Подписахме три меморандума с Република Северна Македония

Според българския премиер това е "пример за новия подход и реалните резултати", а добросъседството ще бъде сложено на пиедестал

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Основното несъответствие на макетата с правилата и принципите на ЕС, написани в документите, е езикът на омразата към България и всичко българско. Език в медии и на битово ниво, както е видно в техните форуми. С езика на омразата те компенсират лъжите за миналото и кражбите и присвояването на чуждо такова далеч преди да започне истинската тяхна си история - 1944 год. От когато насам са и фактите и процесите, изпълващи и определили техния идентитет. Който в момента никой не отрича. Това за малкия бизнас, това за ж.п. линията (добре, че се отказаха от въздушната линия - пълна простотия!) е добре. Нека да развиваме връзките щом има интерес и хора, които да работят. Но за да бъдат пуснати - те трябва да спрат с езика на омразата по медии и в официални изказвания, да дадат ясна оценка на този проблем. Това трябва да искаме. И да не влизаме в дебат по въпроси, които не ги поставяме и по които не спорим, но чрез които те се измъкват от дебата по същество. Идентитетот и язикот техен. това е, според мен. Нека да видим дали нашите ще имат топки да са последователни и да отстояват това, което е записано в декларацията на Народното събрание и което неотдавна бе препотвърдено с политически консенсус от всички в КСНС при президента. Въпреки страшния натиск, на който сме подложени. ( Те не са, впрочем. Нас ни притиксат, тях не...)

Омразата идва от историята. Ако учиш, че от 2 000 години живее народ, който не успява да се пребори за собствена държава, и накрая побеждавайки фашистка България, това се случва, то няма как да харесваш поробителя. Радев подмени темата и спря да говори за история, а при КСНС не се спомена историята и всички партии бяха съгласни. Подбудите на партиите са различни, едните се подмазват на американците, другите чакат някой да направи предателството, за да ги заплюят и дойдат на власт.

Народът беше приспан успешно за няколко месеца от Радев и всички партии (без руските проксита). Не са виновни продажните политици, не са виновни чуждите национални интереси в региона, виновни са си само заспалите 'българи'. Коментираме как ни чипирали, каква опасност била да си бием ваксини, как ни отнемали свободата като си слагаме маски, но истината, че българския народ не струва. Македонците присвояват славната ни история, отричаме се от хиляди българи загинали за родината. СРАМММММММММММ!!!

ще ги запомнят като продаж ни ци

Готованско чадо и лъжлив параден кон !

еми сега вдигнете и ветото

Кирее ти джендър ли си канадцки гей ли си или просто един шибан педал който ни търгува на макетата а във момента нацията се топи от ковид и финасов колапс

ЗАТОВА ЛИ ПРОТЕСТИРАХА ХОРАТА БЕ КИРЧО??? ДВА МЕСЕЦА НИ ЗАНИМАВАШ С ТИЯ НЕВМЕНЯЕМИ МАКЕДОНЦИ!!! ДРУГИ ПРОБЛЕМИ НЯМА ЛИ ?????

"Продължаваме Подмяната". За някави си стъкълца като индианци си продаваме историята. Кирето ще бъде поредният антидържавник записан с черни букви в българската история.

SirBob

Така е. Въпросът е какво правим ние и докога ще търпим тези безобразия. Петков и ПП като цяло очевидно са кукли на конци, които просто изпълняват задокеански повели.

Още не са започнали да го изпълняват , а ние подписваме нови споразумения. Кирчо се опитва да ни излъже нас,че прави нещо и да ги пусне в ЕС без да защити българската кауза.

Тия , че се окажат наследници и продължители на делата Коминтерновски : Сталин , Тито , Димитров ???? Кирчо бе чети , Кирчо пак не ще ! Кирчо бе майка ти е библиотекар толко ли не ти е давала да четеш ? Кирчо бе чети и не загърбвай кръвта и костите не стотиците хиляди прокудени и избити ! Да знаеш до тука си ако продължаваш ухилен да загърбваш историята ни !

Няма да сбъркаш Всички са путки

Кой не ви е фанал - той не ви е ебал Гърци турци руснаци комунисти либерасти Даже и не коментирате поредното предателство Пък за протест да не говорим Особено ако е без пари

Няма глупаци като вас българите и на Македония подписахте без те да променят нищо, много сте зле с Мунчо и Хардварда сте пълна скръб ама вие си ги избрахте. Територия без закони и правителство.

Кирето пак менти яко :)

Само внимавайте да не излезе, че има македонско малцинство у нас, че пламнахме! Освен македонци в рсм половината са шиптъри, които от време оно играят заедно с турция. Една грешна стъпка и сме сготвени :)

Да си ловят влака за Скопие и Кирето и Кокорчо и Радка...

