18 убити при атаката на хотел в Кабул

Афганистанските власти потвърдиха гибелта при атаката срещу хотел "Интерконтинентал" в столицата Кабул на 18 човека, сред които 14 чужденци.

Обратно в новината

Коментари - 18 убити при атаката на хотел в Кабул | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

заради Меркел Европата се напълни с тия расли по землянки и паланки с исляма в кратуната

Тия 8 пълнителя дето им се дивиш на снимката при реални бойни действия ако не ги караш на еденична икономично ще ти стигнат точно за 5-10мин , явно не си бил в казарма.

Диваци бяха, диваци си останаха. Жалко, че нямат достатъчно достойнство и морални качества, за да си изградят нормална държава.

хора които векове наред не могат да бъдат покорени от нито една империя нямали достойнство, а ти дето клякаш на всеки си достойна, а?!?

Не ме бъркай с ГЕРБаджийте. А на афганистанците се подиграва целия арабски свят. Ако беше гледал поне малко арабска телевизия, щеше да знаеш. Имат ги за най-простите изостанали селяни и козари. И с право. Хора, които позволяват талибанска секта да съсипва страната им половин век, не са достойни. Най-малкото нямат ум.

Сигурен съм, че са умряли с американския химн на уста. Изпълнени с благодарност към бомбократизаторите!

а ... станала е грешка ! не е възможно това да се случи ...американците си свършиха чудесно там работата и всичко е спокоино както и в ирак .

Не сте разбрали че американците нямат нищо общо , там са диви малоумни племена - чиста проба диваци които след като се дрогират са готови да избиват всичко по пътя. Гърмят и убиват на случаен принцип , без мотив или определена цел. Саддам и Кадафи докато бяха живи държаха здраво положението и там нямаше такива неща , сега се вижда какво разбират под демокрация тези говеда...

така, така. Ха сега припомни, кои дебили свалиха с агресия на независими държаваи споменатите садам и кадафи?

Кво общо имат там Садам и Кадафи ,като той пък беше в Африка?!? Ти руса ли си?!?