43% е отклонението в качеството на горивата

549 бензиностанции и газстанции (20%) повече от 10 г. не са били проверявани, защото липсват от базата данни. 43% е отклонението в качеството на горивата.

Обратно в новината

Коментари - 43% е отклонението в качеството на горивата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма никакъв контрол.А за проверките всички знаем как стават нещата.Каквото и да стане все ние плащаме

Как ДО 500 хиляди бе, лайна! Вие ПОДИГРАВАТЕ ЛИ ни се, бе?? Тия десетилетия са крали МИЛИАРДИ, вие с БЪЛХА ли ще ги глобите, бе!? НАРОДЕ, готвиш ли се за ПОРЕДНОТО НАВЪН! ИЗЛЕЗ НАВЪН, народе, ОБИЧАЙ СЕ ДЕБЕЛО И ИЗЛИЗАЙ, след ЕРП-тата, иде ред на ЛАЙНЕТАТА - БЕНЗИНОСТАНЦИИ!

Абсолютно ми дреме на цилиндрите, аз сипвам 15 години от една и съща верига. Доволен съм и винаги ми е било чудно, как съществуват другите малки бензиностанциики. Това е нещо като синдрома КТБ, нормалените хора не бяха чували за тази банка преди фалита и.

Докато имената на бензиностанциите не се публикуват, все едно съм прочел статуса на приятел във фейсбук.

ТАКА Е ЗА СЪЖАЛЕНИЕ.ВСЕ ЕДНО ,ЧЕ НИЩО НЕ СА КАЗАЛИ. И ЗАТОВА СМЕ ВСЕ ОЩЕ НА ТАВА ПОЛОЖЕНИЕ КАТО ДЪРЖАВА

Вместо да ги глобяват да обявяват публично резултата от проверките - ние сами ще си ги глобим и то доста по солено от така наречената държава

В БЕЛИТЕ СТРАНИ ТАКИВА НАРУШИТЕЛИ, ГИ ГЛОБЯВАТ С СТОТИЦИ ХИЛЯДИ ЕВРО И ДОЛАРИ, ПОСЛЕ ГИ ЗАТВАРЯТ ЗАВИНАГИ, В БЪЛГАРИЯ ТОВА НЕ СТАВА ЗАРАДИ КОРУПЦИЯТА ВЪВ ВСИЧКО И НАВСЯКЪДЕ!!!

добре де що не ги кажете тия бензиностанции кои са най0добрият коректив е клиента, а вие си ги глобявайте колко искате. Аз лично най0голяма разлика усещам на лукойл, ромпетрол и омв, веднъж с 20 литра изминавам 230 км, а друг път 160 км комбиниран разход нормално каране и предполагам това се дължи не на друго а на различното качество, което излиза от колонките. Зареждам дизел и правя по около 4000 км на месец. Ама органите да казват тия неща щото обществото губи адски много пари от тези мошенници, нас не ни греее че ще ги глобите 100000 лева примерно щото те може да обжалват и после да падне глобата и все тая да не говорим че едни такива пари са дневния оборот на една бензиностанция в софия само...

КАКВО ДА КАЖА:::: ЗАРЕЖДАМ В СОФИЯ ДО ДУПКА И ТРЪГВАМ ЗА ГЪРЦИЯ .РАЗХОД ОКОЛО 6/100 ....НА ВРЪЩАНЕ ПАК ЗАРЕЖДАМ /ОСТАНАЛИ СА ОКОЛО 6-7Л В РЕЗЕРВОАРА/ И ТРЪГВАМ НА ОБРАТНО ЗА БЪЛГАРИЯ ....РАЗХОД 4,5-4-7/100. КАКВО ПОВЕЧЕ ДА КАЖА.

Пробив в софтуера дрън дрън, Лукоил предлагат добро гориво според мен. А6 куатро карам и екто дизела който изгаря мирише на парфюм. Разход 9-10 л. /100 км. в зависимост от начина на каране.

Тези колко данък вкарват в държавата?

Ние отдавна сме наясно със съществуването на топлата вода.

