На Бъдни вечер група мъже пребиха семейство в Свиленград

Сбъркали дома - търсили охранител на дискотека, с когото се сдърпали по-рано

Обратно в новината

Коментари - На Бъдни вечер група мъже пребиха семейство в Свиленград | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Крайно време е на хората да бъде разрешено да притежават лично оръжие да могат да се защитават.

мъртви сме. край.

текст: Евтим Евтимов музика: Тончо Русев изпълнява: Веселин Маринов - потния Ако някой някъде предава своето отечество и слава,(x2): ако клетвата за дълг прегази - моята полиция ни пази. Ако някое продажно братство граби от народното богатство,(x2): истината днес е само тази - родната полиция ни пази. Припев: (x2) Хора, подарете цвете,хора, запомнете ни добре!(x2): Гордост е да служиш в редовете на България и МВР. Ако някой вярата убива и престъпниците сам прикрива,(x2): ако някой пред лъжата лази - нашата полиция ни пази. Припев: (x2) Хора, подарете цвете, хора, запомнете ни добре!(x2): Гордост е да служиш в редовете на България и МВР.

ей ги сетили се след два дена.

Още ли вярвате на Гробарското правосъдие??

Ех Америка, Америка...искаме те

Няма ли мъже в тая държава, няма ли полиция, да свие перките на тия самозабравили се таласъми! Стягайте се, българи, стига сте хленчили!!

Искате, ама азиатци не пускат.

Искахте демокрация, ето ви демокрация.

така ще е докато властта и журналята у нас се лигавят с циганите... То не бе ромалеене, не бе ромски програми и всякакви подобни простотии. И все питам, но отговор няма: кой и по какви причини преименува циганите на роми? Такова име на теди номади няма никъде по света. Има цигани, циганьи, сиган, цигойнер, джипси - къде нашата тъпа журналя намери роми, че ни ги натрапва нагло и безпардонно???

При демокрациите опасните и агресивните елементи ги копат, а не ги регистрират в полиция.

Капитан Америка ли искаш да те набримчи? Ремзито, не го ли сакаш вече?

странно! едни ромскицигани набили други циганскироми, и заради това българските националисти изпадате в истерия! ненада так, ребята!

не са виновни ромите, а властта, която трябва да ги санкционира, вместо да ги толерира. Преди 10- ти защо нямаше подобни случаи?

Алоооо... "група мъже" и "група цигани (мангали)" нямат нищо общо.

е па ти нали уж си мъж бре?! оти хленчиш??

Ако, тези "лилавите" влязът в моят дом, бренекето е заредено за прасета , ще ги Oтстрелям, като диви свине ,"на ГЮМЕ" а след това ще "наема" адв. Марковски, да обяснява, че съм получил "душевно разстройство" и затова,.... съм ги изтрепал като хлебарки!!!!;))

Въжето на врата и да висят на мегдана. Съдът е за хора, зверовете се убиват. Защо са пуснати? Не могат да влияят на свидетели? Иванчева е злата ламя Спаска, а тея мангали светци? Море ще търсите комунизма и хора като Чочоолу, ама няма... И кьорав танк няма вече, с който да минеш през махалата...

Защото всички мангали помнеха Чочоолу.

"Те се държали агресивно и към униформените, но не са удряли никого от тях." Явно са били т.нар. добри роми, каквото и да значи това. И само трима арестувани... Много меко се пипа, много. Навремето милиционерите щяха да ги размажат и "ромите" никога повече нямаше да си помислят да нахълтват на тумби по чужди домове и да нападат без причина. Всичко обаче е под контрол. Оставаме си държава за пример и остров на стабилността! ЕвропреЦедателството мина добре и донесе много позитиви на България...

мда

Мъже?!!!... Откога наричаме убитаците мъже?...

Къде го този съд? Напротив, всеки трябва да има оръжие. Сега имат само престъпниците. В началото ще има Див Запад 21и век, дето и сега върви, но като се научат престъпниците, че вече не само те са въоръжени, ще се променят доста неща.

С двуцевката ще удариш двама, останалите ще те смелят. Вземи макаров или може малокалибрен, по -хладнокръвно и по един калай на крадец. Тръшнеш ли двама трима, останалите ще се разбягат като пилци. По -добре сс куршум в корема, че хем е по -лесно, хем боли. А ... и резервен пълнител! Ако е законно най -много да ти дадат условна.

