Миков пусна запис от нападението на ”Позитано 20”

Лидерът на БСП Михаил Миков публикува видеозапис от камера, на който се вижда нападението над централата на партията на "Позитано" 20 преди два дни.

Обратно в новината

Коментари - Миков пусна запис от нападението на ”Позитано 20” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не вярвам Миков да може да пусне видео. Навярно някой от младежкото БСП му е помагал с джаджите.:)

Интересен е бил звукът на павето, попадайки на такова "интересно" място.:)

Миков сам е организирал атентата, това призна той пред таен представител на мастиковата мафия - анасономания. Лекоо фъфлещ под давлението на вдигнатите градуси, той без да иска се похвали - Ана добре го скупосахми тинтатът? нъл тъй? Ти мен ся уважаваш ли ма?

Нападението е извършено от Жоро павето. Уплашил се човека, да взриви църква и метнал едно паве.

"Изрисуването на паметника не е хулиганска проява, а израз на политическо мнение с използване на художествени средства. А свободното изразяване на мнение е гарантирано в Европейската конвенция за защита правата на човека и Конституцията" Ами в тон с този мотив, при централата на БСП изразните средства са от скуптурата - камък! После се е получила "входна пластика"! Ама защо нашите политици не могат да оценят изразните средства за любов и омраза?

Ми то си е направо атентат! Същият както в Света Неделя! Колко са жертвите?

Само заинтересован мошеник или кръгъл идиот може да е привърженик на БСП /вкл. рускиня или руснак естествено/.

Кой от БСП си е позволил да ходи да си "изразява изразните средства" върху паметници на културата в БГ? Кой от геРБ си е позволил да ходи да си "изразява изразните средства" върху паметници на културата в БГ?

Света Неделя брои ли се за паметник на културата и един взрив дали е изразно средство?

Жалките червени боклуци се опитват да привлекат внимание и да се правят на жертви. Краят на земния им път е белязан от тотална деменция.

Естествено, че са жертви на некачествени контрацептиви и на любителски аборти!

Голямите постижения на демокрацията в България е:безнаказаната престъпност,неефективна и политически обвързана правораздавателна система,съсипаното образование и здравеопазване,ликвидираното селско стопанство,лека ,тежка и воена проимишлености,съсипване на армията и полицията.Разпарчетосване,незапомнено обедняване и политизиране на българският народ по партии и партйки за да бъде лъган и манипулиран.Извода е един в бавното ,но сигурно потъване на държавата и народа български.

Всички тук пишещи бокогъзолизни кретени са продукт на образователната система - затрити неграмотни безмозъчни

"Всички бокогъзолизни кретени са продукт на образователната система", а ти Асенчо чий продукт си! Щото бойковата система е от 1 година, а БеСеПарската от 70! Ти Турски продукт ли си или обикновен боклук!

Кога ли ще свършат подобни глупаци?Останаха само 10%,но още ги има...Всички тези неща са съсипвани в продължение на 50 години от дебилите,предшественици на Миков,Луканов,Виденов,Серж..То бива тъпаци,ама чак толкова..Как да му обясниш на тъпото,като не може да направи разлика между ГДР и ГФР?!Между двете Кореи...Невероятни тъпаци.Още си мислят,че били имали икономика..

Миков е голям хитрец! По-евтино и да платиш едно стъкло, отколкото по 25 лева на 150 хиляди души, гласували за тебе и счупили стъклото, щото са измамени и не са им платили нищо!

Ти от пипон, на мелон ли еволюира?!

Нападателят може да е: - наследник на убит от червените в атентата в църквата Света Неделя - наследник на жертва на Народния съд - наследник на убит без съд и присъда от комунягите - наследник на затворник от Белене, Скравена и т.н. - репресиран от "Народната власт" или наследник на такива - "възроден" турскоговорящ - изгубил спестяванията си в някоя от многобройните кухи банки, пръкнали се и фалирали с помощта на столетницата, - жертва на корумпираната съдебна система, която е под контрола на БКП/БСП/ДС/ДПС още от байтошово време - жертва на цигани, които са покровителствани от БСП - просто човек, на когото са му избили вече балансите след 45 години "светъл" социализъм и 25 години перестройка под ръководството на БКП/БСП и партията на "желзният им юмрук" ДС - ДПС.

