МВР награди младежи, спасили дядо от пожар

Директорът на пожарната главен комисар Николай Николов връчи почетни медали на четирима младежи, спасили 93-годишен мъж от горящата му къща с риск за живота си.

Обратно в новината

Коментари - МВР награди младежи, спасили дядо от пожар | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поздравления за добрата постъпка! Но защо наричате спасения господин "дядо"? Това вашият дядо ли е? И на 99 години да е, този човек не е дядо ви!

Браво !

Браво , хора ! Такива като вас , смели и достойни Българи , да се множат! Защото е време да спасяваме България . Със здраве :)

Тези младежи са истински българи.Поклон,момчета пред вас и родителите които ви отгледаха и възпитаха....поклон. Да сте ни живи и здрави....!!!

lu4ka

В нормалните държави, всяка грамота си има и съответния паричен еквивалент. Тук с паричния еквивалент на грамотите на тези страхотни деца, ще бъде топлоизолиран цигански блок в Казанлък. Съжалявам, момчета, мен ме е срам за това, че нашите държавници са помияри.

Не е задължително. И не мисля, че са спасили човека надявайки се на парична награда.

lu4ka

Те не са го спасили, за да бъдат наградени, но си струва да бъдат наградени подобаващо. А някой да пише реплика, ей така, за да не заспи е глупаво.

момчета, да сте живи и здрави! Късмет в живота.

На тези Герои (с голяма буква) им отделиха 20 секунден репортаж по една от телевизиите, а ако бяха убили някого щяха да ги дават 3 дни нон-стоп. Дано не ги затрием тези Герои на България.

За сравнение - истерията покрай евровизия продължи с месеци.

Браво на момчетата! Хубаво е,че и са ги наградили. Медалите имат непреходно значение.

Браво на момчетата! Гордея се, че има такива българи.

Браво на момчетата, истински герои. Все пак си мисля, че само медали е прекалено малка награда.

Браво, пичове! Респект;