Реална схема от Шел: Идва цистерната да зарежда и хоп момчето с гащеризона пълни в 60л. тубички за служителите, няма проблем, щото източеното се допълва с... ВОДА! Какво е правила цистерната от базата до бензиностанцията не се знае, но се знае, че за 20 тонна цистерна 1-2 тона вода са си нещо нормално. Отделно какво става в петролната база, еле пък в Лукойл, направо не искам и да знам.

Много филми гледаш, пич.

изводът е, че качествените проблеми са предизвикани от количествени далавери. И от нечии сметки в банките тук и по света.

Държавата, която не разгласява нарушителите е съучастник в безобразията

Само в ром петрол е читаво горивото горе долу Всички други са боклук

humfry

Обаче няма 43% отрицателно отклонение в цените на горивата, нали.

За фалшиви горива да плащаме с фалшиви пари!

Личен пример. Рено Меган 1,6 бензин, среден разход в БГ - 7 - 7,5/100. Май месец тръгнах за Мюнхен и обикалях доста. Изминах 4995км с 291 литра гориво. Зареждах от начало само в чужбина. Среден разход 5,8 литра!!!!! Карах дори малко по - бързо заради по - добрите условия за това! И друго си мислех, като сипеш 30 литра, сипваш 30, а не 25!!! Ето ти едни 20% горница, иначе колата не я усетих да върви повече там!

Потвърждавам. Ауди А4 2.0 TDI. В българия с един резервоар (60 л) извънградско максимум 850-900 км. В Германия, Швейцария и Италия - 1050 км (при положение, че в Германия в дясната лента ми се наложи да карам и със 200 км/ч)

В лявата лента разбира се

И глоби- поне по10% от активите на фирмата, и обявяване за да не зареждаме при тях.Иначе са съучастници- ако не ги обяват.

Прости хора са българите и туй-то. Интересуват се само от себе си, а за другите нехаят. Гледат само как да заграбят повече от общото и винаги изскат да вземат без да плащат. Мошеници и и измамници са. Затова и циганите при тях са най-много и най-тъпи ( с какъвто се събереш, такъв ставаш). Мислят си, че са големи хитреци и са над закони и правила. Тогава ще има да теглят докато свят светува!

Каква е тази демокрация При която не се показват бензиностанциите с некачествени горива за да се пазят хората от тях! Кого пази държавата - мошениците ли? Това е престъпление на Държавата, след като не го огласява! Има ли гласност в България?

Нарича се партийно-мафиотско-далавераджийска. На кратко ПМД. С това име ще има нова партия, която се очаква да вкара или изкара България. Ама къде - и те не знаят. Даже и глпавия народ, дето се оставя да го клатят кой как си иска - и отй не знае будалата му с будала!

Някой да е изкал доклади от тези по закона за достъп на....

Не искам да ви отчайвам, но и преди беше така с горивото - през 1990г запърви път излязох с кола на запад - Лада 1300. И какво мислете - ауспухът ми стана бял като посипан с брашно! Такова нещо не ми се беше случвало. На връщане от Германия като влязохме в Унгария и особено у нас, нещата пак станаха старите. Така, че нищо не се е променило - щом няма вкарани в затвора, така ще е.

Е, все пак има и 50% гориво в сместа, с която си караме колите.

показва се списък с бензиностанциите и край - всичко е решено, никой няма да зарежда ... не е нужно никви глоби, съдилища, обжалвания, повторни проби и още, и още ....

Нека им треснат и една глоба, че те ще си направят новите станции и пак ще ни цакат. Тези най-много ги боли като им бъркаш в джоба.

Основното според мен е, че няма воля да се реши проблема. Ако при всяка проверка публикуват списък на бензиностанциите с отклонения, те ще фалират сами без да е необходимо да ги глобяват. Но те не искат да се реши проблема! А ние можем да пишем, колкото си искаме...

