Коментари - Жена е в кома, яла тестена закуска с отрова | Днес.dir.bg

Жена е в кома, яла тестена закуска с отрова

63-годишна жена от Гоце Делчев е в кома и се бори за живота си, след като яла от намерена на улицата тестена закуска, в която е имало селскостопанска отрова „Каунтер”, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР в Благоевград.

Обратно в новината

Коментари - Жена е в кома, яла тестена закуска с отрова | Днес.dir.bg

Коментари

Май бях права за психичните проблеми: жената имала странно поведение, събирала неща от улиците. Мъжът й е чужденец. Имат брак. Явно става въпрос за психично заболяване и/или деменция. Вижте местния в. Струма. Нормалните хора не ядат ей така банички, даже децата, това първо научават.

ето какво става с висящите банички. Така може освен малоумните червени баби и ман*галите да разредим сериозно

и като бонус ще намалеят леко- бездомните и частните псета дрискащи и пикаещи по градинки пейки, бордюри, детски площадки въобще навсякъде.

по БДС,но просто, нали знаете:"Лайно да е, аванта да е". (Китайска народна поговорка.)

Вуте ного ми се дуе, ама не знае какво че му "зготвим" прет коледа? Една "закуска" на свинята му, и ни мас, ни пржоли, пилци че яде цела зима!

Навремето братя, преди 20 години,познавах нежно една прохождаща студентка в дебрите на журналистиката в 24 часа.Та в една от първите и статии,за кражба във военно поделение,същата беше написала,,Откраднати са 30 патрона и 15 хиляди гранати"! Достойните и наследнички сега пишат тази новина!

ГО ЧЕ ВА ! "БЪЛГАРИЯ УБИ ДЕТЕ!" Друга нямя като нея! ПОКЛОН прет таланта Й, и фмерисаната Й престилка на помощник-готвачка в Стола на военните.

Тази колкото е тъпа,само е от БСП.ами песа ако пие вода от някоя локва и тя ли ще се нагъзи до него..Добре ,че не се е запалила,защото и песа щеше да си драсне клечката. Всички кучкари и природозащитници са ментални уроди

Филанкешия ,не бе човек АЗ Я ПОЗНАВАМ И ЗНАМ,ЧЕ ГЛАСУВА ЗА ГЕРБ,но явно се е разочаровала от доброто си положение -та е хапнала отрова-та по-вече да не прави тази грешка.

Tова, че го пише на много места, не го прави истина!

Спрете се. Коментирате статия която очевидно нещо е сгрешена. Каква е тази жена, която ще има пари да заведе спешно кучето си на ветеринар, но в същото време ще споделя с него намерената на улицата закуска? Нещо не се връзва..

има ветеринари които помагат безвъзмездно, все пак това не са човешки доктори кожодери, а и никъде не пише че е платила на този ветеринар, никъде не пише, че кучето е лекувано за да има разходи по ветеринари. дори да е платила - когато най-добрия приятел умира може да нямаш пари за хляб, ама ще намериш за доктор. може и да не е съвсем у ред жената, но това не я прави по-малко човек

Кучето е с редовни здравни вноски. Да е платила там 1 лев потребителска такса само.

Отдавна съм на мнение, че България може да се оправи проблемите с Кучета и Циганите много лесно, достатъчно е да превъзпитава Кучета срещу цигани и готово.

Според мен новината е измислена, или в най-добрия случай силно преиначена.

Псето било ли е на каишка, както трябва да бъде?

Ясно е едно , че отровата в баничката я е сложил някой пълен скапаняк , който мрази кучетата . Но ето какво е станало отровил се е човек , можеше да и да е дете . Но самоинициативата на този жалък човек е мотивирана от никаквите ползотворни действия на общините в големите градове . Не може толкова години и средства да продължава да е пълно с бездомни кучета . Аз съм кучкар и разхождам кучето само на повод . А това да му позволя да яде от улицата е абсурд , камо ли пък аз да го опитвам , има нещо сбъркано и за това не съм виновен , аз не съм управлявал последните повече от двадесет години , но шепа хора са се нагушили яко от управлението на популацията на бездомни кучета . Предложението - масова кастрация на домашните кучета а тези които са за разплод да се осъществява сериозен контрол . Пари има , стига сте хвърляли прах в очете на хората с тея кучкарници и тем подобни щуротии .

Най- вероятно жената и кучето й са отровени от хора на Станишев. Това е активно политическо мероприятие на БСП. Предполагам, че до изборите ще има още такива случаи, за да се каля ГЕРБ. Жалко е, че Цветанов и Бойко не са на всласт, иначе до сега са заловени истинските поръчители и изпълнители!

Прав си-акцията ще се казва ОТРОВИТЕЛИТЕ,но после ще ги пуснат,защото ще се окаже че не са те.

