Над 13 000 болни от ебола. Призоваха за намеса на НАТО

СЗО съобщи, че броят на заразените с ебола по света вече е 13 703 души. Бивши генерални секретари на НАТО призоваха Алианса да се включи в борбата с вируса.

Обратно в новината

Коментари - Над 13 000 болни от ебола. Призоваха за намеса на НАТО | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ама затова ли беше цялото заразяване?Да влезе НАТО и в Западна Африка?Какво ще крадете и защо трябва да убивате невинните жители за да го крадете?Скъпите ни американско-еврейски терористи!

Това вече сме го видяли. Във филма "Зараза" с Дъстин Хофман американски бомбардировач изпепели африканско село, заразено с подобен вирус, за да се прикрие, че това е разработка на американско биологично оръжие

О, боже , видял си го на филм. Значи ще стане и в живота?? По голяма тъпотия няма!

може да е и радиоактивна, и химическа. Митологията с вирусите е за отклоняване на вниманието на средно-статистическия човек от истинския проблем. За съжаление, спорната (меко казано) концепция за болестотворните микроби и вируси е дълбоко закодирана в съзнанието на хората чрез СМИ и образователната система и това сега върши чудесна работа за създаване на масови психози на тема епидемии и пандемии. Ебола се появява след откриването на VX през 50-те години и има същите симптоми. Начините за заразяване са идентични. За разлика от зарин, зоман и т.н., при топло време, VX е устойчив месеци наред (дори години). Има консистенцията на моторно масло, леплив е, гори и може да се унищожи с напалм. Да, Ебола наистина е проблем на НАТО и военните, а не на медицината..

И само по една чиста случайност Еболата се разпространява точно в район на Африка, където са най-сериозните диамантени мини, нуждаещи се силно от охраната точно на НАТО, което има огромни интереси навсякъде в регионите с ресурси и излишно местно население ...

Не само диамантите- това е частта от Африка с най-сериозните газови залежи. Също случайно Ебола се появи преди време в Етиопия /богата на всякакви залежи страна/, но тази държава изнася лекари за цяла Африка /а вече и за западния свят/,има много развито като за африканския континент здравеопазване и успя да се пребори със заразата. Изводите оставям на читателите.

И само по една чиста случайност Еболата се разпространява точно в район на Африка, където има едни много бедни хора, и огнища на Ебола!! То в друг район на света Ебола появявала ли се е?? Все едно да искаш да се разболееш от мухата Цеце в Европа или на Антарктика или Канада!! Ебола си е регионална заплаха.

Всички гадости идват от запад най веч хамерика.Дори и циклоните!!!!!!!!!!!!

Много тъпи хора, НАТО е организация , при решаването на голяма епидемия точно това е нужно!!! Организация на полеви болници, логиситика, хора, транспорт!! Ама то в русофил ум не може да вирее. То реагира първо-сигнално!!

Да не си разпространител .

Номер на публикация US20120251502 A1 Тип Публикуване Приложение Брой Application US 13 / 125,890 PCT номер PCT / US2009 / 062079 Дата на публикуване 4 октомври 2012 г. За дата на подаване 26 Окт 2009 Приоритет дата 24 октомври, 2008 Също публикуван като CA2741523A1 , EP2350270A2 , EP2350270A4 , WO2010048615A2 , WO2010048615A3 Изобретатели Джонатан S. Towner , Stuart T. Никъл , James A. Comer , Thomas G. Książek , Pierre E. Rollin Original синдика Правителството на САЩ, представена от секретаря на Департамента на здравеопазването Export Citation BiBTeX , EndNote , RefMan Патентни Цитати (2), непатентни Цитати (8), Класификации (39), правни събития (1

А защо не коментирате вместо само да цитирате един патент, който не разбирате? Това не е патент на нов, създаден от човека вирус, а се регистрира нова разновидност на Ебола (до момента на учените са познати 5 вида Ебола вируси), която е изолирана при последната епидемия в Уганда. Идентифицирането на нова разновидност е изключително важно, за да може да се създадат тестове, които да я разпознават и евентуално ваксини (макар че до момента няма одобрени ваксини за нито една разновидност на Ебола, както и за другите вируси от същото семейство - Marburgvirus) Ето описанието на патента: SUMMARY OF THE INVENTION The present invention is based upon the isolation and identification of a new human Ebola virus species, EboBun. EboBun was isolated from the patients suffering from hemorrhagic fever in a recent outbreak in Uganda. The isolated virus is a member of the Filoviridae family, a family of negative sense RNA viruses. Accordingly, the invention relates to the isolated EboBun virus that morphologically and phylogenetically relates to known members filoviridae.

