Депутат ”вкаран” в престъпна схема с общински жилища

Депутатът от Реформаторския блок Вили Лилков е сигнализирал прокуратурата и МВР за престъпна група за измами с общински жилища, която е използвала името му.

Обратно в новината

Коментари - Депутат ”вкаран” в престъпна схема с общински жилища | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо ми намирисва нещо откъм този? Греша ли като си мисля, че като общински съветник беше на много манджи мерудия? Той излъга онези , които протестираха срещу "синя зона", а сега видиш ли случайно името му се замесило. Ами гадничко е като се замеси, защото може и да е невинен, но може и направо да си е бил в схемата, но с много по- малко пари като за комисионна за сделка.

humfry

Това си е нагледен пример за корупция в една от най-корумпираните страни в ЕС! Защо държавата създава предпоставки за такава корупция? Защо е почти невъзможно по нормалните процедури и пътеки нуждаещ се да се сдобие с подобно жилище, било за да го купи или наеме?

защо не напишат 43 ами пишат между 42 и 44. да не би и 43 да е като 13 да не носи късмет

този е такава шушумига, че все ще го "вкарат" някъде. Май и за кмет ще го "вкарат"- пази боже!!!

не мога да кажа със сигурност, но да попитам доказаният престъпник Цецо Кумецо ЗАЩО ОЩЕ НЕ Е В ЗАТВОРА???????????????????

Какво престъпление е извършил "доказаният престъпник"?

Доказано се озъби на съдебната система и те в максимална степен си отмъщават.

този престъпник, ти питаш какво престъпление е извършил. Прочети заключенията на съдиите, ще разбереш, ако можеш да четеш. Интересно защо сега третата инстанция мълчи като пръдня в гащи, очевидно е имало политически натиск, гарниран с материални стимули, за да бъде оправдан този престъпник!

В Бг е узаконена престъпността. "Само'' за 26г.,няма осъден политик ,или знаков престъпник.

Преди няколко дена по някоя от ефирните телевизии показваха някакъв от дпс-Митхад или нещо такова, дето е с осъдителна присъда и разправяше, че Цецо го бил набедил и дъра бъра.

Еми правилно сам им взели парите, искали са да подкупват за да им дадат жилище на далавера... сега хитрата с ДВАТА КРАКА !!! Трябва да се наградят тия дето са събирали парите !!!

ха сега, кой ми ... такова в гащите.

Използват името на депутат от РБ за измама... На червените от БСП не е нужно да им се ползват имената - те директно са в схемите... Така ли е другари комунисти ?

Че има да пишете за Софийски имоти.. Мукавейци!!!

Хубавецът депутат си е бил в престъпната схема, ама работата се е разсмърдяла и сега плъхът бяга от потъващия кораб. Може да се в договорил и с полицията. Как пък точно неговото име са решили да използват.

и той си е за кауша, колко години дерибейства в столичния общински съвет. Голям реформатор се извъди! Но едва ли някой ще пусне бюлетина за него на изборите за кмет.

Зарежете ги тези с общинските жилища. Четете "дискриминацията на българите" какво е написал. Явно българския етнос е неизлечимо раково болен. Прогнозата е - изчезване.

пак!

Искате да бъдете подведени под наказателна отговорност за подбудителство ли?

само цру то шъ ни упраи, не виждам друго спасение и да им приготвят 4-5 000 места в гуантанамото!

Че кой мислиш плаща на Реформаторите?

Абе,Косов,защо все тъмносинините сте все с партийни книжки на БКП? Ето и този другар от виден партиен видински род,женен е за рускиня-защо все сте такива? В тази връзка Минджев да си признае къде го прати КГБ да се обучава на джурналистика след Москва- правилно,в Сирия.

Някой да ми каже какво се е променило в държавния апарат от Т.Живков насам? НИЩО!!! Пак си вървят същите далаверки - жилища, назначения, шуробаджанащина и т.н. Да ви пикам на прехода.