Другарке Парванова, провирете ТРИ пъти либидото на Костоф, той винаги е забъркан в тъкива работи ! Знаете, че той беше пуснал отровни змии ис София, нали ? (Записа е със СЕРЕСЕ)

Виждам как темата се измества умишлено към уличните кучета. И да се скъсате да пишете срещу кучетата тях пак ще ги има защото има заинтересовани лица които желаят тях да ги има в изобилие. От това те вадят добри пари. Спомнете си приказката за майстора на покриви и сина му. Същото е и с улиците в населените места. Не ви ли прави впечатление, че най-бързо се повреждат ремонтираните участъци? И не се делете на комунисти или некомунисти, всички са виновни. Сега е време: народа срещу всички партии. За да оцелее!

Сигурно някой е сложил капан за помияри обаче се е хванал човек... То стана около всеки блок глутница помияри лаещи по цели нощи, нападащи хора и серящи навсякъде и общината не си мърда пръста...май нарочно ги развъждат тия псета....

Ей хора ,аз работя и умирам от глад и не мога да си платя сметкити, банките ме тормозят за заем който изплащам 10 години с непосилна лихва и ми остава още 1 година да си го изплатя, а те непрекъснато ми звънят и ме заплашват, така, че не ме учудва това, което се е случило. Е сега нали психолози ще ни успокояват, а кой ще ни увеличи заплати и пенсии, един господ знае!

Не! Сега президентът ще те посъветва да теглиш нов заем с който да си санираш жилището и така да си намалиш сметките.

Ами значи да се съгласим, че и при клошарите може да има чувство за здрав разум. Никой не може да е чак толкова гладен, че да скочи на храна от улицата. Първо ще си поиска от друг човек. Или в Гоце Делчев са гадняри и не дават?

Не издържам вече, на скандалите в къщи. От кадето и да мива, все некое кучешко съм нагазил! Напоследък,ужас, и с двата крака? Жената беснее, че ас съм виновен, но как да ги видя кучешките лайна, те ги маскират под сухи листа. Едното куче и на домоуправителката, другото на един спортис, едри са, серат яко, на воля ! Кво да правя, нкой знае ли цяр ?? бай Дончо.

аз - пише се "аз" кадето - пише се 'кЪдето" мива - "мина" некое - "някое" спортис - спортисТ цяра е , че ако беше по-грамотен вероятно поне един минус по-малко щеше да имаш в живота си!

Браво Даскале. Като си оправи човека правописа ще му поникнат крила и ще прелита над лайната на помиярите. Иначе съвета е прост пише се оплакване в общината до съответния отдел. Те би трябвало да реагират. В закона ако не се лъжа имаше предвидена глоба 50 лева за непочистено след помиярите.

а човеко пот мене, пртньора, 36:5 !! Погледни се, ти кво петставлявяш? И што не ми са обади тогава, да ти тегла една, митаче бабино, Тодорка. ПС. Не е важно как пишеш, важно е ВАКВО пишеш.Когато реша, пиша на "чист български диалект", но това е Стил, еребийш ли, тъпчо?!

Може да се запалиш, да си отрежеш пръст или просто да ходиш по асфалта, където лайната се виждат. Ако пък си кьорав - сложи очила.

Покъртителна история.Типично MADE IN BG.

Стига лъжи! Кой се отровил като ял боклуци, кой си отрезал пръста, друг се бил подпалил, трети се напикал и т.н. Аман от политически кьорфишеци. Всичко това е насочено срещу Бойко и ГЕРБ, за да се омаловажат епохалните постижения на правителството, което издигна България на Европейско равнище. България процъфтява! Построиха се хиляди километри пътища и магистрали, детски градини, ново метро, спортни зали. Хората спеставят даже в условия на тежка криза. Как не ги е срам да лъжат непрекъснато и да пускат новини против най- доброто ни правителство? Всичко е предизборен трик на БСП!

Дари

Ама вЕрно ли? И къде работят тези, които са спестили?

яла жената от кофата, защото нямала пари за хлаб... бокооо, помияр, къде се скри ве, къде сте ве герберасти смръдливи, да ви е... нема нужда от цинизми. пълна мобилизация и аут от политиката завинаги. да им бием шута !!!

Кажи ве комунистическо изчадие...какво възсядаш една трагедия...мръсна червена паплач...от всичкото капитал правите

гаргамелис, гербарастка тоалетно, умириса нета!!!

Журналистите само чакат някой да умре и...или ши го самозапалил се, или ял с кучето си...

Има само един начин да се справим с този срам. Много по-евтин е и голяма част от народа ще го подкрепи. Трябва във всяко село, махала или град да се построят леки бараки с маси и столове. Да се назначат готвачи и да се готви, и раздава безплатна храна на всеки. По паничка топла супа и парче хляб. А пари откъде ще попитате. Да се спрат всички социални помощи! Никакви пари на ръка, това е истината. Сега парите за социални помощи се изпиват, изпушват и изяждат от главата на семейството и не достигат до членовете му. Тогава ще има и за по чифт дрехи и обувки БЪЛГАРСКО производство за всеки социално слаб. Така ще стимулираме и нашите малки предприятия, и част от населението ще бъде наето в тях. Всичко е толкова лесно но няма желание това да се направи от нито едно правителство. Явно целта им е да ни затрият като народ!

