Издигнат бе флагът на НАТО по повод 11 г. от членството ни

По повод 11-годишнината от присъединяването на България към Алианса флагът на НАТО бе издигнат на тържествена церемония пред президентството.

Обратно в новината

Коментари - Издигнат бе флагът на НАТО по повод 11 г. от членството ни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

филиала на ЦРУ е логично да се издигне флага на НАТО. Само не мога да разбера защо там е издигнат и българския флаг.

buRgbuRg1

:( 09.09.2014 10:15 Станиславов Нещо да кажеш за Англията ? Тя колко милиони квадратни километри е заграбила ! :( Вярно , и ВеликоБритания и Русия са завладявали и колонизирали , сравнете обаче завладените земи и народи как живеят , първо , вижте тия от двете страни на Беринговия проток , сравнете как живеят в Чукотка и как в Аляска , сравнете Австралия и Нова Зеландия с Украйна и с Беларус , сравнете Куба с Вирджините или с Бахамите , с Барбадос , с Тринидад и Тобаго ... , Сравнете ЕС със РСФР , сравнете САЩ с Русия , сравнете двете Кореи , .... сравнете двете Германии преди 1990 год , сравнете България с Кипър и Гърция в криза дори ! :( "По -добре с умен и богат да губиш, отколкото с простак и голтак руснак да печелиш " :( :(

buRgbuRg1

:( Да не забравяме колко много ни струваше да извоюваме политическата си независимост от Русия и колко много от това дължим на НАТО , САЩ и ЕС. :( Е затова ЕС трябва да има своя армия , за да е в състояние да противодейства на всяка пасмина , била тя руска , турска , арабска ! :( Русия иска ли война? :( Руснакът иска ли война? не питай тази тишина, в която братските могили войниците са приютили. ...... Литовец питай и поляк за тях кошмарът е руснак, попитай пролетта във Прага как мир със сила се налага. Унгарците попитай как пиян солдат със руски танк из Будапеща мирно ХОРА гази от тях мира за да опази. Ще ти отвърне побелял финландец доста остарял как мирно руската войска там зиме драпа през снега. И братът белорусин даже намерил би какво да каже, че на изгаряща цена дари им братството Москва когато с ордата си зла Суворов палеше села. Попитай техните поля кръв непокорна ги поля. Попитай ти Украйна братска защо от любовта славянска и от прегръдката на брата защита търси днес при НАТО.:( Миролюбивият Иван обстрелваше Афганистан и в градове, и във села не мир донесе, а беда. Деца, вдовици във Чечня руснакът иска ли война попитай и ще чуеш сам руснак как миротворства там. Грузинец винаги щастлив през сълзи днес ще промълви, че от съсед миролюбив сега земята му гори ! :( Руснакът иска ли война? от Литва питай до Китай съсед дали един поне ще отговори твърдо: Не! :(

Когато историята говори, дори русофобите трябва да замлъкнат. А какво казва тя.Севастопол- построен от Екатерина Втора през 1783 год. Строил го е Потьомкин. Луганск-построен през 1795 год от Екатерина Втора, заселен с руснаци, работещи в чугунолеярният завод. Донецк-построен от Император Александър Втори през 1869 год, край новопостроен металургичен завод. И питам а-къде чувате тук думичката Украйна? И като как Русия ще допусне, тия руски градове утре да влязат в НАТО. Путин има волята и силата да изправи допуснатите грешки на историята. Някой да има нещо напротив?

Foreign Agents Registration Act, приет е през далечната 1938 г. Основните положения (повтарям в действащия американски закон за чуждестранните агенти): - на задължителна регистрация подлежат всички организации и личности, които извършват всякаква даейност, чрез която се планира по какъвто и да бил пряк или косвен начин да повлияе на което и да е ведомство или чиновник от правителството на САЩ или на обществеността в САЩпо отношение формирането, приемането или изменението на вътрешната или външната политика на САЩ или по отношение на политическите и/или обществените им интереси - всяка подобна организация попълва 6 страници въпросник, на всеки 6 месеца, освен това може да бъде проверявана внезапно по всяко време от Министерство на правосъдието на САЩ в сътрудничество с ФБР - изискват се и копия на всички документи на организацията, вкл. и подробно описание на всички устни договори - пълен финансов отчет кой, колко и кога е дал пари на организацията, за какво са похарчени - в срок до 48 часа организацията е длъжна да представи сама на американските власти копие от новите си информационни материали, както и подборно описание на контактите си с официални лица в САЩ и забележете с медиите в САЩ! - наказанията за неизпълнение на изистванията на закона стигат до 5 години затвор Както се вижда, чувствително изоставаме в "демократичното строителство от светлият ни идеал. Това е

