Уволняват дисциплинарно директора на МВР-Смолян

Шефът на Областната дирекция на МВР в Смолян Евгений Василев, който бе отстранен от длъжност през октомври м.г., ще бъде уволнен дисциплинарно.

Обратно в новината

Коментари - Уволняват дисциплинарно директора на МВР-Смолян | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За 1 акт няма кой да те УВОЛНИ, в МВР офицерите, особено старши офицери т.е. баш началниците никога никой никъде не уволнява, само те местят от едно РУП в друго и те мъмрят пред другарите ;) Тук явно става въпрос за много много по-тежко нарушение...

след това да минат през Хасково и да разчистат там! - за незнаещите - пуснете търсачка за за шефа на КАТ Хасково - Расоков и жена му - месец, след като я уволниха от банка за множество кражби, и е следствена, беше назначена на тиха държавна служба в Агенцията по Заетостта

дпс слуга:д вече основен предмет в полицеиските школи е лизане на г . зове политически,бизнесменски и началнически :д

Естествено ! От него се очаква да е човек на закона и неподкупността. А не цигански слуга, за да го оставят да служи, пардон, да им слугува на фесовете.

Възпрепятствал съставянето на акт на някой си...Дрън, дрън - въпросният полицейски бос кой знае какви ги е натворил! И понеже в България всичко опира на ПАРИ, сумичката(те) очевидно е(са) впечатляваща(и)!

тaя вълняга ногу изпръхнал на снимката ..кои знае колко дамаджани ракия и вино е изпил на аванта в хоремака ?

ДА ПРОВЕРЯТ МОБИЛНИЯ НА ВЪПРОСНИЯ ХАЙЛЕНДЪР РОДОПСКИ ДЖЕНТЪЛМЕН - ДАЛИ Е ПОЛУЧИЛ ИНСТРУКЦИИТЕ ДА НЕ СЪСТАВЯ АКТА НА ТУРЧЕТО ОТ ИМАМЧЕТО В ПРЕЗИДЕНТСТВОТО ???

ДЕТРОИТ простееш! Или пиши нещо забавно или иронично...стига с Президента си се занимавал!

Да бе,кво се занимава с тоя сопол и аз му се чудя

Не мога да си обясня на какво се дължи раболепието, липсата на достойнство и елементарна мъжественост в характера на българските мъже. Може би наистина е дошло време жените ни да поемат ръководните постове в държавата.

ВСИЧКИ слуги на ДПС ВЪН от системата на МВР и МО!!! Там НЕ ТРЯВА да има +рязани карабини"!!!

болката из-родила ДПС /Владимир Зидаров /

ДИР-ът, колко време съдбата на този "нещастник" ще е "топ новина" за Вас?

до следващото политическо уволнение, не разбирате ли , че този полицай не е толкова грешен , а просто мястото трябва да бъде освободено за човек на управляващите

atanas_m_yankov@abv.bg

А, колко е грешен?

alivap

В истинските държави разни депутати и министри ги вкарват в затвора, а тук от един нищо и никакъв акт ги е страх.Сигурна няма 50 лв. да го плати смрадливия фес.А какво да кажат останалите малоумни шофьори.Нещастници!

Много ми е любопитно колко акта са съставени на депутати,министри,прокурори,съдии... и т.н. през последните 5 години.

търси се причина за уволнението, а причината е "не е наш човек" смяна на властта и смяна на шефове на МВР, областни структори на социални служби, ВиК, просвета, пътно управление, просто политически уволнения и назначения на герб

ХИЧ!!!

Доста шефове в МВР си отиват при смяна на властта,длъжностите им станаха мандатни.Обикновено чистачите надяват маска на почтени граждани,които реагират яростно на шефове,които нарушават закона.Така, Р.Петков обвини шефа на пожарната и шефа на българския интерпол в престъпления и ги изрита.След това се оказа,че Петков е излъгал, но какво от това.Що се касае до ОПД Смолян-това си е едно районно управление без кой знае какво значение.Малко е смешно обвинение за някакъв акт, то трябва всички да си отидат, но нейсе....

