НАТО готви военноморска операция заради ”събитията на юг”

Генералният секретар на НАТО съобщи, че Алиансът подготвя военноморска операция в Средиземно море заради "събитията на юг".

Обратно в новината

Коментари - НАТО готви военноморска операция заради ”събитията на юг” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всеки нахален побойник е силно изненадан когато дойде кварталния и му удари един шамар.Алианса да си трае за да не го изпрати кварталния в дисципа.

Няма смисъл от тези командни центрове. Корабите на руснаците стрелят от едно море в друго с точност 5 метра. Живея в Созопол и се надявам да съм извън грешката.

Какво? НАТО ИД ли иска да защитава?

Журналистите си направили кофти майтап с г-на на снимката. На пресконференция го попитали за няколко имена на лидери на "умерената" опозиция. Не можал да каже нито едно.

Абе ДИР от коя агенция е тая статия?? Пак ли на лъжливият ТАСС??

Че ще се прабват да седнат да делят баницата с победителите, затуй се пънат с учения докато другите воюват. А пардон, забравих че обучават и подпомагат терористи и ехтерористи.

докато се подготвят и нагласят, руснаците ще си свършат работата без много нагласи...

заплахи от изток и от юг Ами те заплахите идват от запад...

"Нарушаването на въздушното пространство крие сериозни опасности и не трябва да се повтаря, добави той. "- защо не обясни каква е опаността все пак не са хвърлили някоя бомба, както навремето при нас докато биха сърбите!!!

" Той отказа да коментира данните, че руските изтребители са заглушили радарите за насочване на оръжието на приближилите ги турски военновъздушни патрули. " -значи са ги заглушили щом не иска да коментира :)))))))

Не му се коментират тъпотии на руски блогери!! Да не е луд. Те като праснат руската консерва, тогава ще се види какво е заглушил.

Момче, ти как ги пишеш твойте коментари? От положение "челна стойка" или след третата ракия?

Столтенберг и още няколко дядки от шайката наречена нато до седмица ще са безработни. И по добре, защото както са я подкарали след две седмици могат да бъдат на разпит при създателя. Защо и как са унищожили цяла седмица неуморен труд на Господ?!!

Сега критикуват Русия, че бомбардира ИД. Утре ще критикуват Русия, че не бомбардира ИД. В други ден ще критикуват Русия, че бомбардира ИД. И така нататък. Винаги ще критикуват Русия, защото не могат да измислят нещо по-умно!

:)Хитри са това американците.Четири години водят операции по въздуха в Сирия и накрая руснаците отиват там със самолети.Сега като подкарат в средиземно море да не се появят и руските кораби та както са почнали да оправят бакиите на САЩ да си върнат и Либия за нула време

Европа няма политици. Нито Германия, нито Франция, ното Англия, нито НАТО са в час. Европа клони към нулата. Какво исмаме с тях? Слаба работа. Трябват нови хора като Дьо Гол.

хора като Дьо Гол не се срещаха по гей-прайди и не бяха педофили. това само за протокола.

На Обама му изтича мандата и ще влязат в час всичките...

неадекватните действия не само на политиците, но и на нато (разбирай сащ) да рестартират двуборството запад-изток, като в това разделение включват и сили, които са извън всякакъв контрол (освен ако някой не ни достави доказателства, че психопати и закоравели масови убийци са "управляемия ресурс" на юнкер). западът действа не само напълно сляпо, воден от някакви си доктрини, написани на коляно от хора, които най-далечното место до което са ходили е отсрещната будка за вестници, от която се информират за всичко, но и като хора, които страдат от раздвоение на личността. нас ни убеждават твърдо да не правим онова, което те правят. та, нато може да е всичко, но прокара целта си - да се повишат разходите за военни нужди, наместо за училища, болници и градини. та, все пак, без войни на кого му трябва столтенберг и нато с всичките си огромни заплати?

едно много точно мнение (рядко нещо напоследък) по тези въпроси човек може да прочете като "Западът изяде дивидента и ще плаща геополитическата сметка". и да, разбира се, че това не е война на цивилизациите, нито на религиите,( не само, че на практика на земята няма цивилизации), а и за това, че това е сблъсък на алчността, безумието, бездуховното, беззаконието и покварата срещу Разума - Срещу Здравия Разум.

Novae

Русия трябва да зачита турските граници, включително въздушното й пространство, което е част от НАТО ЗА ПЪРВИ ПЪТ ЧУВАм, че НАТО е обявил въздушното пространсство за свое. Какво следва от това-да се иска разрешение за летене на гражданските самолети от НАТО, когато се преминава през неговото небе ли? От кога са тези международни норми. Ами тогава, питам се, какво стана с небето на Варшавския договор? Може ли Русия да лети в това небе сега или не може? Нека каже Столенберг, без да си бави отговора.

