Коментари - БСП, ДПС и ”Атака” отхвърлиха ветото на президента върху Закона за СРС | Днес.dir.bg

БСП, ДПС и ”Атака” отхвърлиха ветото на президента върху Закона за СРС

Парламентът отхвърли ветото на президента върху текстове от промените в Закона за специалните разузнавателни средства (СРС). За законопроекта гласуваха 125 народни представители от групите на "Коалиция за България", ДПС и "Атака", а против бяха 69 депутати от ГЕРБ.

Обратно в новината

Коментари - БСП, ДПС и ”Атака” отхвърлиха ветото на президента върху Закона за СРС | Днес.dir.bg

Коментари

Кой е провокатор - всеки, който се радва, че страната ни е последна в ЕС и съдейства на мафиите от ДС-БСП-ДПСдоган и техните подлоги да завземат държавата и да мародерстват ! Всеки който злослови срещу държавния глава и други без съдебно решение влезо в сила Това са враговете на народа и по делата им ще ги познаете ... Но има българи Герои, това са Протестиращите и победа идва

АБЕ ТОЗИ ОЩЕ ЛИ СЕ ВЗЕМА НА СЕРИОЗНО ....БИЛ ПРЕЗИДЕНТ..ЩО НЕ СИ СЪБИРА БАГАЖА....

Берлускони го осъдиха окончателно. Това ги чака и ЦЦ и ББ, а РП няма да ги спаси.

Абе ей, така се сближават ДПС с Атака- е това вече е уникално, първата в света етническа партия и първата в света,националистическа партия, подкрепящата малцинствената турска партия в братска прегръдка. То сигурно не е само прегръдка, сигурно си лягат заедно, така се сближиха! Какво ли ще се пръкне от тая любов???

Ей, какво ли не правят парите в наши дни.

Скоро ще им пеем Пътнико свиден на другарите.

ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННОСТ - да споменем и един закон отхвърлен от КС!! Гласуван от ГРОБ И 100% ДУПЕТАТИ ОТ АТАКА И БОЛЕНЧО!!! Този, с който от ЗДРАВНИТЕ ВНОСКИ НА БЪЛГАРИТЕ се откраднаха 1,5 млрд лева! И след като КС каза - да се върнат от бюджета на Дянкофф в бюджета на НЗОК, парите ПРОСТО ГИ НЯМАШЕ!!!! Бяха ИЗПАПКАНИ със зашеметяваща скорост и наглост от ТИКВАТА И ДЯНКОФФ! Дори не се посвениха да изчакат решението на КС!!! И не обвинявайте Станишко и Местан г-да гърбоиди, че са фалшифицирали протоколите от заседанията и гласуването по групи на 41-то НС!!! По това време Янето разнасяше едни папки, с които щеше да уволнява и вкарва ТИКВАТА в пандиза! А МЕНТАТА Стоянова от трибунеата на НС ни разтягаше локуми: "АКО ПОХАРЧИМ ПАРИТЕ ОТ ЗДРАВНИТЕ ВНОСКИ ЗА ЗДРАВЕТО НА БЪЛГАРИТЕ ЕС ЩЕ НИ НАКАЖЕ!!!" те късопаметни - да ви припомним по-подробно!!!

я се научи да пишеш български Бе рязън

Избърши си пяната. Ще вземеш да се задавиш. Истината боли, какво да се прави!!! И бавно да ти го напише човек, пак не можеш да го асимилираш!!!

Не разбрах този пост, какво общо има с темата СРС-та.

Сега следва да открият Национално бюро за контрол, към всеки министър.

ВЕТО СЛЕД ВЕТО ДО ДУПКА FUCK АТАКА

Хей, Хора ! - какво-Още търсят тия всичките шашкънчовци/ки в Народното Събрание на Република България ?!

До Дървосекач Абе брато, ти сечеш и дърветата падат директно върху празната ти кратуна България е парламентарна република, половината от гласувалите са за БСП и ДПС /общо 120 депутати/ плюс гласовете/депутатите на АТАКА. Така , че те са избрани законно и могат да правят каквито и да са коалиции в името на народа, който ги е избрал с мнозинсво. А какво ти питаш и какво искат платените лумпени на т.н. протести, е протовоконституционно и глупаво, обслужва интересите на шайката ББ ЦЦ ГЕРБ

народа съвсем не е избрал подобна коалиция !!! Много ви харесва да си провите заключения както ви отърва но истината е по различна

Управляват бе !!Управляват ди то добре ! Народът ги избра преди месец и половина !!? Забрави ли ,или така ти е изгодно ???

смърд за НОВАТА ПРЕСТЪПНА ТРОЙНА к00лиция

хората не могат да решат шпека за мезене ли е, за ядене ли е, ти очакваш да изберат качествено правителство...

И аз чакам Прокуратура и Съд да потвърдят подслушванията , бюлетинките и другите приказки на ПЕС-а, ... но не би! Поне бюлетинки, .за тоалетна хартия на клошарите да ни бяха бутнали, както обещаха , но пак - не би! Май нищо нама?!

Момчета и момичета, още веднъж ви обръщам внимание, че става въпрос за закона за СРС и контрола над тях. Влезте в темата. За бюджета ще пишете следващата семица.

ДА ! - Закон за сересета се Не Обсъжда с мекерета !!! ----- просто - всички ВЪН !

Тук виждам, че се изявяват малограмотни и мало-умни лум-пени, които пишат за някакви милиарди. Вероятно това са интелигентните протестиращи, които не правят разлика между СРС (подслушване) и бюджет. Но това вероятно е от жегата.