Американските военни започнаха да използват услугите на частни компании, което стимулира стремежа към извличане на печалба от воденето на войни и тяхното продължаване до безкрайност. За разлика от доброволците и наборните войници от миналото, мобилизираните днес военни корпорации, които олицетворяват новата наемна армия на Америка - Halliburton/KBRs (получила почти 40 милиилрда долара само от договорите си в хода на войната в Ирак), DynCorps (получила 4.1 милиарда долара за подготовката на 150-хилядния корпус на иракската полиция, оказал се съвършено безпомощен срещу ислямистите) или Blackwater/Xe/Academis (чиито приходи от войната в Ирак са 1.3 милиарда долара) - нямат никакво желание да бъдат "демобилизирани". Подобно на повечето корпорации, техният бизнес модел се основава на непрекъснатия ръст на печалбата им, а тя нараства най-бързо по време на война или на подготовката за нея. Затова те се превърнаха в предпочитания вариант за Вашингтон. Впрочем, заглавието на популярното кънтри парче Freedom isnt free ("Свободата не е безплатна") с пълна сила важи и за войните. Както се казва, "който плаща, той поръчва и музиката", затова днес корпорациите, набиращи наемници за безкрайните войни на Америка, могат да се похвалят с приходи от 138 милиарда долара, само по своите "иракски договори" (данните са на Financial Times). Ако пък вярвате, че "приватизацията на войните" може поне да ограничи разходите на правителството по тях, помислете още веднъж: както е известно, още през 2011 Комисията разследваща военните договори, сключени по време на войните в Ирак и Афганистан, стигна до извода, че щетите от мошеническите сделки, разхищенията на средства и злоупотребите са достигнали 60 милиарда долара и то само в Ирак.... Така, че защо да не спретнат една война и за България???

Крим ИЗКУСТВЕНО е бил украински и то за много кратко време! Ето накратко историята на Крим: Полуостровът има богата история от най-древни времена. Бил е част от елинската култура, Римската империя, Византия. През XV-XVIII век е център на Кримското ханство, васално на Османската империя. През 1783 г. е присъединено от Екатерина Велика към Руската империя, от 1921 г. е в състава на СССР. През 1991 г. територията и акваторията на полуострова стават част от новата държава Украйна, чрез административните единици Автономна република Крим и град Севастопол. През 1992 и 2014 г. за кратко Крим обявава независимост. На проведен на 16 март 2014 г. референдум 95,5% от гласувалите при преброени 50% от гласовете и избирателна активност от 85% (по данни на изборанта комисия) избират присъединяване към Русия. [1]. На 17 март АРК обявява независимост като Република Крим и на 18 март заедно с град Севастопол са приети в състава на Руската федерация като два отделни федерални субекта, образувайки Кримския федерален окръг.

НАТО беше в основата на победната Студена война, която освободи Източна Европа от съвеЦка окупация !

Глава първа: Не започвай война с Русия! Глава втора: Не започвай война с руснаци! Глава трта: Виж глави едно и две! Епилог: Нали ти казах!!!Амин!!!

Доходността на Руските акции е увеличена с 7.3%.Инвестираните средства в акции на американски компании са намалели с минус 1.8% Блумбърг,23.3.15 г. "Купувайте Руски държавни ценни книжа" Голдман Сакс/19.03.15 г.

Високата доходност по държавни ценни книжа не е белег за сигурност ...къде се въдите таквиз прости пръчки :)) П.С. Да не забраИш да си купиш рушките хартийки :))

КРАСУХА 4 -система за Радио Електрона Борба ПОСЛЕДНО поколение обхат в радиуснадействие300 КИЛОМЕТРА този радиус всяка изстреляна крилата всеки супер скьп последен американски и натовски самолет струващ милиони всяка електроника по вьздух и море бива превьрната купчина неизползваемо желязо

