Верижна катастрофа затапи ”Ботевградско шосе”

Катастрофа между два леки автомобила и ТИР е станала на бул. "Ботевградско шосе" в София. Пострадала е 28-годишна жена.

Обратно в новината

Коментари - Верижна катастрофа затапи ”Ботевградско шосе” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За булгаристанците - само тесни еднолентови платна -еднопосочно!!!? Който бърза и иска да изпреварва - отстрани -в нивата ,НО... и това не е разковничето!?

Ех тая дистанция......Крайно време е джигитите да се научат, че никой не ти я дава. Ама е голяма гъзария да подкараме стария таралясник, да се престроим най-вляво и да светкаме с фарове, че малоумника отпред карал бавно.....

Каквато е културата на движение по пътищата, такъв и народа,прост,некадърен ,нахален и непрекъснато в празната кратуна му е "чакай малко",но живота не търпи смотаняци и ги изхвърля,удрят се челно,обръщат се ,хлъзгат се , псуват се ,какво ли не си прилагат по пътищата. Няма мисъл, няма култура, няма добронамереност, няма толерантност.Диви и безумни."Матриял" ,естествено роден,свободен и най мразещ да мисли и да не се съобразява с другите.

Защо им е на шопалята дъжд, тя дървената тиква не усеща нищо!? Иначе щеше да разбере, че това място е център на злината в България!

Не са ли прекалено много тежките инциденти по пътищата ни? Така още по-бързо изчезваме като нация. Не е ли справедливо на тези, които карат с ОГРОМНО превишение на скоростта/над 50 км./ч. от максимално разрешената/ и с над 2 промила алкохол в кръвта, не само да им се отнемат книжките и да полежават на топло, ами да се конфискува и превозното средство? Може и да не е тяхна собственост, но така повече хорица биха се замислили /включително и собствениците, които предоставят МПС-тата си на други/, преди да се превърнат в потенциални убийци.

Бе КАТ да не са ги разпуснали ?

Джигитите не спират да карата като на състезание, а държавата, разбира се прави на сляпа и така ги поощтрява!

Някой да обясни на софиянки, че каране на фарове означава каране на къси светлини не на дълги.

като ги срешнеш пръво мини да им обясниш откаде се пускат и как се превключват...

То като караш на къси, та гумите ти се пързалят по-малко!

Да те фуражките се крият като мишоци завали ли дъжд не ги търси. А на Възкресение и Житница не бачкаше и светофара и се минаваше на магия, и познайте какво нямаше регулировчик. :)

така е напулни се с миекащи комплексари,затова е така.

Трябва винаги да се внимава на пътя. А информацията първо се подхвърля, после се редактира/15-тина пъти/ и към полунощ се приближава към действителната. Харесвам демокрацията, ама тези медии и словоблудството им често ми идват в повечко... Затова гледам да не съм чак толкова "информиран". Иначе времето в центъра на София/до НДК/ сега е перфектно- вече не вали, духа и трещи, прохладно е, точно като за деня "на майстора"! И умната!

кат караме на фарове и си абим акумулаторите, но по-важното е да не си абим акъла, че се не зарежда отникъде. Очистихме Европата от трошляците им и сеа въртим чекръка като изоглавени да докажем нещо някому - но какво и кому, се не знае знае ли се. И с тиа трити гуми не моем да спрем кат ората и затва е сичкото . Води се тиха война и падат годишно по около 400 жертви. Но пък тарикатите от "застрахователните" компании не плащат нищо и се измъкват, ако стане нещо, да не гоорим, че не стимулират поне с няколко лева всеки, който не е правил нарушения поне 10 г., а има мноо такиви, брато. Сеа разбрааме ли се или кво? И накрая, нарочно пиша така, за да е по-разбираемо за младата и "грамотна" аудитория, която е във ваканция и скучае.

'ма те и т'ва ни моат прочете и ни моат разбра, щот никъде ни си писал "фак"...!!! :::))) Ха със здраве...!!! :::)))

Хабиш си акумулатора? Земи си оправи алтернатора, че ще останеш някъде на пътя...... И като ти чета коментара, точно заради такива "гении" като тебе са задължителните фарове. Иначе ще карате и без прозорци и без врати, да не ви се потят мишниците и джапанките......

" Максималните дневни температури вече ще са по-ниски между 31 и 36 градуса." Не бих ги нарекал по ниски!

Откакто караме на фарове целогодишно катастрофите намаляват ли намаляват.

Абе метеоролозите що не си заврете дипломите в ..........,леки превалявания щяло да има.ТО НИ ОТНЕСЕ вашата............................................

Сега минах, само ламарини, Слава на Бога! .....според мен ТИР-а се е направил на по-голям!!!

Хахаха, що да се прави, той си е по-голям...

Като завали - дъжд/сняг, започват катастрофите в София. Това много добре показва нивото на подготовка, и отговорността на шофьорите.

Купувам си аз нови гуми за 18 годишната кола и един познат ми вика - "ти луд ли си да даваш 400 лева - аз взех едни втора ръка, колкото да върви...." Опитах се да му обясня, че предпочитам да мога да спирам като вали, той си знае неговото..... Вярно, че бараката е на 18 години, но спирачките, гумите, двигателят и фаровете са наред, а не като на половината таралясници дето я излезе от гаража, я не.....

Когато контрола стане истински на прегледи и по пътища, и важи за всички, тогава ще видиш как другите и те ще си взимат нови гуми за 400 лв.

Защо така бе хорааа? Защо ми разваляте празника/днес ставам на 62/? Дано поне да си остане само със смачкана ламарина! :-(

ЧРД! Жив и здрав! Иииии наздравье - от сага та чак до довечерка! ;) Избеснехме у софето, бате! Мноооого лошо караме, не се зачитаме, пречиме си, натискаме се, пцуваме се. Ставаш сутрин, наспал си се, свежо.... до тук добре. И после като се метнеш с копторо през софето - и си скинеш нервите. Стигаш у бачканьето нервен, одзверен, озабен... гадна работа. Но! Днеска ти е празник! Тури си ги тея ежедневни простотии на .... и весело и усмихнато, отваряш си кафе след кафе и празнуваш! ;)

" За момента няма информация за пострадали. " Няколко реда по-надолу : " ...... няма пострадали "

Те и драскачите ни дебили.....