Няма по тъп от мурзилката S-EXpert!!!

Докато ебола не стане пряка опасност за САЩ, НАТО няма да има отношение по въпроса...

Цялата тази история с Ебола съмнително силно се политизира. Спомням си как преди 5 години плашеха света със свински грип и милиони ваксини бяха пробутани на Източна Европа и др. страни от третия свят. Някой сега да говори за свинския грип?

humfry

А в България има толкова прости хора, които разправят колко добре си живеели в Африка. Предлагам да ги натоварим на един кораб и да ги командироваме еднопосочно там завинаги! В Африка 99% от хората живеят с под 1 долар на ден. И ходят ежедневно по 10 километра за вода. Нямат елементарни санитарни условия, както и почти никакво здравеопазване.

99%-преувеличено?

И правилно. НАТО да си довърши започнатото. На сайт уотдасмийн, слято с точка ком, пишат интересни неща.

Каква намеса на НАТО бре глупендъри? Ще стреля заразените ли? Защо излишно всявате паника след като ебола има не от вчера и има да я има още дълго, но вас това не ви касае.

И как НАТО ще помогне? Ще мята бомби в Африка ли? Нато е военно формирование - не е червен кръст или нещо подобно

Ще изпепели еболата с напалм.

Още един повод за бомбардировки е измислен!Изключителна изобретателност!

NATO e организация бе тъпчо. С това ще помогне, не с оръжие и войници.

НАТО ще бомбандира Еболата ли? Ама някои хора се самозабравиха. То НАТО с едни ИД не могат да се справят, какво да говорим за зараза.

Едно момче на 23 години с име Малик, миналата година се прибра в Гвинея със подарък -инвалидна количка, за болната си майка!Купихме я заедно и го изпроводих на летището.След един месец се прибра при нас, и работи пак в нашата фирма!Никога повече няма да може да види болната си и умиращата майка защото ако се прибере в Конакри обратен път няма да има заради тази епидемия!Сложен казус наистина!

Така се вкарва войска в един от богатите райони на полезни изкопаеми в Африка. :))) Защо да се месят военните, а не лекарите ??? Мръсни капиталисти, дано се задавите в ламтежа си да глътнете цялата планета и да се пръснете !

Я върви ти да излекуваш Еболата , като знаеш толкова??

в руанда не изпратиха воиски при толкова много жертви но там са бедни на ресурси!!! французите втора година са в мали да не отидат и американците до тях??? нещо старите колониалисти си заобичаха ,,колониите,,!!! следва ,,южна африка,,!!! какво ло ще измислят под предлог и за нея???

Американските корпорации използват биологично оръжие, за да прилапат нефта на Африка. Няма ли кой да ги спре или осъди, тези безкруполни масови убийци?!

Кофти ,Русия ще духа супата!!

"Безскрупулен" е дума с труден правопис за всеки, зяпал в пазвите на съученичките, вместо в госпожа другарката.

Сега, помнете какво ще стане. В момента в който болестта започне по естствен път да затихва (разбира се, взимайки жертвите си), ще се намери някаква, ваксина, някакви мерки, които да си припишат заслугите.

Лекарката: Нана Кваме написа: Хората в западния свят трябва да знаят какво се случва тук в Западна Африка: ЛЪЖАТ!!! Ебола като вирус не съществува и не се РАЗПРОСТРАНЯВА. Червеният кръст е донесъл болестта в четири отделни страни заради четири специфични причини и болните са ограничени само и единствено до тези, които получават лечение и инжекции от Червения кръст. Ето защо гражданите на Либерия и Нигерия започнаха да ГОНЯТ Червения кръст от своите страни и да алармират света за истината!

Ей, колега, ако това е вярно, вече ще разконсервирам пособието и де-що-видя "демократ" ще го "ваксинирам" с 28 грама тежки метали. Маааамицата им и (дирника трие)

Идваме, пускаме бомбите и си отиваме!!!!

Крайно време е след като ебола се носи от плодови прилепи които не се разболяват от 5-те вида вируси да започне кръстосване между хора и прилепи!Бъдещето е на Батманите и батманките!Който няма крила е генетичен мутант!Хомо сапиенс е изчерпана раса!Да живее новият световен батмански ред!