Дари

Мда... планът Ран-Ът в действие :(

Голяма е трагедията в БГ. Без да е имало война има много хора, които гладуват и буквално умират от глад. Капак на всичко са и образувания като Маги, които нямат нито акъл, нито сърце.

Новината, написана по този начин от явно неграмотен журналист, е абсолютно невероятна. 63-годишна жена, с 46-годишен съпруг.... Разхожда кучето си и заедно с него си поделят намерена на земята закуска. Аз също имам куче, но обикновено не му ям храната, нито му позволявам да яде боклуци от улицата...

Няма нищо сътранно. Просто дописката е зле написана. Жената не си е разхождала кучето, а е ходила с него да си търсят храна. Кучето е добро обоняние и открива даже дълбоко затрупани с боклук храни. Така жената се е прехранвала, с помощта на кучето. Това е много разпространено и в София.

Да не е яла кремвишка шото от кремвишите също може да се умре

ДА БЪЛГАРСКИТЕ САЛАМИ СА ДОСТА РИСКОВИ

Това е много преиначена приказка! Дори Шехерезада не би я написала така...тука има пръст българската журанлистика

Това - хора да се хранят с нещо от улицата и кофите за боклук, става все по-често. Унижение и мизерия. Срам за такава държава, с толкова богата земя.

аз пари за куче и време за разходките му нямам, но за закуска и обяд имам. Същото е и за бедните пушачи.

и за ветеринар имат, само за баничка нямат! Туй ще е класическа червена бабичка.

И си водят кучето при ветеринар-клошар, който да го преглежда без пари? Гоце Делчев е прекалено малък град да има клошари. Ей ги селата, къщи има, работа има, човек по-лесно може да се оправи в сравнение с големия град. Иначе наблюдението, че хората от онзи край са малко маниакално пламенни и импулсивни си важи...

Да не сте се объркали нещо? 63г жена с 46г съпруг?!? Да не сте искали да напишете 64? То май повечето ви новини са все ....

Ак ов един друг раздел в сайта объркат 69 с 96 има бая да се чудим и да ровим какво е това.

че тоя млат мъш е решил да се отърве от бабушкерата, и нейното куче, което спи между тях ??

Звучи доста неправдоподобно. Не искам да съм като следовател, но по-вероятно е да я е изяла вкъщи още и съпруга и да участва в това дело, или случайно да са я отровили вкъщи самата храна.

Има едни малоумници, които тровят бездомните кучета по този начин. Време е да си понесат последствията.

Жалко! Дори да става дума за жена, която рови по кофите, а кучето я съпровождало.

Ако не беха Станишев, Костов и Доган, сега тая жена щеше, всеки ден, повтарям, ВСЕКИ ДЕН, по три тележки пржолки да яде, а не буклуците им !

за Костов не си прав ама айде ..не ми се спори ..

Пържолки от теле или от таралеж?

Защо ни занимавате с лакумници, да вземе на кученцето от храната? Тоя съпруг май не казва нещо? не ни занимавайте с сапунени криминалета

Проклето да е последното правителство което докара хората до просешка тояга и смърта да им е цел за избавление.Проклети да са магистралите когато няма пари за бензин да се движим по тях.

А до преди него всичко беше цветя и рози, народът тънеше в благоденствие и разкош... Ех, мечти... Проклети да са американците, които натресоха на света икономическата криза!

?!? Стига бе,драги зрители?!? Това е пълен абсурд! Не може да сме стигнали до тук ! Вярно е,че затвориха голяма част от лудниците и по улиците напоследък се разхождат доста "екстравагантни" хора,но това... наистина ми идва в повече :(

Жената на 63 е заведена в бърза помощ от 46 годишния си съпруг?!Какви глупости пишете?!

Вариантите са два: мъжът е отровил жена си, кучето за прикритие. Жената има деменция, за да яде наистина храна от земята. Истината е, че в оня край са бая луди по принцип.

Медиите са долни манипулатори. Всеки ден се пускат измислени новини, коя от коя по- гадни. Кой се отровил като ял боклуци, кой си отрезал пръста, друг се бил подпалил, трети се напикал и т.н. Аман от политически кьорфишеци. Всичко това е насочено срещу Бойко и ГЕРБ, за да се омаловажат епохалните постижения на правителството, което издигна България на Европейско равнище. Построиха се хиляди километри пътища и магистрали, детски градини, ново метро, спортни зали. Хората спеставят даже в условия на тежка криза. Как не ги е срам да лъжат непрекъснато и да пускат новини против най- доброто ни правителство? Всичко е предизборен трик на БСП!