- Дядо, дядо, а ти бил ли си комунист? - Бил съм, дядовото. - Ама убеден комунист ли си бил или си бил комунист с отвращение? - Единият май беше убеден. Но и двамата ги бих с удоволствие!

какво си мисли - все пак ние сме парламентарна република, а не президентска. Защо не върна нито един закон на ГЕРБ - нали е надпартиен?

Пухльо!!!

Пухльо, ама не е пуснал на серГей. не като #kurvata

Какво "вето" , бе??! За 1 милиард? И го правите на въпрос??! Ние 10 искаме да хапнем!!!... и ще ги хапнем.. с твърд комунистически дух!!!!!!!

за 3 години хапна точно толкова - има няма 10 милиарда.

Тука ще бъде за 3 месеца... сдъмнително е!!!

Ха честита Ви тройна коалиция пак... Педалите дето гласуваха за тези - също честито!!! А на останилите - пожеланието на Любо Пенев...

Нищо добро не я чака тази държава! Населена е с малоумници, живеещи само и единствено с миналото!

.... миналото .. не го помнят, а за бъдещето няма как и с какво да измислят нещо!

помнят до 4- години назад. От там нататък ... мъгла.

Да живей вечната дружба между ДПС и Атака! Честито на всички печеливши, подкрепили Болен! А сега г-н Лидеров какво ще обяснявате на не дотам интелигентните си гласоподаватели като всичко лъсна?

Стига, бе!!! Искаш да вбиеш клин в ДВОЙКАТА??! .. Няма да стане! Те са заклещени!!!

Не ни срамете пред ЕС!!! Обективно погледнато- ние сме отзад!

Ей напълниха тоя парламент със Сали-та и сега трябва алкажа Михов да им обяснява като на първолаци как трябва да гласуват. Предлагам да се въведат дебати на "майчин език", за да няма неразбрали.

Офшорко си мисли, че може да слезе от гърба да тигъра и да сдаде президентсвото с обикновен импийчмънт. Обаче греши. Слезе ли така, отива зад решетките за данъчни измами в особено големи размери.

За Май да пуснат и реферндум с въпрос "Нужна ли е партия ДПС в българската политика". След това да се вземат необхидимте мерки, неосъществени вече десетилетия.

Коалицията БСП, ДПА и АТАКА....

Ало , поддръжниците на президентското вето! Ако можете да се погледнете отстрани, ще видите колко смешни и жалки изглеждане, в напъните си да демонстрирате къса памет. За президента е разбираемо,защото на човечеца за кратко време му се струпаха толкова много събития, че той се ошашави, и неадекватните му действия са напълно обясними. Но вие, които претендирате за интелигентност, защо толкова бързо забравихте, как един висш представител на изпълнителната власт, увековечен с инициалите Ц.Ц в едно тефтерче(да не се бърка с тефтерчето на Апостола), произнасяше присъди от трибуната на НС?Къде бяхте тогава вие? Защо тогава не издигнахте глас в защита на констотиционното разделение на властите, а сега леете крокодилски сълзи? Вашето сегашно поведение засилва убеждението на мислещите хора, че сте просто едни транслатори на чужди идеи и мисли, и използвате главите си, единствено като средство, което да ви държи над водата.

То пък ти бликаш от свои мисли.Дали в тевтерче пише Ц.Ц. или Р.Овч. си е все едно и също.Ама ти си мислиш,че който е против Р.Овч. е с Ц.Ц....

сега е ясно кой управлява и кой ще открадне този 1 милиард пък после нека болния да обяснява че той не е в управлението

Импийчмънт! и избори 3 в 1 ще има май 2014г - за Европейски парламент - за нов Президент - и избори за кметове

Избори няма да има смисъл, защото: 1. За европейски парламент няма вече да се гласува в България повече... 2. Новият Президент направо си го назначете... Например Мая Манолова, вярна на Партията.... 3. И кметовете си ги назначете както областните управители, министрите, заместници, други чиновници и тн

А ще посочиш ли от кои кръстовища да ги вземем?

Няма смисъл да си мерите дължината на негативизма...Вежди Рашидов е прав за всичко. Човека си каза самата истина. ИСТИНАТА е /и то за съжаление/, че онзи от Дръндар е най- добрия политик за тези 23години ДЕМОКРАТИЧНА ДИКТАТУРА на всичките ДРУГАРИ/ПАРТИИ/ създадени от ДС...Трябва ни НОВА КОНСТИТУЦИЯ и НОВО ПОЛИТИЧЕСКО УПРАВЛЕНИЕ на България/разбирай Президентска Република/...Ново мислене и реализиране на традицията на българския дух. Увълчихме се от една страна, а от друга овчедушието си ни стои. До кога???

Значи , в някои детайли не е толкова прав, но като основан а теза, най-вероятно е така. Мисля, че не се "изтървал" ей така на пияна глава, напротив. Някои неще не могат да се кажат или да се смелят с нормални реплики. Тогава се използва, хумор, натурализъм, случайни записи , прикритие на алкохола, "съвестен гражданин" и пр.

Абе пуснете Гена Димитрова да попее в Болшой театър!

Не Ви ли е срам! Защо намесвате името на примата на българската опера! Гена Димитрова е на светлинни години над злободневието , дребното и пошлото. Поклон пред Гена Димитрова!