така е ,щото нямаше кой да им кръцне кратунките паразитски(преди 25 годинки)

Неработеща схема за далавери с общински жилища е тази, защото ако се разрови ще изплува много тиня и за работещи схеми, по които обаче са се облагодетествали разноцветни политици, журналисти, спортисти, магистрати и все ''цветове'' на нацията.

Крадлива продажна мафиотска държава, която законно краде от влогове, от здраве, от съдби, нагла, лъжеща народа си робски! цената на тока е непоносима ! шефът на КЕВР: Цената ще се стабилизира на едни нива, които ще са напълно поносими, гарантира Иванов. богаташчетата и ток крадът , а на бедните слагат електромери които вартят двоино за да се избегнат голями загуби

След като прочетох статията ми стана ясно ,че заглавието е сбъркано и трябва да се чете така: Депутатът от Реформаторския блок Вили Лилков е сигнализирал прокуратурата и МВР за престъпна група за измами с общински жилища, която е използвала името му.

Крадлива продажна мафиотска държава, която законно краде от влогове, от здраве, от съдби, нагла, лъжеща народа си робски! цената на тока е непоносима ! шефът на КЕВР: Цената ще се стабилизира на едни нива, които ще са напълно поносими, гарантира Иванов. богаташчетата и ток крадът , а на бедните слагат електромери които вартят двоино за да се избегнат голями загуби

Познавам Вили.За мен той е почтен човек, достоен за уважение.

може би хора от БСП???? Я не ставайте смешни бе...далавераджии.

всички агенти са почтенни хора , с непочтенно подсъзнание

Сигурно си прав, след като го "по-знаваш". Но той е неадекватен, и това, че краде в рамките на позволеното му, няма да го задържи дълго на-клона. Защото няма качества да краде за него и за тия зад него, защото последните са ненаситни. Те са клептоманите. Крадат заради самата кражба.

долна работа това комунистите бе...цццц

горкия той, света вода не на пита, сигурно имат информация от финди

Те дори не са знаели че парите им са в КТБ! Това е работа на комунистите!

изглежда че след като турците са избивали съвестните непродажни българи и са оставяли да живеят продажниците следователно все още живеем под турско робство !

ли някой който ще повярва на такава глупост.

от десните.Ако си завре някой носа там,кой какви зловония ще надуши.

25 години София и България се управляват от мазниците на Политбюро!

усетиха,че Вили Лилков може да бъде издигнат като кандидат-кмет на София и априори стартираха злепоставянето . Който го познава или е слушал лекциите му знае ,че той е един почтен и достоен българин . А тук ДИР-а практически оформя един компромат със заглавието....

Мамина душица сладка и невинна!Така е,когато използват само името ти без отразен по банковата ти сметчица резултат.Изведнъж се оказваш герой в борбата срещу престъпността,честен и почтен човек.

Данс и нац. сигурност са замесени в износа на бели роби Крадлива продажна мафиотска държава, която законно краде от влогове, от здраве, от съдби, нагла, лъжеща народа си робски!

Каква интелигентна физиономия. Каква възвишеност, морална чистота и човечност излъчва.

Вили е страшен пич - преподавател в Минногеоложкия по физика и всеки студент ще го потвърди! Допреди няколко години, въпреки че беше общински съветник в София от дълги години, продължаваше да си кара едно скромно Кадетче и да демонстрира скромен начин на живот! Да депутат е, но такива като него, винаги ще ги държат изкъсо в ъгъла!

В Реформаторския на Рамадан и Мостофф няма място за пичове,да ме прощаваш.

Не ми се вярва да има толкова много сульовци вече, които ще дадат е така пари за благи приказки на непознат. Виж това ако е самия депутат вече е съвсем друга работа.

ДИР-а не счита ли ,че това заглавие е некоректно,особено с те зи кавички и снимка. Прилича на манипулация...

Вили Лилков - страхотно име!

Нали? Толкова мъжкарско,че от личната му карта вее на мускус. Те деформаторите са такива повечето-деформирани.

Виж му и пияндурската мутра на снимката.

