Остра руска реакция на думи на Заев за НАТО

Русия реагира остро на интервю на македонския премиер Зоран Заев, в което той заяви, че очаква жестока реакция от Русия за НАТО.

Обратно в новината

Коментари - Остра руска реакция на думи на Заев за НАТО | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И този храбрец като Ива Инджева, Плевнелиев, ... Русия заплашвала него, Македония, всички дето се присъединиха към НАТО? Къде някой пострада от всички присъединили се? Зайо Байо ;)

че Зоран Заев е социалист,а партията му членува във ПЕС.Въпреки всичко и те показаха среден пръст на сърбоманите и господарите им от Кремль.За това цицестата Маша Захарова,след като плю цяла седмица България,почна сега Македония и Заев.Защото след Черна гора,изтърват и Македония след време съвсем ще забравят за зоните си на влияние и интереси на Балканския полуостров.

Македонски дрисльо се прави на герой!

Браво на Зоран Заев! Това е смела постъпка на човек от горите Балкани! Стига руско робство и тиранство!

Ама как бе, руските агънца-багънца ще освободят Македония от лапите на ЕС и НАТО.

ТО, ПИЛЦИТЕ СЕ БРОЯТ НА ЕСЕН. Поживем, увидим.

надай са булка за ...

Днес Зоран говори едно, утре ВМРО като се върне във властта- друго. ако някой мисли, че ще ги приемат до месец-два, мнооого се лъже.

е това е нормално, забравиха бомбардировките на "приятелите" си но политиците имат къса памет

Не е къса, а е платена памет. Като ,у нас. Ама сме си балканци- кинтите и забравяш род и Родина.

Комунистите за пари са продали Македония на Тито и малко останало и Пиринският край да дадат! За пари са организирали атентата в Света Неделя и още много предателства чак до наши дни!За пари ти и изродите като тебе и изрод христов придавате България и сега!

Македонско ли е,каквото и да е то, значи е ФАЛШИВО!

Що ручахме жабетата с тая Кирилица тогава?

Македонският заек и Винету от Банки са най-сигурната опора на НАТО на Балканите. Горкото НАТО.......

Още едно доказателство за факта, че Русия клати Балканите открай време. Ало, руските подлоги? Спуснаха ли ви вече опорките от ФСБ?

БОРЧЕТО И ЗАЙКОВ ДА СЕ МОЛЯТ РУСИЯ КАКТО КЛАТИ БАЛКАНИТЕ ДА НЕ ВЗЕМЕ И ДА СЕ ИЗПРАЗНИ , ЧЕ 300% СА ЗАБРЕМЕНЯЛИ :))

Всички искат в НАТО.

Всички "про" политици, А РЕФЕРЕНДУМ?

Браво Зоране, че срита руската мечка, която си беше въобразила, че Македония е нейна.

Интересно защо в Македония няма паметници на муджиците, на червените азиатски диваци, освободили Европа от фашизма?

Във всяко македонско село има паметник на партизани, а Велес още си се казва ТИТОВ ВЕЛЕС.

Нещо напоследък не върви добре външната политика на държавата - бензиностанция! В стремежа си да прикоткат Македония настроиха срещу себе си българите, което беше абсолютно ненужно! Освен това заигравките с Ердоган не допринасят с нищо положително, най-малкото защото не може да заложиш на луд човек, на който е въпрос на време да му ритнат столчето по краката ....

СЛЕД 1О НОЕМВРИ ПАРИТЕ НА ЧЕРВЕНИТЕ ОТ БКП , МАКЕДОНЦИТЕ И КАНАДСКИТЕ ЕВРЕИ СЕ ОМЕШАХА ЯКО ПО ТОРОНТО .. ЗАЙКОВ Е ПРОДУКТ НА ТОЯ СЕКС, КАКТО И ДЪНДИ ПРЕШЪС МЕТЪЛС :)) ... Джон Лазар Николов Битов Старши (на английски: John Lazar N. Bitove, Sr.) е канадски предприемач милиардер и македонистки емигрантски деец, бивш член на Централния комитет на Македонската патриотична организация. Той е бил директор на няколко компании, включително Oppenheimer & Co. :)) .... СТИВ Атанас Ставро или Маноли Ставров Шолдов, наричан Дикльо (на английски: Steve Atanas Stavro, Manoli Stavroff Sholdas) е канадски предприемач милионер. ... Игнат КЕНЕФ (на английски: Ignat Kaneff) е канадски строителен магнат и филантроп от български произход.