До Противоконституционалист Не ми говори какво говори, ами гледай какво ПРАВИ ЧЕСТНИЯТ ОЛИГОВЕЖДИДОФ - за да краде като бащицата Буда и той реши да СТРОИ /там са комисионните и далаверите, не в увеличаването на пенсии и заплати и благоденствие на народа/. Като няма как да достроява магистрали, НАМЕРИ ДАЛАВЕРАТА В СТРОИТЕЛСТВО НА БУГАРСКИ ЛУВЪР - БРЕЙ, за едната далавера ша стигнем френците...Та Виждито, самонабедилия се скулптор / за справка посетете негова изложба/ няма как да се изказва по важни обществени въпроси....няма капацитета. Но ако някой му се връзва и го цитира ...няма да коментираме...

Така е в парламентарната република , президентът трябва да търпи пропадналите партии и как тази патийна измет се подиграва с него/говоря за институцията /!!!! ДАНО ТЪПИТЕ ГЛАВИ УВРЪТ,ЧЕ НАЙ ТОБРЕ Е ПРЕЗИДЕНТСКО УПРАВЛЕНИЕ /а при избора му ще се изпоти /!!!!

Добре е че уточняваш "институция", ама като знаем коя е персоната в нея и как е избрана с фалшификация, то си става жива проституция.

Президентска република е най- доброто решение! В момента 240 хрантутници/а, трябва да са 120/ си размиват цялата отговорност и "лапат" яко... Да ли, ако имаше Президентско управление на бедната ни държавица, някой би си позволил в парламента да си прави каквото ще...Всички вън щяха да отлетят на мига...България от своето създаване - далеч преди 681 е имала еднолична власт и за това се е съхранила и процъфтявала до ранг на Империя, въпреки вековете робство...А, сега без никаква традиция сме ПАРЛАМЕНТАРНА РЕПУБЛИКА. Защо мълчат историците/ с изкл. на Божидар Димитров -привърженик на Президентската република/...:-))І

Вероятно си против сегашната конституция? И има защо. При президентската република управлението не е еднолично, но отговорността е персонална, за разлика от сега.

До Противоконституционалист След цитатите за Виждито продължаваш да умирисваш форума. Отивай на протестите да не изгубиш наднизата днес, а ние ще уредим президетската дърнава и ти ще си президенто, а Мужди вице...бегай към протестите

Добре е , че не сме президентска република! Иначе срам, още по-голям!

Национално бюро за контрол на СРС може да изисква информация и да дава задължителни указания на органите, които разрешават, използват и прилагат СРС." Как със задължителни указания, може да не се намесваш в дейността на дадена институция. Тоест ако Манолова иска да пръцне (пръдни) но задължителните указания я задължават да се нaсери, то за нея няма значение.

Ами така както са правомощията и действа комисията за достъп до информация, тази за закрила на личните данни и др.

Национално бюро за контрол на СРС - и кой ще го осъществява този контрол? Поредния абсурд.

Тоз, който на убийците прощава, той сам в убийствата ги насърчава! Уйлям Шекспир

въпроса е да се определиш кои са убийците целия народ видя, и понесе на свой гръб убийците ГЕРБ! - никога повече това зло няма да управлява страната и дано си получат присъдата!

Искаш ли да си говорим за детска смъртност в Русия ? За смъртността в затворите на Беларус ?

Г-жа национална предателка щяла реастартира демокрацията

Често се говори за заменките, чадъра над контрабандата и кой какви пари прави на определен пост, но рядко се засяга темата с трафика на хора обществото обича да затваря очи пред подобни неща, къде от мисленето, че жените и децата сами са си виновни, къде от срам и неудобство, къде от липса на информация, но е факт, че организираната престъпност, която се занимава с тези дейности е проникнала навсякъде в законодателна, изпълнителна и съдебна власт. И понеже хора, които имат най-малкото съмнително участие в законови промени, облагодетелстващи конкретни личности, осъдени от български съд за трафик на хора в момента играят ключова роля в българския обществен живот, просто ще нахвърлям известните факти: - Пред 2006 година е предложена и приета поправка в НК, с която наказанието за склоняване към проституция в някои случаи значително се намалявa. Предложението е направено от Татяна Дончева, тогава депутат от БСП, но е обосновано и внесено от Мая Манолова (БСП) и Христо Бисеров (ДПС), към настоящия момент двамата са заместник председатели на 42рото Народно Събрание, плюс още по 1 депутат от БСП и НДСВ. - Поправката облагодетелства пряко и незабавно Иван Главчев (Ванко 1), като се говори, че това не е случайно. Разследване няма, но промяната остава позната и до ден днешен като Поправката Ванко 1.

му разправях на банкянския - отдели малко бе, недей яж цялата баница! Дай и на другите! Отгледай си приятели - той не , всичко ще грабя. На ви сега всичко. После Атака и БСП ви били виновни. Кухандери!

Вълкът му бил дебел вратът щот си ядял баницата сам! народна мъдрост

Не е така поговорката - "на вълка му е дебел врата, защото си върши работата сам" ! А не като бойко само да яде и краде изкараното от други, той работа не свърши, освен ако мачовете, тениса и летенето до Безмер с правителственият самолет и лилянчето за лов не ги броиш за работа ! За него е вярна друга поговорка - " лаком гъз - кръв сере" !

Тия си не крият даже защо го мразят. Бисеров срам няма - от НС, разправя как били огладнели техни хора кметове, общински съветници, общински функционери на ДПС...ужас.

На кой президент? На герберския ли?

Ти какво предлагаш? БСП-арски ли? Ами решете го, нали имате 2/3-ти от Парламента. И Орешарски, и правителството, че и Парламента сте кукли на конци, тоест марионетки. Член 1 (1) Народна република България e социалистическа държава на трудещите се от града и селото начело с Работническата класа. (2) Ръководната сила в обществото и държавата е Българската комунистическа партия. (3) Българската комунистическа партия ръководи изграждането на развито социалистическо общество в Народна република България в тясно братско сътрудничество с Българския земеделски народен съюз (в момента ДПС и АТАКА).