ГОСПОДА ОФИЦЕРИ, Сега ли разбрахте, че в българия се води война? БЛАГОДАРЕНИЕ НА ТАЗИ ВОЙНА НАД ДВА МИЛИОНА БЪЛГАРИ СЕ ПРЕВЪРНАХА В ИМИГРАНТИ, А ДРУГИ ИЗМРЯХА ОТ ПОЛИТИКАТА НА ГЕНОЦИД ВОДЕНА СРЕЩУ НАРОДА НИ! А ВИЕ НА ЧИЯ СТРАНА СТЕ ГОСПОДА ОФИЦЕРИП - НА СТРАНА НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ИЛИ НА СТРАНАТА НА ТЕЗИ КОИТО ПРЕВЪРНАХА ДЪРЖАВАТА НИ В ЕДИН ГОЛЯМ КОНЦЛАГЕР ПРЕДЛАГАЩ ТИ ВЪЗМОЖНОСТИТЕ НА БАВНА И СИГУРНА СМЪРТ ИЛИ БЯГСТВО ОТ РОДИНАТА ? ЗА ЖАЛОСТ ВИЕ ДОРИ НЕ ЗАБЕЛЯЗВАТЕ СЛУЧВАЩОТО СЕ! ЗАГЪРБИХТЕ РОД И РОДИНА И СЕ ПРЕВЪРНАХТЕ В НАЕМНИЦИ НА НЯКАКВИ ИЗПЕДЕРАСТЕНИ НАТОВСКИ ОТРЕПКИ. СЕГА КОГАТО УСЕЩАТЕ НЕПРИЯДНИЯ ПОЛЪХ НА ПРЕДСТОЯЩАТА ПРОМЯНА ЗАПОЧНАХТЕ ДА РЕВЕТЕ КАТО ЧАКАЛИ НА МЕСЕЧИНА. СОРИ ГОСПОДА ОФИЦЕРИ. ВИЕ НОСИТЕ ОТГОВОРНОСТТА ЗА СЛУВАЩОТО СЕ! ПОНЕ ЕДИН ОПИТ ЗА ПРЕВРАТ ДА БЯХТЕ НАПРАВИЛИ , ДА ИЗМЕТЕТЕ ТАЗИ ДИГРАДИРАЛА ТОТАЛНО ПОЛИТИЧЕСКА КЛАСА! УВИ, НЕ СТАВАТЕ ЗА НИЩО ОСВЕН ДА ИЗПЪЛНЯВАТЕ ОБОЗНИТЕ ФУНКЦИИ НА Т.Н. НАТОВСКИ СЪЮЗНИЦИ!

2 милиона Българи избягаха от червената кочина , в която слугинажа на СССР - БКП превърна Родината ни...

Какво ни донесе демокрацията за 25 години: - Преди имаше "червена аристокрация". Днес тя се нарича "бизнескласа". - Преди съществуваше политическа цензура. Днес има икономическа цензура - ако не си с властта, ще загубиш работата си. - Преди имаше журналисти на заплата. Сега има платени журналисти. - Преди имахме индустрия и селско стопанство. По време на демокрацията селското ни стопанство, индустрията ни и атомната ни енергетика бяха разграбени и харизани на чужденци или нашенски мафиоти. - Преди имахме славна армия. Днес имаме карикатурна сбирщина, която служи на западните сили. - Преди имахме здравеопазване. Днес право на здраве имат онези, които имат пари. - Преди селата и градовете ни бяха чисти и красиви. Днес на мястото на парковете и градинките има бетон, мръсотия и цигания, колите са по тротоарите. - Преди имахме природа. Днес горите ни се изсичат, а Черноморието е вече бетонирано. - Преди всички бяха нахранени. Днес просията стана професия, а ровенето из боклуците придоби общонационални измерения. - Преди имаше ред и спокойствие. Днес убийствата са ежедневие. - Преди имаше равенство. Днес "недемократизиралите" се люде ровят за храна в кофите за боклук заедно с гладните кучета. - Преди учениците пееха "Върви народе възродени". Днес индивиди със сексуални извращения парадират на гей-сбирщини. - Преди имахме история. Днес не се говори за турско робство, а за турско "присъствие", преиначава се Баташкото клане, Левски се представя като убиец, а Ботев се описва като терорист и пройдоха. - Преди се раждаха българчета, днес се въдят цигани! - През 1989 г. броят на българите беше повече от девет милиона души. Днес той е около 6-7 милиона! Два милиона от останалото в България население са пенсионери, които в порутените си селски къщи се страхуват за живота си от цигански набези. - Преди имаше държава България. Днес има територия България.

Между НАТО и Бандеровци,няма разлика! Те са от едно котило=ФАШИСТИ! Със фашисти не се разговаря!!! Справка ВСВ и клипа в Ю туба: Крым. Путь на Родину. Документальный фильм Андрея Кондрашова

Бандера що е бил в немски лагер ,като е бил фашист...това от рушнаците по -тъпо племе няма. Да не говорим,че фашисти е имало само в Италия...