....или проЗто ЛУМПЕНЯК....

Major Payne

Може и лумпеняк да е, но се чудя защо не мятат камъни по сараите или по клубовете на управляващите. Спомням си, че барекчето привличаше вниманието към себе си с разни мятаници по клубовете и по себе си, та повече ми прилича на такава история - някое "миковче" да е...

А не може ли да е самият Миков-провокатор! Провокациите са любимците на Компартиите!

Нека всички да знаят!При атентата в Свети Крал(Стефан Милутин) загиват общо 213 души веднага!Между тях са и 12 деца под 10 годишна възраст!Ранени леко и тежко са над 550 души!От тях в продължение на една година умират от раните си още 127 души!Терористичен акт номер 1 в Европа до ден днешен-21 04 2015година!И номер три по жертви в Света!!!Некакъв червен урод вика,че това се било случило много отдавна!??Не е важно дали е било преди 90 години или преди 90 минути-ВАЖНОТО е че са го НАПРАВИЛИ те-ФАКТ !Те не са се отказали от историята си от 1891 година насам-значи са убийци и техните наследници бре!!!

Като чета много млади бокогъзолизни драстачи тук във форума- Явно младежкото ГРОБ създава работни места . Тъпи ама много тъпи. Прочетете само коментарите да се смееш или да плачеш. Завалиите явно много са я закъсали за жълти стотинки щом си позваляват да паднат толкова ниско

БКП = ГРОБ + БСП Много сте тъпи това младежкото гробарско движение, че ако осъзнаете колко трябва да се гръмнете за да не мърсите земята

Лошо другарю Миков ,останали са ви малко живи симпатизанти и платени тролове по форумите. Номерата са ви изчерпани.

Електората на БСП започва да озверява! От обещаните по 25 лева за глас на последните избори, не е платено нищо, и няма да се плаща! Бития си е бит, е.... си е ....н! Затова се очакват масови погроми на клубовете на БСП!

В пипона има ли мозък?!

Тъп въпрос! Долара има ли мозък! Няма, ама е Цар о Бог!

БСП не спира да се хвали, че са най-старата партия в България и открито прием наследството от БКП. С гордост и без капчица срам. Който взривява църкви и убива хора най-малкото трябва да очаква поне една счупена витрина. Нали така товарищ Миков, приемнико на терористи ?

Само БКП, пардон геръб....!!!

това е демокрация. Въпросът е, че Позитановци са гадове, нека се знае.

БСП изчезва от лицето на Земята със свръхзвуковата скорост от 100 000 червени бабички на година. Скоро и едно паве няма да има по кого до хвърлиш. Хвърляй народе, сега му е времето :)

Какво дава основание на всеки лу-мпен да се изживява като народ?

Българския народ понесе десетки милярди долари и евро загуби благодарение на БСП, само едно паве ли !?

Голямите постижения на демокрацията в България е:безнаказаната престъпност,неефективна и политически обвързана правораздавателна система,съсипаното образование и здравеопазване,ликвидираното селско стопанство,лека ,тежка и воена проимишлености,съсипване на армията и полицията.Разпарчетосване,незапомнено обедняване и политизиране на българският народ по партии и партйки за да бъде лъган и манипулиран.Извода е един в бавното ,но сигурно потъване на държавата и народа български.

Ние в Пресцентъра на БСП искаме да изкажем огромна благодарност на екипа, който успя да направи усешна възстановка на събитията с цел тяхното заснемане.

Искаме да изкажем благодарност и на нашата полиция ни пази, която отцепи района за да не пострада някой неслучаен минувач.

"Как една Германия можа да се измъкне от глобална разруха"(13:19) Защото Германия извърши денацификация.И тръгна на чисто.Не може върху гнили основи, а и с гнили тухли(!) нещо здраво да изградиш.