Браво чудесно се справяш, обади ми се като ти свърши смяната за заслуженият бонус- флейта на Доган!

Къде са тия пътища и магистрали??? Една магистрала нямаме до морето, това е безумие в 21 век. Нужни са ни години наред за да се оправим!

Боже боже, тръгни за Варна, да видиш колко мъка има по този свят ! Но там поне има къ де до отидеш но нужда? За Бургас няма, хората пътуват с памперси!

Още един мандат (не дай БОЖЕ) на ГЕРБ и ще се върнем в 19-ти век.Аман от платени драскачи!

Пропусна още стотиците заводи, ликвидиране на безработицата, ликвидиране на престъпността, щастливите кокошки, прасета и крави, щастливите цигани и пенсионери. Увеличи финансовия резеррв и средната продължителност на живота и много много още. А бе Кашпировски ряпа да яде пред Дянков и Борисов. Време е да се включи и Кристалина Георгиева за да цъфнат и ел. стълбове за красота.

Бати отвратителната ДЪРЖАВА, не искам да вярвам че е истина. Всеки ден ми става все по-срам че съм роден тука. Единствено и само заради деградиралата кочина наречена България.

Висяща закуска ?

Хора, до къде я докарахме да ядем намерена храна на улицата. С какво заслужихме тази съдба? Животът в България се е превърнал в някакъв кошмарен абсурд.

63 годишна жена с 43 годишен съпруг!!! Яла от НАМЕРЕНАТА на пътя закуска, от която яло КУЧЕТО!!! Не пуша, на съм пил, а тази история е меко казано откачена.

Извода е един-не яжте жълтия сняг!

Много хора се хранят от кофите в момента- това е тъжната истина! Толкова ли е трудно да се предвиди подобна трагедия- акъл няма ли този "човек"?!

Стига сте лъгали! У нас гладни хора няма! Всички имат достатъчно средтсва за да се хранят, даже спестяват доста пари. Всеки ден гледаме как влоговете в банките растат. Не заблуждавайте хората!

Не си добре да знаеш промит мозък.

Ей, това герберите, наистина сте идиоти!

РАНО ИЛИ КЪСНО ТОВА ЩЕШЕ ДА СЕ СЛУЧИ. НЯКОЙ ЯВНО Е ИСКАЛ ДА ТРОВИ УЛИЧНИ КУЧЕТА. АЗ МНОГОКРАТНО КАЗАХ, ЧЕ ТОВА НЕ Е НАЧИНА. ОБИЧАМ ЖИВОТНОТЕ ИМАМ КУЧЕ, НО Е ВЯРНО, ЧЕ УЛИЧНИТЕ ЖИВОТНИ СТАНАХА ПРЕКАЛЕНО МНОГО. КОГАТО КОМПЕТЕНТНАТА ВЛАСТ НЕ ВЗЕМА РЕШЕНИЕ СЕ ПОЛУЧАВА БЕЗЗАКОНИЕ И СЕ РАЖДАТ ТАКИВА ИДЕИ. А МОЖЕШЕ И ДЕТЕ ДА ЛАПНЕ ТАЗИ ЗАКУСКА

Господ, ще накаже тези хора който тровят по този мъчителен начин, животните! Все пак и те са живи същества! Дано се оправи жената.

Омразата на хората към всичко живо около тях достигна до тук. Гладните, кучетата , котките и другите животни и хора в дрипи ще бъдат избити. Знаете ли, че това го няма никъде по света.

граждани , не извеждайте кучетата си на разходка преди да сте се нахранили двамата обилно, иначе ще изпитате поговорката, "гъз глава затрива"

Ама не може да слагаш в устата си всичко, което намериш на улицата. Не намирам вина в никой освен в самата жена. Вероятно не и е за първи път да яде изхвърлена храна.Дано да се оправи, но не вярвам, отровата е една от най-силните инсектициди.

Срам ме е че съм човек, заради такива дебели дебилки като теб... Да слага кавото си иска фостата!!! Важното е че рано или късно това щеше да се случи с тази безнаказаност... Добре е че не е дете поне...

Естествено, че жената сама си е виновна. Като няма акъл та яде всичко каквото намери, пада й се. Така е в природата, естествен отбор. Иначе навсякъде има възможност да получиш безплатна храна. В България гладни хора няма!

много пропаднаха хората в Бълхария, като гледам майките в градинката до нас, люпат семки, плюят, говорят като каруцари. Като маги на акъл и имат деца, които ще бъдат по този начин възпитани. Нормално е да има отровни храни, фекали и семки по улиците а маги не си поставя кво да е в устата и другите отвер.., нали така?

Некой ИДИОТ си е въобразил, че РБ-кучетата ядат кифли ? Миро, Найденов, кажи му бе, шопар-кучкар !