Днес на мегданя са научих, че баш бакан Орешлък щял да тегли голям кредит до края на лятото да праща цялата маса на бесепету на КУРорт - два пъти септември на муре и март на ски да не забравят, да бъдат благосклонни през май пред урните.

Ще тегли. Вие като сте в опозиция, само ще гледкате!

аз съм на свободна практика и никога не съм в опозиция, другарю чудя са да са пиша ли симпатична че да се разходя за малко нувини :)

Язе вече съм стегнала багажо ве пустиняк.

До синйо-червената мъгла от ГЕРБАВИ-Комуняги тука: ВОЛЕНЧО БЕШЕ ДОБЪР ИБРИКЧИЯ КАТО БЕШЕ С ВАС, ЕЕЕ КОГА СТАНА ЛОШ БЕ ??? АА?А? АААА?

Абе и тука ли си се пренесъл, БЕЗПАРТИЙНИЯ :))))))

Ам като го плюехте и щяхте да сте по-различни сега що си го коткате а. Тоя палячо от отдавна нещо се покри и нещо го няма да се покаже от мишата му дупка. Като ги вземеш всички люспи(продажници)... Орешарски, Бисеров, Цонев, и Лудия Сидеров .... продажни псета ... и майка си ще предадът.

Прибирай се вкъщи веднага да си изядеш пастета!

От както Путин го "проби". По времето на ГЕРБ да се е държал така в президенството , в министерски съвет , в НС ?

Тъй де - не е сменил, значи, същността си на ибрикчия, според собствените ти писанки;о) Само не бях чувала, че "ибрикчия" и "националист" са синоними, но за Волен няма невъзможни неща!

Днес бспдпс имат празник - тяхната партия стана на 122 години! Днес България има празник - 110 год. от избухването на Илинденско-Преображенското въстание!!!

И на избори ви прецакаха, и в парламента сте опозиция; и преврата не успя. Остана ви само форумът. Кухи калинки, изгнили гербери. А на Атака браво, че ви прееба.

нема да е за дълго .... щото иначе само до Македоня ще се разхожда Орешарски ... живота е кръговрат ... или както се казва "Който последен се смее .. най-добре се смее" .... ще дойде видовден.

Роската е бита карта! Да си подава оставката! Иначе ще бъде изхвърлен! От народния гняв!

От пенсиите пред НДК ли?

следващата стъпка е ................СЕМИНАРИЯТА се мести в ДЖАМИЯТА пред ХАЛИТЕ .до нея офиса на АТАКА та всичко да е под КОНТРОЛ ....................на кого ли ?

Изключи се бе ! ГАТ БЯХА С ВАС БЯХА ХУБАВИ сега сте недоволни. Атака са си ибрикчии още от ваше време !!!

Внимание, има риск бабите от контрапротеста да задминат по численост умните и интелегентните протестиращи. Нима ще се оставите?!

Защо ми се струва, че протестиращите и те са вече баби. Тази сутрин гледах няколко млади, умни, интелигентни протестиращи, които бяха подминали 70-те години. Но проявяваха доста завиден хъс да плюят срещу правителството.

Да сте виждали някъде националисти под ръка с турска етническа партия? Чудо сме, чудооооооо!

ТОВА СА ТРИ РОДООТСТЪПНИ ОЛИГАРХИЧЕСКИ ПАРТИИ.ЕЛЕКТОРАТА ИМ Е БЕДЕН И НЕОБРАЗОВАН НО ВЯРВАТ НА ТАКИВА КАТО Р.ОВЧ И Р. ПЕТКОВ.

Съвършено си прав

Другарю милиционер - защо пропусна герб ? Или приятелството на другарят борисов с цеко минев, ТИМ, маджо, пашата, цветелинка, вальо златев и други елитни комунистически капиталисти го прави ... демократ ? Колко трябва да си тъп, за да не видиш каква олигархична мутра е борисов ? Слушай си чалгата и не се напъвай да мислиш и пишеш ...

Нашите политици трябва да участват на световното по мятане на вето:))))

за зимата се пригответе ...............лаптоп с печка чудо ...............неочаквано добра комбинация................и газов фенер.:) ................но ако спрат интернета ще ПРОТЕСТИРАМ:)

Герберски гарван грачи, грозно, зловещо!

Чукундур, 1996 кой грачеше? Тъпо комунистическо говедо си ти.

Те освен да грачат друго незнаят... Друг е въпроса че това няма как да стане с тока ... През последните 23 години МНООГО добре са си направили сметката да доят народа за ДЕСЕТИЛЕЕЕТИЯ напред с ТОК и ВОДА...

Като навсякъде по света ,и в България има боклук,...ДПС/БСП,АТАКА ! Има РАВНОВЕСИЕ !

Боклуците са извън парламента и в опозиция!

и сега пичове .............няма кой да плаща (щото РОМ не зане що е данък и такса камо ли билетче за транспорт.) и започват да се печатат кинти ................СУПЕРще има за ВСИЧКИ и за подпалки на барбекюто и за подпорка на лаптопа...............за друго ,май няма да стават ДОГОДИНА,заменете портфейла с РАНИЦА докато са ЕФТИНИ

Плевню да престане да саботира държавата и да пречи на правителството. Той е дърво без корени и е пречка и копромитация дори и за глутницата герб която ги издигна.

