Палестинец блъсна с кола израелци на трамвайна спирка

Палестинец се вряза с автомобил в група хора, чакащи на трамвайна спирка в Ерусалим и рани петима души.

Обратно в новината

Коментари - Палестинец блъсна с кола израелци на трамвайна спирка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Каквито и да са обвиненията срещу евреите, каквито и да са (или не са) конспирациите, конкретно в случая палестинецът е убиец на невинни човешки същества :(

Ако Израел беше добър,нямаше ЦЕЛИЯ СВЯТ ДА ГО МРАЗЯТ !!!! Фактите сами говорят,независимо жителите му колко ще подскачат и сами да се наричат правоправедни !!

Ако ти-арабино се имаш за цял свят....Съжалявам. Аз им симпатизирам.8милиона еврей-200 милиона араби треперят от тях....от пустинята направиха-рай. Българите могат да се поучим от тях. А това с омразата-типично за гадове и арабели.

Хазарските дегенерати от 70 г. насам избиват и прогонват палестинците от земите им, това не е ли важно да се съобщи?!

Аман от араби и ислямисти... Забрана за такива в България!

той не е бил арабин --- а семит, а на спирката са били антисемитки (хазарки) - окупантки при това, в близост до "границата", която е измислена

Една прекрасна, петъчна новина

Цитат: "...нападателите бяха убити...." В Израел още се следва Стария завет - "Око за Око; зъб за зъб" В същия град преди 2000 г Jeshua Ben Joseph (наричан от нас по гръцки маниер Иисус Христос) беше разпнат на кръст защото проповядвал: "Обичайте ближния си като себе си" Всеки сам да си прави изводите и да си формира поведението......

Чета повечето тъпи коментари и се чудя, как така, след като не си бил в Израел, след като не занеш нищо за ситуацията там, след като не си наясно, че палестинците в същност не са араби и никога на са били, след като не проумяваш, че радикалният ислям настъпва навсякъде, за да върне човечеството към 12-ти век, тогава какви тъпотии пишеш във форума. Израел е една от най-модерните държави в света, Израел дава ток, вода, лекарства, храни и работа, както на онези близо 2 млн бедняци в Газа, така и на всеки мюсюлманин (независимо арабин или палестинец), който е лоялен към Държавата. Чета писанията ви тук и оставам с впечатление, че желаете дхихадисти у нас, че се стремите към тоталния ислям, че искате да живее като скотове и да колим като кокошки християните - така ли да разбирам воплите ви. Елате на себе си, защото ислямизацията напредва и ние не сме пощадени от тази напаст. Не забравяйте, че България е християнска държава и сме в 21-ви век.

ако не беше "гадното шоу нюрнберг", нямаше еврейски обвинители да обвинят еврейските хитлеристи и да "пре.бат" германия да спонсорира "нев хазариа (иСраЕль)" без "спонсорството"/ограбването на германия --- новохазария да е умряла преди да се роди

За един евреин естествено такива коментари да са тъпи. Малко си изостанал. Вече е известно, че радикалният ислям е еврейска секта в исляма. Изкуствено създадена през 50-те на миналия век. С участието на Израел. За това и днес те ги контролират. И нямат нищо общо с традиционния ислям. И колкосте милостиви, дава ли сте ток и вода на палестинците в концлагера, в който сте ги наутали. След като сте отишли на тяхна земя и сте я откраднали. Гонили сте ги, избивали сте по цели села, защото не са искали да си отиват. А не само не забравяме, че сме християни, ние, в България, но и знаем, че вие, евреите, в последните хиляда години сте тези, които сте насъсквали християни срещу мюсюлмани. А от войните сте правили пари. Всеки един сблъсък е провокиран от вас, евреите. Както беше и историята с карикатурите. Предизвикана от медия, собственост на ротшилдовата мафия. Не се прави на много хитър.

израел окупира и българия ,затова всеки ден има убити и пребити,затова всеки ден ни поднасят новини от изарел !

Да повдигнат обвинение и срещу тези на спирката, че не са предотвратили сблъсъка по примера на случая с гръцкият студент в Пловдив. При инцидента пострада младо момиче а магистратите осъдиха в съпричастност водача на мерцедеса, че не е осигурил безпрепятствено преминаване на червено на болида-Нисан управляван от този Маляк.

loyola

Да дойде да го съдят у нас - ще мине с условна.

Ти па! На път за депутат ше е направо...само че убитете ще са му малко...трябва над 10 за да се квалифицираш като изродите от ДПС дето взривиха влака с майки и деца преди и сега са в парламента!!!!!