Икономическият екип на Путин е чудесен.Независимо от санкциите по всички икономически показатели Русия бележи възходящ ръст. БЛУМБЪРГ/ 01.04.15 г.

ВЪН ХАМЕРИКАНСКИТЕ АГРЕСОРИ И НАТО ОТ БЪЛГАРИЯ!!!!!!!!!!!

... и това ще мине ...

предлагам да направим подписка , с която да принудим нашят президент да отиде на парада на 09/05/2015. в москва чешкят преиден ше отиде вупреки натиска на американскят посланник,нашят продазник не мозе. тои не го решава това .тои представя цялата наця и аз направо си потъвм в земята от срам от този човечец

разбира се че си спомням.веднага след влизането на страната в нато апртаментите в софия се вдигнаха двойно, а англичаните по някаква незнайна причина започнаха да изкупуват стари селски къщи...

Американците имат - white house Холандците - doll house Руснаците - troll house

българите имат -турски кенеф.

Вие в Русия и турски кенеф нямахте до 89гБил съм там.Видял съм.

За пари си ходииил ,ама сега квичиш като недорязан шопар.!.

Американците имат - white house Холандците - doll house Българите - djipsi house

е ГЕРОИ, велик и несравним.

ЩЕРЕВ е обикновен мудичели.!.

Поляците имат едно желание и то е да бъдат завладяни на два пъти от Китай! Защо два пъти? - Ами да могат китайците да минат най-малко три пъти през Русия!

винаги са имали комплекс от Русия. Нищо че благодарение на тогавашния СССР съществува Полша, иначе е била под пруски ботуш, а другата част в Руската империя. Комплекса на недоразвития ... какво да каже човек!

че поляците имат Владислав Варненчик , че са спрели османците, че са владеели мАсква....

buRgbuRg1

S-EXpert S-EXpert ( регистриран ) 05.04.2015 08:33 Ако ще наричаш Русия комуниста държава заради миналото и ,то имаш пълно право да наричаш Германия нацистка и САЩ расистка.Правиш ли го? :) Но начело на Германия не стоят Гестаповци и Нацисти както при пРашките с тяхното червено КГБе дрисливо Пуссле и всички останали червени КГБе кретени ! :)

buRgbuRg1

:) И сега вижте къде , на кое место в света по БВП на глава са вече Чехия и др. бивши СоцСтрани , които са в ЕС , в НАТО , със САЩ и Запада ! 35 Slovenia 26,801 хил. $.... 37 Czech Republic 26,426 хил. $.... 39 Slovakia 24,896 44 Lithuania 23,487 45 Estonia 23,024 47 Poland 21,903 48 Hungary 21,570 49 Latvia 21,005 ============================================ Та вижте отново къде са вече бившите СоцСтрани , ... в ЕС и със ЗАПАДА обаче , с НАТО ! Не с Русия в ОНД ..... или в БРИКСАта с Русия и Китай , с циганите от Индия ... , с пияните голтаци и гладници руснаци , с или в Пуссинския ЕврАзийски Съюз , в новото Пуссино СС Сере ! :)

Няма армия ,а като няма армия няма държава.Имахме оръжие и СС20 имахме и ядрени заряди за тях .Руски оръжия колкото си щеш танкове ракети самолети дори и подводници и се смеехме на албания .Това всичко си беше наше българско .А сега сега сме в нато нямаме армия ,нямаме подводници ,няма ракети ,самолети.Кремиковци страха на европа че произвеждаше части за танковете ,специални стомани за оръдия и калашници го няма няма и държава.Но мутри мутри има а народа мре като мухи днес на метри от мястото където се събират 240 разбойника и алибаба жена починала .Няма следи от насилие.Няма разбира се няма гладът не оставя следи от насилие!!!!!!!!!!!!!!

buRgbuRg1

:( И България беше най-бедна и мизерна в Европа и на Балканите ! С "братската помощ" на СС Сере ! :(

България не видях в тоя списъ, или тя е на първо мястото и всички го знаят!!!

