от президентчето служебен премиер и Боко лъжат, че държавата е във фалит, или ако държавата е наистина във фалит, то тогава президентчето откъде ще вземе 250 хил. евро за лечение на чужди граждани? И това на фона на бедстващото положение на стотици хиляди български граждани! Пари за здравната каса няма, пари за пострадалите от наводненията няма, парите за заплати на държавните служители не стигат, абе изобщо за българите пари няма.

ОПРЕДЕЛЕНО ТОЗИ ЧОВЕК НАРЕЧЕН ПРЕЗИДЕНТ НА Р БЪЛГАРИЯ Е МНОГО ОПАСЕН ЗА Р БЪЛГАРИЯ. ТОЗИ ЧОВЕК ПРЕВРЪЩА Р БЪЛГАРИЯ ВЪВ ВОЕНЕН ПОЛИГОН С ВСИЧКИТЕ ПРОИЗТИЧАЩИ ПОСЛЕДСТВИЯ В СРУЧАЙ НА ВОЕНЕН КОНФЛИКТ В РАЙОНА. КОЙ МУ ПОЗВОЛЯВА НА ТОЗИ КОРУМПИРАН ТИП СЛЕД КАТО СЪСИПА ЕНЕРГЕТИКАТА СЕГА ДА СИ ИГРАЕ ИГРИЧКАТА "... НА ГОЛИЯ МИ ГЪЗ ГЕРМАНСКО ЗДРАСТИ...." ИЛИ ЩЕ НИ ГЛЕДА СЕИРА ОТ ЛУКСОЗНАТА СИ КЪЩА - ПРОГИМНАЗИЯ ОТ ГЪРЦИЯ. ПФУ ОТВРАТ?!?!?!

Плевньо, тия 500 хиляди си ги извади от собствения джоб. А нашите ще ги дадем за пострадалите от наводненията. Нещастна измислица, набедена за президент.

това ми звучи така: Няма да има постоянни бази. Ще се възползват от нас само за да гъделичкат руснаците, и после ще ни прецакат.

Колко жалко, че такива като Плевнелиев вземат решения, които касаят целия ни народ.

Дори жена му мисли като Вас

Тук ли ще ги лекуваме или ще изпратим пари за лечението им? Лоша плевнелиев, лошо.

Бих искал само да информирам участниците в този форум. При военен конфликт най-напред се унищожават: - радиолокационните станции, - зенитно-ракетните комплекси и - АЕРОДРУМИТЕ. С какво ще бъдат въоръжени тези военни самолети, които ще използват нашите летища никой не знае (те не подлежат на контрол). Може с класически ракети и авиобомби, но може и с ядрени!!!! Изводите си направете сами!

Във военен конфрикт на превзети територии мужиците започват с грабежи, изнасилвания на жени и избивания на населението - далечен пример Германия - 1945 милиона изнасилени германки и по-близък пример Афганистан -1.8 милиона афганистанци избити от мужиците. Сами си правете изводите :)

поправка - 1945 - 2 милиона изнасилени германки. Един редник от РККА е имал право да праща колети от награбеното 1 път месечно. За офицерите - всеки ден. Градацията стига до цяла влакова композшиция от награбено за командвещи армии и фронтове...

Друго си е американската армия. От както прецакаха талибаните в Авганистан, производството на хероин се е увеличило 10 пъти. С количествата се разпореждат неофициалните американски служби. Хуманно и демократично.

За целите е така. За въоръжението не съвсем. Зависи от това каква информация постъпва в щабовете на НАТО и какво се налага да се ползва срещу противника. Още повече НАТО разполага също с множество летища и ПРО. А и за разлика от нас съседите са се превъоръжили адекватно.

това не е Плевнелиев.

От всичко което става вече съм убеден че нямаме нито държава, нито народ. Схемата е господари, надзиратели и роби. Господарите нареждат какво да стане, надзирателите/нашите политици/ свеждат до робите какво да правят, а робите мълчат и изпълняват. И от време на време отиват на избори да си изберат нови избиратели, които им обещават че ще ги бият с по-тънки пръчки и постепенно. А господарите ги е еня за робите.

Абе кретен надупен, какви ранени украински войници, кви 500 хиляди лева.Държавата не може да покрие щетите на собствените си граждани от стихии и бедствия, ние ще отделяме пари за да лекуваме агресори.Плевнелиев, и ти ли за службица драпаш, комсомолецо наср....н

07, интересно, че въпреки идиото-подобните изказвания на расистка основа не биваш редактиран.Опасявам се, че не си прав, защото когато някому кажат рускиня(тъй като си русофоб явно интереса ти е насочен по-скоро към собствения пол в съответствие с евронагласите), веднага се сеща за русокоса, висока жена с дълги крака(с уговорката, че за по-голямата част това е вярно до определена младежка възраст).

