Цветлин Йовчев уволни седмина полицейски началници наведнъж

Министърът на вътрешните работи Цветлин Йовчев поиска оставките на шестима областни директори на МВР и на един районен началник.

Обратно в новината

Коментари - Цветлин Йовчев уволни седмина полицейски началници наведнъж | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

БРАВО! Само така- напред още глави да хвърчат! На какво приличаше тази полиция!Правилно как ще стоят и гледат как продават циганите конфискуваните цигари.Каква мафия се вихреше по времето на Б.Б. и Цв.Цв. Само не ми е ясно като се оттърват от дирекцията с подслушванията къде ще отиде тя? Да не се получи по- безконтролна да е ? За ГДБОП мисля, че е правилно.В днешния свят организираната престъпност най- вече нарушава националната сигурност и трябва заедно ДАНС И ГДБОП да работят.

Не 7 , а 7000 души трябва да бъдат изхвърлени от МВР. Особенно началниците, от които редовите полицаи са пропищели. Тези типове сякаш са минали школата на Ал Капоне в Чикаго, и досега са ортаци с подземието. На мястото на корумпираните къртици трябват млади хора с дипломи - измежду безработните ги има с хиляди. Какво чакате?! МВР на Цветанов показа как се става заговорническа организация с една цел - държавен преврат на тъмни крадливи сили извън контрола на нацията. Диктатори, насилници и типове извьн закона и над закона. Това не може да продължава в Европа и в тази страна! След нас и Турция ще последват бунтове против узурпаторите вдясно и в други страни на континента. Логиката е такава. Времената на криминалните диктатури отдавна минаха. Ама тези, които не знаят да четат, не си направиха труда да се образоват, та да не сриват държавите си...

е как да се гордееш че си булгарин. в западната преса ни се присмиват с тоя наш мазохизум. на власт пак комунисти. тупи са бг тата. доказаха го на изборите. бкп+дпс+уруш. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Какво излиза? ББ изчака 3 години и пловина за да смени някой шеф верен на БСП, а бСП не изчака и 3 нена и половина за да смени кадрите, назначени от ББ. Ако това не е политическа чистка - здраве му кажи. След няколко месеца, когато това правителство падне (а в това няма нкаво съмнение, с оглед на глупостите които върши), отново в МВР ще започне кадрова вакханалия. Само че при едно управление на ГЕРБ нещата ще ескалират още повече. А ние искаме борба с престъпността. Трънки! Че в МВР трябв ада има промени, това е безспорно. Но да смениш Иван Лайнаров с Петър Лайнаров, а после другият да замени Петър Лайнаров с георги Лайнаров, Стоян Лайнаров или Мехмед Лайнаров (спокойно и това ще доживеем...), означава само че шефа за вечни времена ще бъде др. Лайнаров

Първо, правителството няма да падне скоро! Второ, не се чака 3 години за такива смени, но бойко е прекалено тъп и за това не го направи на време.Резултата го видяхме!! Трето, много се радвам как страдате герберастчета!!

Комисаре, и тебе ще те махна. Нас червеното знаме роди ни и ние сме на всеки километър разбита настилка.

Напълно съм съгласен с Panchev. Няма какво повече да кажа. Прочетете го.

шефа на ченгеджийницата във Видин бил на 35г и е в системата от 1998. излиза , че е влезнал в полицията на 2Ог. като преди това е завършил психология. То бива простотии да се пишат ама това е върхът. Искате ли калкулатор?

Бравос! Честно, почтено, лоялно! По мъжки!

Бах' ма'му, "седем с един удар". Е, те тоя урунгел надмина всички предходни политически уволнения. Няма друг изход братя българи - грабвайте тоягите!

Вярно ли е че йовчев е завършил морското у-ще със специалност политически комуноиден офицер? След това бил ли е на обучение в савецкию саюс?

Уважаеми господин Министър Йовчев. Моля да направите цялостна проверка на работата на Директора на Национална Полиция Ангел Антонов, който се е снишил и чака да мине патардията. Извесни на личния състав са примери за десетки нарушения и злоупотреби на лицето със служебно положение с цел лично облагодетелстване. Страха ни кара да свидетелстваме лично в момента за да не загубиме работата си. Но след неговото отстраняване имаме много да разказваме.

Странното и с нищо необяснено напускане на Цветлин Йовчев от поста му в Президентството и последващото му появяване като министър на вътрешните работи е неоспорим знак, че е имало стройна организация за събарянето на ГЕРБ от власт на всяка цена и в всякакви средства. Какви ли поразяващи трикове от плана си са му разкрили за да го убедят, че е по-добре да напусне добре платеното си и на завет от неприятности място в Президентството, едва ли ще научим. Но това е ярко доказателство, че е имало заговор и че са били готови на всичко - от организирано, съзнателно манипулиране на електромерите на хората до инсценировката с бюлетините.