buRgbuRg1

:( Место , страна , БВП на глава от населението в хил. $ ! 53 место - Barbados 18,805 ------------------------------------------------------------------------------------------------ 55 Russia 17,709 .... "великата" Раша , по -бедна и гладна от Тринидад и Тобаго , Барбадос , от Кипър и Малта , от Исландия ..... от всички страни в ЕС ! :) 67 Bulgaria 15,312 ..... начело с комуняги и с "братската помощ" на СС Сере ! :( 71 Venezuela 13,616 ... с нефт , но гладни , щото и те с комуняги на власт ! :( 86 Serbia 10,405 ... и те с Русия ! :( 93 China 9,162 - "великата" Чайна , с "братската помощ" на СС Сере ! 106 Ukraine 7,295 Също с братската помощ на Русия и в ОНД ! :) Вижте кой къде е по БВП на глава от населението и мислете ! Вижте тия от ОНДе , вижте Куба и КН Дере , последните мрат от глад ! :( :)

България къде е с БВП?

този е американски трол.игнорираите го

на коя армия?Тъй нато ще си отиде като мирна организация- подобно на бсп след конгреса.

В НАТО! НАТО настана, тупат сърца ни Ето ги бягат руски душмани. Кураж дружина, вярна, притворна Ний нали сме си рая непокорна? Нека с тоз удар Путин да смажем, Нека на Обама, братя, докажем, Че сме строшили руски окови, Че сме глобални, а не робове! Кого ли плашат с терор злокобен, С тъмнируски офшори в погледа злобен. Ще се разбият, нищожни, слаби В щатската правда, в нашите саби.

Тук смърди за ушанки...май е вярно, че феновете на пусин до един са платени п....исачи

Щерев бил произлязъл от макак

Днес Щерев си намери майстора

Щерев е дъбирателен соросоиден образ от жалък протестърски тип ...

Щерев е кръгъл глупак

Та какво е станало докато ме няма та съм толкова важна личност..ха..ха Бях до Черквата-там е пълно с комуняги лицемери.

Много ти е голямо самомнението.!. Важна личност хаха важен палячо на форума си.!. И как такъв безбожник, те пуснаха в черквата???

По темата и не е спам в ДИР-ТАСС "коментарите" на един трол: Шутлер, лушо е когато се повтаряш Шутлер здрасти, как си ??? Щерев не е на себе си. Малко е откачил ... Щерев, вече се издаде. Много е глупав Каквито и байраци да издига Офшорко и каквито и идиотщини да пише соросоидният екземпляр Щерев, Русия пак побеждава за радост на българите Човече, близо си до електрошока

Ако се отнася за теб, написаното е напълно вярно

Из ежедневието на един руски трол - Инвестор.БГ "Салютуем Путину": в российском питомнике интернет-троллей - Inopressa Коментари Daily 29 март - Изповедта на един трол - Капитал Безумието на кремълските тролове - link Руската ковачница за тролове отвътре - link

Мина времето на платените соросоидни лозунги. Вече не хващат декиш. Разпознават ги даже на село. Хамериканците трябва да измислят друго ноу-хау в пропагандната си дейност.

това са статии които не ги пускат в ТАСС преписвачката наречена ДИР

незнам какъв ти е проблема, но явно трябва да прочетеш отново точките за правила на коментарите !!!!!! пише: - написани са ИЗЦЯЛО на език, различен от български. И когато се отговаря на коментар не е СПАМ повече отколкото: "Питам- къде раздават рублите??? Айде непео тролетариата да каже...сега!!!" "Каквито и байраци да издига Офшорко и каквито и идиотщини да пише соросоидният екземпляр Щерев, Русия пак побеждава за радост на българите" и т.н.

Щерев не е на себе си. Малко е откачил ...

Кажи бе ИВАНе... какъв ти е проблема. Или като за тебе: Кай би ИВАНе... каков ти ъ проблему?

Хамерикански танкови колони дефилират по пътищата на Европа. Но не са посрещани с цветя, както са посрещани руските освободителни танкове. Хамериканските танкове са посрещани с развалени яйца от европейците. А няма по-противно нещо на света от хамерикански войник, оклепан със запъртъци

Ешьо 5 рубли заработал... маладец.

Питам- къде раздават рублите??? Айде непео тролетариата да каже...сега!!!

всеки път като ти пиша къде го пише и модератора изтрива, за да имаш самочуствие на трол напиши думите Putin и troll в Интернет и ще видиш как ВСИЧКИ медии които не са подчинени на ТАСС говорят за това. ДОРИ И РУСКИТЕ !!!! Само че модератора трие наред да се чувстваш добре.

