Мъж преби и счупи ръцете на 14-годишно момче

14-годишно момче е било пребито жестоко от 39-годишен мъж, който е счупил и двете му ръце, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Благоевград.

Обратно в новината

Коментари - Мъж преби и счупи ръцете на 14-годишно момче | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Щом нема правосъдие в нашата държава, рано или късно започва личното правораздаване от всеки потърпевш....

свалете я тази лъжлива информация - снощи това момче го показаха по телевизията - нито е пребито, нито са му счупени ръцете, но има синкави петна по ръцете , но без да има нито една превръзка, нито пък е стоял в болницата - някой го е завел там и след прегледа са го пуснали в добро здраве. С ИЗОПАЧАВАНЕ НА НЕПРОВЕРЕНА ИНФОРМАЦИЯ МОЖЕ ДА ЗАКАЧИТЕ НЯКОГО И НА ВЪЖЕТО......

още по лошо е да си краден бит заплашван и маскарен от българско семейство, с което живееш в един вход, а комшиите да гледат сеир и нищо да не можеш да им направиш, защото имат партийни приятели също съседи 15г. тормоз отвсякъде

Оказа се,че на момчето нищо не е счупено,а си е повредило крадливите пръстчета докато е разбивало на хората машините

Няма дим без огън.

За съжаление така се получава като няма беззаконие. Жалко за детето, но и в моето село има подобни "дечица", които всички ги знаят и който най-безсрамно ще ти измъкнат и дюшека докато спиш. При това през цялото време се държат безкрайно нагло и цинично! И го правят, защото им се позволява. Ако имаше контрол, нямаше да го правят!

ЮЗ България е най-голямата кочина. Минеш ли Владая и от там следва беззаконие, селяния, простотия. Все си мислих, че подчовеците започват от Перник и приключват в Банско. Изненадвам се, че има и в Неврокоп толкова жестоки хора. Жалко е това за цялото общество!

каква е причината животното да се превърне в човек.ако питаме Дарвин,ще каже-труда,разума и просто еволюцията.но аз не мисля ,че е точно така.ако попитаме как се е формирало човешкото общество,Професорът ще отвърне-с глада.с желанието на парапитека да ловува все по големи животни.но аз не мисля, че е точно така.какво формира сегошното ,цивилизованото човешко общество.трудът ,мисълта,евомюцията,търпимоста,толерантността,,уважението ,а защо не и обичта .но аз не вярвам и на това.защото онзи с бухалката,и мнозинството от Вашите коментари разбиват на "пух и прах" теорията на Дарвин и професора.явно милиони години от Земният живот са минали напразно

Нещо не те схванах! Я дай пак! С по човешки думи и ако може-без Дарвин!

петър

с две думи -искам да кажя,че побойникът се е държял по зле и от маймуна ,и че коментарите на повечето от Вас подкрепят ненужната агресия,насилието и човекомразието.знам какво съм писъл,но не знам защо не ме разбираш.дали е грешка в надписа,или в превода

Не знам тук кой крив, кой прав, но преди години, две циганета, може би на същите години, бяха влизали в къщи. Хванаха ги след половин година, били крали из цяла България. И те били от дом за сираци, явиха се със служебен адвокат в съда, полицаите казаха, че за разследването били хвърлили повече разходи, отколкото са откраднали от нас, а съдията им се скара и ги пуснаха да си ходят с възпитателя. Според мен разследване не е имало изобщо, а някой гражданин ги е хванал при поредната им кражба.

В по сериозните медии го казаха Цигането е обирало кафеавтомати

Знаех си аз,че има нещо гнило! Тъкмо мислех да пледирам "невинен" за нежното,малко розовобузесто невинно момченце...

всичко го има черно-на бяло от съботния съдебен спор. Тя типична циганка ама с две висше образования и детска учителка. Той каза, че е неграмотен - не може да чете и пише, ама завършил ОСМИ КЛАС. Та да се провери кой му е дал диплома за седми или предполагам осми незавършен клас?

Рано и ли късно щеше да се случи. Никой не го иска, никой не го одобрява, но всички са наясно с крумовия символизъм на деянието. Не е законно, но грабеният, битият, пренебрегнатият от полицията човек във всеки от нас ни спира да издигнем глас против този човек. Ще си премълчим. Да му мисли полицията, да му мислят политиците. Да говорят, ако намерят думи. Ожесточението на нравите не идва ли от беззаконието ? От усещането за безащитност пред престъпността ? От вечният страх за престарелите ни родители ? От зеещите стрехи на разграбените ни бащини и дядови къщи по селата ? От изтръгнатите ключалки на колите ни ? Няма значение пострадалият от какъв етнос е. Крадецът си е крадец. Саморазправата си е саморазправа. А справедливостта къде е ? Полицията на място, авторитетният и строг съд ? Къде са ?

трябвало е по внимателно, но може и нарочно да се чупили вместо да режат ръце. Ама то детето малко бе - само дето е баща бе.

след тиквун държава нямало. Ами да -ако е държава тази с магистралните обирджии и отвличанията - може.

Само така за крадците! Тоя трябва да е премиер и да счупи крадливите ръчички на депутатите!

