Съдят инспекторка от НАП-София за подкуп чрез изнудване

Данъчната инспекторка от НАП София Полина Рохлева отива на съд за подкуп чрез изнудване посредством злоупотреба със служебно положение

Обратно в новината

Коментари - Съдят инспекторка от НАП-София за подкуп чрез изнудване | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мърша. Чакам да видя тази от какво ще се разболее сега. Отърва екскурзията. В сливенския (ако има правосъдие, де) добре ще отдъхне на държавни разноски.

аз пък управлявам единствената кола в света която според талона от КАТ е 'Товарна' а според данъчните не е ......

То на тази някой на ДМС ще да и е завидял; схемата за разпределяне е като ,че ли някой търговец на вещи втора употреба им го е смятал...., щом се е наложило да иска пари и за екипа?!

Ееееее е как може така бе, да развалите екскурзията на жената!? Искам да побързам да я успокоя, че след като я оправдаят може пак да иде в Куба, през зимата тогава е баш сезона.

И ще я ''ОСЪДЯТ'' ЛИ ?

Та това е ежедневие в нап софия бе господа какво се хвалите че сте хванали един дето ще да го освободят срещу минимална глоба, Та погледнете за едно елементарно връщане на ддс в размер на 100-200 лева колко справки, справчици, уточнения и какво ли не ти искат след като всички данни са при тях

ДО ПРОСТО СТЕФАНО-АМИ ТЕ ГЕРБ НЕ СА ЛИ ПРОИЗЛЕЗЛИ"ПОЗИТАНО" 20?НЕЩО ДА БЪРКАМ А???

А на бас, че ще я оправдаят.

шуробаджанащина и корупция са едно и също, това е проблема на българия

"Данъчната инспекторка от НАП София Полина Рохлева отива на съд за подкуп чрез изнудване посредством злоупотреба със служебно положение "....Ша са върне няма страшно, там в съда подкупи не отказват, а и няма кой да ги хваща с белязани пари. Материал за писане на статия, какво стана с Мургина и Масларова, апропо!?

Тъкмо това си мислех и аз - тя и Мургина "отиде на съд", ама нищо не последва след ходенето ѝ до там;) Най-много съдията да е отишъл до... Куба;)

Каквото стана и с генерал Тонев и Кадурина!!!!!!!!!!!!!!!

А с оня шмотльо от ДЕКЕВР? Още през 2014 си отиде.. та се не видя!

дали ще се случи нещо нормално в бг....страхувам се , че не !

ПОРЕДНАТА КАЛИНКА ОТ ГЕРБ,КОЯТО ИСКА ЗА НУЛА ВРЕМЕ ДА СТАНЕ И ТЯ БОГАТА!БОЖЕ,НЯМАЛИ СВЪРШВАНЕ ТАЗИ ЛАКОМИЯ ЗА ПАРИ???

има , има , но трябва да хванеме дебелата тояга и да налагаме , където ни падне ! и колкото по-скоро , толкова най-добре !

Да бе ,така ще е да знаеш ! Ем калинка от Герб, ем управляващите от Герб са я заловили . И е казала че бърза за Куба, а после сигурно е щяла да ходи на специализация в Северна Корея ! Май си е баш кадър на Позитано 20 като гледам !!!

Такива данъчни служителки с лопата да ги ринеш. Още с постъпването си на работа целта е била да се корумпира, което и става след 3-4 години служба, когато им поверяват самостоятелни данъчни ревизии. А фирми с нарушения колкото щеш, всеки в момента оцелява и скатават ддс по елементарен начин, който и най-големия скапаняк в НАП ще хване за 20 минути.