Да не намекваш, че другарят Борисов е гнила тух..., у-у-упс гнила тиква?

Защото Маркс, Карл Маркс, полит-икономиста на предното хилядолетие, (според Ройтерс) е германец. А тук вие БГ-тата се радвате на Мангал Костов, Софиян крадец-Софийски, Цар-Горски и т.н. Та въпросният брадат индивид Маркс е измислил Закона за принадената стойност. Т.е. благата се създават от "матрияла". Има матриял, има просперитет. Няма работлив матрял, има ...простотии

Тема за размисъл на г-н Миков: защо това паве влетя във витрината на БСП и защо десетки и стотици хиляди българи скандираха "Червени боклуци!" преди година и половина? Защо, г-н Миков?

Не стотици хиляди, а най-малко 12-13 милиона българи!

направо закръгляй на 20 млн и готово. да не издребняваме

"стотици хиляди българи" - ти да не си гледал скоро "розовата серия", а?! Да не бъркаш ония "стотици хиляди българи" с ФЕВРУАРСКИТЕ ПО ПЛОЩАДИТЕ С КАМЪНИ ПО ТИКВАТА НА боко?!

КАЖЕТЕ : ЗАЩО СЕ ПУБЛИКУВАТ ПОДОБНИ СТАТИИ?????ЗАЩО СЕ ЗАНИМАВА ПУБЛИКАТА С ПОДОБНА ЖЪЛТА ПЛЯВА????? ЗА ДА СЕ ОТВЛИЧА ВНИМАНИЕТО ВСЯЧЕСКИ, ЗА Д А НЕ МОГАТ ХОРАТА ДА МИСЛЯТ И НАСТОЯВАТ ЗА РАЗРЕШАВАНЕ НА НАБОЛЕЛИ ПРОБЛЕМИ!!!!! БСП=БКП - ДА СЕ ЗАБРАНИ СЪС ЗАКОН!!!!

ДА СЕ ЗАБРАНИ СЪС ЗАКОН!!!!

Ogi Dogi

Това са си го инсценирали самите БСП, и сега обвиняват тези, които не са им удобни.

nobody

тази ''случка'' май се оказа същата като ''Мъж стреля с газов пистолет под прозореца на Бареков'' - ех..болшевишки боклуци, още от едно време сте майстори на провокациите и атентатите, ама вече хората ви понаучиха. Дано на другите избори да вземете под 4%. Достатъчно зло направихте на държавата за тези стотина годинки терористична дейност ..

А хаирлия да е... Неска паве, утре 100, в други ден.....

Тези трябва да са благодарни, че народа все още не ги е почнал тях с камъните...

Оооо професора по физкултура. Как беше обучението в пожарникарския факултет в Милиционерското училище. Нали щеше да ми показваш дисертацията на другаря Борисов

ДУГАРЮ МИКОВ, НИКОЙ НЕ ГО Е ЕНЯ ЗА ВАШЕТО СТЪКЛО - ХОРАТА ИСКАТ ХЛЯБ И СПОКОЕН ЖИВОТ, БЕЗ ДА СЕ КРАДЕ БЕЗОЧЛИВО ОТ ФОНДОВЕТЕ НА ЕС, ДРУГАРЮ МИКОВ, ВИЕ СТЕ ОТДАВНА ВЕЧЕ В МИНАЛОТО.

БСП=БКП - ДА СЕ ЗАБРАНИ СЪС ЗАКОН!!!!

Миков го боли от всенародната любов?

има народа и неговите чувства? Това е акция на АСАН Геновските соросоиди. Това е въпрос на елементарна култура. Има 10-тина идиота, които си въобразяват, че са народа.

nobody

и какво биха постигнали с едно счупено стъкло,което ще бъде сменено същия ден, освен БСП да се превърне в 'мъченик' и да качи още 0.01% рейтинг ? Само ти ли не разбра, че това е тъпа,елементарна провокация на радикално настроените гаменчета от младежкото БСП ?

Добре, че има БСП, та някой да е виновен за всичко, за което някой се сеща.