Коментари - Жена е в кома, яла тестена закуска с отрова | Днес.dir.bg

Жена е в кома, яла тестена закуска с отрова

63-годишна жена от Гоце Делчев е в кома и се бори за живота си, след като яла от намерена на улицата тестена закуска, в която е имало селскостопанска отрова „Каунтер”, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР в Благоевград.

Обратно в новината

Коментари - Жена е в кома, яла тестена закуска с отрова | Днес.dir.bg

Коментари

Май бях права за психичните проблеми: жената имала странно поведение, събирала неща от улиците. Мъжът й е чужденец. Имат брак. Явно става въпрос за психично заболяване и/или деменция. Вижте местния в. Струма. Нормалните хора не ядат ей така банички, даже децата, това първо научават.

ето какво става с висящите банички. Така може освен малоумните червени баби и ман*галите да разредим сериозно

и като бонус ще намалеят леко- бездомните и частните псета дрискащи и пикаещи по градинки пейки, бордюри, детски площадки въобще навсякъде.

по БДС,но просто, нали знаете:"Лайно да е, аванта да е". (Китайска народна поговорка.)

Вуте ного ми се дуе, ама не знае какво че му "зготвим" прет коледа? Една "закуска" на свинята му, и ни мас, ни пржоли, пилци че яде цела зима!

Навремето братя, преди 20 години,познавах нежно една прохождаща студентка в дебрите на журналистиката в 24 часа.Та в една от първите и статии,за кражба във военно поделение,същата беше написала,,Откраднати са 30 патрона и 15 хиляди гранати"! Достойните и наследнички сега пишат тази новина!

ГО ЧЕ ВА ! "БЪЛГАРИЯ УБИ ДЕТЕ!" Друга нямя като нея! ПОКЛОН прет таланта Й, и фмерисаната Й престилка на помощник-готвачка в Стола на военните.

Тази колкото е тъпа,само е от БСП.ами песа ако пие вода от някоя локва и тя ли ще се нагъзи до него..Добре ,че не се е запалила,защото и песа щеше да си драсне клечката. Всички кучкари и природозащитници са ментални уроди

Филанкешия ,не бе човек АЗ Я ПОЗНАВАМ И ЗНАМ,ЧЕ ГЛАСУВА ЗА ГЕРБ,но явно се е разочаровала от доброто си положение -та е хапнала отрова-та по-вече да не прави тази грешка.

Tова, че го пише на много места, не го прави истина!

Спрете се. Коментирате статия която очевидно нещо е сгрешена. Каква е тази жена, която ще има пари да заведе спешно кучето си на ветеринар, но в същото време ще споделя с него намерената на улицата закуска? Нещо не се връзва..

има ветеринари които помагат безвъзмездно, все пак това не са човешки доктори кожодери, а и никъде не пише че е платила на този ветеринар, никъде не пише, че кучето е лекувано за да има разходи по ветеринари. дори да е платила - когато най-добрия приятел умира може да нямаш пари за хляб, ама ще намериш за доктор. може и да не е съвсем у ред жената, но това не я прави по-малко човек

Кучето е с редовни здравни вноски. Да е платила там 1 лев потребителска такса само.

Отдавна съм на мнение, че България може да се оправи проблемите с Кучета и Циганите много лесно, достатъчно е да превъзпитава Кучета срещу цигани и готово.

Според мен новината е измислена, или в най-добрия случай силно преиначена.

Псето било ли е на каишка, както трябва да бъде?

Ясно е едно , че отровата в баничката я е сложил някой пълен скапаняк , който мрази кучетата . Но ето какво е станало отровил се е човек , можеше да и да е дете . Но самоинициативата на този жалък човек е мотивирана от никаквите ползотворни действия на общините в големите градове . Не може толкова години и средства да продължава да е пълно с бездомни кучета . Аз съм кучкар и разхождам кучето само на повод . А това да му позволя да яде от улицата е абсурд , камо ли пък аз да го опитвам , има нещо сбъркано и за това не съм виновен , аз не съм управлявал последните повече от двадесет години , но шепа хора са се нагушили яко от управлението на популацията на бездомни кучета . Предложението - масова кастрация на домашните кучета а тези които са за разплод да се осъществява сериозен контрол . Пари има , стига сте хвърляли прах в очете на хората с тея кучкарници и тем подобни щуротии .

Най- вероятно жената и кучето й са отровени от хора на Станишев. Това е активно политическо мероприятие на БСП. Предполагам, че до изборите ще има още такива случаи, за да се каля ГЕРБ. Жалко е, че Цветанов и Бойко не са на всласт, иначе до сега са заловени истинските поръчители и изпълнители!

Прав си-акцията ще се казва ОТРОВИТЕЛИТЕ,но после ще ги пуснат,защото ще се окаже че не са те.

