Хазната чака 300 млн. от бензиностанции

Около 250–300 млн. лв. повече се очаква да влязат в хазната, след като от началото на годината всички бензиностанции бъдат вързани с фискални апарати.

Обратно в новината

Коментари - Хазната чака 300 млн. от бензиностанции | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На теория лесно , ама практиката друго показва.

Той за това ли отиде в Ливан да разправя за далаверите по бензиностанциите,а за Цецо и багерите дали ги е запознал.

То някой съмнява ли се, че бензинджийският бизнес е половината на сиво бе хора. Даже на чуждите вериги големи - да не ги споменавам ме питат искам ли фактура, а за касов бон и дума не става. Значи с частните коли каквото зареждаме отива дори повечето от акциза за собствениците на бензиностанции. Е стига са плюли, че нямало условия за бизнес. До сега спестиха милиарди от акциз и ДДС - само България дава така. Дано мярката успее. Проверки, тайни клиенти и т.н.

хахаха язе пък очаквам да ме фанат за оная работа и да ме поразведат по Ларгото и из Банкя...смехурани...

Какви 300 мил. чакат тея ? Че те повече трябва да дойдат само от покачването на акциза от 1.1.1011

Много е лесно ама никой не иска да прави редовни проверки. Влизаш, купуваш нещо, не питаш за фактура, не ти дават, глоба даже може да е по служебен път без да се пишат актове ами на края на месеца като си плащат ДДСто или внасят авансовия данък печалба. Удостоверяването на издаването/неиздаването на документа става със записи от видеокамери, графологична експертиза на подписите и полиграф. Е, за това ще трябва да се промени някой друг закон и държавните институции да почнат да си приказват една с друга, но пък така може абсолютно всеки гражданин да стане данъчен инспектор.

АЙДЕ СТИГА СТЕ ПЛЮЛИ ОТ ЗЛОБА БОРИСОВ. ТО НЯМА БЕНЗИНОСТАНЦИЯ ВКЛЮЧИТЕЛНО И НАЙ ГОЛЕМИТЕ ДА НЕ ТЕ ПИТАТ - ФАКТУРА ЩЕ ИСКАТЕ ЛИ? , А АКО НЕ ИСКАШ ДАЖЕ И НЕ ТИ ДАВАТ БОН.ВСИЧКО ОТИВА НА ЛЕВА РЪКА ДЕСЕН ДЖОБ.

Абе разбирач, те те питат за фактура понеже самата фактура и касовия бон са обединени на един лист хартия. Като ти издадат веднъж само касов бон, а ти после поискаш фактура няма как да ти изпечатат втори касов бон за същата транзакция. Като си тарикат що не си поискаш касов бон и след като го получиш да кажеш "Ами искам и фактура" да видиш какво ще ти кажат :)

Майтапчии!!! Единственото, което постигнаха са няколко милиона в джоба на тези, които поддържат интернет услугите, които произвеждат компютърните конфигурации и съответните програми. От тези ли пари ще дават на д.администрация бонуси, /щото 13-та и 14-та заплата са отживели словосъчетания/, или от другите-сигурните?

Ами, черните куфарчета за партиите. Какво ще правим без парички. Спряха наркотиците, тютюнопушенето, каналите за импорт-експорт, сега и бензиностанциите. Еййййй идат избори. Пари от къде? От членски внос и от орязаните дарения ли?

Какво са спрели? Ти в коя държава живееш? Или може би не си се разхождал от години? На всеки ъгъл ти продават цигари без бандерол, мирише на всеки километър на някой, който пуши трева, цигански проститутки те спират пак толкова редовно, ако имаш късмет може да се прибереш без да са те обрали.