Кво пречи БСП да се самоликвидират! И оп, други шъ съ виновните! Ама се иска акъл, с поне едта мозъчна гънка за цялата партия (мафия)!

СЪВЕТ ДО ЕГРОГЕЙСКИТИ КОПАНАРКИ: ДА НЕ ЗЕМЕТЕ ДА ОБЪРКАТЕ НЯКЪДЕ И ДА НАПРЪСКАТЕ СЪС ШПРЕЙЧЕ КОЛАТА НА НЯКОЯ МУТРА ! СЕТНЕ ШПРЕЙЧЕТО ЩЕ ВИ ГО ВАДЯТ С ЦЕЗАРОВО СЕЧЕНИЕ ЗАЕДНО С БЕБЕТО :))

Ти кога се оправи от фалита, та ще раздаваш съвети? С колко рубли се оправи?

НЯМА ДА ГО ХВАНАТ....ПОЛИЦИЯТА Е АБСОЛЮТНО НЕГОДНА ЗА РАБОТА: НЕУКИ, НЕКОМПЕТЕНТНИ, МЪРЗЕЛИВИ, С НАДНОРМЕНО ТЕЛГО- И ТЕ КАТО ТЕЗИ, КОИТО ИМ ВЪЗЛАГАТ ДА ГИ ПАЗЯТ.....ОТ НАРОДНАТА ЛУБОФФФ..... ЩО СЕ ОТНАСЯ ДО ЕДНО СЧУПЕНО СТЪКЛО - ДРУГАРИ, В УСЛОВИЯ НА ДЕМОКРАЦИЯ СМЕ - СВИКВАЙТЕ. ВИЕ КРАДЕТЕ БЕЗОЧЛИВО, ДРУГАРИ, ВИЕ ПРОДАВАТЕ НАРОДА СИ И СТРАНАТА СИ, СКОРО НЕ СТЪКЛО, СКОРО ЩЕ ЗАПОЧНАТ ДА ВИ НАЛАГАТ И ПО КУХИТЕ ТИКВИ....((((((((((((((((((((((((((((((((((

СТО ПРОЦЕНТА ДЖАМА ГО Е ПОТРОШИЛ МИТЕНЦЕТО ПЕШЕВ НАЙ-ГОЛЕМИЯ КРЕТЕН НА ДИРА. ЗА ДА ГО НАПРАВИШ ТРЯБВА ДА СИ ТЪП АМА МНОГО ТЪП И ТОЙ Е ТОЧНО ТАКЪВ. САМО КАТО СЕ ПОЯВИ И ТЪПОМЕРА ЗАГРЯВА И МУ ТРЯБВА НОВА КАЛИБРОВКА

Ако някой от нас си позволи да рисува паметници в цивилизована Европа ще лежи дълго в затвора.

И ДА ЧУПИ ДЖАМОВЕ СЪЩО ПРЕЗ ДЕНЯ ЩЕ ЧУКА КАМЪНИ , А ВЕЧЕР ЩЕ ОЩАСТЛИВЯВА СЪКИЛИЙНИЦИТЕ СИ

Защо давате винаги пример с цивилизована Европа когато ви изнася. Нищо не казваш за това че там не е имало крадлива паплач като твоите другари.

Та не разбрах, каза ли нещо по същество или си говориш "ей така за спорта"...

Я се разходи и виж паметника на Бисмарк в Хамбург на какво прилича, даже е с и наакан и осеян със спринцовки. Скоро бях там и се втрещих.Иначе монумента е огромен и много красив. Но целия в спрей с хомо послания

,....и започнаха да им чупят и стъклата . Не са си получили обещаните пари за изборите...

Терористите взривявали бомби, се оплакват от счупен прозорец.

Moля да бъде обявен ,... ден на ТРАУЛ.

за Русия,ще изкарат некой лев и срещу Позитано..Като няма риба...

Има основание да се сълди Миков за счупената витрина. Тя не е виновна. Коравите им комунистически глави трябва да бъдат начупени !

