Убиха бизнесдама от Разград и запалиха тялото й

Частично обгорен труп на жена е открит на около 200 метра преди жп прелеза за село Дянково, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Разград. По-късно стана ясно, че тялото е на 47-годишна бизнесдама от Разград.

Обратно в новината

Коментари - Убиха бизнесдама от Разград и запалиха тялото й | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Или е самоубийство от традиционните за МВР, или ще е убийство от ревност. Някой не е искал да изпусне такава сладка кака, дето изглежда на 30, ама е отракана на 47. Това само в случай, че наистина фирмата се е занимавала с посочената дейност де...

Зарад биснеса ще да е... Ама всеки си знае и си поема риска.

ало Teds, този Форум е за всички, както от мноГо гамотни - като теб, по-малко или средно грамотни и всички останали, които искат да вземат отношение към това жестоко убийство. Карай по-кротко, не само такива граМотни като теб, но и другите имат място под слънцето.

зловещо престъпление,което не може да няма предистория на връзката жертва/убиец.

Бог да прости жертвата и да отмъсти на убиеца!

Жената имала фирма за почистване на офиси и домове.Колко от вас са ползвали услугите на такава фирма.Ами ако момичетата изпратени да почистват извършват и друга услуга?...................

Психолозите май ще излязат прави когато предупредиха, че агресията ескалира и от самоубийства ще премине към убийства. Боже опази!

Жалко за жената! Не може да сме аругантни и да говориме само щуротии, омръзна ни да слушаме кой кого подслушва!Не трябва да има престъпления , а в страната ни се шири хаос и безнаказаност!Каквото и да е не трябва да се отнема човешки живот!!!ВИСШЕСТОЯЩИТЕ ГОСПОДА ЩЕ СЕ ИЗЯДАТ ЗА КОЙ ДА ЗАХАПЕ КОКАЛА , А НАРОДА СТРАДА!!!!СПРЕТЕ ДА НИ ЗАНИМАВАТЕ С ПОДСЛУШВАНИЦИ, А ГЛЕДАЙТЕ ЗАДЪЛЖЕНИЯТА СИ ГОСПОДА МИНИСТРИ И ИЗБРАННИЦИ ОТ НАС!!!!СТИГА СЕ ЯЖТЕ!!!!! МИР НА ПРАХА НА ПОЧИНАЛАТА!!!!

ТОВА Е ГЕРБЕРСКОТО М В Р , ПАЗЯТ САМО СОБСТВЕНИТЕ СИ ЗАДНИЦИ!

Щом е бизнес-дама, значи щеше да да гласува против БСП! Не мога да обвиня никого, но всеки сам може да си направи извода, коя партия е свързана с масовите убийства!

d4

К,во става, бе??? застрелян дърводелец,удушена и запалена жена, обгорял с прободни рани край Перник... сигурно до утре ще има още... Баси и държавата, баси и МВР-то. Само то в бяло, всичко останало в л...а!

Няма баси! Питай Станишев защо блокира дейността на МВР! Това е само началото! До изборите има още доста време, а след изборите, ако Хамстера, заедно с Ахмед Великолепни хванат властта, кво мислиш ще става?

Тоя случай с мъжа от Перник е от 2012-та година!

Долу , в дерето, чака меверето, надува балони и дупчи талони.

Възможно е, имам много познати, които изглеждат сестри на дъщерите си. Една от тях не са искали да я приемат в Пирогов, защото уж не била нейна личната карта!

А тука модератори има ли? Убили са човек, а вие коментирате лната дето се мислят за политици! Срам нямате ли? Нека почива в мир.

имат - те са за да пазят статуквото на лайната, за които говориш.

това е едно много загадъчно самоубийство, но гениалния физкултурник цвъцко ще разплете случая

Гениялния физкултурник вече не работи! случая ще се разследва от шивача на съветски униформи!

жалко за жената, ама така да те убият без нищо, струва ми се несериозно. Явно крушка си има опашка. Не се пише с какъв бизнес се е занимала дамата.В България много лесно се преуспява с далавери и кражби.

Аман от прословутата българска завист. Да видим ако те нападнат цигани, за да те оберат, как ще обясняваш, че всяка крушка си има опашка. Дебили.

И да отидеш на доктор ...

Съдейки по коментарите,наистина в този град са останали само ДПСари и комунисти,пожелавам ви пак да ви управляват тройната коалиция и да тънете в мизерия,жалко за жената,самоубийство друг път!!!!!!

Уважаеми авганистанецо личното ми становище по темата не е обвързано с кримиконтингета по тези геогравски ширини . Просто интерпретирам художествената деиствителност в нашето ежедневие Ако вие уважаеми непознат индивиде не успявате да откриете тегобите и страданието на лирическият гирой значи просто още на сте готов за изява в подобни форуми . За това един съвет : Ако нямаш какво да кажеш по темата просто си траи и не ставаи за посмешище за околните .

Дано никога не осъзнаеш, колко неграмотно пишеш! Че ще се гръмнеш, като разбереш колко си тъп.

Начина на изказване, било то писмено или говоримо, показва начина на мислене.

Дянково ли? Дянков е виновен!!!

не бе! нали стадиона на лудите се казва "дянко стефанов арена". сигурно е някакъв идол за делиормана

Към коментара на 77 : наистина трябва да мислим преди да сложим бюлетината. Само искам да попитам към коя категария "материал" принадлежите.

А дали и за това, което се случва, "другарят" Станишев няма да обвини ГЕРБ, и по - точно Цветанов и Бирисов?Те май са виновни и за "въртенето" на Земята? Жалко, че нищо хубаво не се случва! Мисли народе!! Гласувай с разум и съвест!! Не забравяй "османсокот присъствие" и "Великия" 9-ти Септември!

Аз 4 години слушам от др.Борисов как Станишев е виновен за всичко, вкл.и световната криза..............

Предлагам, след като си такъв спец, да станеш един милиционер и да си разследваш качествено и на воля.

Сега, ако кажат, че се е самоубила, след което се е увила в найлонов чувал и се е скрила до прелеза...

Новините днес : Дърводелеца на спортното училище застрелян в двора на училището . Труп на обгоряла тридесет годишна жена намерила полицията . Монополите победиха законите в Р.Б. Хора ако още можете да ходите напуснете веднага тази територия това тук и в Авганистан го няма

Какво общо има между монополистите и убитите? Нещо логиката ти съвсем липсва, да не говорим за правописа.

да е самоубийство - нашите полицаи и с по-опитни самоубийци са имали работа - 5 куршума в главата, 90 прободни рани...

Не искам да накърнявам паметта на жената, Бог да я прости, но НЕ Е ЛИ САМОЗАПАЛВАНЕ?

Никнейма ти определено от тук нататък е IQ 0,146 след този коментар.

Не искам да накърнявам достойнството ти а ти нямаш такова де но ще ти кажa че освен че си луд си и олигофрен без капка мозък!

Абе не вярвам да се е запалила и по-късно да е скочила в чувала. Направо да си разследват убийство.