Хамериканските танкове се разхождат из Европа. Натовци демонстрират мощ. Но хората ги замярват с развалени яйца и боклуци. В Чехия даже хамериканското посолство наложи да се приеме закон против протестите ... много демократичен закон - 3 год. затвор за протестиращите . Но все пак е неудобно каската на някой чернокож хамерикански войник да е оплескана с развалено чешко яйце . И на други места е така.

вот тибя 5 рубли

Ти това на цигански ли си го писал?.!. Щот не ти се разбира))))))

ПОВТАРЯМ ПАК !!!! ЗАБРАНЕНО Е ДА СЕ ГОВОРИ ЧЕ ИМА РУСКИ ТРОЛОВЕ КОНТРОЛИРАНИ ОТ ПУТИН !!!! МОЛЯ СПАЗВАЙТЕ ПРИЛИЧИЕ В САЙТА!

И къде им ги плащат рублите, щото центовете знаем къде ги раздават?

чети бе... или чукча не читател, чукча писател. всичкио медии без подчинените на ТАСС говорят 3 дена за това. Откъсни си устните от задните части на Путин и се огледай какво пише по останалите медии. "Putins troll army: bloggers forced to 'flood websites with pro-Russian propaganda'" "The secret behind Putin's biggest fans" "Vladimir Putin has army of 'propaganda trolls'" "How Putin's Cyber Trolls Spread Propaganda" "Vladimir Putin revealed to employ 'trolls' to flood websites with pro-Russian propaganda" "Russian Trolls' Vast Library Of Insulting Images"

Правилно сравняваш рублите с центове :))))))))

Каквито и байраци да издига Офшорко и каквито и идиотщини да пише соросоидният екземпляр Щерев, Русия пак побеждава за радост на българите

поредното доказателство на поста от долу....

колко копейки получи за тази тъпа пропаганда? Тъпак.

а тази пропаганда не е СПАМ и е по темата????? ТЪП МОДЕРАТОР ПУТЛЕРИСКИ !!!

buRgbuRg1

:( 06.03.2015 21:09 Сърчук Е това правят САЩ и НАТО където отиде. Бедност и нищета. Браво на тях големи демократи са. Съсипаха държави във всички точки на света и това ви радва. .... :) Вярно , вижте съсипаните ГФР и Европа преди , Финландия , Скандинавия , Аляска .... Япония , Южна Корея , Тайван , Сингапур .... Тринидад и Тобаго , Бахами , Барбадос , Вирджини , .... Гърция и Кипър дори , вижте Словения , Чехия , Словакия , Полша , Балтийските днес .... съсипани от САЩ ,.... :) Вижте и богатеещите и проспериращи ГДР и СоцЛагера преди , СС Сере , .... СевКорея , Украйна , Молдова и бившите азиатски республики тогава и днес , Куба и КН Дере днес ..... все проспериращи , светът се избива да бяга там , ... в проспериращата Раша и руски колонии .... ! :) Нали ? ! :)

buRgbuRg1

:( Според комКопелдаците отново Сорос , ЕС , САЩ , демокрацията , Костов , ГЕРБ , Борисов били виновни , че умира Българското село , че умира България ! :( А кой обезлюди селата на България още през 50 -те и 60 -те години на 20-ти век чрез колективизация и Текезесация , кой с бой и насилие отне земята на селяните и ги вкара в колхози , совхози и ТКЗСета , кой прогони хората чрез робски труд на село без заплащане ? :( Като ви е било добро селското стопанство , защо имаше детски , ученически , студентски , работнически и административни бригади , ... защо и докторите от поликликлиники и болници бяха изкарвани на бригади по селата ? :( Защо въпреки това , от 1980 год. България започна да внася селскостопанска продукция , памук от Египет , Индия и Средна Азия , картофи от Полша , лук от Македония , чесън от Иран , червен пипер от Египет и Испания .... ? :( Защо населението на селата през 1989 год беше намаляло вече 5 -6 пъти , 5 -6 пъти по -малко в сравнение с 1945 - 1950 год ? :( Защо след отварянето на границата след 1989 год над 2 млн млади Българи избягаха да търсят работа на Запад , в ЕС , в САЩ , в ЮК , ... в Гърция и в Кипър , .... Защо нито един от там , от Запад не избяга тук , в България или в СС Серето ви ?:( Кажете , Червени боклуци ! :(

Разбирам да сме имали война, в която благодарение на НАТО сме победили, че да му вдигаме флага. Разбирам да сме заобиколени от зли и алчни съседи, които сън не ги хваща как да прилапват още и още територии от родината ни. Те не са в НАТО, но ние сме и този щит ни пази от коварните им планове. Тогава да, може да се окаже тази чест и да вдигнем флага. А то какво излиза? Всичките ни съседи в НАТО, или се канят да му станат членове. Че това даже е още по лошо за нас. Нападне ли ни съсед, хитрите евреи в Пентагонът ще умуват коя страна е по изгодна за тях и ще отсъдят в нейна полза. И това няма да сме ние. Така умилквайки се около НАТО, ние потъпкваме всякакво национално достойнство което ни беше останало и демонстрираме как сме готови, със свалени гащи.