Панчев, нищо ново под слънцето Я си припомни как събориха правителството на Филип Димитров, как доведоха Мадридския крадлив козел и т.н. и т.н. Ма мноогууу е прост тоз' български народ.

Имам един въпрос, при толкова уволнени, каква е сумата на обезщетенията, не съм специалист, но според мен може и стигат десетина заплати на човек, а тези са все шефове, май им правят услуга.

Какво точно да направят полицаите като им е наредено от горе да не закачат пласьорите на цигари. Цялата схема тръгва на високо ниво още с допускането тирове с такива цигари да влизат необезпокоявани в България. Схемите са подобни навсякъде - моя позната в данъчното я наказаха дисциплинарно, затова, че е разкрила данъчна измама и е наложила акт, на фирма, която цитирам "не трябва да се закача".

гледайки този от снимката се сещам, че трябва да си повишите сигурността на акаунтите в интернет . на първо време си сменете паролите - да не са егн, име на дете или любимец, фамилия .... изберете комбинации които не са думи от речник, слагайте числа, препинателни знаци и др. символи

А говорехте эа точно това,което сега вие правите.Демагози!!!!ВСИЧКИ НА ПРОТЕСТ В НЕДЕЛЯ!!

Да има закон за смяна на всички директори и началник отдели през 5 години на държавни служби - МВР, НАП, Митници, доказано е, че до 5-тата година работят после спят и дремят и чакат да се пенсионират дори и по-младите!!!!!!!!!!!!!

Бря! Седем наведнъж - Храбрият шивач пасти да яде!;о)

А Цвинокио смени всичките бе гербали, що се праите на педали, всички на протест за тогавашните достойни хора......Напраи МВР мръсна дума за години напред!!!

Този явно се е взел много насериозно и мисли, че МВР започва с него??????

мвр свършва с него и почва политическа полиция

Както е било досега, така и ще бъде. Всяка нова власт си прави чистката навсякъде и на всички нива. Това основно е така, защото на всички ключови постове се назначават "наши хора", а не професионалисти. Моите уважения, но на 31 г. кога успя да се изучи, че и да натрупа достатъчно професионален опит, за да ръководи една от най-важните служби. Основната грешка на всички в БГ, не само във властта, а и в частния бизнес, е да се назначават непрофесионалисти, а близки хора. Това, че си син, дъщеря, близък или приятел на някого, не те прави професионалист. А и всички знаем как се провеждат конкурсите за разни държавни служби.

Даниел беше отличник в Академията на МВР.Упорит и целенасочен.Така , че не му се вглеждайте в годините.А относно опита в МВР се придобива много бързо , защото няма от кой да се учиш и общо взето се придобива на принципа- проба- грешка и знанията които си придобил.По страни са ми началници завършили филология или техническо образование.Той поне е с професионално образование.

Е щом е толкова кадърен той прекрасно ще се справя и на по-нисък пост!!Нали не е учил в симеоново специално за директор на ОДП?

Шефеее, прати нЕкой в кв. Дружба, че от мангусти-продавачи на цигари, във Фантастико не може да се влезе... Районното е на 2 минути път, обаче патрулка идва само за да си купят цигари.

само стачки , след мах. 2 месеза ако не се е оправила балгария! могат да ни спасят$ *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

А предните като не оправиха България за 3 години и полвина ти вика ли, бе?

А Ихтиманския шеф там се намира наи некадърната полиция всяка година там се къщите на цели села

Видяхте ли възраста на двама от директорите 31,35 години. Каквото и да ми казват на тези години нямаш просто достатъчно опит. Било то житейски или професионален.

и видяхте ли кога са назначени *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Правилно ги е подкарал Министъра! Всички до един са политически назначения, лично предани на Цветанов, заради които си отидоха доказани професионалисти. Затова сега е редно да си ги оритат. Само един съвет! не им бройте по 20 заплати, щото за един доказан некадърник и подлец, като шефа на ОДП-Търговище, това означава около 50 000 лв чиста пара!

браво! наи-накрая нещо свестно ... повече от господата са станали шефове точно като будата се оттегли.

е..това вече нещо... съвсем същото...?ами -да-то нали сега други джобове се пълнят.. други "скрити" складове се изпразват..пък и пушенето ще се "върне".."Божееее колко мъка има на този свят"....

ДА ЖИВЕЕ ЙОВЧЕВ! ДА ЖИВЕЕ ЦАЦАРОВ! ДА ЖИВЕЕ ОРЕХА!ЧЕНГИЛСКАТА МАФИЯ - НА БОКЛУКА! Само така агентуроченгилското дерибейство в икономиката, политиката, културата и правораздаването, шуробаджанащината, корупцията и организираната (от МВР) престъпносат ще бъдат ликвидирани. БЪЛГАРИЯ - В ЦИВИЛИЗАЦИЯТА!

