Над 120 тунинговани трабанта зарадваха зяпачите във Велико Търново (снимки)

Заклетите фенове на ретро автомобила определят страстта си като нелечимо заболяване

Обратно в новината

Коментари - Над 120 тунинговани трабанта зарадваха зяпачите във Велико Търново (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Специфичен гъст синкав пушек с мирис на недоизгорял бензин и масло.

Розовият трабант - с екстра.

...германци закъсали с Трабанела в Щатите. Майсторите сбъркали, сложили моторче от стъклочистачка на Шевролет и Траби вървял напред назад.

Зяпачите???? Що за заглавие!?

С две.

Русата жена съм я виждал да си кара трабанта в София

Розова сапунерка с колела.

Миналият век с Трабант обиколихме цяла България и по 4-те граници, като всъдеход е. Влязохме с цели 80 км в час в една разорана нива, колелата се разцентроваха, 5 човека го изнесоха на ръце оттам и кривейки се нещастно се добрахме до София. Направиха му центровката и така още много, много години и км.

Недсй три бе боклук скопен. Кажи Сополан Пуси беше ли там?

Наричахме го Фюри.

Тунингът им е, че са им сменили маслото.

А вас от дрис.бг да ви зарадват манафугите

Тази миризма те подсеща, че топлите банички са ги доставили.

Гениален автомобил в простотата си. Гениалното е, че по-голямо опростяване няма как да се направи

Електронно запалване, четиритактов двигател, който позволява съответното тунинговане петстепенна предавателна кутия, приспособена примерно от Опел, оригиналният трабант няма масло в двигателя - добавя се в горивото

Когато нямаш понятие, нямаш познание ти идва идеята че е тъпотия. Драги, Кашончето е нещо хем просто, хем безпроблемно Вие се захласвате по 250 -500 кубикови АТВта а това е АТВ от СОЦА високо проходими, сигулни и най важното маса от Вас ОТ СОФЕТО на копитото сте чували при пороен дъжд и вятър на спирката гадният въпрос на трабантаджия -ЗНАЕТЕ ЛИ НАЙ -НОВИЯТ ВИЦ ЗА ТРАБАНТА!? И отминава. А дали ти е известно какви поражения преви трабантчето ако решите да го ударите с вашето возило!? Подобно на него е и другата създадено от Фердинад Порше -Ситроена -ГРОЗНОТО ПАТЕ! Аз лично заменям 10 годишен ФОРД за 40 годишен трабант

Изпитателят на Трабант в Заксен ринг Цвикау при тунинговане на двутактовият стандартен двигател е поставил рекорд на писта 186 км/ч през седемдесетте. Факт!

Трабито е велика машина.

Аз го имам от далечната 1986г. и още си го карам, викам му гальовно "моята вдовичка" - никога не ми е отказвал.

Това е един от символите на социализма. Има и други де. ЗАЗ, Москвич, Жигили, Варшава, Вартбург и др. След повече от 30 години носталгията по социализма още съществува. Колко жалко.