"При вътрешно разследване е установено, че в софтуера за случаен подбор на бензиностанциите, които се проверяват, има пробив и данните за тези 549 бензиностанции са били изтрити" ОПИТ ЗА ДЪРЖАВА- ТУКА КРАДЕЦА ВИКА ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА - мами*ата ви мръсна - ОЧЕВИДНА ВЪТРЕШНА РАБОТА !!!!

Едва ли е толкова трудно да се провери кой какво е вземал и кои точно са фиктивните фирми. Има яко замитане на следи.

както с кредитните досиета в КТБ. Въшкари , дето мислят другите за будали.

Нафтата-бензиня-сиренето -парното-саламите-сичко е фалшиво и патриотите и те са фашливи уж патриоти а пък руски кавали.

Е руснаците пък какво са виновни за качеството, ние не внасяме храни от Русия ?

Въпроса са ти доказва колко сте "умни" русоробите...

Заредих догоре на Шел Стрелбище на бул.Б-я 95+.Колата зачука аванс и се оказа по-зле ,отколкото с обикновен 95 от кв. бензиностанция.подадох сигнал-отговор:Няма нарушение за 95.А аз подадох за 95+.Изобщо,проверките са прах в очите.Тъпаци!

Ами то Лукойл са на загуба горките от 10 години идин лев не са внесли данък печалба

Тия нагляри са обявили база Росенец за руска територия и вътре от години не може да влезе чиновнически крак! Но там не кръщават гориво, а се вихри контрабанда в особено големи размери и затова не се плащат данъци - печалбата не се отчита!

Питайте Ваньо Танов защо нищо не предприемат!

Kyde sa proverkite?Samo na malkite bedni tyrgovci pravqt.

Искаме да живеем в нормална държава, но тези неща да не се казват. Е как така? Кажете кои са тези бензиностанции. Може да има предупреждение, но при повторно занижаване на качеството ги съобщете. Докога с този социалистически лозунг - Нещата не вървят ама ще си траем и всички сме виновни.

Не, ние дето искаме да живеем в нормална държава, искаме да се казват тия неща, ама ония дето ни управляват нито искат да живеем в нормална държава (щото от къде ще дойде далаверата за тях?), нито искат да се огласяват нарушителите.

Щели да налагат глоби.Фирмите обжалват плащат си лептата и глобите падат.А би трябвало да посочват бензиностанциите измамници и ние да престанем да зареждаме от тях.Така ще реализират огромни загуби и ще фалират.

обаче защо чак сега се прави тази проверка в базите данни? Затова сме бедна дървава - сива икономика, държава не храни! Горко ни, докато така се обезкървява държавата с такива "бизнеси"!

деер

Уважаеми гумени глави, вас ви лъжат и ви бият по главата всеки ден! Докога ще ги търпите? Къде се произвеждат въглеводороди като горива на Балканския п-в? Как се транспортират горивата. Хайде сега да помислим ........ няма начин това да не е с държавно покровителстване - 5 г. БСП и ДПС, 6 месеца Плевналиев, почти 4 години ГЕРБ........Утре вярвайте пак!

43% е отклонението в качеството на горивата. При 43% отклонението в качеството на горивата има мярка за нетклонение, задържане под стража.

ОКТАНА НА БАЗИНА Е НЕЩО МНОГО РАЗМИТО - В АМЕРИКА ИМАМЕ ОТ ОБИКНОВЕН 87 ОКТАНА (НАЙ-МАСОВИЯ) - ДО СУПЕР ДЮЮПЪР 101.4 ОКТАНА :) ...

ЗАСЛУЖАВАМЕ СИ ГО !!! Защото всички сте тарикати- всеки един от Вас господа съфорумци, да си сложи ръка на сърцето и в живота на децата си да се закълне, че никога не е направил поне една далавера, когато му се е отворил случай... Защото всички сте тъмни, балкански (а аз Ви наричам СЕЛСКИ) ТАРИКАТИ!!! И аз си заслужавам участта, че Ви търпя ами не си вдигна чукалата и Ви оставя да се НАДТАРИКАТЯВАТЕ Може да ми цъкате милиони минуси, но си знаете, че сте селяндури, защото повечето читави се спасиха от Вас!!!

