Цацаров иска наказания за трима неморални магистрати

Главният прокурор внесе предложение до Прокурорската колегия на ВСС за образуване на дисциплинарно производство срещу двама прокурори и следовател.

Обратно в новината

Коментари - Цацаров иска наказания за трима неморални магистрати | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

цацаров работи в вишите етажи на власта не по колегите заплатата ако иска може и да я запали негова е офицялно ама виж здравни военни министри премиери говорещи с цветан василев работа имаш много ти си тръгнал пилците да бие петлите те правят поразийте за много много пара

Гарван гарван око не вади! Нищо чудно да не докажат нищо и тогава с 5% увеличение на заплатите им, като на всеки магистрат, т.е. на калпак. Абе чел не чел цел!

"Главният прокурор внесе предложение до Прокурорската колегия на ВСС за образуване на дисциплинарно производство...". бизнесмени са хората, произвеждат... защо да не печелят? направете си и вие прокуратура, всс, конст. съд, съдийски колегии и печелете и вие де! :-)))

В кръчмата един изпъшка:Тежък е лекия живот И пари да имаш, и власт да имаш - пак не е лесно!

По тошово време, щяха да чукат камъни или да правят тухли.

Брей, че алчни бе! Не им стигат кириите и делкането от награбеното от престъпниците, ами и хазарт в работно време! Утре щели да протестират! Що бе ? Заплати трябва да получавате само при осъдени и вкарани в затвора престъпници, включая и "белите" якички! А за одрали зад граница престъпници да лежите вие на тяхно място!

Ами ако те послушат тебе,да получават заплати само при вкарани в затвора,един човек няма да остане неосъден!Включително и ти,за да си направят по големи заплатите.Тъпо разсъждаваш брат,за тях парите не са стимул.Проблемът е ,че се чувстват недосегаеми.И си е точно така.

Нека да плюскат, да къркат, да се стресират покрай хазарта и да тлъстеят.Така по скоро ще си заминат там , откъдето няма връщане.Еднопосочно!Природата не прощава!

а за Цацаров кой ще иска дисциплинарно произодство за хилядите своеволия, които прави всеки ден и затова, че съсипва живота на много невинни, само защото не изпълняват нарежданиета му

а за Цацаров кой ще иска дисциплинарно произодство за хилядите своеволия, които прави всеки ден и затова, че съсипва живота на много невинни, само защото не изпълняват нарежданиета му

Пълна поквара!От тези типове не може да се очаква преследване на богатите престъпници!По орташки ни дерат кожите.Нещо тряба да се прави,държавата погива!Тия от системните партии къде зяпат?ББ да го вика атамана и да му каже " ти БХ накъде си я подкарал.....

Но моля ви се, това е невъзможно! Видите ли, евроинтеграцията и усвояването на фондовете, както и висококвалифицираните и подготвени кадри по тези дестинации и локации не са в континюитет да дислоцират подобни реалии! Апропо, и на тях да им се вдигнат с 5 % заплатите така, празнично и за благото на целокупния народ. За много години!

Корупцията в съдебната система е взела невиждани нива и размери! Всички тия са за уволнение, не за дисциплинарно наказание!

Какво уволнение - направо трепането им е минало ...

"Висшият съдебен съвет реши да увеличи с 5% основните заплати на магистратите и съдебните служители със задна дата - считано от 1 септември 2016", се казва в една друга статия...

закривайте това посмешище наречено българия иправете на негово място нещо друго --каквото и да е то

И ПОСЛЕ, ПОВИШЕНИЕ И ПО-ГОЛЯМА ЗАПЛАТА!ТАКА БЕШЕ ПРИ СОЦА, ТАКА ПРОДЪЛЖАВА И ПРИ ГЕРБ!!!

Как иначе, 5000 лв заплата и безделничество, всеки ще играе хазарт. Защо обеднелия народ не играе хазарт - защото няма какво да залага.

Само това прави. Нац. лотария, ТОТО и пр. какво са?

ми като няма кой да бие яко с гьостериците ,така ще си продължават !лошото е ,че ние се нагодихме и свикнахме .

те затова днес си вдигнаха заплатите със задна дата! пари им трябват на хората,а от хазарт не е сигурно!

Имена, Цаца,имена...

Да се закрие Независимата съдебна власт и да се докарат съдий от САЩ или ЕС да правораздават. а май е най добре да дойдат съдий от Северна Корея да турят ред и порядък във вилаета

По неморален от теб едва ли има след като всички чухме''ТИ си го назначи''??????Как един крадлив герберс не вкара в затвора бе цаца като има толкова много от тях че с фандрома да ги ринеш пак неможеш ги изрина, но явно очилата ти са с ''малък диоптър''

d4

има справедливост! имаааа... мъмрене, забележка, строго порицание пред колегите. все сурови наказания...

Народът се надява на справедливо правораздаване. Ще има да чака. Надяването и чакането е безплатно. От статията се разбира, че правораздаването не е базплатно.

Правото е стока и то скъпо платена! Както е било, така и ще бъде

Срам и резил,как не ги е срам тия ?правораздаващи органи"! Мислят с оная си работа постоянно,после защо се влачат делата с години,безсрамници!

Тая Цаца става все по-дебела с всеки изминал ден.

БИЛИ УРОНВАЛИ ПРЕСТИЖА НА СЪДЕБНАТА СИСТЕМА !!!!!!!!!!!! НАКЪДЕ ПОВЕЧЕ ГОСПОДИН ЦАЦАРОВ, НАКЪДЕ ?????????????? СЛЕД КАТО ПРЕСТИЖА Е НУЛЕВ !!

Клевета!!! Имат 3.8% одобрение! Не ви е срам! ;))))))))))

пак "риба ама цаца", големите риби не попадат в неговата мрежа :-)

Четеш и се чудиш как Цацата има очи да защитава Съд.система и прокуратурата като некорумпирана?

И магистратите са хора, неможе за такива дребни нарушения да ги мъмрят и наказват. Те ако са ходили на машинките то това е ставало в работно време.

То само като погледнеш снимката и ти става ясно, че ако честността, морала, дългът, принципността и неподкупността имаха лице, то щеше да е това на снимката!

Докато нарушенията на Цацаров касаят суми от 10 000 лева, ще продължавам да твърдя, че Главният ни Прокурор бяга от задълженията си. Едни прокурори играят хазарт, други главни прокурори симулират работа през работно време! Бисеров се измъкна с 400 милиона евро, този седнал да ми дрънка за 10 бона!

Е, то Пеевски,Доган и сие се измъкнаха с 4 милиарда , та сега да се вторачваме в едни 400 милиона на Бисеров

Защо да са се измъкнали? ..звучи все едно някой въобще е започвал да ги преследва ;)) Даже за депутати ги избират хората! Пеевски е действащ депутат и в момента.

Цялата съдебна система е една помийна яма. Дори малко да разбъркаш на повърхността, започва много силно да мирише.

Цацаров иска наказания за трима неморални магистрати В първият момент прочетох ненормални, но го приех за вярно, като се има предвид цялата ни ненормална съдебна система.

Ами не съм съгласна с вас. Ненормални сме ние, че им позволяваме. А неморалността си прокурорите я преживяват с френско вино, в хубави къщи, коли, имоти и солидни спестявания. Референдумът трябваше да е за мажоритарен избор на ВСС, а не на шефове на РПУ-та, ама грешката на Слави е повлияна от "големи хора са, знаят как да благодарят".

Точно така де, не е нормално с 2 хиляди лева , да гониш скъпите проститутки по баровете, да живееш в замъци и да пиеш 100 г.френско вино.