НАП спря 13 т негодни месни продукти с подменени етикети

Близо 13 тона негодни месни продукти спряха от продажба данъчните агенти от НАП-Пловдив.

Обратно в новината

Коментари - НАП спря 13 т негодни месни продукти с подменени етикети | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всички мошеници в затвора за предумишлено убийство на потребителите. Колко ли народ са могли да изтровят. И колко ли незнайни още имааааа....

Продължава практиката да се крият имената на фирмите. Кое го налага? От къде на къде интересът на един или няколко собственици е над здравето на всички българи? За какво са разните му НС и КС и прочие, като всичко се случва на тъмно и в сговор?

От НАП са стигнали по-далеч от бюфета? Невероятно!

Марката, казвайте марката...

13 тона само!?...Капка в морето е това. Практиката е всякакво негодно месо да се влага в колбасите от всякакъв вид или смесва в каймата на разните му сурови или вече изпечени полуфабрикати от рода на кебапчета и кюфтаци,разбира се с подсилена доза подправки и оцветители/за суровите/ Така,че колкото мърша сме излапали в последните ,,демократични" години на свободна пазарна икономика и частна инициатива всичките хиени,лешояди и всякакви мършояди от Африка...не са! А сега разправяйте още,че държавата...визирам социалистическата е била...ЛОШ СТОПАНИН !!!

Ааааа докарахте го накрая на коментара до социализЪма, колко бил готин. Явно все още има хора, които да тъгуват за оня гнусен и смрадлив строй.

Спорно е колко ,,гнусен и смрадлив"строй е бил ,но факт е ,че тогава ИМАШЕ ДЪРЖАВА с нейните ЕФЕКТИВНО и БЕЗКОМПРОМИСНО работещи контролни органи и методи и колкото и да ги квалифицира в всяка своя втора дума от бедния си речник на клишета ,,великият демократ...доктора " по маркс_ленинска философия от с.Веселиново,като ...ТОТАЛИТАРНИ,те не допускаха да се храним с шменти капели продукти,а всеки който излизаше от стандарта си ,,намираше мястото и майстора". Може тогавашният асортимент да е бил ограничен и да не е запълвал стелажи от по 100 кв.м. с по 100 продукта от един и същи вид,но различен произход...НО това,което купуваме и хранеме ТОГАВА беше КАЧЕСТВЕНО и НАТУРАЛНО!!! Дори най-евтиният колбас тогаеа ,,кучешка радост" беше от МЕСО и днес по вкус и питателност ще се стори,като...ДЕЛИКАТЕС!

С голям интерес ще следя коментарите. Как ли ще успеят да извъртят ситуацията и ще докажат че Русия е виновна и няколко руски агенти на Путин собственоръчно са лепили етикетите денонощно?! Без Путин нищо не се случва на таз планета (основно лошото-хубавото се случва на случаен принцип- не са искали така да стане ама взели че са се объркали нещата и станало нещо хубаво) Водевил Нали собствениците сами гарантират за стоката си затова никакъв страничен контрол не е нужен?!

ирландско 40 годишно говеждо месо което изядохме с какъв срок на годност бяха????

Какво значи - "изтекъл срок на годност" бе? Лаборатории няма ли, да се провери дали тези ТРИНАДЕСЕТ ТОНА месо (представете си колко животни са това) стават за ядене??

изтекъл срок на годност - значи храната е опасна за консумация,може да предизвика интоксикация или токсикоинфекция,която да доведе до летален край за човека

ако днес е крайният срок за консумация и ям утре ще се отровя ли:)))

напишете името на фирмата..иначе от новината няма смисъл