След 1912г единствения спор е със Сърбия която през 1916г и помагат руски войски за да ни отнемат Македония. Турция даже ни помага с войска през ПСВ да отблъснем румъно-руската армия от Добруджа. Та пак Русия е главния враг.

Платените неграмотни тролове и грам понятие си нямат, какво е НАТО! 1. Какво е НАТО! НАТО е отбранителен договор, който се базира на член 51 от хартата на Организацията на Обединените Нации, ПРИЗНАТА и ПОДПИСАНА и от СССР/Русия на 24.10.1945 2. Какво пише в договора: Член 1 Страните от договора се задължават, да разрешат всеки международен спор в който те участват, по МИРЕН път и в съответствие с принципите на ООН, така че да бъде гарантиран мирът, сигурноста и справедливоста и да се въздържат в своите интернационални отношения от прилагане на сила, която не е в съответствие с принципите на ООН Член 2 Страните от договора са задължават да допринасят за мирното и приятелско развитие на международните си отношения, като укрепят своите свободни институции, като развиват по-добро разбиране за основните принципи на тези институции и като подкрепят върховенството на свободните си институции. Страните от договора са задължават да разрешават своите икономически международни спорове по мирен път Член 3 За да бъдат осъществени целите на този договор, страните от договора се задължават самостоятелно или заедно да развиват общите си съпротивителни сили срещу въоръжени конфликти чрез постоянна и действаща самопомощ и взаимопомощ Член 4 Страните от договора се задължават да се консултират взаимно, ако според някоя страна от договора чувства своята териториална цялост, политическа независимост или сигурност застрашена Член 5 Страните от договора се договарят, че военна атака срещу една или няколко страни от договора в Европа или Северна Америка ще бъде разглеждана като атака срещу всички страни от договора. Те се договарят, че в случай на подобна въоръжена атака всяка една от страните ще се възползва от член 51 от хартата на ООН (бел.ред. подписата и от СССР/Русия на 24.10.1945), който гарантира на всеки член правото на колективна или самостоятелна отбрана, да вземе съответните мерки за гарантиране сигурноста на страните от договора, включително и прилагане на военна сила

това е писано в 1945 но в сегашни дни се използва от алчните евреи да ограбват цели нации и това ако не е геноцит ?

Неграмотно Лумпи! Да не би да искаш да кажеш, че след като правото на самоотбрана на всяка една държава е гарантирано още през 1945, то това право днес не важи?

Ние сме НАТО, а който не му харесва - да заминава в Русия. Да цитираме руснаците как се изказват за нас - българите: Ал Казар Ну со многими там давно все понятно) Но болгары и жиды.... Тьфу, ничтожества..))) Светлана Берн: а что болгары ? фашистские прихвостни

Много правилно е написано, че в НАТОто не си прокопсал много.!. Над 20% от жителите в Пловдивска област живеят в условия на крайна бедност, а над 43% живеят с материални лишения.... Живот по НАТОвски-ГЛАДНА И МИЗЕРНА БАНДЕРЛОГА, НО В НАТОвски УДЖИРАНИ ГАЩИ.!.};-))))

NATO ти е виновно че си смотаняк. Тая бедноия не се вижда (освен в определини махали), но дори бедните са по-добре отколкото през времето на официалната руска зависимост. Сега ако се обезглави руско-червения бизнес нещата се случват.

Ако излезем от НАТО ще има повече гледни.Защото: -Няма да има платена Българска армия. -ще трябва всички (даже и перхидролените) да служат безплатно 2г на Родината. -тази БА ще трябва да се издържа от бюджета -ще се повишат данъците за да има пари за армия -ще намалеят плащанията за социални програми заради липса на средства. -ще трябва да се закупи и военна техника.

Каква е връзката на военния договор НАТО с икономическото развитие регионите бе руски му..льо?

Ами така е като 80% от капиталистите са агенти на КГБ назначени от БКП 89г. Разбра се че руската перестройка е възход под налягане..ха..ха Комуняги не могат да правят демокрация и бизнес-просто са некадърни колхозници.

