Ученик преби жестоко друг заради момиче

15-годишен ученик е настанен за лечение в болница, след като е бил пребит от друг младеж. Побоят е станал до училище в Шумен.

Обратно в новината

Коментари - Ученик преби жестоко друг заради момиче | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Има и по-лошо. . ДА го пребиe заради ....момче!

Любоф любоф горещ картоф :)

Не че нещо, ама ако някое момиче очакваше от мен да се бия за нея, нямаше да я харесвам въобще. Те да се бият за мене. То и без това като се предлагаш много, никой не те иска.

2 Тимотей 3 "1 А това да знаеш, че в последните дни ще настанат усилни времена. 2 Защото човеците ще бъдат себелюбиви, сребролюбиви, надменни, горделиви, хулители, непокорни на родителите, неблагодарни, нечестиви, 3 без семейна обич, непримирими, клеветници, невъздържни, свирепи, неприятели на доброто, 4 предатели, буйни, надути, повече сластолюбиви, а не боголюбиви, 5 имащи вид на благочестие, но отречени от силата му; тоже от такива страни. 6 Защото от тях са ония, които се вмъкват в домовете и подмамват обременени с грехове женища, водени от различни страсти, 7 които всякога се учат, а никога не могат да дойдат в познание на истината."

Момичето едва ли ще избере победителя, щото знае в този случай кой ще е следващия дето ще яде шамарите и ще виси по болниците.

С акъл?? Съмнявамсе. Явно си мъж и то без опит! Жените НЕ мислят логично, там има случайна комбинация от хормони и чувства(инстинкт). Като поодъртеят остават само комбинациите :))))

Донякъде си прав, но не съвсем. В момента, в който се е бил, е станал неин - за какво да му пуска, като така или иначе ще направи всичко за нея? Това са инстинктите.

Уви, след десетилетия с чалга-култура (батки с мускули, мацки като вещи) сега ще се отучваме, че проблемите на цивилизованите хора се решават с юмруци.

На единият дала, пък на другия -не.

Или е дала на двамата, пък на единия му било по-голямо егото.

Не си разбрал, не става въпрос за сестра ти..

Биячът да идва към София - ще му намерим работа.

А момичето някой пита ли го кого избира, може да не е нито един от двамата.

Нв, кефи се, че върти и двамата, а се пляка с трети

Страхотна новина, момчета се бият за момиче!

в бияческа държава с биячески мантатител -най-простия народ в европа са българите!!!!!

Мдам, къде по-сложни са наример идиотите, дето си избират комсомолка, дето ги наводни със ислямисти. Те не се бият за жени. Те бият и изнасилват МАСОВО жени. Ама вие, троловете си плюйте по навик. Може и да избегнете да сте дежурни по долап, а даже може и да ви платят центечтата или копейките за вменяване на българина колко е зле.

В животинския свят за женските се бият на смърт мъжкарите, така е и при човеците, но боят в днешно време е заменен от парите, печели по богатия да го вкара.

Но в животинския свят победителя си посява гените. Тук коврите абортират и му изцоцват силата(парите) и готово-ни сее, ни нищо

Мъжете може да са силни колкото си искат, но жените избират кой ще има поколение.

...и грубо да е ред се слага с "тоягата".В случаите с малолетни, ако се погледни в миналото трудово възпитателните училища са подходящата тояга.И когато навършат пълнолетие ефективна присъда.Това нещо ще работи!!

Sm3hurk0

+ ти сложих, но: Ако подрастващите бъдат криминализирани, то след 15 години, може би няма да остане човек в България, който да не е познайник на полицията... А тогава, какво ще правим... ?

закона, а сега виновен е родителя. Във Великобритания ги съдят непълнолетни, вкарват ги в институция (като бившето наше интернат) и след навършване на пълнолетие ги вкарват да доизлежат ефективно присъдата си.

Sm3hurk0

Още са млади и зелени... Ако знаят колко пеперуди ще им кацнат на клона....., нямаше да се бият... Даже клона и да е изсъхнал, пак ще кацне някоя сврака ! Проблема идва по-късно - когато няма вече клон ...:0))

Сигурно и двамата са й били гаджета, но тя не е знаела за това.

момиче ? Кой знае, може да е поредната агресия на ученици.

и ние като деца се биехме но чак до болница несме стигали

Поведението на подрастващите е отражение на поведението на възрастните. Само като прочетеш злобните коментари и елементарното мислене по надолу и картинката е ясна. И това са хора, които що годе имат претенции за интелигентност. Злоба и агресия ни залива от всякаде, жалка картинка :(

Проблема е, че тези хора ще се размножат и възпитат поколение. Какво очакваш да излезе от тях освен още измет..

Шукария...

И не само в този филм, а във всеки друг детски филм от време на социализма, боя между момчета винаги присъставше . Ако някой твърди,че да се бият момчета помежду си е прецедент на ''новото време'', значе лъже повече от Корнелия Нинова!

"Вчера" нито е детски филм, нито е от "социалистическите". Нали го превъзнасят като дeсидентски ?

Не говоря за деца, а за момчета-ученици, на възрастта като тези 15-17 години! Филма е СОЦИАЛИСТИЯЕСКИ и рисува соц реалността! ''Историята тръгва от новелата на Владо Даверов Седмица в живота ти, която писателят публикува през 1986 г. в сп. Пламък. После развива новелата в роман и върху него написва сценария. Всъщност Даверов е описал историята на своята младост и годините в немската езикова гимназия в Ловеч. ''

Да, така беше ...и затова редовно имаше ученици по болниците, кой пребит, кой напушен, кой пиян... ти кога си расъл, ако не е тайна! От бой до бой има голяма разлика, от мен да знаеш.