симо

Пълна дезинформация,после контрадезинформация,следва реконтрадезинформация и накрая суперреконтрадеинформация на информацията.Това е системата на информация от НАТО.Ако не вярвате питайте ,,,,,сирийският център за наблюдение на ЧОВЕШКИТЕ ПРАВА----БАЗИРАН В АНГЛИЯ.На тях им трябва враг намериха го и сега непрекъснато ще го провокират.На Турция и свиха сърмите с протести в АНКАРА и заплахата ,че кюрдите могат да станат съюзник на САЩ в геополитическата игра.И това само за едно заиграване с ТУРСКИ ПОТОК.Ердоган изгуби доверието на САЩ и сега се напъва да е отново УЧАСТНИК СЪС СОБСТВЕНИ ХОДОВЕ В ГОЛЯМАТА ИГРА.

Понеже сме в Нато, пък аз с колкото хора съм говорил никой не ще да ходи на война с Русия.... Май армията ни ще бъде само от двама трима и то познати политици. Странно нали? Същото важи и за страните от бившия Варшавски договор.

Скоро Русия ще има пряк излаз и граница със Сирия. Турция ще духа баклавата. 60% от Нато са от бившия Варшавски договор. И никой не смее да си има работа с Русия. Ха ха Бойко е много гъст с Путин. Пасито също. Ха ха ха

Бойко и Пасито ще получат "ресто" от Русия!

zosha_@

очевидно следва сухопътна операция..и две сирии, по подобие на германия или ливан или кипър. на кой както му харесва и кой както изпревари. руснаците засега имат предимството на първите..а с помощта на добилите опит доброволните отряди от донбас, не се знае къде ще спрат.

Защо ли ми се струва, че Русия хич не се интересува какво ще прави НАТО? Ако щат от НАТО да почнат да ходят на ръце или пък да се съблекат голи или да почнат да играят на криеница или да танцуват ръченица, нема много да се трогнат русите!

военноморска операция по смяна на пола законно и без криене -туй ли е или за друго иде реч

Брей НАТО много си е загрижило за нарушаване на въздушното пространство на Турция от Русия .А самата Турция заплаши, че ще отговори, ако бъде провокирана отново. Ей туй НАТО и САЩ много са се загрижили бе. В същото време турски военни самолети са нарушили вчера четири пъти въздушното пространство на Гърция.Според генералния щаб на гръцките ВВС от началото на годината са били регистрирани 1306 нарушения на въздушното пространство на страната. Ама на САЩ и на нашите сайтове не им прави впечатление. Щом е Турция значи може.

Енсчо бе що тъй ти е мека китката?????????????????????????

Тази марионетка,не е в състояние да поставя условия на Русия!!!Русия спазва всички международни правила,но ултиматуми НЕ ПРИЕМА!!!НАТО Е ИНВАЛИД НА ПАТЕРИЦИ,КОЙТО НЯМА НИКАКВИ ШАНСОВЕ СРЕЩУ ДВЕ ТРЕТИ ОТ ЧОВЕЧЕСТВОТО!!!

Б-я да предложи на ЕС и в частност на Франция, Германия, Британия и Австралия да се координира с Русия. Америка е заложник на Саудитците. Колкото до Китай те имат амбиции в Африка.

Вече и за децата е ясно кой се бори с средновековното чудовище ИД и кой на практика им помага! Като видяха че руснаците не си поплюват и нанасят удари по отрочето им, НАТО се разтревожи не на шега! Стискам палци на Русия единствената надежда на народите /не на марионетните им правителства/ за спасение от мигрантския поток!

Шило

Като готвят, да не пресолят манджата. Този филм го гледахме преди две години. Сюжетът е ясен, действието - също.

При конфронтация НАТО с Русия в Сирия ще започне 3-тата световна война - мечтата на САЩ за поредната война далеч от Америка. Така ЦРУ, Ал Кайда и ИДИЛ ще доведат до разруха Европа и Азия и развет и подем в САЩ.

За конфронтация с Русия в Сирия са нужни топки, каквито в НАТО към този момент няма.

симо

Обаче глупост имат в изобилие.

Съгласен съм,че такива са им намеренията на САЩ,но и те ще пострадат от САРМАТ И ТОПОЛ!!!

И какво излиза? Русия, САЩ, Турция, Франция и кой знае още колко държави, бомбардират шепа цигани без особен успех. 6+ за усилията.

За Всички други (без Русия) си прав!

Става все по-очевадно, че шефът на уж "отбранителния" пакт НАТО изпълнява политическите и военни поръчки от войнолюбците и олигарсите на западния "военно-промишлен комплекс" - творците на войните в света. От населението на страните-членки на НАТО зависи докога такива ще си развяват байрака на гърба и с кръвта на това население. Просто трябва да им каже "Стига! Марш от нашите радиоапарати, телевизори, домове, териториално пространство. Не ви щем и няма да търпим напрежението и войните, които предизвиквате!"

От дека си бе? Аре бегай че си колкото едон добър ху. . марш че ти пуснем братята от онова плевенско село те изтупат.