Където има бази на НАТО ще има и долари и потребление...даже и руските жени може да печелят долари. А където има руснаци само проституция,престъпност и трупове в куфари.

Нaличието нa бaзи и ком.център нa НAТО у нaс ни дaвa сугурнa гaрaнция,че при евентуaлнa войнa ще бъдем " зaличени" първи-бързо и безболезнено,нямa дa се мъчиме! Aз вече съм спокоен,нямa дa си пишa зaвещaние дaже ! Яжте,пийте,е.....те и си носете новите дрехи,зaпочнете от днес !

Много точен коментар.Този номер са го правили на много места по света.Населението на остров Диего Гарсия в Индийския океан изгонено ,водят дела да си върнат земите и домовете.Там е една от най големите бази на САЩ в района.Косово не е независимо.Базата Бондстийл е най голямата им в света.2,5 метра ограда,наоколо дървета не растат.Заема площ на един голям град.Когато на територията на една страна има чужди бази,то автоматически страната си губи суверинитета.Империята не се създава случайно ,тя се планира.Създадоха хаос в Украйна,по улиците танкове,натовски войски и защо?50%от украинците са руснаци.Обикновеният народ на Украйна не иска войни и конфликти.Познавам украинците и руснаците.За мен и двата народа са свястни.

Естествено че Бьлгария ще бьде в НАТО..... Акьде иначе??? Варшавския договор се разпадна отдавна заедно и с разпада на "великия" СССР, в целия свят комунистическите страни се броят на прьсти и са едни от най-бедните в света. "Демокрацията е много лоша форма на управление, но по-добра за сьжаление още не е измислена" Уинстьн Чьрчил. Знаменитата му фраза е валидна и днес

Може да бъдем независими като руска република.

НАТО беше в основата на студената война , която унищожи СССР и освободи Източна Европа от съветска окупация !

Истерията на САЩ е разбираема. От своя гледна точка в Украйна те правеха всичко правилно. Корумпираха лидерите, превърнаха парите в идеология, преустроиха армията и органите за сигурност според свойте си нужди, отгледаха неонацистки главорези. С една дума, американците последователно реализираха крупна и обезпечена с ресурси и хора операция, която, според всички техни закони, нямаше право на провал. Значи, САЩ бяха длъжни да победят, а Русия беше длъжна да загуби. След това Крим трябваше да стане новият непотопяем американски самолетоносач до входа на Русия, която оттук нататък губеше възможност за суверенна политика. Американците бяха уверени до такава степен в своя успех, че изпратиха ремонтни части за реконструкцията на необходимата им инфраструктура в Крим, за строителството на болници и училища за американските военнослужещи и техните семейства, които трябваше да се появят в Крим през това лято. Това по света не се знаеше, но в Москва добре знаеха за какво става дума. По-нататък нещата са известни. Москва се намеси в точното време и подготвяният от години американски план в Крим и Украйна просто беше разрушен. От този момент САЩ, ЕС и Израел започнаха от своя страна да правят всичко неправилно. Избраха най-кървавия вариант с цел да принудят Русия да нахлуе в Украйна и тя да се превърне в бойното поле на 21 век.

За Запада е жизнено необходимо Русия да бъде въвлечена във война с Украйна. За тях това е въпрос на живот и смърт. Но в тази война Западът залага на пълното поражение и унищожение на Украйна от Русия, след което десетилетия НПО-шерпите ще пишат за "зверствата на руските окупатори" и за "жертвите на руския империализъм". Цяла Украйна ще се превърне в бойно поле на кървава гражданска война и партизански действия, след което те ще се прехвърлят в Русия заедно с кръвта и разрушенията. С убийствата в Одеса и Донецка област Западът иска да подмами Русия да влезе в украинския капан. Западът стартира войната срещу Русия. Сега на ход е Русия. За да бъде доказана старата максима, че "Русия никога не започва войните, тя просто ги завършва". Така, че драги НПО-шерпи, мислете отсега за личните си биографий на какви опорни точки ще се позовавате един ден....защото Москва хич не вярва на сълзи)))

Армията на САЩ няма морални устой. Армия от хора, които работят за социални придобивки. За да се съгласят да се бият във ВСВ, са им спретнали Пърл Хабар - да има големи загуби и представено вероломство на Япония!

А в руката защото има. Ти в коя година живееш? Руските оръжия са хуманни оръжия.