в този комунистически сайт не останаха нормални хора, а все расисти, платени гномове и т.п. изроди, за които насилието над деца е нещо нормално. питам ги, ако някой кретен пребие с бухалка детето или близък роднина на някой вас, дали тогава ще защитавате престъпника?

Чак пък дете - ромче 80 кила на 14 години обиращо и биещо старци ??? Бай бабо да не те срещне пред магазина . Ще те направи инвалид за 2 лева .

Писна ми от циганската напаст, предтъпност! Писна ми! Сега се оказва, че даже не можеш да и да се защитиш от гадните крадци! Ами НЕ! Отказвам да изпълнявам подобен закон - крадлив циганин трябва да бъде осакатяван!

До писна ми. Абе като ти е писнало защо не хванеш калъчката и да се пребориш с върхушката която ти еба майката .Да върнеш милиардите от червените другарите на които служиш.

Поздравления за човека - знае как да го направи - счупил е лактите на ромчето - вече един джебчия и убиец по-малко - няма да може да си сгъва ръцете .

Уважаеми цигани, започва да става неприветливо за вас в България. Замислете се. Подобни случаи ще зачестяват. Германия не е толкова далеч. Там ви очакват!

Няма да им е трудно да симулират неми бежанци от близкия и далечния изток.

Ако някй знае нормално място за живеене, сега е момента да сподели.

Полека нещата започват да придобиват нормалност. Крадец, спипан на място? Незабавно наказание. Най малкото, сега със счупените крадливи ръчички ще има спокойствие за известно време. После пак, и пак ... докато някой влуден от кражбите им не го закопае някъде.

този мухльо и страхливец, който е пребил беззащитното дете с бухалка, трябва да лежи в затвора и да плати медицинските разходи и бъдещото образование на детето.

Тъпако,точно такива..."индивиди",на по 14-15 години ходят на...глутници по обезлюдените села и..."изядат"всичко,което става за ядене като често оставят след себе си и...трупове на възрастни и немощни хора!!! Знаеш ли го това или вчера кацна от...Марс???

Пожелавам ти след като се образова, да те закопае жив и интилигентно този нов евро циганин.

Драги ми...джурналя,най-важното в поднасянето на информация е това,тя да бъде поднесена възможно най-подробно и разбираемо,а не с цел да бъде представен само един текст!!! Не защитавам никого,нито този,който се явява бияч в случая,нито жертвата,която може и да е пребита ей така,за нищо,но...!!! Има едно голямо НО,което вие не ни поднасяте коректно в случая и това...НО обърква всички ни!!! Друго би било,ако бяхте поднесли инфо дали в случая става дума за...момче от малцинствата,които всички знаем,с какво са известни,нали така?!? И ако това наистина е така,то никого не би трябвало да учудва факта,че след като в тази...кочина няма закони,които да въдворяват ред,то отделни индивиди(без да ги защитавам,разбира се),които са пострадали по един или друг начин,започнат да вземат нещата в свои ръце,раздавайки с лични сили онова,което държавата сама не може да осигури,т.е.,...справедливост!!!

Поне 10г. затвор за побойника садист! Дори и да е крало, това е момче на 14г., не можеш да го пребиеш и да му счупиш ръцете!

Нищо подобно. Ако ми е нанесло вреди и не може да ги покрие финансово, ще му продам бъбрека!

на бияча на момчето да ударят 200 камшика на голо и на публично място! ако бяха гърци досега да са се вдиднали да защитят битото дете! но за съжaление тук сме българи!

отвратително!да накажaт бияча на момчето десетократно!

Отовени бездомни кучета, пребити бездомни деца ... Все червени точки, един проблем по-малко. Няма ли чувство за отговорност - е така, никой не си задава въпроса защо има бездомни кучета в градовете и бездомни деца и защо единственото решението на проблемът е да ги държим в изолация или да ги ликвидираме (в случаите с кучета - физически, а в случая с децата - социално и всякак).

...да приемем, че момчето е крадец и че мъжът просто е раздал справедливост. Това, което ме притеснява в случая е, че мнозинството тук ударно и ентусиазирано подкрепя една саморазправа. Обществото ни е болно, много болно. Озверяхме хора....причината е известна - няма доверие в институциите, полицията е корумпирана, съдът неефективен. Страшно е, щом се подкрепя личното раздаване на "справедливост". Дори не са го хванали на местопрестъплението, а са го причакали, отвлекли и пребили в пуста местност. Ако беше другото, да разбереш бияча - в състояние на афект бие наред...а той умишлено е подготвил разправата.А ако бяха просто решили, ей така - да му счупят и черепа?? Били го "подозирали"?!? а ако не е крало?...и не ми казвайте, че утре мен може това крадливо хлапе да обере, защото...утре може някой идиот да спипа вашето дете в черешовата си градина и да го смеле от бой, затова, че..."краде"...Апропо - не е ясно още, какво е откраднало /ако/ момчето. А тук някои ми говорят за рязане на ръце....пълна анархия в тая "държава"...за разлика от румънците, ние нямаме гражданско общество.Ако не сме доволни от законите, ние сме си виновни, че си избираме такива управници...и ги търпим.