От Божия народ е ! Няма как ,да не му е хубаво името. Честен човек, депутат .

За 26г.,има ли осъден депутат ,в Бг?

Луканов;-).

Той не е съден, от Бг-СЪД.

след още 26 , пак същия отговор !

Да разбира се! Осъдиха Цветелин Кънчев по времето на Костов и лежа в затвора от където през 2003 беше пуснат за добро поведение.

БРЦК

Неее , беше помилван от Гоцко Първанов за да му осигури циганските гласове за втория мандат.

тия "честни" хора изгорели. Леле ако беха от опозицията...щяха да гърмят ....Господари на ефира, НОВА,Стара....

Данс и нац. сигурност са замесени в износа на бели роби Не плачи, майко, не тъжи, че станах ази хайдутин, хайдутин, майко, бунтовник, та тебе клета оставих за първо чедо да жалиш! Но кълни, майко, проклинай таз турска черна прокуда, дето нас млади пропъди по тази тежка чужбина - да ходим да се скитаме немили, клети, недраги!

Гарантирано от ГЕРБ!!! Риформи всякакви ще има ви обещаваме да знаете,само гласувайте за нас!!! И Е''ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ НА 100%!!!

Парите от измамата да бъдат в полза на държавата ! А хитреците и надхитрените в кауша , защото и едните и другите са нарушили закона !

Изглежда, че този е истински клептоман - като няма какво да открадне си хвърля каскета в комшиите и отива да си го открадне. Гледах го наскоро в едно предаване. Водещата го пита нещо конкретно, а той отговаря, че днес слънцето се забавило с изгряването и той работи за коригиране на процеса по слънчевото навременно изгряване. Нещо да ви говори това? Ами наскоро един подобен тъпанар (овенен министър) я сезира (ПРО-КУР-АТУР-ата), че незнайно кой му предложил 80 млн. рушвет.

тъпанар?! Кой е т о з и?!

Пиша за такива като тебе. Този е неадекватен крадец, който вместо да си гризка откраднатото, се появява по ТВ-тата и си мисли (най-вече тези плазмодии зад него си мислят), че ще спечели кметските избори в София. Това няма да стане, защото Тиквон Боко дава на РБ-ДСБ-СДС и другите пиявици гювеч, но някои неща не ги дава.

мисия невъзможна! изглежда че след като турците са избивали съвестните непродажни българи и са оставяли да живеят продажниците следователно все още живеем под турско робство !

продажниците и дупедавците са оцелявали в османската империя и са тормозели бг народ, съвременниците на същите тези типове, тоест продажниците, дупедавци и подлоги крадат и ограбват бг народ... примерите са безброй...

Данс и нац. сигурност са замесени в износа на бели роби

да не би някой да се учудва на тая "новина" !но , лично ще бъда очуден , ако се окаже , че няма връзка с някои управляващи!

КОЙ!

Ако беше депутат от БСП или ДПС, троловете щяха яко да се разпсуват.

Заглавието следва да е:"Депутат сигнализира за престъпна схема, понеже не е "вкаран" в нея и ползват името му бъзвъзмездно!":)

Този Лилков само като го гледам му давам 30 години затвор, а на неговия тартор Костов доживотен без право на обжалване!!! Гадове мръсни!!! Костов съсипа България и българското производство и земаделие!!! И жена му и дъщеря ме в Сливенския затвор!!!

Поредния лъжлив боклук се изходил по темата. Абе боклук нещастен Костов беше 4 години във властта и няма нищо общо с приватизационните фондове и масовата приватизация, нито с вноса на картофи, лук и т.н. през 1989 г.

Фъшкия Костовистка!!!!

робски народ Крадлива продажна мафиотска държава, която законно краде от влогове, от здраве, от съдби, нагла, лъжеща народа си робски!

Държавата е мафиотска, защото населението й иска да се изживява като мафиотско. Огромният процент от това население мисли само как да направи нЕкоя далаверКа и как да прекара останалите, обаче стане ли въпрос за политици отваря една мръсна уста и се прави на невинно...

с партийните бандити!