Понижиха Владимира Янева, заплатата й намалява

Висшият съдебен съвет (ВСС) наказа бившия председател на Софийски градски съд Владимира Янева - сега редови съдия в съда, с 3 години понижаване в ранг.

Обратно в новината

Коментари - Понижиха Владимира Янева, заплатата й намалява | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Трябва да я съдят, а не да я понижават! След година ще я издигнат наново, гаранция, че даже и повишат за вярна служба

да и събираме пари със SMS-си - иначе ще остане цяла година на хляб и сол в диамантена паница

Не мога да повярвам! Що за наглост и безочие от този ВСС. Ченалова я уволнихте за няколко протокола и забавени дела, а тази с условна присъда я понижихте в ранг. Ченалова сама си разпределяше делата, нали???? Съдия като Янева е срам и позор на съдебната система, но нали ви изпълнява поръчките, я понижихте в ранг, а Ченалова понеже ви отказа - вън от чадъра. По-компроментиран, нагъл, циничен и арогантен висш съдебен съвет не е имало никога в историята на държавата. Това не са висши магистрати, а безсрамници! Никаква реформа не е важна, докато съществувам и се толерират подобни индивиди. Реформата трябва да започне от тях!

ЗАЩО СЕ ГАВРИТЕ С БЕДНИЯ НАРОД? НАМАЛИЛИ Й ЗАПЛАТАТА??? ОТ 7000 НА 6800!!! ПЪЛНА ГАВРА С БЕДНИЯ НАРОД!!!

За кон- няма закон, за кокошка - няма прошка! Съдии съдят съдия?! Все едно един шофьор нарушил правилата на движение да оставиш да го съдят няколко други шофьори!

ujabg

Тя едва ли работи за заплата!

бълха я ухапала,съдиите получават хиляди лева и втора заплата от Америка,за да са послушни.....

След компрометиращите записи само уволнение е правилното решение.

Голямо наказание, няма що. След два месеца - айде пак на стария пост.

Само не ми е ясно защо я направиха шеф навремето...

ПАЧАВРА,ЛЕКЕ НЕ ХВАЩА!!!ТИЯ ПЛЮШ ТЯ МИСЛИ ДЪЖД ВАЛИ!!!

Само и вижте физиономията! Забележете интелекта, който струи от погледа. Как може това съществ изобщо да е в съдебната ни система и да заема пост! Откато обаче боцето е начело все с такива калинки се обгражда. И нищо чудно, щом критерият му за интелект е да носи очилца - да напомням ли крилата му фраза за неговите министри от първото управление? Ех, комплекси и свещена простота - неведнъж историята е доказвала лидери с комплекси къде докарват държавата си - Наполеон, Сталин, Хитлер, Ердоган, Путин....

Цитат от статията: "Практически това наказание намалява заплатата на съдийката." Абе кой ти говори за заплатата, кажете, дали ѝ се намаляват рушветите!!!

Как ще ги намали като ще продължава според джоба си да ''правораздава''????

Курвотреса Калинкова понижена? Не е възможно!

за тази ,дали някой щеше да чуе,ако не беше лична някаква си близко до човека с особената глава.То такива боклуци така свършват.

Тази си е платила да не я опраскват финансово, а само сексуално.

Мутра - премиер Мутродържава Мутроикономика Мутроправосъдие Мутроздравеопазване Мутробразование Мутрополиция и до кога ще ги търпим ??!

Алтернатива? Следващата смотана мутра - примерно ти. Матряла е лош.

Аз съм корав мъж, но в тоя случай не се сдържах и отроних една скъперническа сълза за Владимира! Не може чак такава несправедливост! Срамота е!

Явно е пуснала на когото трябва, щом минава тънко. Можем да се хванем на бас, че и на по-висока инстанция ще я оправдаят?

И сега вместо 10 000 лв., ще полуичава 9500 лв.

дай боже всекиму. не се ли борим всички за това? или викаш не е важно твоята да е висока, важното е на другите да е ниска.

Само дето едни се борят ама нищо не получават а други се надупват и властващите си уреждат нещата..Като им направиха заплатите по 7500 дали на някой друг извън властващите им се вдигнаха доходите????

Е, тя като досетлива мома сигурно е заделила някой лев бели пари за черни дни...въщност по-вероятно е да са мръсни пари за щастливи дни. Да, това ще да е.

тази трябва далежи в затвора и да и се отнеме правото да работи на държавна служба даже и като адвокат, а те я погалили с перце

"Понижиха Владимира Янева, заплатата й намалява" Бързо да се открие банкова сметка и номер за SMS-и, че да не вземе пача_врата да се затрие.

СЕ ХВАЛЕШЕ ПРЕД ЧЕНАЛОВА,ЧЕ МОЖЕЛА ДА ОПРАСКА БОКО ТИКВАТА?

С паче перо са я погалили,много и пука! Толкова шум се вдигна около нея,какво ли не се писа, накрая нищо и половина.

Абе какво пак лъжете хората-Кой като нея работи заради заплатата.

Тази кака не трябваше ли да я опраскат така, че никога повече да не може да заема държавен пост и направо в затвора, както в Румъния да речем?!

Заплата? Тая трябва да си плаща бе!

Ей така подтикват хората към корупция. Ами тя ГОРКАТА, като и падне заплатата, с какво ще се препитава? Ама само храната ли? ами дрешки, гащички, сутиенчета. Че то със стари дрехи пред хората и то в съда е срамота. Без корупция животът е тежък.

Сега ще може директно да контролира това, което уреждаше на по-високо ниво!

С кой си ляга тая, а? Или ако го кажа без автоцензура, кой я чука и с кой се чука тая селска пръчка?

Горкичката! Сега какво ще прави? Трябва да лапа повече!

Цецко Цветанов преди я оправи от Пловдив до председател на СГС и сега след това смешно наказание ще я дооправи.Приятели в нужда се познават.

Ами дайте номер да я попомогнем бе:)))))Какво ни вълнуват парите на тия дето и 1/2 не ги изкарват с честен и почтен труд???

Мафия.Наглост,дебелоочие.Жива да я ожалиш-заплатката й резнали.....само да не умре гладничка."Съдийка",като нея изобщо не е редно да е тази Система.

Русо гладно нема

За да ИМА смисъл "наказанието" трябваше да бъде:-3 години БЕЗ право да упражнява "професията"/събирач на подкупи/!!!!!!

Щом човек с присъда може да продължава да работи в системата на правосъдието, не трябва да търсим кусури в държавата ни, защото просто такава няма.

Горката

Е Много сте Жестоки ! Ще я принудите да стане Политик !

Е Много сте Жестоки !

А бе ма вие у ред ли сте, това нещо требва да е в затвора без право да бъде на държавна хранилка до края на жалкият си животец, а не да ни замазвате очите с некво понижение

Понижиха Владимира Янева, заплатата й намалява Това направо си е "световна" новина, заредена с много "интрига". Абе кой го интересува на янева заплатат.По-интересно е защо не е зад решетките.

В днешният брой на в. Труд- електр. вариант, има материал на Заркова- "Крадец звучи гордо".Хвърлете му по един белтък за да видите на какво са ни превърнали тази пасмина.

Смешници! Кой съдия се интересува от заплатата си.

...направо ще умре от глад-с тая понижена заплата...

Ами те същите от ДС регистрираха етническата партия ДПС - партията на хидроинжинера и СОПОЛ - Ахмед Доган.

Абе, като не са я понижили с една глава по-ниско, здраве да е. А за Барселона ни се чу, ни се видя нещо?