Чугун не мож го счупи с паве

Дир-а в следобдна дрямка ли сте бря?! И това ако не е призив за насилие между отделни общности, що е бря?!

предложението ти не ми изглежда демократично,да не си комунистическо отроче?

Усящам, че Паисий, отец Паисий, напразно се е "кьоравил" да пише...Кирил Методиев също... Да не говорим за основния заподозрян - Ханку Брат.

ЕВРОГЕЙЦИТЕ СА СИ СТАРИ СТРАХЛИВИ ЦИГАНИ - НИКОГА НЯМА ДА ИЗЦАПАТ КОЛАТА НА НЯКОЯ МУТРА , ЩОТО КАТО СЛЕЗЕ ОТ АУДИТО С БУХАЛКАТА И ЩЕ ГИ ДЕМОКРАТИЗИРА НАБЪРЗО :))

и това го казва един дишльо дето избягал в УСА да продава домати... я пак ни обясни на нас простите как обувки от 5 евро като им сложиш 20% надценка стрували 12 евро :))))) ха ха ха ... хо хо хо... пишан продавачката ми тя :))))

За този пост имаш 3,75 рубли от Руското посолство

От американското повечко ли дават?!

Ами ти що дириш в САЩ а не в православен СССР бе, помияр?

nobody

този е елементарен атакистки провокатор, и не е в никакъв САЩ. Преди се издъни за изборните секции, как ги ''нямало в Детройт'' и му пейстнах списък с няколко такива в Детройт. Иначе винаги се държи почти като невменяем - крещи с големи букви и накрая винаги има нелеп хилеж ..

Ако това се случеше не някъде другаде, а в Западна Европа - какво ли щеше да им се случи на изразителите на мнение с демокраЦки художествени средства?!

Има паметници на терориста Ленин по света, навсякъде има и българи. Ха, боядисайте ги!

Паметник на Ленин във Финландия.

Ако в Западна Европа имаше политици обирали десетки години държавата нямаше да излезнат от затвора.

Разгеле де... И аз това се питам, ЗАЩО ПРИМЕРНО СИКАДЖИИТЕ СА НА СВОБОДА....

ЗНАЧИ АКО НАПРАВЯ АРТ ИНСТАЛАЦИЯ С МАГАРЕ И КАРУЦА ЛАЙНА ПРЕД АМЕРИКАНСКОТО ПОСОЛСТВО СИ Е ИЗРАЗ НА ЕСТЕТИЧЕСКО ВИЖДАНЕ И ФОРМА НА ПРОТЕСТ

Точно ! И изразяване на свободно мнение !

Путин требе да тегли от банкомат да се разплати с тебе. Джобните нема да му стигнат

Слаба работа и бедно въображение! Арт-инсталацията с цукалата, не можеш да я надминеш! Сорри!

немаме!

А, бе! На Позитано що не пустат запис от атентата в Света София! Колко са жертвите тогава и колко сега на Позитано?

Света Неделя бре Пурко!Тогава-Свети Крал!Общо убити-213 души между които и 12 деца до 10 години!Над 500 ранени от които умират от раните си 127 души бре!

Убаво де, прозд съм! Ама питах колко са утепаните на Позитано при атентатот срещу Мишо-мастиката!

Хора, това се е случило много отдавна ! Не неглижирайте днешното време, живеем все по-зле и нищо чудно отново да се започнат изстъпления. И тогава е имало болни мозъци ,както и сега.

Ама те нашенските лумпени са били само изпълнители.Съветските другари ги накарали...И така,цели 60-70 години..СъвеЦките другари нареждат,местните Цоциалисти-изпълняват..И сега се чудят защо ги замервали..

НАПАДЕНИЕТО, как звучи само. Да се сформира партизанска чета за защита. Все ми се струва , че той си е техен човек.

или дойде някой на гости...се пренасочва вниманието към "комунистите".

Взривяването на църквата ''Св. Неделя''. Нека да усетят народната любов тези терористи.

При всички случаи на БСП да им се търси сметка най-малкото от хан Аспарух

На оригинален ли се правиш? Че не се получава нещо.