БРЦК

Израел окупира Палестина и им налага блокада. Гони ги от домовете им , бомбандира ги. палестинците не искат никой да ги издържа - искат си земите и домовете. Затова са тия теористични актове в израел. Винаги ще ги има до смърта на последния палестинец. Тъжна история!

Както и да го гледаш гадна работа! И все пак изрелците водят с много повече убити палстинци..

в исраел дали публикуват новини от българия ?

България се пише с главна буква бе бляд нещастен. А дали в изсраел пишат за БЪЛГАРИЯ на никой не му пука.

Добре бе, хора, кой слага минуси за забележка, че България се пише с главна буква??? Кое тука не ви харесва? Че сте явно неграмотни ли?

Да ви имам и заглавията, в първия момент реших че е в София.

А колко палестински майки и дечица и пеленачета бяха убити от еврейските бомби И всеки ден продължават да бъдат убивани, само че за това не се пише. Има стара мъдрост, че всичко на този свят се връща.

Арабите са създадени да правят лошотия и деца.

Но само добрите евреи са призвани да откраднат земите и парите им.

Проблемът в Израел/Палестина е огромен и не мисля, че някой тук го познава в детайли. Има политическа и социална страна, има и етична и чисто човешка. От друга страна на разсъжденията е празника Пурим, който е изключително приятен и позитивен. Защо този млад човек прави това? Защо на този празник? Какъв всъщност е смисълът в подобен от една страна отчаян, от друга безобразен акт?

Напротив!!! Проблема е много прост но това не го прави лесен! Просто е: 2 страни искат едно и също но немогат да го имат двама а само един. Които е по силен той ще го има. Това е!!!

.... Нападателят е от ....... , анексирана и окупирана от израел ... Без коментар !

Нашите полицаи трябва да минават на обучение в израелската полиция. За да се научат как се обезврежда бързо потенциален убиец и изобщо как се респектира един нарушител на реда. Ясно е, че става с ползване на оръжие!... А не да търпят безропотно разни ман.гали (образно казано) да им късат пагоните...

Не позна. Полицаите ни знаят какво да правят - съдиите ни трябва да отидат да научат как се прилагат закони без оправдания, че такива били законите. В 99% от случаите, когато оправдават някого, защото законът бил "такъв" могат стриктно по закон да го вкарат в затвора. Но просто искат да обосноват друго решение - "безпристрастно".

Te нашите полицаи и войници знаят как да действат на терен. Но ха са напаравили нещо, ха сладкодумците от знайни и незнайно еврейски организации ще скочат да обясняват как българите са лоши, расисти и фашисти. А в Израел същите международни псевдо хуманисти се правят на дръж ми шапката. В Израел си е повече от религиозен фашизъм. Защото официално правата са различни за евреи и неевреи с израелски паспорт. Но така решили така правят. Всеки си е сам господар в дома. Обаче как така същите мазни човеколюбци, с 80 % еврейски лапитали трият сол на глават на другите хора когато се опитват да си въведат ред вкъщи а за ИЗраел мълчат. Да не говорим за още по- голямата измама. Божието право, което давало на евреите земя. Това се крепи само на милиардите христяни и мюслмани, които приемат религиозните книги и за исторически. Тъй че нашите полицаи знаят как да се справят с нарушителите. Няма нужда да се учат от Израел. Просто на международно ниво трябва да ни оставят да се оправяме сами както намерим за добре така като Израел са оставили. Арщинът да е еднакъв. Израел, в центъра на събията е приел НУЛА бежанци. И САЩ, ЕС и Русия мълчат. А да иде бежанец към Израел - стрелят на месо и толкоз. А тук пробвай дори да се усъмниш дали е бежанец някой. Еврейските организацийки първи ще се нахвърлят да охулват лощите българи.

пак се проявиха!

арабска гмеж. а най-якото е, че смятат останалия свят за длъжен да ги издържа финансово. но мърси .

Та пък това защото не важи за жидовете... Аре бегай тебе те знаем, че си жид.

Няма по-долно племе на света от палестинците! Крият се в болници, училища като мишки! И винаги изпълненията имса върху жени и деца! Измет, някаква ...

И евреите не са цвете за мирисане!

Израел е направил от пустинята-рай-а такава арабска измет като теб завижда.

ЛУДИ ЛУДИ ХОРА.........

Като тебе:)

Вие двамата нещо ме съмнявате!Сваляте ли се?