Над 400 са обвиняемите в акция "Бяло", намерена е "цяла гора" с марихуана

Свидетели сме как деца тровят деца, трябва да спре тук, заяви говорителят на главния прокурор Сийка Милева

Обратно в новината

Коментари - Над 400 са обвиняемите в акция "Бяло", намерена е "цяла гора" с марихуана | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Има ли задържани полицаи. Да не се лъжем, че без тяхната помощ такава мрежа може да работи.

Ще се впечатля единствено, ако бъдат обвинени и осъдени за наркоразпространение и участие в организирана престъпна група 400 полицейски служители, прокурори и съдии. Всичко друго е PR. Нещо като жертвоприношение за по-добра реколта и берекет.

Три дни шум по медийте и накрая какво - хванали общо две бали с марихуана и 30-40 еднодозови пакетчета с наркотици от кварталните дилърчета. В същото време през границата преминават десетки килограми твърда дрога. Само в дискотеките в София снощи е продаден повече кокаин отколкото теглото на заловената марихуана. Смешници :)

А досега значи - нищо не са работили ... ;) Гешев е позор!

Моля ви спрете с тия безумия. От октопод Трябвя да плащаме 40 милиона. За тия няколко плика дето сте намерили, на колко ще осъдят държавата.

Повечето трева, която се гледа в България е с направление чужбина. Вътрешния пазар на наркотици е изключително ограничен. Под 3 милиона работещи, средна възраст на населението 43.

Спортът е много добра защита срещу наркотиците, макар че не е 100% гаранцията. На моя близка доведеното синче чак на 25 годинки маминото започна да шмърка бело. Жената се е видяла в чудо, най-малкото защото от юридическа гледна точка тя е госпожа Никоя. Ако беше малолетно/непълнолетно говедцето, имаш все пак някакви възможности за въздейстие, но той си е пълнолетен. При нашето поколение, които сме били деца 80-90 години също имаше и наркотици, но не беше чак такава напаст като сега!

Дрогата и емигрантите идват на палета в контейнери. С тия кокошкари кого се опитвате да впечатлите? Шенген, Байдън, Ганьо? Че те да не са сляпи?

400 човека за няколко дена? Апелирам Меверето да се спре малко. И без това имам проблеми с намирането на работна ръка. Ми вие като осъждате по 1000 човека на месец, аз как да си наемам работници, които не са осъждани (чужденците ми го и изискват).

Абе в България останаха ли хора, дето никога не са осъждани за нищо или само божия инструмент е безгрешен?

Цяла "гора" марихуана и нито грам"Бело".Защото кокаиновите крале ви се отчитат.

Най-мръсните убийци, обаче, си остават търговците, ловците, поръчителите и предателите на бездомни кучета. И котки. Ако ги изчистите тия от човешкото общество, България ще бъде различна, много по-добра. А и много често, престъпниците са участници в двете "дейности".

Само разчистихме терена за големите играчи.

Сийче, а бЕло намерихте ли? Освен това дето ти е в устата, разбира се.

КОЛКО КИЛА БЕ СМЕШНИЦИ. Защо се крие общото тегло на коката - ЗАЩОТО Е СРАМ за циркаджийте. БОКЛУЦИ!

трият дирлайнарите дебили писах че е псевдо Е акция само преразпределят парите от дрогата и назначават нови главатари

Хванаха ли МИтрофанова да шмърка?

Колко са наркозависимите в България? Колко хора има нужда от лечение? МВР си играят на стражари и апаши с ибриците им, за сметка на бюджета.