Другарке Парванова, провирете ТРИ пъти либидото на Костоф, той винаги е забъркан в тъкива работи ! Знаете, че той беше пуснал отровни змии ис София, нали ? (Записа е със СЕРЕСЕ)

Виждам как темата се измества умишлено към уличните кучета. И да се скъсате да пишете срещу кучетата тях пак ще ги има защото има заинтересовани лица които желаят тях да ги има в изобилие. От това те вадят добри пари. Спомнете си приказката за майстора на покриви и сина му. Същото е и с улиците в населените места. Не ви ли прави впечатление, че най-бързо се повреждат ремонтираните участъци? И не се делете на комунисти или некомунисти, всички са виновни. Сега е време: народа срещу всички партии. За да оцелее!

Сигурно някой е сложил капан за помияри обаче се е хванал човек... То стана около всеки блок глутница помияри лаещи по цели нощи, нападащи хора и серящи навсякъде и общината не си мърда пръста...май нарочно ги развъждат тия псета....

Ей хора ,аз работя и умирам от глад и не мога да си платя сметкити, банките ме тормозят за заем който изплащам 10 години с непосилна лихва и ми остава още 1 година да си го изплатя, а те непрекъснато ми звънят и ме заплашват, така, че не ме учудва това, което се е случило. Е сега нали психолози ще ни успокояват, а кой ще ни увеличи заплати и пенсии, един господ знае!

Не! Сега президентът ще те посъветва да теглиш нов заем с който да си санираш жилището и така да си намалиш сметките.

Ами значи да се съгласим, че и при клошарите може да има чувство за здрав разум. Никой не може да е чак толкова гладен, че да скочи на храна от улицата. Първо ще си поиска от друг човек. Или в Гоце Делчев са гадняри и не дават?

Не издържам вече, на скандалите в къщи. От кадето и да мива, все некое кучешко съм нагазил! Напоследък,ужас, и с двата крака? Жената беснее, че ас съм виновен, но как да ги видя кучешките лайна, те ги маскират под сухи листа. Едното куче и на домоуправителката, другото на един спортис, едри са, серат яко, на воля ! Кво да правя, нкой знае ли цяр ?? бай Дончо.

аз - пише се "аз" кадето - пише се 'кЪдето" мива - "мина" некое - "някое" спортис - спортисТ цяра е , че ако беше по-грамотен вероятно поне един минус по-малко щеше да имаш в живота си!

Браво Даскале. Като си оправи човека правописа ще му поникнат крила и ще прелита над лайната на помиярите. Иначе съвета е прост пише се оплакване в общината до съответния отдел. Те би трябвало да реагират. В закона ако не се лъжа имаше предвидена глоба 50 лева за непочистено след помиярите.

а човеко пот мене, пртньора, 36:5 !! Погледни се, ти кво петставлявяш? И што не ми са обади тогава, да ти тегла една, митаче бабино, Тодорка. ПС. Не е важно как пишеш, важно е ВАКВО пишеш.Когато реша, пиша на "чист български диалект", но това е Стил, еребийш ли, тъпчо?!

Може да се запалиш, да си отрежеш пръст или просто да ходиш по асфалта, където лайната се виждат. Ако пък си кьорав - сложи очила.

Покъртителна история.Типично MADE IN BG.

Стига лъжи! Кой се отровил като ял боклуци, кой си отрезал пръста, друг се бил подпалил, трети се напикал и т.н. Аман от политически кьорфишеци. Всичко това е насочено срещу Бойко и ГЕРБ, за да се омаловажат епохалните постижения на правителството, което издигна България на Европейско равнище. България процъфтява! Построиха се хиляди километри пътища и магистрали, детски градини, ново метро, спортни зали. Хората спеставят даже в условия на тежка криза. Как не ги е срам да лъжат непрекъснато и да пускат новини против най- доброто ни правителство? Всичко е предизборен трик на БСП!

Дари

Ама вЕрно ли? И къде работят тези, които са спестили?

яла жената от кофата, защото нямала пари за хлаб... бокооо, помияр, къде се скри ве, къде сте ве герберасти смръдливи, да ви е... нема нужда от цинизми. пълна мобилизация и аут от политиката завинаги. да им бием шута !!!

Кажи ве комунистическо изчадие...какво възсядаш една трагедия...мръсна червена паплач...от всичкото капитал правите

гаргамелис, гербарастка тоалетно, умириса нета!!!

Журналистите само чакат някой да умре и...или ши го самозапалил се, или ял с кучето си...

Има само един начин да се справим с този срам. Много по-евтин е и голяма част от народа ще го подкрепи. Трябва във всяко село, махала или град да се построят леки бараки с маси и столове. Да се назначат готвачи и да се готви, и раздава безплатна храна на всеки. По паничка топла супа и парче хляб. А пари откъде ще попитате. Да се спрат всички социални помощи! Никакви пари на ръка, това е истината. Сега парите за социални помощи се изпиват, изпушват и изяждат от главата на семейството и не достигат до членовете му. Тогава ще има и за по чифт дрехи и обувки БЪЛГАРСКО производство за всеки социално слаб. Така ще стимулираме и нашите малки предприятия, и част от населението ще бъде наето в тях. Всичко е толкова лесно но няма желание това да се направи от нито едно правителство. Явно целта им е да ни затрият като народ!