Коментари - БСП, ДПС и ”Атака” отхвърлиха ветото на президента върху Закона за СРС | Днес.dir.bg

БСП, ДПС и ”Атака” отхвърлиха ветото на президента върху Закона за СРС

Парламентът отхвърли ветото на президента върху текстове от промените в Закона за специалните разузнавателни средства (СРС). За законопроекта гласуваха 125 народни представители от групите на "Коалиция за България", ДПС и "Атака", а против бяха 69 депутати от ГЕРБ.

Обратно в новината

Коментари - БСП, ДПС и ”Атака” отхвърлиха ветото на президента върху Закона за СРС | Днес.dir.bg

Коментари

Кой е провокатор - всеки, който се радва, че страната ни е последна в ЕС и съдейства на мафиите от ДС-БСП-ДПСдоган и техните подлоги да завземат държавата и да мародерстват ! Всеки който злослови срещу държавния глава и други без съдебно решение влезо в сила Това са враговете на народа и по делата им ще ги познаете ... Но има българи Герои, това са Протестиращите и победа идва

АБЕ ТОЗИ ОЩЕ ЛИ СЕ ВЗЕМА НА СЕРИОЗНО ....БИЛ ПРЕЗИДЕНТ..ЩО НЕ СИ СЪБИРА БАГАЖА....

Берлускони го осъдиха окончателно. Това ги чака и ЦЦ и ББ, а РП няма да ги спаси.

Абе ей, така се сближават ДПС с Атака- е това вече е уникално, първата в света етническа партия и първата в света,националистическа партия, подкрепящата малцинствената турска партия в братска прегръдка. То сигурно не е само прегръдка, сигурно си лягат заедно, така се сближиха! Какво ли ще се пръкне от тая любов???

Ей, какво ли не правят парите в наши дни.

Скоро ще им пеем Пътнико свиден на другарите.

ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННОСТ - да споменем и един закон отхвърлен от КС!! Гласуван от ГРОБ И 100% ДУПЕТАТИ ОТ АТАКА И БОЛЕНЧО!!! Този, с който от ЗДРАВНИТЕ ВНОСКИ НА БЪЛГАРИТЕ се откраднаха 1,5 млрд лева! И след като КС каза - да се върнат от бюджета на Дянкофф в бюджета на НЗОК, парите ПРОСТО ГИ НЯМАШЕ!!!! Бяха ИЗПАПКАНИ със зашеметяваща скорост и наглост от ТИКВАТА И ДЯНКОФФ! Дори не се посвениха да изчакат решението на КС!!! И не обвинявайте Станишко и Местан г-да гърбоиди, че са фалшифицирали протоколите от заседанията и гласуването по групи на 41-то НС!!! По това време Янето разнасяше едни папки, с които щеше да уволнява и вкарва ТИКВАТА в пандиза! А МЕНТАТА Стоянова от трибунеата на НС ни разтягаше локуми: "АКО ПОХАРЧИМ ПАРИТЕ ОТ ЗДРАВНИТЕ ВНОСКИ ЗА ЗДРАВЕТО НА БЪЛГАРИТЕ ЕС ЩЕ НИ НАКАЖЕ!!!" те късопаметни - да ви припомним по-подробно!!!

я се научи да пишеш български Бе рязън

Избърши си пяната. Ще вземеш да се задавиш. Истината боли, какво да се прави!!! И бавно да ти го напише човек, пак не можеш да го асимилираш!!!

Не разбрах този пост, какво общо има с темата СРС-та.

Сега следва да открият Национално бюро за контрол, към всеки министър.

ВЕТО СЛЕД ВЕТО ДО ДУПКА FUCK АТАКА

Хей, Хора ! - какво-Още търсят тия всичките шашкънчовци/ки в Народното Събрание на Република България ?!

До Дървосекач Абе брато, ти сечеш и дърветата падат директно върху празната ти кратуна България е парламентарна република, половината от гласувалите са за БСП и ДПС /общо 120 депутати/ плюс гласовете/депутатите на АТАКА. Така , че те са избрани законно и могат да правят каквито и да са коалиции в името на народа, който ги е избрал с мнозинсво. А какво ти питаш и какво искат платените лумпени на т.н. протести, е протовоконституционно и глупаво, обслужва интересите на шайката ББ ЦЦ ГЕРБ

народа съвсем не е избрал подобна коалиция !!! Много ви харесва да си провите заключения както ви отърва но истината е по различна

Управляват бе !!Управляват ди то добре ! Народът ги избра преди месец и половина !!? Забрави ли ,или така ти е изгодно ???

смърд за НОВАТА ПРЕСТЪПНА ТРОЙНА к00лиция

хората не могат да решат шпека за мезене ли е, за ядене ли е, ти очакваш да изберат качествено правителство...

И аз чакам Прокуратура и Съд да потвърдят подслушванията , бюлетинките и другите приказки на ПЕС-а, ... но не би! Поне бюлетинки, .за тоалетна хартия на клошарите да ни бяха бутнали, както обещаха , но пак - не би! Май нищо нама?!

Момчета и момичета, още веднъж ви обръщам внимание, че става въпрос за закона за СРС и контрола над тях. Влезте в темата. За бюджета ще пишете следващата семица.

ДА ! - Закон за сересета се Не Обсъжда с мекерета !!! ----- просто - всички ВЪН !

Тук виждам, че се изявяват малограмотни и мало-умни лум-пени, които пишат за някакви милиарди. Вероятно това са интелигентните протестиращи, които не правят разлика между СРС (подслушване) и бюджет. Но това вероятно е от жегата.