Този полицай трябва да е голям льольо да го изгонят заради някакъв фес,който няма пари да си плати акта

Бай Мите, иначе при акт карадайъ щеше да го уволни.То майката си трака,не знаеш на кой да угодиш.

У БГ-то е тъй, няма закон, има бат Сали и пулю, на които требе да угаждаш.

сляпата вяра! За 25 години не прогледнахте ли?

"не съобщиха причината за дисциплинарното уволнение" Що така? Нали уж сме му били работодатели. Нали уж сме му плащали заплата. Да разберем поне, що сме го уволнили.

ЗАЩО ? КОЙ ? КАКВО ? КАК ? и друго : В.Суворов в кн. си " Чиска /Очистение/" пише, че това е любим приом на КомПАРтията, на Сталин

Хората, които са на такива длъжности трябва да носят дори по-тежки наказания от обикновените граждани. Ако, обаче, е уволнен за посоченто, ББ трябва да е осъден за случая Мишо бирата.

в нашият квартал най-големите тъпанари скандират за Бат,Бойко!

Към не знам: Аз пък не съм сигурен дали ти не си най-големия тъпанар във вашата махала.А?

поне се видя ти какъв си!От тях си, няма начин да не си!Я изцвили възторжено, колко Боко е велик!

голяма работа, брат! Поставяш в карето "Реплика"насочваща фраза:"Към не знам"???!! А към кого да е репликата, щом си в неговото каре? Това във връзка с тъпанарите, де!

Ега ти тежкото престъпление...те окрадоха държавата...

Ебати дупетатите?! Уж се правят на мъжкари, а като стане на въпрос за пари започват да търсят връзки за да не се бръкнат!

Ебахти кефа, заради едно лайно от дпс с акт за 50 лева (бедния, нямал пари да си плати), изгоря цял ШЕФ на МВР със заплата над 1500! Айде честито, шефе, да му беше платил акта по-евтино щеше да ти излезе :D Това ми дава някаква макар и мини-мини-минимална надежда, че се прави нещо за борбата с корупцията!

Това не е корупция, а използване на служебното положение, има разлика!

Да му плати акта, да се наведе пред този който карал с превишена скорост, да прави и други неща.. Айде сега да ближе сладоледа! Пада му се но да не го реабилитират и да не го връщат в системата а да може единствено в сметопочистване да си намери работа.

си забравил случая с митничаря си е твой проблем на паметта, не мой!

В България са около 14%!

мУСТАФАТО ,от ДПС ,не беше ли се ''разболял'',...и е в Пирогов? Не е ли кметът на Неделино ,който е търсен за злоупотреби ?

Ей това е националната ни трагедия! Колкото и да си на високо, си оставаш долен ганьовец и вместо да си платиш глобата, че и да се биеш в гърдите какъв честен човек си, ти връзки търсиш "да се оправиш". Тарикатчета на дребно - и електората, и политиците! Като последните определено водят в резултата.

е, не всички са тарикати на дребно...

Така си мислите, защото не знаете как си е издействал безплатно място за паркиране на трите бронирани джипа с инвалидни карти например.. Онзи депутат от БСП отмени действието на камерите на КАТ за скорост заради един акт! Дребосъци кат фъстъци са!

Браво! Така трябва да се пипа. А мангала мръсен вън от парламента.

По тази логика ,останалите шефове на РУ ,в Бг трябва да ги вкарат в затворите ,....ЗА ДОСТА ПО-ГОЛЕМИ НАРУШЕНИЯ . А ДАЛИ ЩЕ СТАНЕ ???

Не разбрах турчина дали са го глобили . да .ба и боклуците , ще ни избият по пътищата а нямат завършен 8 клас .

Браво !

я как се е барнал тъпия селски син , комунист от политическата полиция

ЗАПОВЕДТА.........И ТОЯ ЩЕ ИЗБЯГА ОТ БГ...........ТРЯБВА ДА ГО ТЪРСЯТ ......

Боже, не съм вярвал, че ще доживея такова нещо. Дали пък наистина няма да се въведе ред в държавата най-после?