Дари

Мда... планът Ран-Ът в действие :(

Голяма е трагедията в БГ. Без да е имало война има много хора, които гладуват и буквално умират от глад. Капак на всичко са и образувания като Маги, които нямат нито акъл, нито сърце.

Новината, написана по този начин от явно неграмотен журналист, е абсолютно невероятна. 63-годишна жена, с 46-годишен съпруг.... Разхожда кучето си и заедно с него си поделят намерена на земята закуска. Аз също имам куче, но обикновено не му ям храната, нито му позволявам да яде боклуци от улицата...

Няма нищо сътранно. Просто дописката е зле написана. Жената не си е разхождала кучето, а е ходила с него да си търсят храна. Кучето е добро обоняние и открива даже дълбоко затрупани с боклук храни. Така жената се е прехранвала, с помощта на кучето. Това е много разпространено и в София.

Да не е яла кремвишка шото от кремвишите също може да се умре

ДА БЪЛГАРСКИТЕ САЛАМИ СА ДОСТА РИСКОВИ

Това е много преиначена приказка! Дори Шехерезада не би я написала така...тука има пръст българската журанлистика

Това - хора да се хранят с нещо от улицата и кофите за боклук, става все по-често. Унижение и мизерия. Срам за такава държава, с толкова богата земя.

аз пари за куче и време за разходките му нямам, но за закуска и обяд имам. Същото е и за бедните пушачи.

и за ветеринар имат, само за баничка нямат! Туй ще е класическа червена бабичка.

И си водят кучето при ветеринар-клошар, който да го преглежда без пари? Гоце Делчев е прекалено малък град да има клошари. Ей ги селата, къщи има, работа има, човек по-лесно може да се оправи в сравнение с големия град. Иначе наблюдението, че хората от онзи край са малко маниакално пламенни и импулсивни си важи...

Да не сте се объркали нещо? 63г жена с 46г съпруг?!? Да не сте искали да напишете 64? То май повечето ви новини са все ....

Ак ов един друг раздел в сайта объркат 69 с 96 има бая да се чудим и да ровим какво е това.

че тоя млат мъш е решил да се отърве от бабушкерата, и нейното куче, което спи между тях ??

Звучи доста неправдоподобно. Не искам да съм като следовател, но по-вероятно е да я е изяла вкъщи още и съпруга и да участва в това дело, или случайно да са я отровили вкъщи самата храна.

Има едни малоумници, които тровят бездомните кучета по този начин. Време е да си понесат последствията.

Жалко! Дори да става дума за жена, която рови по кофите, а кучето я съпровождало.

Ако не беха Станишев, Костов и Доган, сега тая жена щеше, всеки ден, повтарям, ВСЕКИ ДЕН, по три тележки пржолки да яде, а не буклуците им !

за Костов не си прав ама айде ..не ми се спори ..

Пържолки от теле или от таралеж?

Защо ни занимавате с лакумници, да вземе на кученцето от храната? Тоя съпруг май не казва нещо? не ни занимавайте с сапунени криминалета

Проклето да е последното правителство което докара хората до просешка тояга и смърта да им е цел за избавление.Проклети да са магистралите когато няма пари за бензин да се движим по тях.

А до преди него всичко беше цветя и рози, народът тънеше в благоденствие и разкош... Ех, мечти... Проклети да са американците, които натресоха на света икономическата криза!

?!? Стига бе,драги зрители?!? Това е пълен абсурд! Не може да сме стигнали до тук ! Вярно е,че затвориха голяма част от лудниците и по улиците напоследък се разхождат доста "екстравагантни" хора,но това... наистина ми идва в повече :(

Жената на 63 е заведена в бърза помощ от 46 годишния си съпруг?!Какви глупости пишете?!

Вариантите са два: мъжът е отровил жена си, кучето за прикритие. Жената има деменция, за да яде наистина храна от земята. Истината е, че в оня край са бая луди по принцип.

Медиите са долни манипулатори. Всеки ден се пускат измислени новини, коя от коя по- гадни. Кой се отровил като ял боклуци, кой си отрезал пръста, друг се бил подпалил, трети се напикал и т.н. Аман от политически кьорфишеци. Всичко това е насочено срещу Бойко и ГЕРБ, за да се омаловажат епохалните постижения на правителството, което издигна България на Европейско равнище. Построиха се хиляди километри пътища и магистрали, детски градини, ново метро, спортни зали. Хората спеставят даже в условия на тежка криза. Как не ги е срам да лъжат непрекъснато и да пускат новини против най- доброто ни правителство? Всичко е предизборен трик на БСП!