- Дядо, дядо, а ти бил ли си комунист? - Бил съм, дядовото. - Ама убеден комунист ли си бил или си бил комунист с отвращение? - Единият май беше убеден. Но и двамата ги бих с удоволствие!

какво си мисли - все пак ние сме парламентарна република, а не президентска. Защо не върна нито един закон на ГЕРБ - нали е надпартиен?

Пухльо!!!

Пухльо, ама не е пуснал на серГей. не като #kurvata

Какво "вето" , бе??! За 1 милиард? И го правите на въпрос??! Ние 10 искаме да хапнем!!!... и ще ги хапнем.. с твърд комунистически дух!!!!!!!

за 3 години хапна точно толкова - има няма 10 милиарда.

Тука ще бъде за 3 месеца... сдъмнително е!!!

Ха честита Ви тройна коалиция пак... Педалите дето гласуваха за тези - също честито!!! А на останилите - пожеланието на Любо Пенев...

Нищо добро не я чака тази държава! Населена е с малоумници, живеещи само и единствено с миналото!

.... миналото .. не го помнят, а за бъдещето няма как и с какво да измислят нещо!

помнят до 4- години назад. От там нататък ... мъгла.

Да живей вечната дружба между ДПС и Атака! Честито на всички печеливши, подкрепили Болен! А сега г-н Лидеров какво ще обяснявате на не дотам интелигентните си гласоподаватели като всичко лъсна?

Стига, бе!!! Искаш да вбиеш клин в ДВОЙКАТА??! .. Няма да стане! Те са заклещени!!!

Не ни срамете пред ЕС!!! Обективно погледнато- ние сме отзад!

Ей напълниха тоя парламент със Сали-та и сега трябва алкажа Михов да им обяснява като на първолаци как трябва да гласуват. Предлагам да се въведат дебати на "майчин език", за да няма неразбрали.

Офшорко си мисли, че може да слезе от гърба да тигъра и да сдаде президентсвото с обикновен импийчмънт. Обаче греши. Слезе ли така, отива зад решетките за данъчни измами в особено големи размери.

За Май да пуснат и реферндум с въпрос "Нужна ли е партия ДПС в българската политика". След това да се вземат необхидимте мерки, неосъществени вече десетилетия.

Коалицията БСП, ДПА и АТАКА....

Ало , поддръжниците на президентското вето! Ако можете да се погледнете отстрани, ще видите колко смешни и жалки изглеждане, в напъните си да демонстрирате къса памет. За президента е разбираемо,защото на човечеца за кратко време му се струпаха толкова много събития, че той се ошашави, и неадекватните му действия са напълно обясними. Но вие, които претендирате за интелигентност, защо толкова бързо забравихте, как един висш представител на изпълнителната власт, увековечен с инициалите Ц.Ц в едно тефтерче(да не се бърка с тефтерчето на Апостола), произнасяше присъди от трибуната на НС?Къде бяхте тогава вие? Защо тогава не издигнахте глас в защита на констотиционното разделение на властите, а сега леете крокодилски сълзи? Вашето сегашно поведение засилва убеждението на мислещите хора, че сте просто едни транслатори на чужди идеи и мисли, и използвате главите си, единствено като средство, което да ви държи над водата.

То пък ти бликаш от свои мисли.Дали в тевтерче пише Ц.Ц. или Р.Овч. си е все едно и също.Ама ти си мислиш,че който е против Р.Овч. е с Ц.Ц....

сега е ясно кой управлява и кой ще открадне този 1 милиард пък после нека болния да обяснява че той не е в управлението

Импийчмънт! и избори 3 в 1 ще има май 2014г - за Европейски парламент - за нов Президент - и избори за кметове

Избори няма да има смисъл, защото: 1. За европейски парламент няма вече да се гласува в България повече... 2. Новият Президент направо си го назначете... Например Мая Манолова, вярна на Партията.... 3. И кметовете си ги назначете както областните управители, министрите, заместници, други чиновници и тн

А ще посочиш ли от кои кръстовища да ги вземем?

Няма смисъл да си мерите дължината на негативизма...Вежди Рашидов е прав за всичко. Човека си каза самата истина. ИСТИНАТА е /и то за съжаление/, че онзи от Дръндар е най- добрия политик за тези 23години ДЕМОКРАТИЧНА ДИКТАТУРА на всичките ДРУГАРИ/ПАРТИИ/ създадени от ДС...Трябва ни НОВА КОНСТИТУЦИЯ и НОВО ПОЛИТИЧЕСКО УПРАВЛЕНИЕ на България/разбирай Президентска Република/...Ново мислене и реализиране на традицията на българския дух. Увълчихме се от една страна, а от друга овчедушието си ни стои. До кога???

Значи , в някои детайли не е толкова прав, но като основан а теза, най-вероятно е така. Мисля, че не се "изтървал" ей така на пияна глава, напротив. Някои неще не могат да се кажат или да се смелят с нормални реплики. Тогава се използва, хумор, натурализъм, случайни записи , прикритие на алкохола, "съвестен гражданин" и пр.

Абе пуснете Гена Димитрова да попее в Болшой театър!

Не Ви ли е срам! Защо намесвате името на примата на българската опера! Гена Димитрова е на светлинни години над злободневието , дребното и пошлото. Поклон пред Гена Димитрова!

