17-11-2017 20-11-2018

Коментари

11 фирми използват един и същи електронен подпис??? На кого са тези фирми? Как така всички са се добрали до един и същи електронен подпис?....

НАП ше видят кат ги хакна пак !!!

Докато законодателството и съдебната процедура и практика не наказват заловените за злоупотреби с данъци да платят многократно над това, което е доказуемо, като глоби , то нищо няма да се промени, защото така пак щетата е за всички нас, защото в съда остава само доказуемата яаст на престъплението, а тя е пъти по-малка от реалната злоупотреба

НАП дава да се разбере, че "мене ме нема , в цялата схема" не може без тяхното участие. Защо обаче се крие реално кой стои зад схемата - мафиот, политик, полицай,магистрат или прокурор?

Нап бе измамен с 1 мил. лв. и чак тогава се задейства. Такава е действителността.

Няма структура на НАП, да не говорим за "Фискален контрол", в която на ръководните постове да не са назначени селяни- неграмотници. Ако някой се съмнява в написаното от мен, нека ме потърси. Ще правим очни ставки и конкурси с некадърници- селяци. Желая и ефир. Ако е нужно, аз ще плащам масрафите.

НАП нищо не може да предотврати, тъй като се е ръководела винаги от некадърници. За да предотврати нещо държавен служител, той трябва да е независим от прекият си началник, който при действащата система е пълен смотаняк.

Побарал ги е данъчнио, но предишните години где е блял? Явно май и той ги в доял :) Случайно, не се ли задават избори? Или е рано още за предизборни кампании. Дано да греша и някой наистина да е започнал да работи в тази държавна администрация.

Мислим,че подобни далаверимпекси има само в Съни бийч, другаде всичко е точно.Неотдавна обявиха един бизнесмен за най големият печалбар на годината и един подпийнал приятел му каза немедлено да си смени главната счетоводителка.Тва е решението!

Ако това което става е започване на оправията, представям си какво доене е било години наред... Всичките ни депутати трябва да бъдат с повдигнато обвинение за бездействие години наред и ощетяване на държавата в жестоко големи размери.

ДОБРО ВРЕМЕ ЗА ЧАДЪРИ

То като спираш нещо не трябва ли да е в началото.. той сезона свърши

Точно навреме ! Така ще съберат повече натрупани парета .

"Така е при К. ! апитал изъм а ! " - имам запазена марка на тази моя сентенция. Белене ! "Така е при К. ! омунизъм а ! " - - имам запазена марка на тази моя сентенция. Също Избирайте

Няма закони,които да ликвидират тези кражби. Непрекъснато се говори за някакви глоби-до 500 лв.,до 2000лв.... Освен това не се знае какъв чадър са имали тарикатите. Като добавим и примера,който им дават баш-началниците...

Добре, че беше тая новина. Вече ще съм по-спокоен. Има някакъв ред - повече от 10 фирми, които да източват бюджета, средно с по два обекта всяка, регистрирани на покойник, вече никой няма да си помисли да регистрира. Искам бонуси за тия доблестни държавни служители. Даже не искам - моля да им се дадат бонуси! Толкоз са чевръсти и отговорни!

Няма такава държава.

Диктатурата на Борисов е безспорна - тя се изразява във финансово унищожение на тези които НЕ са с него. Тези които са с него могат да крият данъци и да крадат - ФАКТ! Погледнато така - НЕ плащането на данъци поне от морална гледна точка НЕ е престъпление, защото тези пари ще бъдат откраднати и/или дадени на полицията и силовите служби за борба ПРОТИВ населението и измисляне на нови по-високи глоби и такси за всичко. Какво трябва да се направи след диктатурата на Борисов: Да - да се спазват данъчните закони но след промени. 1. Да се връща процент от събраните касови бележки от данъците в тях (както е в Германия и много страни) - така всеки гражданин е и данъчен служител и всеки ще иска касова бележка. - връщат се част (процент) от сумата само до размера на декларираният доход. Пример: Вие имате доход на месец 1000 лв. или 12 000 лв. на година - трудно бихте могли да изхарчите 50 000 или 100 000 лв. т.е. така ще бъде заловено харченето на мръсни пари от мафия или цигани или политици. Не може държавата да ми е "ортак" на приходите и да не ми признава разходите и Горанов да ми създава данък Уикенд и т.н. Не може Борисов да ме задължава МАКСИМАЛНО да оперирам САМО през банка т.е. банката да лапа пари. Не може Борисов да ме задължава да не мога да се разплащам в кеш над 10 000 лв. Логично е да има горен праг, но нека да е като в ЕС - 20 000 лв. Не може Борисов да ми забранява да си тегля парите в кеш от банка, когато ми хрумне, защото парите са мой другарю Диктатор. (Трябва да заявяваш теглене в различни банки няколко дни преди това за суми над 5 или 10 хиляди лева, акато теглиш или ВНАСЯШ на куп пари ти бичат такси. В таксите има данъци. Данъците отиват към Борисов) Не ми се пише повече, че е отврат някаква ....

