Хванаха с подкуп двама агенти по храните

Двама инспектори от Областната дирекция по безопасността на храните в София са задържани с подкуп.

Обратно в новината

Коментари - Хванаха с подкуп двама агенти по храните | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Каквито и заплати да вземат,ще изнудват производителя.Да дойдат 1000000 японци и да поемат ръководството на държавата.Българина вече е генетично увреден!

Eх, Войнов, ех Цецо, Боко, само тия ли са рушветчиите!?! Че най-големите рушветчии са сред вас самите, само че с милиони вземате. Всички български чиновници са корумпирани. Изводът е ясен, решението е да са намалява до минимум тая чиновническа банда. Дянков ви го каза. Колкото по-малко чиновници, толкова повече правда и ред. И много по-големи наказания за виновните държавни слуги и престъпници. Курумпираните служители от правоохранителната система трябва да се дерат живи за назидание. Иска се връщане на средновековните правоохранителни практики.

Много лесно ще се преборим с корупцията - на всеки държавен служител, хванат с подкуп, рекет и т.н. освен другите наказания незабавно да му се отнемат социалните и здравни осигуровки, които държавата- т.е. ние му плащаме. Като остане без трудов стаж,осигуровки и работа, друга песен ще запее.

99% съм сигурен коя е механата! Тази механа, ако минат пожарникарите - трябва да я закрият заради около 20-30 ВИДИМИ и абсолютно забранени неща, но вече работи повече от година в този си вид!!! Иначе - за другото не коментирам, може да са си ОК.

Като казахте Миро , сещате ли се как го блъскаше пожарникаря-каратист в Япония и накрая Мирко как му ръкопляска!!!!!!!!!

Ааа, това Лаурел & Харди - да си смучат палците пред величието на масивния Врат и неговите палячовци!

2008: ""Шансът да има ирландско месо в колбасите по магазините е малък", обясни още Йордан Войнов. "Но дори и да има, то в никакъв случай не е опасно", гарантира той." - това е шефът на новата агенция и това говори за месото на Мазен Миро. Какви искате да са му служителите?

Какви са тия пенсионери на държавна работа? Аман от тия нагли комунисти, не се свършиха.

Е, нали се радвате, че ще се пенсионираме на 65-70 години! Като станеш на тяхната възраст ми се иска да видя и да се порадвам, когато някакви младоци те плюят, защото си пенися герберастическа и им заемаш работното място:)))

Българина си е Българин. Вари го, печи го, файда няма!

Току-що създадена агенция , а вече почнаха да взимат рушвети. Няма да се оправим братя.Бягайте от тази дупка.......

За такива нарушения никой няма да си сложи главата в тарбата, за по-малко от 2000 лв.Кръчмарят им е погодил номер.Дедовците са жертва.

те така са си научени от партията кармилница.докато не измрат старите крадливи ,червени динозаври нема да се оправим

Министър председателят от коя партия е произлязъл.Ако не е БКП сега да копа царевицата в Банкя а не да се прави на специалист по всичко.

Той като като реши да не изгрее утре слънцето - да те видим какво ще правиш!

Що да не взимат хората .Министър председателя може да спира митнически проверки за производство на алкохол ,а те да гледат и да чакат обещаваното им светло бъдеще.

Да, ама той е господ, а те са простосмъртни!

Много интересно - днес особено - все някакви "измислени" новини. Вчера - почти така, но защо не пуснахте новина, която да се коментира за пенсионерите, които пренасяли осмий? Тия старци - единият от които го попретрепаха бопаджиите, тия, които щяха да изтребят България, според форумците тук. А ни занимавате пак с някакви старци-рушаветчии, които другиден може да се окаже, че са натопени от собственика на заведението!

Интересно,кви са били тия глупендери,преди да станат инспектори от БАБХ-дали са бивши ДВСК-ари и ли от мазното котило от санитарни инспектори от РИОКОЗ....Не че не са за претрепване и гадовете и от двете места,дато са свикнали да влачат столевките и пълните чанти...

От ДВСК-а са!!! На Войнов хора, лекари, гръбнака на агенцията. И преди са хващани ,но са ги щадяли и сега не съм сигурен че ще ги махнат. Инспекторите от РИОКОЗ немогат да паднат толкова ниско по умни са и по гъвкави. Но на Войнов хората даже не са се научили да се пазят....

то и защита на потребителите ,само обикалят и те изнудват за подкуп ,краъно време ,даса изловят *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

...яз дъ ви рикъ на вас Диръ чи стимного р=прувукативни ...искати дъ учерните туй мумче Мирку Мазния от Враца знам ви аз....))))) пък и мастури станахти на "празнити" постуви...туй гу знам ут муддературити ви...)))))