сега махат тези, сложени от БСП и ДПС. След време други ще махат тези, сложени от ГЕРБ. И така до безкрай!

си от "бистришките тигри" нямаш пипане!

Знае се от всички........гербери!

Ако е за това което пишат и не ми се вярва така да е уволнението е политическо. В МВР трябва 50% съкращения на администрацията и численоста да се сведе до евростандартите.

съкращенията ги почнаха от началниците ли?

политическо? като е депутат да не е над закона? Не ни трябва втори Сидеров дето си кара как си иска. А най-вероятно не е само той.

в мвр трябват 90% съкращения на целия персонал и назначаване на изцяло нови хора в системата както направиха в Грузия

с ЦвЦв - нали има 3 годишна присъда - нещо се замълча. Защо ли?

Дори не бива да се споменава тази дума! Вижте в самия форум какво се случва! Щом се спомена за присъдата на ЦвЦв, веднага сума ти народ написа минуси, тъй, де, нашият човек не може да бъде съден. Дори и да е виновен! Та, това е българинът - виновни са чуждите, нашите винаги са чисти.

От октомври, че до сега? Много време ще да е било необходимо за да се установи, че е "възпрепятствал" съставянето на акт за превишена скорост! И как точно го е възпрепятствал, нали акта се пише на пътя, той там ли е бил, или по телефон ли е заплашвал катаджиите? Все въпроси, които едва ли е нужно да се "установяват" два месеца и половина!Все ми се струва, че има някаква друга, по-съществена причина!

Когато ти кажат, че е възпрепятствал, значи е възпрепятствал. Ако не се сещаш, има телефони и по веригата за 10 минути могат да абият канчето на съвсестен полицай, ако има комуноид шеф на МВР Смолян. Смолян е мака на БСП. Кметицата далавераджийка, дето уреди чрез сина си де що бизнес имаше, явно е градила бастилията и с шеф на МВР. Е, стига толкова. Комунизмът постепенно си отива. Позвъняванията по телефона - в друг живот, отминал. Не в този.

Така кажи, че го махат, защото е комунист! Останалото за "възпрепятстването" е ала-бала, да се намираме на приказки!

Нали и Боко беше позвънил по телефона да не пипат Мишо Бирата? Това в друг живот ли стана?

Щом е възпрепятствал да се състави акт за превишена скорост-добре, че го уволняват. Лишил държавата от глоба 100 лева. Правилно! Ами кратуната Боко, възпрепятства митническа проверка на Мишо бирата. Ощети държавата с милиони. ЗА НЕГО НЯМА УВОЛНЕНИЕ НИТО ПАНДИЗ! правова държава сме! Милицията е аполитична! Прокурорите също! Вървим с усилена крачка напред.

ББ заявяваше навсякъде, чу Доган е най-големият политик на България и му носеше редовно армагани на рождения ден? Утре като се гушнат официално ГЕРБ и ДПС какво ще пишете??

Споко, в следващия парламент ще е депутат от ДПС.

трябва да изхвърлят и Борисов, защото генерал го направи Ахмет Доган.

А Ахмат Доган кой го направи?

Бай Тошо, мир на праха му!

на това комунистите му викат репресиране - когато техни хора са наказани за направени неправомерни услуги.

Сарайска подлога !.... - много точно е казано ! Но има и доста други като тоя...

Едва ли е само заради това..... Аре ммахайте го и да се маха...

Махайте го оттука бе!

а КОЙ направи тази сарайска подлога шеф на полцията и КОГА ще бъде съден за това престъпление !? На всички е ясно ЗАЩО, не е нужно да бъде тълкувано от дежурните кратуни.

ТРЯБВА ДА БЪДЕ И СЪДЕН !!!!

За какво да бъде съден, за един акт ли? Ако това е мотивът, пак ние ще плащаме, като осъди МВР. Кога ще разберете, че трябва да бъде осъдено цялото ДПС и техните отрепки по места - и турци и българи и най-вече цигани!

злоупотреба със служебно положение... това е подсъдно по няколко члена на НК.

Не да съдим МВР, а да съдим този корумпирания. Персонално! Само така се прави демокрация. Стига институции! Поименно!