Бедни, бедни болгарски народе! Продължават с още по-голяма ярост да ни американизират, европеизират, зомбират и геноцидизират поредните продажни т. нар. политици... Няма да горовя много, само две неща:- падането до дъното на народа-болен, озлобен, отчаян,изоставен от правителства, а и от природата, напоследък/ обезлюдена провинция с полуразрушени къщи, без лекари, без училища, без препитание и препълнена с отчаяни,готови на всичко за хляба си преселници столица/ и на този фон - една власт, бясно пропагандираща и налагаща ни / против волята!/ всичко, което идва от САЩ. На всички /за голяма жалост-млади хора!/, които с преклонение и ентусиазъм ,нахъскано пишат по форумите: Долу Русия! Да живеят САЩ! , искам да кажа- Русия и Украйна, освен всичко друго, са съсевни държави, а САЩ са на хиляди мили оттам и какво правят в Украйна, Ирак, Сирия и още много места по света, нима са застрашени границите и животът им? За съжаление, поредната американска инвазия, този път съвсем близо до нас, не е продиктувана от хуманистични подбуди, а единствено и само от налудничавата идея на шепа хора за световно господство. Дано Бог да бди над Православието!

И къде я видя тази американска инвазия бе водкомислещ. Руската инвазия е налице. И се вика бЪлгарски народе, бОлгарски викат долни те предатели като гошо тарабата.

Пламен

Къде ти се привидя тази инвазия? :) Шегаджия!

07, интересно, че въпреки идиото-подобните изказвания на расистка основа не биваш редактиран.Опасявам се, че не си прав, защото когато някому кажат рускиня(тъй като си русофоб явно интереса ти е насочен по-скоро към собствения пол в съответствие с евронагласите), веднага се сеща за русокоса, висока жена с дълги крака(с уговорката, че за по-голямата част това е вярно до определена младежка възраст).

Например, ако Турция / хипотетично/ има някакви териториални претенции към България, НАТО ще ни защити ли подобаващо?

Със сигурност няма да се опита да ни плячкоса както русия през 1878 г.

ПИПО

Какъв българин си ти бе, мекотело.

вече 25 години плячкосва това, което получавахме 45 години от Русия. Така, че няма да има какво.

Това са разсъждения на българин който отдавна е напуснал България и вероятно живее в Турция или САЩ, ако се съди по възгледите му.

Наистина ли?

Пламен

Ти българска история учил ли си, г-н Българин?

ПИПО

Ще ни защити. Така както защитиха Кипър.

Ще ни защити,колкото защити и Кипър!!!

Не съм пророк, но ми се струва,че Борисов малко ще го скастри,защото при такива изявление герб ще загуби поне 3-5% за изборите.А на бас!

Напротив от липсата на ясно пробългарско отношение към рашка Борисов губи поне 20-30% от гласоподавателите си. Защото проруските несретници в България така или иначе си гласуват за бсп, хатака и първанов.

Както и други българи, и аз питам: От кого ще ни пази НАТО?

НАТО пази само интересите на военно промишления отрасъл и нищо повече. За какво са им тия кораби и самолети при положение че в случая техния враг Русия има атомни бомби питам аз? За какво ни е на нас тоя самолет дето искат да го купуваме при положение че ще изчезне в ядрения ад?

От депутатите ще ни пази.

Този ПлЕВНелиев се оказа от най-долните продажници и дуп.давци.

референдуми по тези въпроси, тогава ще можем да кажем какви сме. Аз не съм за НАТО и съм против отдаването на военни бази на престъпни държави, особено на САЩ, аз съм за ЕС при определени условия, доста различни от сегашните. Аз съм за ЕС на нациите, както го е искал ДеГол. Аз съм против продажниците и националните предатели като теб.

я първо си обърши лаината от г.зъ устата си......!

нещастнико, разбираш ли какво си писал, или можеш само да цитираш лозунги

Ако нато иска да ни защитава ще трябва най напред да се справи с джихадистите ,които са недалеч от нас.Тези дни в Косово и Македония се извършват арести на организации създадени от тях.Не ми се вярва България да е имунизирана срещу подобно присъствие.Така,че не харчете пари за театро по базите , а търчете да се борите с онези серсеми,че обещаха скоро да ходят на гости.Да не пискате пак,че светът е вече друг, като след двете кули-съболезнования за жертвите все пак.