Откриха тялото на пометена от водната стихия преди 8 месеца

8 месеца след бедствието в Смолянско, днес около обяд във водите на язовир „Цанков камък“ бе открито тялото на 49-годишната Маргарита Вълкова.

Обратно в новината

Коментари - Откриха тялото на пометена от водната стихия преди 8 месеца | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Втори оглед е направен на лобното място на Момчил Семерджиев, чийто труп бе открит в подножието на Младежкия хълм. Криминалистите са установили точно къде се е намирало момчето, преди да полети надолу, съобщава link. Аутопсията не е открила следи от насилие по тялото, а счупванията на крайниците потвърждават първоначалната версия, че младежът е паднал от скалите. Има и травми на шийните прешлени. Нещастен случай или фатално решение? Отговорът на този въпрос едва ли ще бъде установен със сигурност. Състоянието на тялото на Момчил е било много лошо, тъй като в продължение на 10 дни трупът е бил изложен на атмосферните влияния, а също така е бил ръфан и от животни. По тези причини трудно ще се установи дали в кръвта на момчето е имало някакви упойващи или други вещества.

Каква е приликата между журналист и лешояд: и двата се хранят с мърша. Хайде кажете ми, на кой помага тази новина та да я наблъскате на първа страница. Малко ви бият, ей...