От когато се знам тази практика с подкупите на инспектори, проверяващи заведенията, е не някакви изключения, а начина по който системата работи (ако може така да се каже). Хубаво е, че са хванали тези 2ма, но ако не прекратят като цяло този тип взаимоотношения между проверяващи и заведенията, то целия смисъл се губи.

Създадохме структури, да се борят срещу нарушенията, а създадохме условия за корупция, колкото повече държавни чиновници, институции толкова повече корупция.

Сега ще създадем и структури, които се борвт срещу структурите!

защото са хора на герб, ето защо, за сметка на медиците от стара загора, когато цвъцко ги разнасяше из парламента и навсякъде ги очерняше по медиите, като публично едва ли не ги осъди и нарече престъпници, като по този начин се изгаври с цялата лекарска гилдия, тук вече говорим за двоен стандарт!

Колкото по- вече агенции и контрольори, толкова по-вече корупция! И без контрольори, ако ми сервират старо месо в ресторанта или ми пробутат миризливо сирене в бакалията, аз там по-вече не ходя. Контрола на потребитиля ще изтрие от пазара мошенците, а не разни измислени агенции и контролни органи пълни с гладни служители!

Г-н Борисов,ако имаш намерение да изкараш мандата си до края незабавно се отърси от тая лакома сган около себе си!Ти и без това търпиш пълен провал до сега таека че ако не можеш да се справиш както заяви че не си в състояние да се справиш с цените на горивата незабавно подаи оставка на правителството! Моля те влез ни в положението, така повече е невъзможно да се живее!!!!!

ха ха хванали двама а останалите всеки който има срещи с органи знае за какво идват и колко искат на тези не им било ден останалите ще ги компенсират както е в митницата и кат

Една държава, която НЕможе да осигури на чиновниците си /те са нейните войници/ достойно препитание и на поданиците си /Народа/ достоен живот неможе да очаква и изисква от тях лоялно поведение.

За жалост, много малко хора разбират това и мислят като теб.

Колкото и да му даваш на българина, все му е малко....

Заловените "инспектори" да бъдат хранени 3 години в затвора само с развалена храна и с храна с изтекъл срок на годност ... Както те нас ... Реципрочно !!!!!!!!!!!!!!

Тук има доста дискриминационни мнения по отношение възрастта на инспекторите. Това, че са на 61-2 г. не е причината за деянието им, нито пък, че по-голямата част от съзнателният/професионалният им живот е минал по онова време. Чудя се дали тези, които мислят по този тъп и клиширан начин, го отнасят и към родителите си? Аз също съм на толкова години, от което може би следва да кажа: Всички млади са мутри, по наше време нямаше такива, но демокрацията ги създаде...

Влизала ли си в кухня на ресторант последните години, а и изобщо??? Аман от компетентни...

kgb777kgb

Аз съм влизал , даже мои служители са правили кухня на ресторант , няма компромис , който " може да мине " и да не се приложи от собственика , просто НЯМА такъв !!!!

Другари, не вярвайте на написаното! Това не е вярно! назначените от др.Борисов кадри са на високо международно ниво! Те не крадат, не лъжат, не взимат подкупи! Не ядат и не спят, както и самия Той. Да живее ГЕРБ! Да живее ББ! Да живее международното положение! Напред към още 6 апартамента, другари!!!

Голям резил за последните герберски псевдо инициативи - лъжи и измами за данъците за имоти, таксата за боклук! Високи цени на горива, храни, ток и вода. Мутризация на всички нива под ръководството на рицарския дуета Боко Рамбов и Цветанко Парса. И всичко това се възпява с химни за храброст и героизъм от платени трубадури.

С такива като теб е безмислена полемиката, но задавал ли си въпроса защо германци, японци и др.не са толкова склонни към корупция.Ген, дедо, ген, национална психология е това и няма значение кой е на власт или дали касае лекари, таксиджии, адвокати, бояджии и пр.Народът на Андрешковците и Златките.Останалите са само нещастно изключение.

Чедо! Май те яд, че герперите са овехнали! Нещо конкретно да ме питаш? - Или ще спориш, че бъдещия кмет на София намя да е бездарна даскалица! Аз няма на споря, че тя набара голям "фъндък" в кметуването! Но такива лъжи не съм слушал отдавна - Двойната такса смет била за метро! Метрото в София е най смешното в целия свят - евтинджос с плочки като за провинциална тоалетна и най-важното с най-късите влакчета в света и с най-малките и тести станции!!! Или ти не си си виждал други тренове!!!

Ами сега би трябвало да следва дисциплинарно уволнение и на минималната пенсия ама след 4-5 години...

