Лична трагедия и две присъди довели до двойното самоубийство в Смолян

33-годишната Гюлшен Сали и 34-годишният Младен Златков са мъжът и жената, които снощи се самоубиха, скачайки от последния етаж на хотел "Соколица" в Смолян. Двамата са живели на семейни начала, а в една от хотелските стаи е открита 10-месечната им дъщеря Мадлен.

Обратно в новината

Коментари - Лична трагедия и две присъди довели до двойното самоубийство в Смолян | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз съм на 22. Преди няколко месеца имах весела случка - запознах се с мома (приятелка била на по-малката ми сестра) и след малко приказки стана ясно, че ми била много навита и иска да отидем у тях, за да се изчукаме. Нямало никого. По пътя стана ясно и друго. Малко я било страх защото и било за 1-ви път. До тук добре. Прилича малко на начало на порно разказче. Чак у тях разбрах, че тя щяла да навърши 14 след 2 месеца. По никакъв начин не можеш да разбереш, че е на 13. Циците и са по 2 кила всяка. Грим, приказки поведение - прилича по-скоро на мой връстник. Ако ми беше малко по-слаб ангела или бях малко по-тъп и бях решил да остана вместо да се извиня и да се омета, кой щеше да е виновен за ситуацията? С к'во се различава слчката от тази на раждащите малолетни циганки не ми е ясно. Знам обаче едно - ако аз реша да се самоубивам заради несправедлива присъда с мен ще си тръгне не майката на детето ми ами съдията, следователя, прокурора, вещите лица, съдебните заседатели и адвоката ми. В един пълнител има към 9 патрона. Един за мен и 8 за системата. Съдебната система няма сама да се промени.

Ако реда на скачане беше обратен бих се сьгласил че жената се е самоубила в този вариянт не ...жалко

А като хвана някоя 15 годишна надрусана в некоя дискотека ще ме съдят за изнасилване ли? Аз да не им искам личната карта. Като се прави на отворена и вирва краката ще яде дръжката.

Не вярвам майката сама да е скочила, когато зад себе си оставя две деца, едното в стаята-бебе! Та тя милата няма присъди и не е направила нищо та да стигне до този край. Много жалко за бебето, но дано да попадне на свестни осиновители.

Досега не съм чула престъпник да се самоубие.

Обикновено в такива случаи жертвите се изкарват големи престъпници, за да не обвиняваме държавата, че ни е докарала до този хал. Много удобно. Само, че ако забелязвате, май няма и държава. Управниците ни мислят само за собствени облаги. Незнам, но може би и по време на войната не е имало такъв мор по хората както сега.

сигурен бях че ще ги изкарат преступници, веднага се обурна мнението. сутринта беше: правителството и лошата икономика са виновни. сега е: заслужил си го е, дано се е мучил и тн. някои коментар? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ето ти коментар - за мен човек с две присъди е престъпник. Не ми е нужно някой да го изкарва такъв. Аз го изкарвам. За теб ако не е значи не си добре с главата

Какво ли им е било на тези двама млади хора, за да посегнат на живота си по този начин и да оставят 10-месечното си бебенце, ужас...

Какво ли му е било на 16 годишното момиче, когато тоя изрод го е изнасилвал? А?

Нищо му няма на този. Получил си е заслуженото. Жалко че го е направил сам а не го е светнал някой друг. Така е по лесно.

Абе ако беше самоубийство и двамата щяха да скочат едновременно, а не мъжът 1 час по-късно, когато е дошла полицията. Елементарно е - изхвърлил я е, трите му мозъчни клетки са сработили за 1 час и е осъзнал, че ще лежи доживот за това убийство и с тези предишни присъди и затова е скочил и той. Жалко за детенцето !

напротив детето е с късмет всъщност. Сега поне има шанс, докато с родители като описаните в статията е нямало никакъв.

Още в 5-ти клас ученичките се държат като разгонени кучки и спят с всеки срещнат. А в 8-клас вече са неудържими. Ще те гонят денем и нощем докато преспят с теб. Питайте в болниците по колко аборта правят на седмицата. Така че в затвора може да бъде вкаран всеки ученик, камо ли всеки мъж. Стига само някоя ученичка или майка й да се нуждаят от пари. Могат да те обвинат за изнасилване дори и да не са те виждали никога.

Не е точно така. Аз съм на 34. Не може никой да ме обвини за подобно нещо и знаеш ли защо-защото не мисля, че имам работа при 14 годишни. Нямам къде да се срещна с тях. А човек на години който има контакти с малолетни по барове и дискотеки си е виновен сам.