Напълно съм съгласен. Евгени Минчев отдавна доказа приспособимостта на Ватманите. :)

да ги бомбандират ли?

ДА, може и с напалм.

новата ваксина:,,натопалм,,!!! ,,ефектно и пълно обезарязаване на обекта,,!!!,,винаги на вашите услуги!!! поръчки на еболанатопалм.ком

Ами виж колко проблеми с утилизацията, по-добре да почистват складовете навреме.

Какво НАТО бе, да пратят още кубински лекари :)))

специално за теб и дада проктолози

АКО НАТО ОКУПИРА ЦЯЛА АФРИКА - ТОВА ЩЕ СПАСИ СВЕТА. АКО НАТО ОКУПИРА И ЦЯЛА РУСИЯ И КРИМ И УКРАЙНА - ТОВА ЩЕ СПАСИ СВЕТА. А ДАЛИ НАТО НЯМА ДА ОКУПИРА И ЦЯЛ КИТАЙ? ПЛЕВЕЛА ЩЕ ИМ ПРАТИ ПОЛОВИНАТА ОТ НАШАТА АРМИЯ ЗА ЦЕЛТА... СМЕХ!!!! НАТО Е НАЙ-МИРОЛЮБИВАТА ЗДРАВНА ОРГАНИЗАЦИЯ В ИСТОРИЯТА НА СВЕТА ДОСЕГА.

хе хе хе супер дада така е:))))))))

В Либерия вече се събра военен контингент на САЩ от 10,000 души,който бил там за борба с Ебола.Не става дума за лекари обаче.Интересна подробност е,че Либерия изобилства от ценни изкопаеми.Това си е жива окупация...

Ако четеше повече отколкото пишеш, нямаше да говориш глупости: "Либерия е основана от САЩ през 20-те години на XIX век като убежище на освободени черни роби и никога не е била колонизирана от западни сили."

Така или иначе съвсем официално казаха, че броя на заразените е силно заНижен.

С фосфорни бомби и напалм ще оправят работата.

до районите на зараза. толкова е просто и евтино!...просто временно си заврете играта на демокрацийка и човешки права в гз и спасете европа от тази измет поне този път!

Защо да харчим пари ние от НАТО, нали вече има съветска ваксина? Най-големият хуманист Путин ще спаси човечеството.

бате много ти широко отворени бузките

най после нещо ясно! Това е целта май на цялата врътка с тая болест: ДА ДОЙДЕ НАТО!

И за грипа: където има грип да се дават безплатно бази на НАТО!

val55

Сега започва наддаването за антидота на "борсата"....а не, "задкулисно".....Кой е приятел има, кой не е да мре....почти е сигурно, че мисленето е такова на някои....Нищо случайно няма, а който невярва ще се убеди, че е така....

val55

ПС. Много е вероятно вече да се е преминало на биотероризъм чрез биокамикадзета..... Недай Боже да е така, но е много вероятно....

Как да се включи?! С напалм и водородни бомби или?!

Точно това се запитах и аз, как искат да им помогне НАТО?

Затова се чете и текста, не само заглавието.

гаранция, че ебола ше е ликвидирана.

....справи с напалм или ще пита шефа си "чичо Сам" за "лекарството" на болестта ,която си ...сътвори... ...Доказано...имали мор,болести ...войни...американците са на ...върха!!

АКО ПРОДЪЛЖАВА ТАКА СТАВА СТРАШНО - ЕБОЛАТА ЩЕ УДАРИ БОРСИТЕ И ДОЛАРА И СЕТНЕ ... ВСИЧКО В ДЪРЖАВИТЕ ОТ НАТО Е НАДОЛУ :))

Има и такава работа, но бедните (не съвсем африкански) държави като нас ще го отнесат най-много !

Interesno, kato ima strah njakade po sveta dolara se kachva

Те нато имат опит в спускането на демокрация с БОМБИ, Очевидно че същото помага и за спиране на ЕБОЛА :)

Над 13 000 болни от ебола. Призоваха за намеса на НАТО Правилно, НАТО ще се намеси.Само съберете болните на едно место. След това "лечението" става за броени секунди. След това лечение , душата на болните остава напълно свободна.

Либерия обаче е констатирано намаляване на броя на заразените Хмм, това значи че смъртостта от ебола е била по-висока от скоростта им на размножаване :) Трудно за вярване, по вероятно да са измират потенциалните жертви (по нечистоплътните) и затова да намалява малко :P