Съдебната практика доста се промени в последните години и самозащитата с огнестрелно оръжие в собствения дом вече е широко приемана. Само един "балистичен" съвет - бренекето е най-несполучливият боеприпас за дома и града. Сачмите са много по-добри, защото бързо губят енергия и нямат голяма далекобойност и пробивна сила, т.е. отдават цялата нерегия в целта, тъй като остават в нея. От близко растояние и със шок, сачмите за яребици и падпъдъци са по-страшни от 13/0, защото влизат като плътен сноп, а вътре се разпръскват както искат. Сменяй патроните и си ти. Другият съвет е да лепнеш на приклада и едни тапи, които да можеш бързо да си сложиш в ушите, че иначе увреждането на слуха ти е гаратирано, думнеш ли в коридора.

Пример за антибългарска публикация: Когато някой ц-анин извърши жестоко престъпление да речем в Германия ДИР пише :"Задържаха българин за убийство в Германия". Когато тълпа ци-ни пребие семейство българи като в случая ДИР пишат " Група мъже". Защо ги криете изменници такива???

Така е. Много ми е зле на мен - от 9х19

От 9х19, през 5,56, 7,62х39, та до 300WM. Съдът е за след това.

Ще търсите ДС и милицията на бай Тодор100 г. Вмирисаната демокрация ви защитава и родната полицияна Цвъки ви охранява

Ха, ха, 12 калибър от упор знаеш ли какво прави с човек? Първо, в затворено помещение трещи като шокова граната и второ - вкарва поне 2000 J енергия. Още като думнеш някого с първата цев, на останалите ще им поникнат крила и ще избягат през прозорци, тераси и стълбища. Този 9х18, да който говориш е армейски калибър и куршумите са с висока пробивност и склонност към рикушети. Гладкоцевната пушка е несравнимо по-добър вариант, независимо дали с фиксирани цеви или помпа.

Настана времето!!! Колко още трябва?!

Е, как пък ще да не е разрешено?! Вадиш разрешително и си готов - пистолети, пушки, карабини, квото искаш...

българинът използувал оръжието щеше веднага да е арестуван и съден за убийство

през 70-години ако си бил на възраст да биеш някого, си бил на ...20, да речем. от тогава са минали 45 , примерно значи днес си на 65. рано е за деменция! и тогава не си, а и днес не смееш да влезеш в циганската махала, даже по отсрещният тротоар не смееш да минеш!! и през живота си на циганин шамар не си удрял със сигурност!!

Абе Миче, защо не пишеш ЦИГАНИН? От какво те е страх?

не си расист, глупак си!

Абе ако е законно и е в дома може и да не е баш такъв резултатът. Има промяна в тенденцията за защита на дома. По-добре един да те съди отколкото четирима да те носят така или иначе...

Ако им каже Ердоган ще ви отрежат главата на момента и то перфектно

От народа и държавата си зависи. Ето в Египет след атентата вчера, 40 убити екстремисти днес, а нас ни бият и убиват, а ние си мълчим . Ами остави другото, но се хвалят в пресата, че нямало бити полицаи, само се държали агресивно. :((

Интересна съдебна система имаме - 10 циганина, биячи с тояги и хладни оръжия не са организирана престъпна група, за разлика от финансов измамник, жена му и майка му (Баневи). Биячите съответно са пуснати веднага - щото не са опасни, за разлика от кметицата на Младост дето беше окована като Ханибал и я държаха 7 месеца .... Демек - за тези дето пречат на мафията закона може да е доста строг - а за тези дето тормозят народа седят на свобода !

Мръсни путинисти! Да си заминават за Евразия!

Колко ти плаща Путин, а? Аре бегай си в Масква, да видим как ще те цъфнат манафите там!

Няма такава... клоака!

Искам да разбере каква е позицията на БХК по случая???

Мръсен трол, Иванчева и абсолютна престъпничка и отново ще се върне в оковите, каквито и опорни точки да са ви пуснали, корумпираните кметове само едно ги чака - затвор и разстрел!

Да ги дебне един по един с босилека ,явно фирмата която го е назначила е не става за нищо.Защо охранителите не са превзели мангалите все още ще чакат на полицията ?

Защо ни е такъв Премиер ? Премиер Който не може да защити Българите от върлуващи Цигани ! Оставка на Борисов и нови Избори !

Аушвиц Биркенау

"Бяха десетина човека, може би и повече..." "... трима от нападателите са арестувани за 24 часа..." "Задържаните вече са освободени..."

Lk

+ 10000

Крайно време е държавата, която съществува заради нас, българите, и се нарича България, да унищожи циганската сган. И не ми възразявяйте с никакви евроценности, става въпрос на живот и смърт. Или ние или те.