Както и да се държи едно ДЕТЕ, защото те са ДЕЦА, ако ти правиш секс, пардон, ако го изнасилиш - защото всеки сексуален контакт с малолетен, който е неспособен да даде съгласие за секс, защото е малолетен - то си си изнасилвач и педофил и трябва да отидеш в затвора за дълго, дълго време. Точка. Други варианти няма.

трети опит (абе това да не е KGB?) шафрантиите, драга ми ученичке (не си майка), са около 1/2 от всички 'момиченца' на възраст 15+ години. около 100% от 'вървежните' са такива. и не можеш да ги познаеш на улицата. Знаеш ли, кой е най-исканият подарък по случай завършване? Силиконови импланти на гърдите (силиконови цици). Найс, а?

Глупости....Ти маи не различаваш доброволия секс от изнасилването. И какво ще кажеш за тези "български гражданки" дето на по 14 вече имат по две деца

между другото, обясни го това за 14 годишните и децата на някой холандец. или на някоя кифла в дискотеката.

Че то не е подсъдно да правиш доброволен секс с лице над 14 години. При изнасилването има принуда. Така че случаят явно е различен ;)

1chovek

като обясняваш какво е подсъдно и какво не, поне си направи справка със закона. Под 16 е подсъдно, без значение доброволно или не.

"МТ" е прав/а, независимо колко гадно звучи е 100% истина. е, не всички момиченца са такива, но 99% от 'вървелките' по училищата са както ги е описал.

Luna0102

Бате и ти ли си от гладните? Какво чакаш тогава?

Бих се учудил , ако не се представят нещата по тоя начин ! Няма как да не ги изкарат деградирали и престъпници. Няма да кажат я , че са се самоубили от отчаяние заради тежкият, мизерен живот, заради дългове към лихвари и т.н. Защото в българия се живее отлично , няма мизерстващи, гладни ..всичко е ок!

Точно така. Аз се чудя за къде бързат ЦЦ и ББ а то било да да им направят досиета за изнасилване и да ги изкарат деградирали. Що пишеш глупости бе. Ква мизерия какви дългове какви лихвари те гонят. Тиквеника има ДВЕ присъди за блудство и изнасилване. Аз съм виждал и други гладни и мизерстващи хора. Ама те не изнасилват деца. Мъчат се да преживеят някък.

Luna0102

Много гладни ще да са били, ама пари за хотел имат и "При огледа в стаята, където е била открита 10-месечната Мадлен, е имало само храна". Ако са били гладни, явно са били на диета- защото храна са имали. Най-вероятно са били голи- дрехи е нямало и затова са скочили.

Такива престъпници и отрепки,дето изнасилват и безобразничат,едва ли са толкова чувствителни,за да изпътват отчаяние от живота в България /с главно Б,а не с малко/.Но защитниците им явно имат полза,както и тези на уличните помияри!Някой плаща за да ругаят правителството и дори страната ни!

В закона няма понятие лице ненавършило 16 г. Възрастите са две: ненавършило 14 г. и навършило 18 г. Възрастта 16 я е имало много отдавна в закона, но циганите се женят на по 14 и няма как да имаме такъв закон.

Що да не може да има закон. Като се женят на 14 - това е изнасилване на дете. Понеже сa роми какво-дай да махнем и кражбата щощо те им е поминака на цялото племе.

Интересното е друго - как на рецидивист се дават само 2 години и половина за изнасилване на малко момиче, непълнолетно. Тея за нищо го нямат изнасилването, а целият живот на детето е съсипан, равносилно на убийство. Това не е вече пълноценен човек. Какви са тия съдии, какво е това правосъдие, той си го е намерил, един изнасилвач по-малко, но защо е бутнал и жената да му прави компания на оня свят.

Въпрос е доколко са били влюбени тези сърца..и дали съдът е виновен за случая.

Колкото и да е влюбена една МАЙКА, тя винаги би предпочела детето си пред един мрънкящ затворник, та макар и той да и е голямата любов...

горката жена, изрода престъпник сигурно я е изхвърлил през прозореца!

НЕ БЪРЗАЙТЕ И ВИЕ ДА ГИ СЪДИТЕ,МИР НА ПРАХА ИМ. ПРИ НАСИЛСТВЕНО ХВЪРЛЯНЕ ОТ ВИСОКО ЖЕНАТА ЩЕШЕ ДА КРЕЩИ, НЕ Е КУКЛА.ИНФОРМАЦИЯТА ОТ МВР УМИШЛЕНО Е РЕДУЦИРАНА.ТОВА Е АКТ НА ПЪЛНО ОТЧАЯНИЕ.ПРИ МАЛКО РАЗБИРАНЕ И ПОМОЩ ТЕЗИ МЛАДИ ХОРА ЩЯХА ДА СА ЖИВИ.