Аз не съм правил далавера. Простата истина е, че не знам как става. Не е имало и кой да ме научи. Работя си честно в България. Апропо съм и роден в София, но това не го намирам за толсова важно. Това прави ли ме автоматично селяндур, защото не съм се спасил зад граница? Или че не съм имал шанса да имам родители, които са бачкали в ТКЗС-то и знаят как се правят далавери?

Селяндурщината не се определя от месторождението !!! И аз съм 5-то поколение "софиянец", но съм срещал доста големи простаци точно от кореняци-софиянци

Още по-голяма е радостта на останалите в родината си от раздялата със заминаващите. На добър път, моля, моля, не се връщайте !

Радвай се глупи,на заплата от 500лв,на мангали и менте храни,аз както му викате-мия чинии,гледам си живота и чакам с нетърпение момента,когато няма да съм гражданин на турскоциганския ви турбофолк катун

нафтата е 1.80 от 2 години:)...ама нема касова бележка

Преди петнадесет години върнах един бус на вторични , понеже от OMV ми бяха сипали - леко корабно гориво вместо нафта . Така че бузата в горивата не е от вчера .

а можеше да ти сипят и керосин, та да литнеш нейде в небесата :)

То затова в Германия като заредих едно старо Опелче 1300 Кадет с техния бензин - направо не повярвах че карам същата кола - 140км/ч по магистралата съвсем спокойно и без шумове . Същата кола в България като вдигне 100 и почва да бучи, тресе и не върви.

СИК ВКАРВАХА ОЩЕ ПО ВРЕМЕТО НА СТОИЛ СЛАВОВ 1992 ПИШЕХА В МИТНИЦИТЕ ЧЕ ВКАРВАТ МАЗУТ ЩОТО НЯМА МИТА ЗА НЕГО ... А ВСЪЩНОСТ СИ БЕШЕ НЕКАЧЕСТВЕНА НАФТА :))

Тука се изказват предимно нафтаджии. Не чакайте колите ви от Германия примерно да работят нормално. Там нафта няма. Правят горивото от лайна и мирише на лайна. Колите им са пригодени за такова гориво.

Карам японски дизел. Незнам за какво гориво е правен. Но като заредя дизел извън милата ми родина, разхода ми е с 1 -1.5 литра по-малък.

Една от тях е Кастрол-Шумен

ЕРП са виновни...ЕС-също..Крадлива паплач...Българска.

Отивам да заредя преди морето и викам - пълни до горе. Момчето пълни резервоара и аз тичам да плащам. като тръгнах жената вика - много пари бре. Гледам в резарвояр за 50 литра са влезли 55.5 литра нафта. Ужас, ама нищо не мога да направя.

Пак пишете глупости. Вземете си сипете сам докато пистолета изключи автоматично. След това допълнете вече на ръка до горе. При мен резервоара е по документи 45 л. А допълвам по този начин по 6-7 литра. Зависи от модела автомобил колко събира тръбата от резервоара до капачката.

6-7 литра? Бааа... тоя пистолет, колко му е дълъг чучура бре?

Сега когато пада цената на горивата лъсна проблема с качеството. Всечко идва от бандитите Лукойл. Не спазват технологиите за производство! зареждал съм бензин от тях в Белгия - пак същия боклук. Затова не зареждайте евтин бензин доставен от тях.

Нефтохима изнася горива и за Щатите,там не пискат от лоша нафта,пък уж е същата.Нищо му няма на горивото,просто на нашите вериги бензиностанции малко го кръщават

Ало нефтохимския кавал я кажи байно като немате бутилени как го прайте бинзиня .А за износа в САЩ споко че ще ти се смеят и кучетата

зареждам само с бензин и дизел директно от Лукойл без никакви добавки! колите ми не ги бях виждал да дават толкова ниски разходи. зареждам един път на ЕКО и всичко е в лайна.

Друг път! Тъпанар!

стига с тая пропан бутан.Аз ям баб и зеле и минах на "пърдан гъзан".И газовите уреди и колата работят супер