ПЕТЪР Петър Мунк е роден в Будапеща, в едно унгарско еврейско семейство. Барик стана най-голямата златна компания в света и най-голямата канадска компания по капитализация. Peter Munk was born in Budapest, into a well-off Hungarian Jewish family. Barrick became the world's largest gold company and the largest Canadian company by capitalization.

е нормално е руснаците да се обаркат, нищо че заев не е казвал че те искат да го грамнат, те протестират...защо...гузен, негонен бяга, казва нашя народ *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Русия не би трябвало да коментира всички напъни на соросоидното племе. А и Македония е колкото част от някой от малките квартали на Москва. Сорос се напъва именно в близките до Русия страни, затова и има такива впечатляващи резултати. Полша, Прибалтика, Румъния, тук, Македония. В Гърция и Унгария обаче здраво удря на камък.

Друга е страната с богат опит в тази насока. Нека да си спомним за: Линкълн, Кенеди 1, Кенеди 2, Алиенде в Чили, Никарагуа, Либия, Иран, Ирак, Виетнам, Афганистан, Турция, Египет, Украйна, опита за "отстраняване" на Дегол във Франция, 48-те опита за "отстраняване на Кастро, продължаващите на опити във Венецуела, свалянето на Дилма Русвев в Бразилия .........

Комунистите простеят, но продължават да дивеят. Отбор юнаци, все простаци.

Вашингтон ще се опита да набута всички страни през които е възможно да премине продължението на "Турски поток" в НАТО, за да може да ги контролира. Въпросът е дали НАТО ще оцелее дотогава?

Работата е гузен негонен бяга.Руските управници дето наляха милиарди за безмислена пропаганда в държавите от бивша Югославия се разпознаха в изказването на Заев.Дълго време ще пикаят газ от яд за безмислено похарчените рубли,които пък крадат от собственият си народ и го държат гладен и беден.

Русия специално откъсна това парче земя от България... Всичко се връща на този свят боклуци азиатски.. всичко.

Заев излезе човек на място!Прави всичко което трябва за присъединяване на Македония към Европа и НАТО!Въпреки опасностите от руско сръбските агенти които искат Македония да остане бедна и зависима от Русия руската и сръбската криминална върхушка! Браво на Заев!Смел мъж е!

Цялото му име е Зайо Баев.

Мороз идет,но за мурзилките,че с тези африкански заплати и европейски цени зимата ще им се види много дълга!

ко стана ма Захарова? Македонска била азбуката. Руснаците спасили българските евреи и т.н. и т.н.... що не си стоиш под бюрото на каПутин и да му търсиш мъжествеността която отдавна я няма.

САМО НАТО МОЖЕ ДА ЗАПАЗИ МИРА И ОТБИЕ ОПИТИТЕ НА ТЕРОРУСИЯ ДА РАЗДЕЛЯ ЕВРОПА С ПОДМОЛНИ И ЯВНИ АТАКИ.

Не искаме Нато! Искаме мир!

Алооо....пергиш, у 21 век си, не си на деветосептемврийска манифестация....муахаха

Закъснял си с този идиотски лозунг. Само с 28 години. Тогава СССР и соцлагера такава "борба за мир" водеше, че камък върху камъка не остана.

Напрегни си задника и измисли нещо по-умно, г-н Дебилов!

Заев е човек на Сорос и едва ли някой ще лее сълзи, ако Заев го няма.

Верно ли? Не знаех. Евала на Сорос обаче, щом един единствен човек успява да пребори пропагандата на съвеЦката кочина:)))

Ах този Сорос. Толкова е зъл, че заради него, вас мурзилите сън не ви хваща. Дреме ми на yя за вашите неволи.

ЧОВЕКА НА СОРОС В МАКЕДОНИЯ Е НЕВЗРАЧНИЯ ГРУЕВСКИ И НЕГОВИЯ БЪЛГАРСКИ ВЪЗПИТАНИК МАРТИНЧО ПРОТОГЕР - ПОЛУИДИОТ И БЪЛГАРОМРАЗЕЦ! СЕГА И ДЕБИЛ С БГ ПАСПОРТ!

И макетата не искат да имат нищо общо с рашистанските боклуци. Не щат нито "братската им дружба", нито идиотското им "православие". Това е положението, а мурзилите да си го самонаврат отзад от яд!

Хахаха! Македонски шут в задните ботоксови части на жижито кремльовски! Браво на братята македонци!