Браво чудесно се справяш, обади ми се като ти свърши смяната за заслуженият бонус- флейта на Доган!

Къде са тия пътища и магистрали??? Една магистрала нямаме до морето, това е безумие в 21 век. Нужни са ни години наред за да се оправим!

Боже боже, тръгни за Варна, да видиш колко мъка има по този свят ! Но там поне има къ де до отидеш но нужда? За Бургас няма, хората пътуват с памперси!

Още един мандат (не дай БОЖЕ) на ГЕРБ и ще се върнем в 19-ти век.Аман от платени драскачи!

Пропусна още стотиците заводи, ликвидиране на безработицата, ликвидиране на престъпността, щастливите кокошки, прасета и крави, щастливите цигани и пенсионери. Увеличи финансовия резеррв и средната продължителност на живота и много много още. А бе Кашпировски ряпа да яде пред Дянков и Борисов. Време е да се включи и Кристалина Георгиева за да цъфнат и ел. стълбове за красота.

Бати отвратителната ДЪРЖАВА, не искам да вярвам че е истина. Всеки ден ми става все по-срам че съм роден тука. Единствено и само заради деградиралата кочина наречена България.

Висяща закуска ?

Хора, до къде я докарахме да ядем намерена храна на улицата. С какво заслужихме тази съдба? Животът в България се е превърнал в някакъв кошмарен абсурд.

63 годишна жена с 43 годишен съпруг!!! Яла от НАМЕРЕНАТА на пътя закуска, от която яло КУЧЕТО!!! Не пуша, на съм пил, а тази история е меко казано откачена.

Извода е един-не яжте жълтия сняг!

Много хора се хранят от кофите в момента- това е тъжната истина! Толкова ли е трудно да се предвиди подобна трагедия- акъл няма ли този "човек"?!

Стига сте лъгали! У нас гладни хора няма! Всички имат достатъчно средтсва за да се хранят, даже спестяват доста пари. Всеки ден гледаме как влоговете в банките растат. Не заблуждавайте хората!

Не си добре да знаеш промит мозък.

Ей, това герберите, наистина сте идиоти!

РАНО ИЛИ КЪСНО ТОВА ЩЕШЕ ДА СЕ СЛУЧИ. НЯКОЙ ЯВНО Е ИСКАЛ ДА ТРОВИ УЛИЧНИ КУЧЕТА. АЗ МНОГОКРАТНО КАЗАХ, ЧЕ ТОВА НЕ Е НАЧИНА. ОБИЧАМ ЖИВОТНОТЕ ИМАМ КУЧЕ, НО Е ВЯРНО, ЧЕ УЛИЧНИТЕ ЖИВОТНИ СТАНАХА ПРЕКАЛЕНО МНОГО. КОГАТО КОМПЕТЕНТНАТА ВЛАСТ НЕ ВЗЕМА РЕШЕНИЕ СЕ ПОЛУЧАВА БЕЗЗАКОНИЕ И СЕ РАЖДАТ ТАКИВА ИДЕИ. А МОЖЕШЕ И ДЕТЕ ДА ЛАПНЕ ТАЗИ ЗАКУСКА

Господ, ще накаже тези хора който тровят по този мъчителен начин, животните! Все пак и те са живи същества! Дано се оправи жената.

Омразата на хората към всичко живо около тях достигна до тук. Гладните, кучетата , котките и другите животни и хора в дрипи ще бъдат избити. Знаете ли, че това го няма никъде по света.

граждани , не извеждайте кучетата си на разходка преди да сте се нахранили двамата обилно, иначе ще изпитате поговорката, "гъз глава затрива"

Ама не може да слагаш в устата си всичко, което намериш на улицата. Не намирам вина в никой освен в самата жена. Вероятно не и е за първи път да яде изхвърлена храна.Дано да се оправи, но не вярвам, отровата е една от най-силните инсектициди.

Срам ме е че съм човек, заради такива дебели дебилки като теб... Да слага кавото си иска фостата!!! Важното е че рано или късно това щеше да се случи с тази безнаказаност... Добре е че не е дете поне...

Естествено, че жената сама си е виновна. Като няма акъл та яде всичко каквото намери, пада й се. Така е в природата, естествен отбор. Иначе навсякъде има възможност да получиш безплатна храна. В България гладни хора няма!

много пропаднаха хората в Бълхария, като гледам майките в градинката до нас, люпат семки, плюят, говорят като каруцари. Като маги на акъл и имат деца, които ще бъдат по този начин възпитани. Нормално е да има отровни храни, фекали и семки по улиците а маги не си поставя кво да е в устата и другите отвер.., нали така?

Некой ИДИОТ си е въобразил, че РБ-кучетата ядат кифли ? Миро, Найденов, кажи му бе, шопар-кучкар !