Ти ром със средно ли си ?

Абсолютно сте прав, господине! Поздравления за написаното!

Това ми напомни за един американски филм от миналото -"Правосъдие в мрака", в който главният герой съдия "раздаваше" свое правосъдие, защото системата защитаваше повече престъпниците отколкото жертвите. Това разбира се е анархия. България е на стъпка от анархията. Отдавна никой не вярва на справедливо правосъдие. Доста хора се опитват сами да раздават свое правосъдие. Всеки се спасява по единично. Така постепенно пред очите ни изчезва нацията защото допускаме да газят основни принципи спояващи общността. Затова сме там, където сме.

Кражбата от черешова или портокалова градина си е кражба и точка! Не се поставя в кавички. КРАЖБА Е! И да, трябва да се чупят ръцете на такива хлебрки, а на родителите им да се избиват зъбите!

Абсолютно съм съгласна с вашето мнение!Чета коментарите и 99% от тях са писани от хора,неописуемо радващи се на случката.Един-двама се опитват да оборят техните аргументи с обективност и трезвен ум,но уви! Да,всички знаем какво се случва всеки ден и,че голям процент от престъпленията биват извършвани от цигани.Но в конкретния случай (поне така,както е поднесена новината) става въпрос за двама зрели мъже,отвличащи 14-годишно дете и единият от тях го пребива с бухалка в опустяла местност.Тук не става въпрос за ограбени и пребити старци,или изнасилени баби.Като ще съдите,нека да е според конкретния случай. Много се изказват и в подкрепа на "Крумовите закони",типична "съдебна система" за Саудитска Арабия,Пакистан,Афганистан и т.н. в 21ви век!! Но на някои от тези коментиращи,коментарите под мигрантските новини са от рода на "ние сме християни,не щем диваци" и прочие. Не е нормално да се радва някой на подобно насилие.

МНого ми е интересно Вие какво ще направите, ако група крадящи цигани пребият родители Ви и им вземат всичките пари? Пак ли ще кажете НЕ на насилието?

смейна среда, парички, дете...м/у другото кво стана с удушената баба оня ден...в тези "семейни среди" на 14г. раждат, на 30 са баби и дядовци и т.нататък изродщини...

Много хора се пъчат в Нета - мен ако ме обере ром , ще му счупя ръцете . Браво на човека , подкрепям , това малко нещо може да му е обрало баба му или майка му .

е малко или казано по- друг начин там си знаят и посоката на пръднята. едва ли е случайно. интересна ми е обаче "семейната среда"...карбовски да тръгва...

не става ясно Захари от "захаросания етнос" ли е?!

Естествено директорът нищо не знае, дали му парички... Ужас. Не може ли по някакъв начин да се намерят занимания на тия деца, за да не крадат и проституират. Много е тъжно, това са убийците от утре.

лекувал го е по рецепъаъа на хан Крум ювиги! Ефикасно ще бъде лечението на потомственире бенефициенти и берачи на джелезо по рецептата на хан Крум !

Тия помаци съвсем са изветрели. Като не могат да счупят главата на Тиквата, ще счупят ръката на дребен крадец.

До като не се прилагат по сериозни закони така ще е! Браво!

Кой знае какво ли е направил бразилеца? Колко ли пъти е крал от имота на човека? А държавата? Полицията? След Тиквун държава НЯМА! Анархията е пълна и всеки трябва да се оправя както може.

И сега кат ми се затръшкааат... То "детенцето" влязло в двора така,случайно,да пие вода...Пък взело та си тръгнало с уредбата или ЛСДто... И в колата поседяло,да се стопли,извадило радиото да го послуша,после щяло да го върне... От "дом" пише било-това не беше ли котило за тъмнозелени? Питомец от такъв дом досега не съм видял правилно да си пише трите имена и да знае цялата таблица за умножение. Може преди години да е било по-друго... Сега обаче излизат изпечени престъпници без грам принос за обществото,което ги е отхранило...

Веднага се сетих за прословутия и много ЕФЕКТИВЕН закон на нашия легендарен хан Крум - не счупване, а отсичане ръката на крадеца. Естествено, след като го въвел, кражбите рязко намалели...

По-добре анархия/безвластие, отколкото под властта на гадове и престъпници.

Точно така! Бой! Бой! И пак БОЙ! Днес крадът вас, утре изнасилват дъщерите ви и убиват майките ви за 2 лева! Българският мъж трябва да се мобилизира и да им начука канчиетата! Повече такива новини!!! В противен случай пак ще четем за заклани баби и дядовци по селата! Може и да се направи някое сдружение с тази цел, ще има голямо финансиране от всички нас гарантирано, защото ни е дошло до гуша!!!!!!

Хубаво ,че го е "съветвал",но това е голяма грешка.Сега вече ще краде,проси и като инвалид завинаги ще е на държавни помощи.Може би трябваше да го накара да принесе малко дърва,да му даде 5 лв. и да му покаже как стават нещата. Сега, не го виждам как ще се оправя с органите???

Браво и аз така бих постъпил.