До Противоконституционалист Не ми говори какво говори, ами гледай какво ПРАВИ ЧЕСТНИЯТ ОЛИГОВЕЖДИДОФ - за да краде като бащицата Буда и той реши да СТРОИ /там са комисионните и далаверите, не в увеличаването на пенсии и заплати и благоденствие на народа/. Като няма как да достроява магистрали, НАМЕРИ ДАЛАВЕРАТА В СТРОИТЕЛСТВО НА БУГАРСКИ ЛУВЪР - БРЕЙ, за едната далавера ша стигнем френците...Та Виждито, самонабедилия се скулптор / за справка посетете негова изложба/ няма как да се изказва по важни обществени въпроси....няма капацитета. Но ако някой му се връзва и го цитира ...няма да коментираме...

Така е в парламентарната република , президентът трябва да търпи пропадналите партии и как тази патийна измет се подиграва с него/говоря за институцията /!!!! ДАНО ТЪПИТЕ ГЛАВИ УВРЪТ,ЧЕ НАЙ ТОБРЕ Е ПРЕЗИДЕНТСКО УПРАВЛЕНИЕ /а при избора му ще се изпоти /!!!!

Добре е че уточняваш "институция", ама като знаем коя е персоната в нея и как е избрана с фалшификация, то си става жива проституция.

Президентска република е най- доброто решение! В момента 240 хрантутници/а, трябва да са 120/ си размиват цялата отговорност и "лапат" яко... Да ли, ако имаше Президентско управление на бедната ни държавица, някой би си позволил в парламента да си прави каквото ще...Всички вън щяха да отлетят на мига...България от своето създаване - далеч преди 681 е имала еднолична власт и за това се е съхранила и процъфтявала до ранг на Империя, въпреки вековете робство...А, сега без никаква традиция сме ПАРЛАМЕНТАРНА РЕПУБЛИКА. Защо мълчат историците/ с изкл. на Божидар Димитров -привърженик на Президентската република/...:-))І

Вероятно си против сегашната конституция? И има защо. При президентската република управлението не е еднолично, но отговорността е персонална, за разлика от сега.

До Противоконституционалист След цитатите за Виждито продължаваш да умирисваш форума. Отивай на протестите да не изгубиш наднизата днес, а ние ще уредим президетската дърнава и ти ще си президенто, а Мужди вице...бегай към протестите

Добре е , че не сме президентска република! Иначе срам, още по-голям!

Национално бюро за контрол на СРС може да изисква информация и да дава задължителни указания на органите, които разрешават, използват и прилагат СРС." Как със задължителни указания, може да не се намесваш в дейността на дадена институция. Тоест ако Манолова иска да пръцне (пръдни) но задължителните указания я задължават да се нaсери, то за нея няма значение.

Ами така както са правомощията и действа комисията за достъп до информация, тази за закрила на личните данни и др.

Национално бюро за контрол на СРС - и кой ще го осъществява този контрол? Поредния абсурд.

Тоз, който на убийците прощава, той сам в убийствата ги насърчава! Уйлям Шекспир

въпроса е да се определиш кои са убийците целия народ видя, и понесе на свой гръб убийците ГЕРБ! - никога повече това зло няма да управлява страната и дано си получат присъдата!

Искаш ли да си говорим за детска смъртност в Русия ? За смъртността в затворите на Беларус ?

Г-жа национална предателка щяла реастартира демокрацията

Често се говори за заменките, чадъра над контрабандата и кой какви пари прави на определен пост, но рядко се засяга темата с трафика на хора обществото обича да затваря очи пред подобни неща, къде от мисленето, че жените и децата сами са си виновни, къде от срам и неудобство, къде от липса на информация, но е факт, че организираната престъпност, която се занимава с тези дейности е проникнала навсякъде в законодателна, изпълнителна и съдебна власт. И понеже хора, които имат най-малкото съмнително участие в законови промени, облагодетелстващи конкретни личности, осъдени от български съд за трафик на хора в момента играят ключова роля в българския обществен живот, просто ще нахвърлям известните факти: - Пред 2006 година е предложена и приета поправка в НК, с която наказанието за склоняване към проституция в някои случаи значително се намалявa. Предложението е направено от Татяна Дончева, тогава депутат от БСП, но е обосновано и внесено от Мая Манолова (БСП) и Христо Бисеров (ДПС), към настоящия момент двамата са заместник председатели на 42рото Народно Събрание, плюс още по 1 депутат от БСП и НДСВ. - Поправката облагодетелства пряко и незабавно Иван Главчев (Ванко 1), като се говори, че това не е случайно. Разследване няма, но промяната остава позната и до ден днешен като Поправката Ванко 1.

му разправях на банкянския - отдели малко бе, недей яж цялата баница! Дай и на другите! Отгледай си приятели - той не , всичко ще грабя. На ви сега всичко. После Атака и БСП ви били виновни. Кухандери!

Вълкът му бил дебел вратът щот си ядял баницата сам! народна мъдрост

Не е така поговорката - "на вълка му е дебел врата, защото си върши работата сам" ! А не като бойко само да яде и краде изкараното от други, той работа не свърши, освен ако мачовете, тениса и летенето до Безмер с правителственият самолет и лилянчето за лов не ги броиш за работа ! За него е вярна друга поговорка - " лаком гъз - кръв сере" !

Тия си не крият даже защо го мразят. Бисеров срам няма - от НС, разправя как били огладнели техни хора кметове, общински съветници, общински функционери на ДПС...ужас.

На кой президент? На герберския ли?

Ти какво предлагаш? БСП-арски ли? Ами решете го, нали имате 2/3-ти от Парламента. И Орешарски, и правителството, че и Парламента сте кукли на конци, тоест марионетки. Член 1 (1) Народна република България e социалистическа държава на трудещите се от града и селото начело с Работническата класа. (2) Ръководната сила в обществото и държавата е Българската комунистическа партия. (3) Българската комунистическа партия ръководи изграждането на развито социалистическо общество в Народна република България в тясно братско сътрудничество с Българския земеделски народен съюз (в момента ДПС и АТАКА).