няма държавен служетел който да нерекетира, колкото повече държавни институции толкова повече рекетьори- ефект 0 ,освен че даваме заплати

такива неща винаги ще има, но обърнете внимание и двамата са по на 61-62г., което говори че са още от комунистическо, от което може да се прави извод и от кои всъщност тръгва корупцията- първоизточниците и бивши 100% апаратчици на бкп!

Подпомагане на геноцид!

Кога станаха калайджий, кога им почерняха задниците? Колко ли пари са взели за около месец под формата на подкупи? Само в тази агенция ли са вземали подкупи?

Как може да се назначават в агенцията пенсии на 62-61 години, при толкова новозавършили вишисти. Тези дъртаци са израстнали при комунизма и само това знаят и могат - да изнудват и събират рушвети.

Какво предлагаш? Да отидат "калинки" там? И - кой млад човек ще работи за 300-400 лева, м - някой грамотен вишист може би?

Искат да им се даде някой лев за да не установят ЕВЕНТУАЛНО някакви нарушения, а не че ИМАЛО нарушения! Това е масова практика и за съжаление държавата, създавайки хиляди агенции и измислени "контролни" органи, просто сама поощрява корупцията!!! И се сещам добрия стар виц: "Пътувал си един човек с колата. Спрял го КАТаджия и взел да се заяжда, за да изкара някой лев. - Дай, да ти видим аптечката. Дай, сега три- ъгълника. Пусни късите. Ха, сега дългите. А това, а онова... Не издържал човека и казал: - Да ти еа майката. КАТаджията това и чакал: - Охо, за обида на властта три лева глоба. Човекът имал скатана една новичка десетолевка. Дал я на КАТаджията. Този като видял десетолеквата - директно решил да си я задържи и казал: - Да, ама нямам да ти върна. -А ми-и, като нямаш да ми върнеш - да ти еа майката. Да ти еа майката. И за един лев "Педраст"."

kgb777kgb

Не ми се вярва да си прав като знам начина по който се взимат разрешителните за отваряне на обекти !!! Може и да има някой обект отговарящ на ВСИЧКИ изисквания , но там или цените са непоносими или е клуб където трудно се влиза !!!

Какво имаш предвид за разрешителните - лесно или трудно се издават? За кое не съм прав? По принцип - в нито една държава няма 100% обект да отговаря на всякакви условия, но в България, ако си забелязал - АБСОЛЮТНО ВИНАГИ може да те глобят за нещо, дори и такива "елитни" обекти, за които говориш! Облекло, разстояние м/у мивки с 1-2 сантима не както, неправилен разтвор за миене, лоша осветеност, контакт с нарушено заземяване - да изброявам ли???

Че нали за това беше данданията, правят се структори за да се взима подкуп.

А кой дава? Май бая българи обичат да вземат и да дават рушвети!

Ами ганьовщина ...

Навсякъде се дава и се взема - това е национален спорт от време оно! После ревем под път и над път колко ни е скапана държавата!

Стават все повече контролните органи, всичко става все по-скъпо и по-некачествено, явно не е това начина.

Тази агенция е напълно излишна- поредния смукач на пари от бюджета

Това ли става и с т.нар БОРКОР за храните , в който пенсионери трябваше следят цените им?

Мръсни дърти боклуци, от 20 години си карат така и не могат да отвикнат.Да останат в ареста 72 часа поне, там при бандитите.Мръсни корумпета!!

Абе и аз да мога да се уредя там 20 години, все ще изтрая 72часа при бандитите! После пак започвам с рушветите, но по-опитно!

Точно така! Покажете им, че няма да я карат ''по старому". Разчистете старите боклуци от администрациятя, за да му проветне малко пред очите на обикновения човек.

Отбележете годинките на двамцата убавци 62 и 61!!!! ДЪРТИ ОПИТНИ РУШВЕТЧИИ!! Вън и пандиз!Назначавайте млади хора с мерак за работа, не за рушвети!

Мммм даааааа.Сега на мода са млади и учещи се изнудвачи.Каква е разликата ?

Новата агенция по безопсаност на храните е едно добро начинание, при условие, че служителите в нея не са българи. Само 1 месец след официланото й откриване и вече хванаха 2 инспектори-доктори с подкуп. Явно хората са решили така да си докарват по някой лев отгоре, НО това е за сметка на нашето здраве и безопасност! Може би решението е навсякъде да се назначи администрация и служители, които не са българи..... ;-)

За 300-400лв. заплата ли?

Тези са назначени от Станишев и Доган! Г-н Борисов, махнете всичките им агенти и спасете България!

... по препоръка на Георги Димитров и Васил Коларов.

Абе то и нови кви да вземеш, пак бардак ще стане.

На новите к*рви с нов морал им викат "калинки".

Цял месец издържа тая агенция без да хванат техни хора в корупция ! Браво!

Както гласи народната поговорка: Със стари * нов бардак се не прави ;-)