Двуличието на Запада е норма на международно поведение. Например искам да попитам НАТО ли бомбардира кюрдите в Сирия или Турция. Значи ли това, че всяка натовска страна може да си прави каквото иска със съседите срещу педотстъпване на военни летища, а след това да бъде защитавана от САЩ (разбирай НАТО)? След 1989 година партизаните в България през 1944 г. бяха обявени за терористи. Сега, когато САЩ е въоръжила умерената опозиция в Сирия, това не са ли пак терористи?

Кой ще иде на война от НАТО? Афроамериканците ли, латиносите ли или педалите от ЕС и САЩ?

по последна информация, РК "МОСКА" е в Сирийски води.. Барабар с Китайския самолетоносач ... това предполага че има поне две ударни бойни групи ( подводници, Фрегати и тнтн ) + предполагам няколко Бастиона в Тартус ... ще им се накриви шапката на руснаците че нато се плацика на запад от Кипър ... може би помните как преди две години уж без да искат американците изстреляха една крилата ракета от кораб в посока Сирия... помните ли как свърши всичко ???

Невероятно САЩ ще осигурява чадър и въздушна подкрепа на Ал Кайда срещу руснаците в Сирия. Накрая да не се окаже, че ЦРУ са финансирали акцията на Ал Кайда срещу кулите близнаци със самолетите бомби и са причинили смъртта на хиляди американци. Ако ЦРУ не ги е еня за американците, то те ще предизвикат 3-тата световна война.

симо

Новите кули са построени и то без много реклама.Хубави са .Но чия собственост са не зная.Предишните бяха на общината и пристанището.

Западняците едно нещо не могат да разберат - Путин НЕ Е НИТО пияндурника елцин, нито мекерето горби.... Русия сега НЕ Е онази Русия преди 15 години. Който си мисли, че доскорощният еднополюсен с американска хегемония световен ред ще трае вечно или Е МНОГО ТЪП, ИЛИ Е ЗА КАРЛУКОВО... Нещата се променят и Новият световен ред иде от Изтока - Русия + Китай и ко....

Поставянето на Русия на гладна диета винаги е давало резултати. Още едно затягане на коланчето и ще започнат да мислят и с главите си ушанките.

Йенчо откажи се, тия не се шегуват. По добре преглътни че се задавиш. И да ти кажа нещо което съм научил в источна Европа. От источна Европа няма се намери един доброволец да застане зад гърба ти, освен ако не му покацеш задните си части. За гейовете от запад не отговарям.

Ей, тва НАТОто няма да миряса, докато не ни докара някоя много голяма беля на главата! Разритаха целия арабски свят, нахвърляха там "съветници", "инструктори", "демократизатори", "обучители и озвучители", събориха всички ръководители, които държаха в относителен ред тълпите от Африка и Арабия, които искат да навлязат в Европата и да папат наготово социалки, и сега какво?! От една седмица Русия се разправя с техните измислени "умерени" и "неумерени" опозиции - чисти бандити, много от тях по принцип бели, от западните страни!, разтараши им командните центрове, извади от строя не една групировка от едните, другите и третите, и сега какво искат тия НАТОвски ястреби, дето от три години бомбардираха там пустинята и никого не освободиха, ами отрочето им ИДИЛ се разрасна в три държави?! С кого ще се бият там "на юг"?! Всички вече знаят, че те създадоха ИДИЛ, че те ги въоръжават постоянно, че те им купуват евтино нефта и газа, че те ги снабдяват с информация и ги насъскват срещу Асад и изобщо срещу законните правителства на всички държави - и свои, и чужди! Те измислят доктрините за сплашване на мирното население чрез бомбардировки на болници и детски градини, на хуманитарни конвои, жилищни квартали, за разрухата на градове и цели държави ... И сега какво - всеобща война ли?! И къде сме ние в цялата тази лудница?!

Генералният секретар на НАТО съобщи, че шефът на НАТО Йенс Столтенберг ще си прави пласточна операция на гърдите и ...... с цел да изглежда по-мъжествен. Никой не му се връзва на тая шушумига. Генералният секретар на НАТО съобщи

Тоя смешник да не се репчи много, че се съмнявам някой европеец да тръгне да се бие с руснаците! По-скоро ще има сваляне на про-Хамерикански правителства из целия континент!

Както има една приказка - Може да мразиш руснака, НОООО НИКОГА НЕ ГО ЯДОСВАЙ....

Мога да ти дам Жокер за днеска. Говедата от ИД могат да се измъкнат под формата на бежанци, не е нужно да харчиш такива огомни средства. После в България ще се регитрират , ще си ги разпознаете и ще си ги приберете по живо по здраво

VIPER

Защо иракския премиер кани Русия в Ирак ??? Нали там са "миротворците" От 2001 година са там и би трябвало да е пълна и необратим демокрация Ама...... Тролчета , коментар , нещо.....

Нали и тук има миротворци, ама вие си лаете, какво е по - различното в Ирак?

НАТО готви военноморска операция заради събитията на юг. Така и искам да попитам кой обикновен човек от капитализма ще иде да воюва срещу Русия? Отговора е НИКОЙ!!! А тези които НАТО ще принуди ще са с Русия. Да би мирно стояло, не би чудо видяло. Хем няма рога, хем тръгнало да боде. НАТО