Днес на мегданя са научих, че баш бакан Орешлък щял да тегли голям кредит до края на лятото да праща цялата маса на бесепету на КУРорт - два пъти септември на муре и март на ски да не забравят, да бъдат благосклонни през май пред урните.

Ще тегли. Вие като сте в опозиция, само ще гледкате!

аз съм на свободна практика и никога не съм в опозиция, другарю чудя са да са пиша ли симпатична че да се разходя за малко нувини :)

Язе вече съм стегнала багажо ве пустиняк.

До синйо-червената мъгла от ГЕРБАВИ-Комуняги тука: ВОЛЕНЧО БЕШЕ ДОБЪР ИБРИКЧИЯ КАТО БЕШЕ С ВАС, ЕЕЕ КОГА СТАНА ЛОШ БЕ ??? АА?А? АААА?

Абе и тука ли си се пренесъл, БЕЗПАРТИЙНИЯ :))))))

Ам като го плюехте и щяхте да сте по-различни сега що си го коткате а. Тоя палячо от отдавна нещо се покри и нещо го няма да се покаже от мишата му дупка. Като ги вземеш всички люспи(продажници)... Орешарски, Бисеров, Цонев, и Лудия Сидеров .... продажни псета ... и майка си ще предадът.

Прибирай се вкъщи веднага да си изядеш пастета!

От както Путин го "проби". По времето на ГЕРБ да се е държал така в президенството , в министерски съвет , в НС ?

Тъй де - не е сменил, значи, същността си на ибрикчия, според собствените ти писанки;о) Само не бях чувала, че "ибрикчия" и "националист" са синоними, но за Волен няма невъзможни неща!

Днес бспдпс имат празник - тяхната партия стана на 122 години! Днес България има празник - 110 год. от избухването на Илинденско-Преображенското въстание!!!

И на избори ви прецакаха, и в парламента сте опозиция; и преврата не успя. Остана ви само форумът. Кухи калинки, изгнили гербери. А на Атака браво, че ви прееба.

нема да е за дълго .... щото иначе само до Македоня ще се разхожда Орешарски ... живота е кръговрат ... или както се казва "Който последен се смее .. най-добре се смее" .... ще дойде видовден.

Роската е бита карта! Да си подава оставката! Иначе ще бъде изхвърлен! От народния гняв!

От пенсиите пред НДК ли?

следващата стъпка е ................СЕМИНАРИЯТА се мести в ДЖАМИЯТА пред ХАЛИТЕ .до нея офиса на АТАКА та всичко да е под КОНТРОЛ ....................на кого ли ?

Изключи се бе ! ГАТ БЯХА С ВАС БЯХА ХУБАВИ сега сте недоволни. Атака са си ибрикчии още от ваше време !!!

Внимание, има риск бабите от контрапротеста да задминат по численост умните и интелегентните протестиращи. Нима ще се оставите?!

Защо ми се струва, че протестиращите и те са вече баби. Тази сутрин гледах няколко млади, умни, интелигентни протестиращи, които бяха подминали 70-те години. Но проявяваха доста завиден хъс да плюят срещу правителството.

Да сте виждали някъде националисти под ръка с турска етническа партия? Чудо сме, чудооооооо!

ТОВА СА ТРИ РОДООТСТЪПНИ ОЛИГАРХИЧЕСКИ ПАРТИИ.ЕЛЕКТОРАТА ИМ Е БЕДЕН И НЕОБРАЗОВАН НО ВЯРВАТ НА ТАКИВА КАТО Р.ОВЧ И Р. ПЕТКОВ.

Съвършено си прав

Другарю милиционер - защо пропусна герб ? Или приятелството на другарят борисов с цеко минев, ТИМ, маджо, пашата, цветелинка, вальо златев и други елитни комунистически капиталисти го прави ... демократ ? Колко трябва да си тъп, за да не видиш каква олигархична мутра е борисов ? Слушай си чалгата и не се напъвай да мислиш и пишеш ...

Нашите политици трябва да участват на световното по мятане на вето:))))

за зимата се пригответе ...............лаптоп с печка чудо ...............неочаквано добра комбинация................и газов фенер.:) ................но ако спрат интернета ще ПРОТЕСТИРАМ:)

Герберски гарван грачи, грозно, зловещо!

Чукундур, 1996 кой грачеше? Тъпо комунистическо говедо си ти.

Те освен да грачат друго незнаят... Друг е въпроса че това няма как да стане с тока ... През последните 23 години МНООГО добре са си направили сметката да доят народа за ДЕСЕТИЛЕЕЕТИЯ напред с ТОК и ВОДА...

Като навсякъде по света ,и в България има боклук,...ДПС/БСП,АТАКА ! Има РАВНОВЕСИЕ !

Боклуците са извън парламента и в опозиция!

и сега пичове .............няма кой да плаща (щото РОМ не зане що е данък и такса камо ли билетче за транспорт.) и започват да се печатат кинти ................СУПЕРще има за ВСИЧКИ и за подпалки на барбекюто и за подпорка на лаптопа...............за друго ,май няма да стават ДОГОДИНА,заменете портфейла с РАНИЦА докато са ЕФТИНИ

Плевню да престане да саботира държавата и да пречи на правителството. Той е дърво без корени и е пречка и копромитация дори и за глутницата герб която ги издигна.