Много меморандоми се подписаха но нито един не се изпълни. Очаквам сега големи успехи докато пуснем Макенония в ЕС и после рязко стоп и зоден ход от тях.Правиха го и с предишния договор.Нямам им вяра.Те са Сръбски Троянски кон

Шиптърско-турско-американски троянски кон са :)

А македонец в космоса, кога???

Мъж или жена? Джендер от правителство?

Че те отдавна си летят.

Подписват се огромен брой споразумения, меморандуми, пожелателни документи в сфери без значение, размяна на делегации, комисии,безкрайни разговори , прегръдки, потупвания и ръкостискания! Когато вече народът е достатъчно ошашавен и всичко му е писнало - хоп , макетата ще са в ЕС!

Очаквам министерски гангбанг за затопляне на отношенията. Някой ще трябва да се прежали. Защото Херо нареди.

Такъв червей като киро простото сме нямали за премиер.

Амеба!

".... ние с Димитър..." за по-кратко Митко :)

Не Ви ли омръзна.Той е само един изпълнител.Мозъка на приобщаване на Македония към България и ЕС е друг.Ще кажете да,да знаем коя е ,Херо Мустафа.Но пак грешите.Кирето изпълнява всичко което му нареди Лена Бориславова.А тя е в топ 30 за 2018 г. на списание Форбс.Така,че следващия Министър председател която ще обедини България и Македония се казва Лена Бориславова,за която Ванга предсказва,че когато дойде на власт ,тогава България ще се оправи.Имайте малко търпение,хубавите неща не стават изведнъж.

Лена Бориславова не е само умна, тя е прекалено умна.

Не съвсем. Като видях как рецитира назубреното в "Панорама".

30човека се повтарят нон стоп…евала… А сега си спомнете за Борисов и неговите договори с макетата

Откъде 30. Плащам на 5.

Колко стотици милиони ще ни струват инфантилните глупотевини на Харвардския лъжец, избран от селския идиот да ни ръководи?

„Република България вече 15 години е член на Европейския съюз и има голям опит, от който ние можем да заимстваме.“ Защо не си пречупи езика и да каже напр. „..., от който ние можем да се учим“? Трудно му е на макето. Ще въртят, ще сучат, мачка не пада по гръб. Иначе за снимките перфектно са се изтупали всички, а и Кирчо си е закопчал копчето.

Македонския премиер е по умен и по хитър от Киро лъжецо, който разиграва един театър на глупостта, от който печелят сърбоманците. Киро не е завършил Харвард, няма пипе за това, карал е след дипломен курс, докато македонеца е учил и е завършил Харвардския университет. Киро е амбициозен кариерист- ментарджия, който имитира някаква потентност, но тя е бесполезна, даже вредна. Какво друго може да се очаква от избраника на един глупак?

Не одобрявам политиката на Петков спрямо РСМ и смятам, че той ще ни доведе до нова национална катастрофа. Но чета коментарите и не приемам обидните квалификации. Това не допринася до промяна на мнението, а само, че го амбицират още повече да държи на ината и на неосведомеността си.

Той прави каквото трябва да бъде направено. ;)

Имам чувството, че сърбоманияцитен са хитри и си играят както си искат с глупака - шут, Киро лъжеца, правят се на улави, подписват глупотевините му, само и само да се докопат до ЕС, а омразата към нас, кражбата на историята ни, геноцида над българите, рушенето на паметниците ни и техния цинизъм и двуличие си остават. Киро, разкарай се от нашата държава, не ставаш!

Роди се нов парадоксален израз: "Харвардски тъпир".

Киро-Тъпиро. Киро-Тапиро. И двете му прилягат на идиота нахилен.

Киро си е само моя любов. Разкарай се.

Браво! Радостна новина Това е пътя Добросъвестно! Браво млади хора Вън мутрите от политиката Никога милиционери е правителството на която и да е държава. Никога милиционери в прокуратурата и съдебната система.

Гърция създаде държавата Северна Македония, а Пиринска Македония също е Северна Македония. Така вашите държавници Бойко и Калинка Захариева подписаха Договор за добросъседство с Пиринска Македония. Харвардският византиец Кирил Петков отиде в РСМ и подписа с Ковачевски, че нямат претенции към Пиринска Македония срещу краткото Северна Македония, което да замества Република Северна Македония и така донякъде оправи провала с договора. След това Петков създаде междуправителствени комисии, но без основната по проблемите: историческата. Типично с харвардско-византийски подход, първо атакува крайните цели, за да разчисти терена към основната цел – историческата, която да се атакува в последствие. Кажете хвала на вашия харвардски византиец !

Териториалните претенции бяха отказани преди много години, сега само ги повториха! Това не е успех, показва само некадърност! Четете!

Това е условие от ЕС, ако искаш да започнеш преговори!