След някой друг месец малкия путарник ще каже, че кирилицата е създадена в Албания :)

Ние господарите на света САЩ сме определили вашите територии за асимилиране и заселване с всякаква арабска гмеж дето се мъчи да се добере до европа. Намаляваме ви с бързи темпове , за 25 години с 25 % а вие бай ганьовци не се усещате даже. мучите доволно и мечтаете да седнете до нас на масата.....ша седнете ама друг път!

Вие русофилите=гъзофилите сте господарите на простотията и тъпотията и не разбирате,че любимият ви путкин е поставен начело на Русия от господарите си за да обира руският народ уж водейки някаква мнима битка с "лошият" запад.

В една бълг. народна приказка за такива напикани отворковци като теб е казано: Кой каквото прави, на себе си го прави! Дори и да се сбъдне това, дето го казваш, нищо хубаво няма да произтече от това за такива като теб. Впрочем вие си го знаете. Цялата човешка история може да ви послужи за пример какво се случва с онези, които копаят гроб другиму.

Вие балканците сте тъпи народи. Ние господарите на света от САЩ за 30 години ви съсипахме икономиките, ограбихме ви всичко , сега вземаме и последното ви останало нещо - децата ви да ни работят за без пари мръсната работа. А вие мучите доволно като добичета и си мислите че сте ни равни......равни сте ама друг път !!!

Я соросойдите как са се превъзбудили от тази менте новина. Споко бе ша спукате някоя вена от напъване.

Още едно дръвце за руснаците ...хахаха! никой не ви иска бе азиатски комундрели долни! хахахахах

И макетата не обичат ушанките

А да не би да обичат нас, бе, галош? Продажниците обичат само този, който плаща. Днес плащането идва от Запад. Но ние вече видяхме, че безплатно е сиренето само в капана. Въпреки това пак влизаме там!!!

Част от жилищен блок в Русия се срина, загинали и ранени - пак мизерия пак лусион за вана, пак панелки руска мъка брат как се живее с 200 долара месечно хахахаа

Тоя Заев ли е Баев ли много насериозно сее взел :) ще яде на нато хурката!

Я гледай макетата какви смелчаги били. Браво!

НАТО е боклук, защото САЩ е Боклук, пълен с Арабски, африкански и китайски ШПИОНИ... А освен това, Турция са цяла държава- Арабски Шпионин в НАТО... САЩ първо трябва да се ИЗЧИСТЯТ от чужди Шпиони, както избиха индианците, и освен това- да ИЗКЛЮЧАТ Турция от НАТО.... През 1973 г, когато имаше война между Турция и Гърция, НАТО само гледаха и затова Гърция напусна НАТО за 6 години.

много лъжеш бе мангал:)))) Гърция била напускала Нато...хахахахахаха никога , ама никога такова нещо не е имало:))) идиот руски

Русия. Православието. Лошото е, че СССР се разпадна и заряза страните от Варшавския договор в невидение . Сега им се сърдят, че са избрали пътя си към Европа, което е най-естествения избор за европейци. Лошото е, че европейският човек девалвира с ценностите си, с религията си, с морала си, със сексуалната свобода, прераснала в извращения и Кончита Вурст. Това източноевропейските народи трудно ще приемат - временно ще е залитането. А ЕС се отнася пренебрежително към тези народи с много здрав дух и потенциал. Не се знае какво ще се случи с времето. Икономическият успех и задоволеност на Западна Европа изпревари социално-моралното развитие на хората и те не преживяха успеха си адекватно - задоволени,вместо деца, внуци, работа,тези хора изпаднаха в НЕ работене, НЕ раждане, в сексуални прищевки и материална консумативност. Обратното се случва в Русия - недоимъкът дразни, възпалява хората, но ги пази от глезотията да изпаднат в сексуална перверзност и груб материализъм. Инстинктът им на оцеляване държи духа им и духовността като опорни стълбове за оцеляване. Въпреки бедността престъпността, алкохолизма... Ако западните политици продължават да насилват дисциплинираните си и подредени народи да възприемат, хранят и съжителстват с акащите по пътя и стълбищата на обществените сгради бежанци, носещи безредие, изнасилвания и престъпност..... Ако Русия се озапти да не дразни и конфронтира православните народи, изключително свързани с нея в близкото си минало....... то ВРЕМЕТО ще покаже какво ще се случи. Много зависи от глобализиращия се монополизъм, обслужван от европейските политици и от деликатното, честно и християнско отношение на Русия и дипломацията ѝ.

Каква духовност, като само гледаш как да си купиш препарат за вана, че за водка няма рубли... Като почнете да пишете глупости за мужика от селата, дето едва ли не поет с китара и златно сърце го изкарвате... И всичко му идва отръки...

