МВР разпитва бивши прокурори, сред тях е Николай Кокинов

"Питаха ме за неща от преди 12-13 години", заяви бившият градски прокурор

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гербери те реват, значи им бъркат отзат, отпред и в ушите!

Подкрепям Правителството на България! Надявам се да остане същото и след изборите! Отлична работа, България вече променена към добро !

Пилеят времето на полицаите. Ровят в миналото. Дано изскочи нещо. Хем да не се работи по олигарсите. Мракобесие в 21век. Добре, че не могат да разстрелват. Не че не искат де!!! Нищо не знаете младите какъв червен терор беше.

Научи що е олигархия - свързан с държавата бизнес. Такава се прави от управляващите, като ГЕРБ, плюс наследена и по места. Опозиция е невъзможно да прави олигархия. И нещата се обръщат и довчерашните дружки, се оказват опоненти. Това е работа на прокуратурата и да повдига наказателни дела. Но прокуратура нямаме - онези на Гешев и Цацаров преди него, престъпно бездействат.

АЛООО , РАШКОООВ!!!! САМО ПРОКУРОР И СЛЕДОВАТЕЛ МОЖЕ ДА ПРАВИ РАЗСЛЕДВАНЕ, ПОЛИЦАИТЕ СА ИМ В ПОМОЩ ! ДО КЪДЕ Я ДОКАРА БЕ ДРУГАРЮЮЮЮЮ РАДЕВ! ТОВА ЛИ Е ЗАКОННОСТ - КОМУНИСТ РОДООСТЪПНИЧЕСКИ! СПОМНЯМ СИ МНОГО ДОБРЕ КАК ВИЦЕТО ТИ ТЕ ЗАПЛАШИ ВЕДНАГА СЛЕД ИЗБОРА ТИ ДА ВНИМАВАШ КАКВО ПРАВИШ И ОТ КОЙ СИ ИЗБРАН -И ТОВА НА ЖИВО В НАЦИОНАЛНА ТВ!!! ДА ВИ Е ЧЕСТИТ НОВИЯ 9ТИ СЕПТЕМВРИ ГОСПОДА-ДРУГАРЕ!!! АКО ХУНТАТА РАДЕФ ЗАВЗЕМЕ ВСИЧКО И НИКОЙ НЕ МУ СЕ ОРЕПЧИ,АЗ НАПУСКАМ С ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО! НЕ СМЯТАМ ДЕЦАТА МИ ДА ПРЕКАРАТ ЖИВОТА СИ В ОЧАКВАНЕ НА " СВЕТЛОТО БЪДЕЩЕ НА КОМУНИЗМА"!!! Н А Р О Д Е ??? ОЩЕ ЛИ СИ С РОБСКА ДУША? ДОСТОЕН ЛИ СИ ЗА ИДОЛИТЕ СИ РАКОВСКИ, БОТЕВ, ЛЕВСКИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Алоооо! Морски жабок! Те да не са свещенни крави бе?

Да, правилно си разбрал правосъдието е свещена крава и си има специален ред по който там се разследва а не от некви прости фатмаци.

ЧАЛГАР, ЗА ТЕБ САМО ЕДНО ЩЕ НАПИША-ONLY RAMMSTAIN FOREVER! А ЖАБОЦИ МОЖЕ ДА НАРИЧАШ ОНЕЗИ ОТ ПАНЧАРЕВО. С МЕН НЕ СЕ ЗАНИМАВАЙ,ЧЕ НЯМА ДА ТИ СТИГНЕ ДЕНЯ ДА МИ ПРОЧЕТЕШ САМО CV-TO ПО МОРЕТА И ОКЕАНИ!

Писането само с главни букви издава комплекс за малоценност.

Това ДС ченгета и отломки от комунистическия режим ДС ти градят демокрация и нов морал е като да пръднеш, за да замирише на хубаво!

Ако са започнали работа по "Джуджетата" евала... там имаше замесени полиция, прокурори и какви ли още не магистрати...

Как е протестъри? Спазват ли се законите в БГ при новото нормално, а? Чрез беззаконие към законност може ли да се стигне? Хаха-хаха. Новото нормално Младите в политиката Торбички за шкафчетата

За комунистическата ченгеджийница, към която принадлежи и Рашков няма върховенство на закона, няма Конституция, нито разделения на власти! Чичо Бойко Рашков с 15те апартамента работи за 16ти и 17ти. Все пак няма НС, явно и КС няма да се самосезира. Няма кой да ги контролира - те сложиха свои хора на всякъде. Сега спокойно ще газят законите

Е, човека на мафията - Бойко Рашков върти метлата, за да прати в задънена улица разследванията срещу милите ни олигарси...

" назначени проверки по които се работи" ? Интересно, назначени от КОЙ и кога? Дали пък назначените проверки не са около и в президентството?