е бг съда ,ако кажеш че не проявява разбиране.....3/4 от присъдите са условни :д

Ти там ли беше та знаеш, че не е викала. може би точно това е редуцирала полицията. А разбиране и помощ от моя страна за изнасилвач не може да има. Не знам какво го е отчаяло ама според мен с малко се е отървал. Незнам с жената какво е положението но виж за нея и за детето мога да съжалявам.

КОЛКО ТИ ПЛАЩАТ НА ДЕН, ЗА ДА ПИШЕШ ПРОТИВ ГЕРБ, А? Колкото и да ви е мъчно на всички вас,крадливи и некадърни тъпаци, вече се налага да си плащате данъците, ЯСНО???

choko73

Радвате се, че дойде време Вие да ядете от данъците, които ние винеги сме плащали! Е, много държавническо!!! Честито, дано се наядете!

Е може и нещо случайно да си плащал , но пък твоите другари ченгета - доносници от ДС на БКП/БСП/ отдавна го изпокрадоха За това сега живеете само на измислени истории

Аз пък им повярвах и ми е густо, и си чакам магистралката да си карам колата и да си ходя до моренцето, а мишките като теб им оставя само да плюят и да си стоят у дома :D

Точно така, о.в.и!!! :))) На тия не им пука за никакви положителни промени, които са факт откак ГЕРБ е на власт! Те ще реват и ще се тръшкат, каквото и да се случи, защото няма кой да ги назначи на мечтаните постове или службици и далаверите им са нереализуеми без партията, която ги подкрепя! Затова даже мисля, че никой не им плаща да пишат, а те просто си реват, та се късат при всеки случай, независимо, че звучат неадекватно и се отклоняват от основната тема, под която пишат! На мен, обаче, венаги ми е драго като виждам как се гърчат от яд нещастните връзкарчета! :))

Защо трябва да се вярва на всичко написано?

Прав е тоя измекяр: Несправедливи са присъдите! За изнасилвания и блудство - само 2 години и половина, вместо 20 както е в белите държави. Хвърлил е жената и се е метнал, но ако гниеше в пандиза, поне глупавата жена щеше да е жива сега и да си гледа детето. Това е.

И аз съм най-шокиран от присъдата. Рецидивист, педофил, изнасилвач и само 2 години и половина присъда.

Че и отпуска си взел..

Ясно,че мъжът е бил престъпник.Жалко за жената.

За мен, да се самоубиеш и да оставиш детето си на произвола на съдбата си е пълна безотговорност! Всеки трябва да си носи отговорност за грешките и дори да е жертва на несправедливост, това не е причина да слага край на живота си. И какво доказаха като се самоубиха? Нищо. Оставиха детето си сираче. Жалко, много жалко....

Не знам какво му е жалкото на това ,че детето остава сираче с малко повече късмет може да бъде осиновено от читави хора а с такива родители бъдещето му щеше да бъде жалко

За жалост е така!

Luna0102

Очакваме продължението на сагата "Бойко е виновен"!

А кой бре? Станишев ли?

Luna0102

Къв Станишев те гони пък теб?! Сагата е за ББ, сериите са много- отваряш коя да е статия и по коментарите разбираш че статията се отнасяла за Бойко, ама журналята така добре го прикриват като пишат, че ако не са платените драскачи да ги разконспирират, такива като мен няма и да разберат че това е поредната серия на безкрайният сериал "Бойко е виновен" .

Бойко е пионка на мафията която докара България до днешното дередже.

А какво е мафията?... Част от народа. А какво прави народа?... Образува държавата. А може ли да съществува народа и държавата без Слънце?... Не. Следователно какво е Слънцето?... Слънцето??? Това съм АЗ!!!

Започвам да си мисля, че женицата не е скочила сама. Жалко за детенцето.

Почти със сигурност става дума за убийство. Почеркът на подобни престъпелния е един и същ, а причината е предизвикване на внимание. Наскоро грък хвърли през прозореца майка си, след което и той се самоуби.

ЕДВА ЛИ Е ОСЪДЕН НЕСПРАВЕДЛИВО. И то два пъти- това си е рецидив. Но не знаем какво е било умственото и психическото равнище на двамата. Нито кое е подтикнало женната до самоубийство. БЕЗСПОРНО ЧОВЕШКА ТРАГЕДИЯ. Без значение причините.

ами щом тя е долу а тои горе и тя е паднала преди него какво има да се мисли боклука си е боклук изнасилвач и какво ли още не такива изобшо не ги пускаите да не страдат нормалните хора

разни там мастити и добре известни мутри и 'бизнесмени' са невинни. до доказване и след това. бързаш да съдиш хора, който са вече при главния съдник. абе, с една дума млъкни...

Има две присъди за изнасилване и блудство с деца!

кво общо имат "бизнесмените" в случая. Този е осъден и е лежал