от педесетина години насам

Що за брътвежи!?! Нещо смислено?

Със сигурност Бойко е виновен! Само и единствено! Няма кой друг!

Щом казваш, няма да ти чупим хатъра.

И какква е утехата на битото момче ,че ония го прибрали за 24 часа ?стреса ли му изчезва или болката му се притъпява...бой и отмъщение за такива биткаджии,това е начина ,няма никаква справедливост във съдебната система...

Ти сега ли разбираш, че бой не се връща, ако да, да знаеш че и еб..не не се връща.

Преди да пишеш глупости, вземи малко се запознай със съдебната система. Наказ.производство няма за цел да възмезди пострадалия, а да накаже виновния чрез репресията на държавата. Бития може да си го съди отделно

А мръсната въртиопашка, няма ли да посети районния, поне?

Има вероятност момиченцето и да не знае, че двама пуберчета дето ги тресе пубертета имат некви мераци.

Щях да съм изненадан, ако в заглавието липсваше "жестоко".

17 годишен побиртет ,едно време при баи тошко такива сладурчета ги вкарваха в тву и ако много знаеха отиваха в белене там муе мястото *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Разпоретината поне добра ли е? Дайте снимки.

Става въпрос за деца. Такива като теб с такова мислене, трябва да бъдат преследвани от закона.

Дете, дете, колко да е дете? Колкото на Мурхан Орад щерката ли?

ш..ндоферата е разпоретина, примат нещастен.

По-силният оцелява и създава потомство, а слабият биде унищожен от по-силния и не може да се сдобие с жена, за да създаде потомство. Така е било, така и ще бъде.

Затова полковник Колт е внесъл равноправие в този несправедлив свят.

Ти колко Колт-а имаш у вас? ?

То си е така, само че ти не си даваш сметка кой е основния инструмент и съответно оръжие на човешкото същество. То е същото, което му позволява да доминира и в животинския свят.

Твоята да я онода Кубрат Пулев. Като е по-як, тя що дири при теб?

Пак РАДОСТ ,според ГЕРБ....

Погледнете на нещата от добрата им страна - можеше да го нападне заради момче.

Това е бъдещето на България!

Колко са простички, да се бият за жена.......

"И двете момчета нямат криминални регистрации". Е, сега вече едното има, защото е непълнолетно. А един счупен нос за момиче ... стават такива неща, оздравяване на малкия и обратно в училище. Интересно е защо ги изстипосват на първа страница. Обръща им се прекалено много внимание. А и в случая и двете момчета са имали и повод за боя, ако единия беше бил без причина трябва да се вземат по-сериозни мерки, но така ... За това и на тази възраст децата трябва да бъдат наблюдавани. Някои израстват по-бързо от другите. Светът е шарен, а ако се знае, че някое е по-буйно трябва отрано да му се набиват обръчите, а не като е късно.

Ако съм баща на пребитото момче,ще правя всичко възможно да се възстанови,после ще изчакам година,две и на бияча ще му натроша костите на ръцете, с които е причинил болки на моя син.Това е моята гледна точка,с която не ангажирам никого!

Да бе, да бе ... не знам на каква възраст сте, но сякаш не сте се бил в гимназията! Хайде бе! И аз до 14 ги правех такива глупости, просто някои израстват по-бързо. До тази възраст и мен са ме били и аз съм бил. Но никой родител не си е позволявал да бие някой от участниците. Защото всички сме били деца. А има и малка подробност - ако тръгнете да си отмъщавате, е напълно възможно наистина да получите криминална регистрация. Много по-добре е ако детето е пострадало да го насочите в правилната посока, а не да се занимава с такива простотии. Защото щом на седемнадесетгодишния до сега не му е дошъл акъла значи, че не е невъзможно, но трудно ще излезе от него нещо. При такива ситуации трябва да се пдхожда с разбиране.

Пич, всички момчета сме се сбивали, ама тези, които пребиваха някого до степен да има нужда от хоспитализация завършваха в ТВУ, започваха с дребни кражби и общо взето си ставаха престъпници. Едно да си размениш няколко шамара или два, три тупаника, а да пребиеш някого от бой, че да лежи в болница е престъпление.

Така неангажиращо ,ако бащата на това дете което натрошаваш, ти натроши мозъка с някой кършум в тъмното, ще има ли после как да реагираш?

Така няма да помогнете по никакъв начин на сина си, г-н Митков. Само ще затвърдите в него убеждението, че физически по-силният печели играта, ще го комплексирате и кой знае какво чудовище ще се развие от него. Все някога, в даден момент някой е по-силен или се бие по-добре от друг, така че това не може да бъде мерило за каквото и да е. Ще му помогнете, ако го поздравите, че мъжки е издържал изпитанието - да си на 15, да ти налети 17-годишен и ти да не побегнеш, а да се опиташ да се справиш си заслужава огромно уважение. Ще му помогнете ако поговорите с него като мъже - да го питате за причината за боя, да анализирате заслужавало ли си е да се заформи конфликт, можело ли е да бъде избегнат, да го окуражите ''видя ли - няма нищо страшно, оживял си'', да го научите как да избягва конфликта, как да овладее агресора, и най-вече - никога да не се страхува ако пак попадне в подобна ситуация, а да мисли как да неутрализира агресора. Написах всичко това, защото може би имате син, обичате го и се интересувате от него :-)

Децата нека си се бият, обаче защо думите "хранене и химични технологии" са заедно?

НАЙ-ВЕЛИКИЯТ КОМЕНТАР!