Те ни плюят и мразят, ние си мислим, че дъжд вали и им се подлагаме като селски курви… Абе Киро, глупак ли си или играеш по чужда свирка, защо правиш това театро, защо трошиш държавни средства за една умрела кауза? Когато някой те мрази, мрази го и ти, не му се подлагай. Никой не уважава слабите и лигльовците, уважават силните и можещите!

Желев започна тази безумица.. като се замисли човек Боко почти беше свалил гащите само и сам за да остане на власт и да краде...А сега тоя "младеж бледен" с "американска усмивка" ще опере пешкира. Колко ли са му платили?

Напредъкът е по-скоро бърз, отколкото огромен. Освен "игра с топката" и то на едно място, другото е въздухоместене. Всичко ще лъсне в "историческата комисия" - как византийците ще станат скопиеубийци не става ясно? Гърците ще сменят ли учебниците, че явно само са мислили, че граничат и воюват с България, а то било РСМ, които после станали Ремсисти и борили фашизъм, а после от там и РСМ (дислекция и разбъркали буквите).

Тоз дебил не осъзнава ли, че само пуска кьорфишеци и имитира дейност. А мисирките клявкат във възторг. Баси!

Земеделие, пътища, железница, самолети, комисий, иновации, експертизи, размяна, ….дрън дрън ярина капата му шарена. Най важните неща: омразата, кражбата на иисторията и националните ни герой, геноцида над българите, вандализирането на паметниците и нашите светини, горенето на българските знамена, обучаването на децата в омраза към татарите….са заметени под килимите на резиденцията.

https://conservative.bg/samo-zashtoto-biaha-bulgari-bnt/ Вижте сваления от програмата на БНТ филм. В услуга на Макетата.

Министър-председателят на РСМ отговаря уклончиво на въпроса дали българите ще бъдат включени в Конституцията им. Това минавало през конституционни промени, АКО ТОВА ВЪОБЩЕ СЕ СЛУЧИ! Питам ,какво правихте два дни в България? Да ни се подигравате директно в очите? Господин Петков, / засега запазвам учтивата форма/, по-звучен ШАМАР ДОСЕГА НЕ СТЕ ПОЛУЧАВАЛИ! Дано Ви отрезви малко, в което дълбоко се съмнявам! Г-н Петков, БЪЛГАРИЯ Е НАД ВСИЧКО, ДОРИ НАД ХАРВАРД!!!!

"пример за новия подход и реалните резултати" "Новия подход" на Кирчо! Да се правиш на луд и да решаваш "проблеми", които ги няма, а належащите проблеми да ги игнорираш, понеже не можеш да ги решиш от некадърност! След това да се изтупаш пред пресата и да се правиш на много велик! Това е "новия подход" на Кирчо!

Еййй.. оправи ви това момче за нула време… някой отпред, някой отзад, някои и по няколко пъти… остава да му плащате цял живот за оправянето де…

гледаме театър на абсурда, в който актьорите се лъжат един друг и лъжат публиката? Сърбоманияците няма да престанат да ни мразят, така както ние няма да престанем да слугуваме на русия, която ни раздели с тях и ги насъска да ни мразят.

Ще е добре да договорят 3 март да е общ празник.

Българската страна се ангажира да споделя своя опит по отношение на прилагането на Инструмента на ЕС за предприсъединителна помощ.

За кого говориш, като казваш "завършилите Харвард"??? Нещо бъркаш, драги смешнико, наш Кирчо е завършил висше образование като е сменил два различни Канадски университети с две различни специалности (явно, търсил е себе си). После е изкарал един кратък курс в Харвард, но не за образование, а за квалификация. И стига вече с тази мантра Харвард. Знаеш ли колко наши мамини дечица с парите на татенцата си започваха Харвард, но или ги отсвирваха за несправяне, или някак си драпаха докрай с нисък бал и мижав успех в някакви безидейни специалности. Ти гледай клоунските му изяви с маса грешки в изказ, поведение, политически изцепки и нелепи изявления на доста ниско ниво английски език...

с масур да ги целуваш!

Киро-дебило с всичките му “работни групи“, нови министерства и десетките зам. министри, техни съветници и тем подобни “експерти“ така ще “запуши всички течове“ и ще “изкорени корупцията“, че ум ще ни зайде! Ще се опомним, чак когато ни фалира държавата. Ма Кире тогава ще раздава Холивудски усмивки от Канада.

До тук опит за добър ПР, но реално нищо! Като няма хляб - дай зрелища :)

Задачата на "контролното" бе защитата на Българите от дискриминация, защитата на Българската територия, история, език и култура! Но Кирчо реши своеволно да реши съвсем друга задача, която изобщо не бе поставяна: пътища, влакове и авиолинии! СЛАБ 2!