и Цветелин Йовчев ще бъде уволнен след седмица...на протести братя..ДА ИЗМЕТЕМ ЛАЙНАРИТЕ КОИТО НАПРАВИХА ПРЕВРАТ В ДЪРЖАВАТА

Това означава ли, че началниците на полицията в други градове, които не са уволнени, имат добри резултати? А дано сега започнат резултатите навсякъде. Ама надали.

Споко. За малко повече от седмица на поста е трудно да се обхване цялата картина по места, но е въпрос на време да се преброят пилците...

затова пък 3 ма от уволнените за 3 месеца е трябвало да се справят с всичко. пак ни замазват очите или значи ако до 3 месеца правителството не подобри ситуацията го сменяме

Чистките поръчани от ДПС започнаха. Очаквам и турския в училищата от 15-ти септември.

Айде бе! Земи се освести! Стига с тоя турски език! Кьорав ли си да прочетеш, че въпросните програми със свободноизбираемия "майчин" език съществуват вече 12 години! Що не подскачаше по тоя въпрос по време на комуноидното мутро-ченгеджийско управление на ГЕРБерастите!

prijateli2003

ЗИП не СИП, селяндур има разлика

Чичо, Чичо,я вземи да влезеш в час сега, че на времето не си влизал.СИП означава свободноизбираема подготовка, а ЗИП - задължителноизбираема.Анадъмму?Макар че, реално погледнато,звучи противоречиво - хем задължително, хем избираемо.Така ги решават нещата в Просветното министерствоТака е, Чичо, след десетина години българчетата ще говорят и пишат на турски!!!Да ни е честито!!

И тая вечер ги разкарах лявоамбриажните комуноидчета. Браво на мен. Айде чао, че чувам по стълбите токчетата на гаджето.

Нас червеното знаме роди ни, нас не ще ни уплаши смъртта. Ние сме на всеки километър, ние сме на всеки километър - и така до края на света. Пада другарят в смъртен бой, пада, за теб, свобода. За да изгрее и стане той малка червена звезда. За да изгрее и стане той малка червена звезда, малка червена звезда.

Я земи уволни още 5...10 е по блзгозвучно!!!Ще почакаме да видим каква е идеята....дано има такава!

Що трябва да има друга идея, освен политическа? Поне не ги разстрелват като 1944- 45, дееба...

че как разбра толкова барзо -- на един петак служба -- маи пак се враща старото комунистическо време ------- *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Румен Леонидов: "Страната ни е политически хермафродит с двата крака, формално, сме в Европа и в НАТО, а реално ръцете ни икономически са обвързани с Москва, защото енергетиката, сърцето на всяко стопанството, е изцяло зависима от руския петрол, газ и атомно гориво. Като членове на ЕС получаваме субсидии от Запада, които чрез държавните поръчки отиват в сметките на родните ни олигарси, които станаха такива благодарение на пъпната си връв с номеклатурата на БКП, ДС и КГБ". Браво Румене! По-точно и по-ясно не може да се каже. Дано на умната бг популация им светне в главите за какво става въпрос и на кого дължат жестоката си бедност и мизерно бъдеще.

ТОЯ ЕКЗЕМПЛЯР-АНТИБЪЛГАРИН И ОТРЕПКА ЛЕОНИДОВ АКО НЯКОИ ДЕН ГО СРЕЩНА ....ШЕ МУ СЕ СЛУЧИ СЛУШКА...НЯМА ТАКЪВ ПЛАЗИМОДИИ...НЕ ЗНАМ КАК ОЩЕ НЕ Е ЯЛ ТУПАНИЦИ...МИШОК АНТИБЪЛГАРСКИ НАСТРОЕН БОКЛУК...МАМА ТИ....

Туку що излизъм от банята. Вижте си кадрите. Това сте вие, посредствени комуноидчета. Лягам си да нанкам, гушнал гаджето, несретни комуноиди.

Ти си антибългаринът,червена дрисня !

Цинично. Какво търсиш толкова години в тази руска република тогава? Защо си работил 43 години за БКП и Русия? Защо не избяга с фамилията? Имаш ли отговори изобщо на тези въпроси? Ти да не се мислиш за най-умния българин, ако изобщо си такъв, че нещо започваш да ме съмняваш вече?

Последна реплика: Агент съм на ЦРУ от 1979г. Работех в Интеркосмос за разпадането на савецкию саюс и фарчафския договор. Резултатът е налице. Успяхме. Значи съм допринесъл. Гнийте в калта си, нещастни комуноидчета. Прогресът победи.

