Увеличават се нападенията над спешни медици в София

Увеличават се нападенията на лекари от „Спешна помощ“ в София. От началото на годината има 10 случая на физически нападения над екипи.

Обратно в новината

Коментари - Увеличават се нападенията над спешни медици в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Една от основната причина за забавянето на линеиките в София е незаконен магазин "промаркет" на изхода на бърза помощ.За това не са виновни медиците,а общинари !!!!!!

Да изхода по някои път е като "капалъ чарши" ! лични и зареждащи автомобили,касети, кучета, клошари и пр....!!!!!! С една дума-"цигания"

А каква е медийната среда? Като умре някой в чужбина срещу 250 000 или 600 000 евро - станал ангелче, като стане сакатлък тук - УУУУУУУУУУУУУУУ

Да уволнят некъдърните лекари и да наемат свестни хора на тяхно място !

Иди ти бе свестен!

Увеличават се нападенията над спешни медици от ЦИГАНИ !!!!!

за съжаление, голяма част от спешните медици са неграмотни, заради тях наистина умират хора. Това не означава, че трябва да ги нападат. Освен това голяма част от тях изнудват пациентите и близките им за пари, от опит го знам и въпреки това не помагат. Просто не бива да се ползват услугите им защото ценза им е много нисък.

ами къде искаш да ходят да работят лекари и фелдшери без специалност, стаж и допълнителни квалификации, естествено в спешна помощ..другаде няма да ги вземат, това е реалноста. Помагайте си сами, за да ви помогне и Господ.

нивото на лекарите много падна за съжаление, които бяха свестни отидоха да работят в чужбина, тук останаха или такива които не знаят чужди езици, или не добри специалисти....нормално е, а в спешна помощ е уникум... каймака на утайката.

И аз така си пишех и мислех, но в неделя чакахме линейка от 20:00 до 22:30 и сам закарах болния в болница. От там ме похвалиха, че още малко и е щяло да бъде късно. Сега съм раздвоен и си мисля разни работи. Дано да не ви трябва линейка, че май тия 8 минути в статията са с пропуснати нули.

абе ти си извадил късмет, кой знае какво щяха да объркат ако бяха дошли. на лекар само с връзки и с плащане, иначе стана страшно, неграмотноста е повсеместна, не само по гумаджиите и по вулканизаторите..

И какво са виновни работещите , че са малко? Или че тариактите ползват линейките за таксита?

Най-странното е че има още медици които работят в Спешната помощ! Може би ги гони мазохизъм.....

къде да идат като са неграмотни, в Кембридж ли?...там няма да ги вземат и за санитари...

Някой преди беше написал, че бил горд като българин. Пусна и фланелки с този надпис. Само дето на английски. Наскоро пък стана дума за едни 80%. Ами нека докторите ходят на повикване поне с винкел, защото явно става дума за био отпадък.

Зачислете по един пистолет на всеки доктор. Особенно ако дежурствата са свързани с повиквания в гетата....на тъмнозелените

Нужни са много строги закони за нападение над медици. И не на последно място да се спре толерирането на тъмния етнос , те герерират престъпност защото партиите им осигуряват етнически чадър.

никакви респектиращи действия от органите на реда. Нападенията не са само агресия. Те са част от масовата престъпност срещу която държавата не се бори. Затова миналата седмица пловдивския доктор стреля по престъпника. Докарахме я до самозащита.

това си е точно така и е световна тенденция.