Ама ти малоумник по рождение ли си или от жегите нещо се прецака?

Докторе жалко за пациентите ти щом си се прцакал така тотално ....

Все пак НАП са най-силни да ударят някоя баба която продава цветя или магданоз без касов апарат. НАП са много яки да затворят някой малък магазин за не издаден касов бон за 1 лев. Специалисти са по народните танци - играят хоро. Така се лъска имидж. Браво НАП!!! Хайде сега да сменим още веднъж касовите апарати и да убием още малки и обикновенни хора които работят със семействата си! Ние от НАП не пипаме бизнес на: - ГЕРБ или ДПС - Мутри приятели на нашата мутра - не пипаме и Лукойл Ако сте малки и независим ще ви разбием. Ако продавате през ЕКОНТ и Спиди ще ви съсъипем. Ако се обикновенни хора и продавате в БАЗАР и ОЛХ ще ви направим данъчни проверки до скъсване! Ние от НАП сме удърната група за рекет на ГЕРБ! Ние крадем законно за да може ГЕРБ да краде от вас!!!

Смешници, разкрили са нещо в края на сезона. ПЪЛНА АНАРХИЯ

Дир успявате ли с триенето на коментарите за калинките от ГЕРБ в НАП! С тези пиар акции ръководството на НАП се опитва да замаже огромните си гафове и провали - вън и оставка на некадърниците в ЦУ на НАП назначени по партийна линия!

Е той сезона свърши. А стопанисваните обекти са под наем, а и управителите на фирмите най-верояно не са посветени в далаверата, а и парите ги няма...

Браво, така се чисти име и имидж.

Първата глупост от обясненията им ми дават основание да не им вярвам на другото... Касовите апарати се регистрират от регистрирани фирми занимаващи се с касовите апарати и собствениците нямат никакъв ангажимент по тази регистрация......

- От НАП-Бургас уточниха, че поради липса на активи, натрупаните задължения не могат да бъдат обезпечени, затова отговорността по заплащане на задълженията ще бъде търсена от лицата, които реално стопанисват обектит - Това го няма в никой закон и няма как да се приложи на практика. Могат да търсят дедовия.. на умрелия.

Ами то покойник се разписва за да ''подкрепи'' гешефтаров ама там не го забелязват шайкаджиите??? Те не опазиха личните данни въпреки милионите профукани за това ама седнали сега да се хвалят че някой евентуално е ''укрил'' милион и не им го е дал да профукат и него..

Ехааааа, тия от НАП за велики бе, каква невероятна агенция, какви професионалисти, много съм горд...

има само едно решение..пълна конфискация на имущество, банкови сметки и прочие плюс 20 годинки пандела за всички свързани лица. Няма ли адекватни наказания, такива случаи няма да са прецедент..

А дали тази ситуация е наистина такава каквато казват нападжиите или гледат как да си позабършат зад,,те???? Акот се прилагат адекватни наказания за администрацията няма да има и далавери от другите, защото далавера с данъци се прави само с присъствие на някой от нап...

НАП, ЗОП, сезонът на морето свърши! Отново много шумец .

Който е подписвал с чужд електронен подпис носи съдебна отговорност.

А който не опази данните на българите си получава бонус и съдебната отговорност се оставя за тези дето може и да позагазят от нападжиската ''загриженост'' за опазване на данни дето са събирани и без да имат отношение към лицето с нап...

Всичко на морето - хотели, дискотеки, ресторанти, сергии и плажове са на мутри -ВИС, СИК, БКП, БСП . Чеирнаморието яде от бюджета, не внася приходи. Сега държавата заделя десетки милиони за реклама, и за по голяма кражба от мутрите.

Ако стане бай Тошо ще станеш пак БКП , " истина (нерегистриран) "

Внимание, внимание, всички мишки да си плащат на ГЕРБ! Ха-ха-ха....

За това ли създадохте електронния подпис,това поредно безумие

Podavani li sa os. deklaracii ili ne? Parvo cheta, che sa podavani, a posle ne.

Целият туризъм, дето ката ден го рекламират като приоритен и е с 9 % ДДС е в сивия сектор и бюджета файда от тия мутри няма никаква.

Jaxon

айдук до айдук е в тая държава

Ей не се научиха. Рано или късно ще ви хванат. Това е.

Честит ви септември. Да бяха ги запечатали декември... Те пачките вече са прибрани.

А в затвора? Дали си декемри, дали си ноември...

Като ги вкарат в затвора ела да те черпя каса бира, ама май на кладенчова водица ще я караш.