Че ти похлопва дъската е ясно, ама ти е простено. Но защо си мислиш, че си единствения българин, който не е комунист? Някой ти иска доказателства и доводи, а ти веднага го наричаш комунист. Ми това не говори много добре за теб. Що се отнася до проф. Ботьо Тачков, той произхожда от фамилия комунисти - идеалисти. Имат и снимки прегърнати с Георги Димитров. Иначе изглежда свестен човек. А за трагичния инцидент с кучетата... какво да ти кажа. И все пак, ти злобееш и плюеш, работиш 43 години за БКП при положение, че виждаш и знаеш какво е, а после се оплакваш. А в същото време роднините ти бягат от България. Да не се върна заради ГЕРБ? В тях ли видя твоето спасение-отмъщение? И в крайна сметка не даваш никакви конструктивни съвети, а се правиш че всичко знаеш и можеш. Ми с какво са полезни жлъчните ти коментари? С нищо!

Ти днес пи ли си хапчетата?

Не мога да разбера защо коментиращите тук критикуват герб... Те бяха на власт 3 години и половина... И досега фрапиращи досиета за измама... Няма (ако това с подслушването.. Не става) Станишев като министър всичко което можеше да се направи като измами ги направи! Не знам в България някой май притежава съоръжението от мен ин блак.... Не мога да разбера как хората не помнят... Доган(висше психология) взе 2 милиона за консултации като хидроинжинер... Под очите на Станишев! Сигурно е дал 200000 на един истински инженер и др в сарая! Това разбира се не шокира Станишев (да Доган е невинен спрямо нашия псевдо съд) Това което се провежда от правителството е едно продължение... Щяло да бъде експертно.... Само политически фигури свързани помежду си... Маргина си върна парите и свободата,пушенето се връща,Белене се подготвя, разбиха мвр

От участието ми във "форумите" виждам колко нормална е туземната популация и благодаря на Бога, че ми даде интелект и сили да прозра бъдещето и да спася потомството си. Циганите ви чакат. Кучешките фекалии - тоже. Съдбата на нещастният идеалист проф. Ботьо Тачков, ще сполети и вас, тъпи комуноидчета.

Извинете, Вие пудел ли сте или пуделка? Аз съм от старата генерация, т.е. хетеро. Ако не сте пуделка, прекратявам диалога.

Да поразчистим неудобните, нов епизод от нагли червени приоми. До всички гласували за тях-съжалявайте всеки ден от тук на сетне!

Да поогледа бездействието в големи градове ,в които има манифестации ,без предварителна заявка и разрешение.

В Бг при смяна на правителство(РЕЖИМ) се подменят всички ръководни кадри, а от там на долу,шуробаджанащина... . Тежко на работещите в държавни институции...няма никаква сигурност..

Правилно постъпва министъра със цялата герберска измет, която е назначена в края на мандата за да съботира в случай, че мафията отново не се класира във властта. Но както е видно, помията отива в канализацията, където много скоро ще я последва и главния боклук в лицето на Буда, Цвъки и техните "мозъци" - пашата и каратиста.

Тази измет е потомствена бкп/бсп/кдс-арска. Това са все още действащите нормативи в мвр и в цялата държавна администрация. Това се вижда с просто око.

Прекрасно. А да имате някакво конструктивно предложение, защото се нагледах на заключения вече?

Съвсем явна политическа чистка! Учудващо е с какво младите кадри, назначени преди 3 месеца, са съгрешили?! Та те не са имали време дори да се ориентират! А и са в райони с преобладавашо циганско население, където престъпността е огромна..!

Само факта че са назначени в последния момент на правителството е признак на поличиеско назначения, така че поне това е доказано, а дали са кадърни младите - ами след като са млади - ще имат време да се докажат драги ми Асенчо:))))

Назначени февруари, премахнати след 4 месеца. Не смятам, че полицията си върши съвестно работата, но това е твърде кратък срок, за да се вземе такова сериозно решение. Що ли ми се чини, че някой "по-подходящ" ще ги замести. И не намесвам политиката - не смятам, че има достойна политическа партия в парламента.

Съсипаха държавата. Чудя се ли дали останаха още началници за гонене в МВР, а кой ли ще се съгласи да стане такъв, като скоро ще дойде др. вълна и пак отново. Пази боже ..... !!!

На Волен ефенди утре му предстои манипулация при сюнетчия ,да скъси още дистанцията с братята си...

Понеже са ми зачислили слушалка, явно има много притеснени. Е, информиран съм. Знаещ и можещ. Професионална реализация - доказана. Може да съм бил и офицер от дс? Генетично - предци и потомци, също.

А също така си и психично необуздан. Особено си проличава в последните ти публикации, които бликат от нарцисизъм. И ако имаше слушалка, то отдавна щеше да си престанал да пишеш глупости, ако ме разбираш.

Извинете, Вие какво работите ? Аз съм пенсионер. Трудов стаж 43 години. Двадесет в БАН, последните петнадесет в МВР, в най-информативната дирекция. Вие заплашватели ме?