всеки народ си има простолюдието.

Към предишната Европа всеки ще тича през глава. Днес е вече Европа с арабско-африкански вкус. Освен това ЕС и НАТО обезкостяват всеки народ, искащ да стане член. Първо го събличат гол, а после го бият по главата, че е гол, вменяват му вина, за да слуша и служи. Русия се опитва да прави в момента същото - "Разделяй и владей!". Това безумие да противопоставяш народи с роднини от двете страни на границите им противоречи на морала и православния дух, които са притегателната сила на Русия за тези народи. Как при толкова учени там няма кой да го набие в главите на политиците. Най-срамно е пък действията на Русия за отдалечаване за българите- народа, не политиците. Странното е, че и ЕС и Русия подценяват, че тези народи се усещат, въпреки манипулациите и никога няма да забравят цената, която са платили и на изтока и на запада.

Решетников, откъде твориш?!?

руско-сръбските дерибеи газ пикаят. Македония в Нато -това е смърт за вековните ни врагове Рашка и Сърбия

от козяк за колко поствания ти дават един хляб?

Шилo

Руснаците напоследък немножко обосрались, и никой вече не им се връзва на акъла, даже и македонците, на които точно Русия им създаде държава, откъсвайки ги от България. Нещата почват да се нареждат така, както го изисква разума. А Русия, която потъпка договора си с Украйна за гарантиране на териториалната цялост на последната, доказа недвусмислено, че думите на Бисмарк са самата истина: "Договорите с руснаците не струват колкото хартията, на която са написани!".

Аз им се връзвам, макар тук да ме наричат дебил. Ето, връзвам им се - доста ясно го подчертах.

Като цитираш Бисмарк го цитирай точно, а не да лъжеш!!!

Тази с липсите да не се горещи много. Русия не предлага това което предлага Запада и съвсем естествено свободните народи се стремят към него.

Ами като толкова много неща предлага Запада, които Русия няма - значи ... ВСИЧКО Е НАРЕД ! Кефете се и се радвайте, имате си всичко, живеете спокоен и охолен живот, имате всички екстри и пр. Значи животът е розов и приятен и няма какво да говориме повече! Всички са щастливи с благините от Запада, имаме си всичко, така че да пеем радостни песни, хайде, почвайте да пеете - нали сме със Запада, НАТО, ЕС ! Ура, господа ! Ура ! Да се радваме тук и сега !Руснаците си тръгнаха преди 30 години, оттогавав България са самосоросоидните кравари, така че, вие демократите победихте и ви свалям шапка, много сте добри и всички са щастливи, нали така !?

Кой си е тръгнал??? БКП да не би да е пускала властта? ДС да не би да е пускало БКП? КГБ да не би да е пукало ДС? :)))

Сигурен съм, че ти би ми предложил повече отколкото Запада, личи си,че си дашен и си имаш това, което Захарова няма !

Руснаците опитаха да направят преврат в Черна гора преди няколко месеца. Ще опитат да спънат и Македония, то е ясно.

Спънат в главата ?

Започната е в 19-ти век малоумна, даже антируска в основата си политика от Цар Александър Трети, насочена срещу България, пазеща я от величие. Според него е вредно за Русия да има един обожаващ и благодарен на Русия народ на Балканите, със същата религия и език, който да живее в границите на поселението си, които граници го правят най-голямата държава на Балканите. Освен това, изстрадалият православен народ от робство е освободен във Възраждане и много бързо се съвзема и напредва, има своите водачи и зрели лидери и политици. Затова Русия не вярва на нашата обич, благодарност, езикова, културна и религиозна близост, а се плаши да не се превърнем отново във Велика България. И комплексите на Александър и завистта му към Батенберг го карат да девалвира пролятата руска кръв и българска любов и започва да дроби териториалните граници на българския народ чрез войни от насъскани от нея съседи, поръчани убийства на български патриоти и политици като Стамболов, напр. Българският народ е изкуствено разделен в изкуствено създадени държави или изкуствено разширени такива 5 съседни с наши земи и население. Тази каша до ден днешен не може никой следващ руски политик да оправи, освен чрез подло ровичкане, обещания, контрол, притискане на езика на дипломацията, тъй като навсякъде живеят българи и има обидени 5 държави + нашата. Съответно и народи. Картата е отдавна нечестно прекроена и начертана и днес е късно. Тези православни народи са разпънати между православието и благодарността за разширените си граници към Русия и желанието им да бъдат част от Европа като бащи на европейската култура и цивилизация.